Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
ebbe a sorrendbe tedd bele... Blokk fõtengely hajtókar dugattyú hengerfej bütyköstengelyek aztán már minden megy megátol szinte 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nem az abaj hogy nem értek hozzá, (autószerelõnek tanulok) csak az a baj hogy nem tudom beleilleszetni vagy hogy fejezzem ki magam. nem az elmélettel van baj, mert élõbe megtudnám csinálni, hanem hogy a játékba hogy kell összeszerelni egybe. Érted? na ez lenne a kérdés...

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

kemszi2
vegyél pár teljes motort szedd szét õket, és szépen lassan rájösz hogy mint merre meddig
ChuckyHUN
Ha ennyit nem értessz az autókhoz akkor uninstalél.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

És esetleg valaki hogy egy motort hogy kell összerakni valaki tud segíteni ezzel a 2.3.0-asal tök jól átlátható+meg is vettem mindent, de pl a dugattyúkat nem tom belerakni, sehogyan, (nem tudok nekiálni hogy egy belgyenek az alkatrészek) Egymásba huzogatom de nem megy sehogy se. Na és mára befejeztem a kérdezõsködést 😛

ChuckyHUN
kell m9ögé egy / jel
c:/anyad/sl/

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Heló! bocs hogy ennyi bajom van, de nem rakja fel az 230-as patchet, mert errort ír ki. azt is tudom hogy hibás az elérési út, de ha kijavítom ahova én telepítettem akkor is error. fennt van az 221-es da ha nincs fenn akkor sem jó. Mi a baj? Elõre is köszi

Pepsi Twist
Bé anner

ÉS a 230Le peccset hol találom, mert az invictus live csak 221-ig peccseli fel nekem. ezt még jó lenne megoldani... köszi elõre

12346
csak úgy bepötyögöd a garázsban állva, aztán böksz egyet a csavarhúzóra. és ugyanez minden alkalommal, ha pénz kell. a 230LE-ben külön gomb van már a pénz csíthez.

Már megvan összekevertem a peccseléshez szükséges progit... A pénz cheat-et hova kell beírni? (nem kódolok, csak a tuning kedvéért akorok csitelni)

12346
lehet, hogy gyök vagyok, de nem értem a kérdést. ha a 2.2.1-es pöcsrõl van szó, akkor õ a játék indító exéjét keresi, de azzal no para, mert asszem megtalálja. ha meg keresni is kell, akkor meg csak tudja az ember, melyik könyvtárban van^^ a 2.3.0LE-nél viszont eltoszták alapból a játék könyvtárának nevét. az elérési út meg egyénenként változhat. de sztem ezt sem túl megeröltetõ javítani^^ szal innentõl nem értem a problémát <#vigyor3>
esetleg peccselés elõtt ugye nem volt rajta már krekk?

De azon belül az exe fájlt? Mert ha azt akkor nem tom pecceselnim ert hibát ír ki...

12346
*elérési útját^^

12346
értelemszerûen a játék elériútját:|

heló! ha peccselni akarom akkor az elérésí útnak mit kell beírnom? Elõre is köszi

ChuckyHUN
😄
Életét rászánhatja😄
Mint az a reklám mikor az indiai verdábol peugeotot csinál😄 ráülteti az elefántot meg ilyenek😄

Pepsi Twist
ja-ja-ja 😄

kemszi2
1 jó karoszéria lakatos rendbe tudja még tenni 😉
Pepsi Twist
AJAJ

Pepsi Twist
csak a 2.2.1

ChuckyHUN
ééés 2.30 le re is rámegy?

kemszi2
<#buck>
Pepsi Twist
az jó cucc 😄 el basztam vele munka közbe kb 2 órát 😄

kemszi2
ez nagyon komolynak tûnik XD
kemszi2
ott még pont nem néztem😛
Pepsi Twist
GOM

kemszi2
õ melyik csapatot erõsíti,ill melyik oldalán leghet megtalálni ezt a peccet😊
Pepsi Twist
Wichur ki adott 1 peccset... abba vannak ilyen fasza dolgok 😄

kemszi2
na ez lol <#idiota><#nyes>
Pepsi Twist
addon 😄

ChuckyHUN
ezt hogy?????

Pepsi Twist
Kamikaze!

Pepsi Twist
én sem értettem sosem...

kemszi2
te hogy minek kéne hozzá magyarosítás,azt nem értettem sose
Pepsi Twist
persze hogy nincs

Magyarosítás van a Redline-hoz?

Ok köcc!!
Lenne még 1 kérdésem inkabb ugy döntöttem hogy felrakom a 2.2.1 fullra csak van 1-2 motor amihez nincs autóm és nem tom belerakni semmibe a blokkot.De láttam "vala" irását a motorblokkok berakásáról! Az addig rendben de ha nincs autóm amibe bele menne a blokkom azt hogy irhatnám bele???? LÉCCI segitsetek!! Elõres is köszönöm!!!!!!!!!
Megvan. Indul a játék, minden jó.
Ha lehetne még egy kérdésem: Hol vannak a savegame-k? A save mappába?

Köszi, kipróbálom!

streeter
2.2.1-es cuccok nem nagyon fognak mûködni 2.3.0 kár baszogni vele. Keress 2.3.0-ás cuccokat.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Uninstall és sztem a megmaradó mappát is töröld program files-ból aztán rakj fel egy teljesen szûz játékot

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

HY!!
Én is segítséget kérnék!!
Azt szeretném megoldani hogy van 1-2 db motor blokkom a 2.2.1-es patch hoz és bele akarom operálni a 2.3.0-ba már bemásoltam meg stb. de nem ismeri fel.Probaltam más blokk rpk-ját át irni de nem sok sikerrel!
Ha valaki tudna nekem egy kis rövid eligazitás irni nagyon megköszönném!
Elõre is köszönöm!
Hát igen tudom nem kellett volna. De már megtörtént. Próbáltam már reinsallal meg ugy is hogy letöröltem, és ujraindítottam a gépet és ugy install. De ezek se segítettek. Valahogy mégis meg lehet oldani?

streeter
Ne állítsd olyan felbontásra. Képrenyõt se kell cserélni....

Valaki #45242?
P L S nagyon sûûrgõs lenne!
Köszi!

Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom hogy a játékba átállítottam a felbontást a legkissebre és amikor elindítom a játékot a képernyõm kiírja, hogy
OUT OF RANGE. Valószínû, hogy nem támogatja a képernyõm azt a kétszázszor vmennyis felbontást. Hogy lehetne megoldani? Arra az idõre képernyõ-csere?
Köszi elõre is a segítséget!

megvan a játék 😛 és még 1 kérdés honnan tok kocsit leszedni !!!AUDI RS4,BMW M5 stb de csak ien zsir kocsikat és nem fagynak ki !!!
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pontosabban ?