Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
c:/anyad/sl/
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
esetleg peccselés elõtt ugye nem volt rajta már krekk?
Életét rászánhatja😄
Mint az a reklám mikor az indiai verdábol peugeotot csinál😄 ráülteti az elefántot meg ilyenek😄
Lenne még 1 kérdésem inkabb ugy döntöttem hogy felrakom a 2.2.1 fullra csak van 1-2 motor amihez nincs autóm és nem tom belerakni semmibe a blokkot.De láttam "vala" irását a motorblokkok berakásáról! Az addig rendben de ha nincs autóm amibe bele menne a blokkom azt hogy irhatnám bele???? LÉCCI segitsetek!! Elõres is köszönöm!!!!!!!!!
Ha lehetne még egy kérdésem: Hol vannak a savegame-k? A save mappába?
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Én is segítséget kérnék!!
Azt szeretném megoldani hogy van 1-2 db motor blokkom a 2.2.1-es patch hoz és bele akarom operálni a 2.3.0-ba már bemásoltam meg stb. de nem ismeri fel.Probaltam más blokk rpk-ját át irni de nem sok sikerrel!
Ha valaki tudna nekem egy kis rövid eligazitás irni nagyon megköszönném!
Elõre is köszönöm!
P L S nagyon sûûrgõs lenne!
Köszi!
Nekem az lenne a gondom hogy a játékba átállítottam a felbontást a legkissebre és amikor elindítom a játékot a képernyõm kiírja, hogy
OUT OF RANGE. Valószínû, hogy nem támogatja a képernyõm azt a kétszázszor vmennyis felbontást. Hogy lehetne megoldani? Arra az idõre képernyõ-csere?
Köszi elõre is a segítséget!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!