46059
.
-
#45437 ezekből a motor kezdeményezésekből legtöbbször nem lesz semmi :( -
#45436 és kész van? mikor lesz letölthető? vagy ha le lehet szedni akkor szedd le és tedd fel rapidra vagy küld el privátba :D -
#45435 istenem de makk vagyok erre az oldalra regisztrálni kell hogy megnézhesd a fórumot.. amugy egy szép boxer motorrol vannak ott képek meg egy hozzátartozó Imprezza 03-ról majd megprobálom beheftülni a képeket ide is -
#45434 fasz ki van a ciril betükkel .leírod hogy mit kell keresni ill. melyik fórumon -
#45433 jaja nekem is... -
#45432 "Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken." -
#45431 mármint ez
a kicsike ez a fos nem rakta fel a képeket :( -
#45429 pedig most a pt mellett ne nagyon reménykedj ilyenekben hogy sl3. -
#45428 szerintem pedig valami online versenyes építgetős sok pályás Street Legal Racing 3 -at kéne össze hozni -
#45427 nem legalább a közeéljövőben biztos nem.most a project troque-val vannak elfoglalva a srácok meg annak az ázsiai verziójával -
#45426 Street Legal Racing 3 lesz egyáltalán vagy Insane 2? -
#45425 velem? mert én más updaterol nem nagyon tudok. -
#45424 Szerintem nem ugyanarra gondolunk..... -
#45423 2.3.1 by RAXAT hmm de vűárom műűű -
#45422 hát mind1.a 2.3.0 jobban bejön.főleg mikor nem kell keresni 1 hétig a kocsit,hanem megveszem a kasznit simán. -
#45421 azért nem müködött mert csak egy BETA volt de G.O.M.-on már fent van a teljes és én ki is probáltam... ami azt illeni naon klafa mert jo dolgok kerültek bele de számomra kicsit (nagyon) idegesítő hogy nem lehet hozzá adni add-on kocsikat csak 2db-ot egy RR Phantom-ot és egy régi corvette-et
kár érte.... -
#45420 a kocsi vs. pecs problémára itt találtok megoldást ez egy fájl amit bemásoltok a megfelelő helyre és ezután nem fogja nézni hogy meik kocsi meik peccshez tartozik -
#45419 emlxem vmire én is hogy alakult.ezt a wichur-féle módot próbáltam ki vmelyik nap.de ez is olyan mint az első 2.3.0 vagy még rosszabb.az ötletek nem rosszak benne,dehát a fele funkció nem működik rendesen. -
#45418 Nem is neztem mar miota bezartak! Irnak e vmit az uj patchrol ,mar igerik vagy masfel eve!! Gondolom idohiany miatt torlodott projekt..... Pedig egesz szepen alakul 2.4.0 lett volna aszem.. -
#45417 az új gomon is már csak ömlesztve vannak -
#45416 Igen az ertelmesebbje igy csinalja koztuk en is!!
De a nagyobb oldalakon van csoportositva.... -
#45415 nem mind1 h 2.3.0 vagy 2.3.0 LE!!! -
#45414 nekem pl az M3as BMW se 2.2.1-be se 2.3.0ba se megy... -
#45413 azért hozzátenném hogy sok oldalon pl nincs rendesen csoportosítva h melyik cucc melyik peccsel NEM FAGY ki >.>
én mondjuk ugy teszek be bármit is hogy van egy szüz játék is feltéve szal ha vmi gond van akkor visszamásolom...de már nem egyszer volt hogy oldalon az van feltüntetve h 2.3.0 pecsre,beteszem és kifagy :-c -
#45412 Ez igaz,de azota a lamak nemtudjak felfogni ,h miert lep ,ha 2.2.1 es autot probalnak 2.3.0 alatt es ez kiakaszto................ stb... -
#45411 még midig jobb mint a 1.0-ás verzió -
#45410 Ez a baj,h meg 1 ilyen stilusu game nincs!! :(
A sok mod olte meg ,volt annyi fele verzio es a vegen mar azt se tudtuk ki kivel van es mivel muxik... :(
-
#45409 tudom :D ezzel a játékkal bazzeg már sztem 1-2 hónapja tuti nem mentem az utcára :D mindig csak építek és építek :D -
#45408 próbáld meg újra telepíteni a game-et egy másik particióra -
#45407 Ez nem szimulator!! :) Arra ott az LFS... -
#45406 Pedig a játék miatt restartol főleg mikor megveszek egy motor kit-tet vagy valami hangeffekt jön pl: mikor tesztkörön elindulnék egyből resi meg e tesztpadon is felpörög a motor aztán puff.Nem tom mivan mert régebben megoldotta ezt a problémát hogy a parancsikon kompatibilitását átállítottam windows NT-re. -
#45405 azzalse... tövig benyomom a kuplungot a gázra ráállok és 1 mmert vissza engedem a kuplungot akkor elkezd fogni és nem megyek sehova áll az autó de nyikorog a kerék :D -
#45404 kormánnyal se? :o -
#45403 Ez a játék egyébként 1 bug halmaz... nem lehet úgy elindulni hogy ne nyikorogjon a kerék... nem lehet úgy megálni hogy ne nyikorogjon a kerék... -
#45402 magyar!!444 :D -
#45401 hát én ennél a játéknál már nemtudok meglepödni semmin -
#45400 hát egy restartot kétlem h a játék okozna..
szvsz tuti hogy hardver gond -
#45399 az attól függ mikor nyomja a resit
lehet aza baja hogy beraktál valami add-ont ami nem tetszik neki.
nekem pl az EVO 8 ilyen ha berakom a game-be akkor már el se indul
vagy pl mikor a garázsban vok és vezérmű tengelyt akarok venni akor megáll de csak ha van autó a szerelő aknán ha nincs akkor tudok venni..fura..
tiszta bugos az egész game -
#45398 unatkoztam kicsit
-
#45397 báttyó ha már ennyire vágod a témát mondd már meg mér resizik állandóan a gépem játék közben? kezd az agyamra menni