46059
.
  • kemszi2
    ezekből a motor kezdeményezésekből legtöbbször nem lesz semmi :(
  • Pepsi Twist
    és kész van? mikor lesz letölthető? vagy ha le lehet szedni akkor szedd le és tedd fel rapidra vagy küld el privátba :D
  • kucsi08
    istenem de makk vagyok erre az oldalra regisztrálni kell hogy megnézhesd a fórumot.. amugy egy szép boxer motorrol vannak ott képek meg egy hozzátartozó Imprezza 03-ról majd megprobálom beheftülni a képeket ide is
  • kemszi2
    fasz ki van a ciril betükkel .leírod hogy mit kell keresni ill. melyik fórumon
  • Pepsi Twist
    jaja nekem is...
  • kemszi2
    "Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken."
  • kucsi08
    mármint ez
    a kicsike ez a fos nem rakta fel a képeket :(
  • kemszi2
    pedig most a pt mellett ne nagyon reménykedj ilyenekben hogy sl3.
  • MaSzKa
    szerintem pedig valami online versenyes építgetős sok pályás Street Legal Racing 3 -at kéne össze hozni
  • kemszi2
    nem legalább a közeéljövőben biztos nem.most a project troque-val vannak elfoglalva a srácok meg annak az ázsiai verziójával
  • MaSzKa
    Street Legal Racing 3 lesz egyáltalán vagy Insane 2?
  • ChuckyHUN
    velem? mert én más updaterol nem nagyon tudok.
  • Ombika
    Szerintem nem ugyanarra gondolunk.....
  • ChuckyHUN
    2.3.1 by RAXAT hmm de vűárom műűű
  • kemszi2
    hát mind1.a 2.3.0 jobban bejön.főleg mikor nem kell keresni 1 hétig a kocsit,hanem megveszem a kasznit simán.
  • kucsi08
    azért nem müködött mert csak egy BETA volt de G.O.M.-on már fent van a teljes és én ki is probáltam... ami azt illeni naon klafa mert jo dolgok kerültek bele de számomra kicsit (nagyon) idegesítő hogy nem lehet hozzá adni add-on kocsikat csak 2db-ot egy RR Phantom-ot és egy régi corvette-et
    kár érte....
  • kucsi08
    a kocsi vs. pecs problémára itt találtok megoldást ez egy fájl amit bemásoltok a megfelelő helyre és ezután nem fogja nézni hogy meik kocsi meik peccshez tartozik
  • kemszi2
    emlxem vmire én is hogy alakult.ezt a wichur-féle módot próbáltam ki vmelyik nap.de ez is olyan mint az első 2.3.0 vagy még rosszabb.az ötletek nem rosszak benne,dehát a fele funkció nem működik rendesen.
  • Ombika
    Nem is neztem mar miota bezartak! Irnak e vmit az uj patchrol ,mar igerik vagy masfel eve!! Gondolom idohiany miatt torlodott projekt..... Pedig egesz szepen alakul 2.4.0 lett volna aszem..
  • kemszi2
    az új gomon is már csak ömlesztve vannak
  • Ombika
    Igen az ertelmesebbje igy csinalja koztuk en is!!

De a nagyobb oldalakon van csoportositva....
  • ChuckyHUN
    nem mind1 h 2.3.0 vagy 2.3.0 LE!!!
  • Pepsi Twist
    nekem pl az M3as BMW se 2.2.1-be se 2.3.0ba se megy...
  • báttyó02
    azért hozzátenném hogy sok oldalon pl nincs rendesen csoportosítva h melyik cucc melyik peccsel NEM FAGY ki >.>
    én mondjuk ugy teszek be bármit is hogy van egy szüz játék is feltéve szal ha vmi gond van akkor visszamásolom...de már nem egyszer volt hogy oldalon az van feltüntetve h 2.3.0 pecsre,beteszem és kifagy :-c
  • Ombika
    Ez igaz,de azota a lamak nemtudjak felfogni ,h miert lep ,ha 2.2.1 es autot probalnak 2.3.0 alatt es ez kiakaszto................ stb...
  • kucsi08
    még midig jobb mint a 1.0-ás verzió
  • Ombika
    Ez a baj,h meg 1 ilyen stilusu game nincs!! :(

A sok mod olte meg ,volt annyi fele verzio es a vegen mar azt se tudtuk ki kivel van es mivel muxik... :(
  • Pepsi Twist
    tudom :D ezzel a játékkal bazzeg már sztem 1-2 hónapja tuti nem mentem az utcára :D mindig csak építek és építek :D
  • kucsi08
    próbáld meg újra telepíteni a game-et egy másik particióra
  • Ombika
    Ez nem szimulator!! :) Arra ott az LFS...
  • dmx
    Pedig a játék miatt restartol főleg mikor megveszek egy motor kit-tet vagy valami hangeffekt jön pl: mikor tesztkörön elindulnék egyből resi meg e tesztpadon is felpörög a motor aztán puff.Nem tom mivan mert régebben megoldotta ezt a problémát hogy a parancsikon kompatibilitását átállítottam windows NT-re.
  • Pepsi Twist
    azzalse... tövig benyomom a kuplungot a gázra ráállok és 1 mmert vissza engedem a kuplungot akkor elkezd fogni és nem megyek sehova áll az autó de nyikorog a kerék :D
  • Énvagyokazapád
    kormánnyal se? :o
  • Pepsi Twist
    Ez a játék egyébként 1 bug halmaz... nem lehet úgy elindulni hogy ne nyikorogjon a kerék... nem lehet úgy megálni hogy ne nyikorogjon a kerék...
  • Énvagyokazapád
    magyar!!444 :D
  • kucsi08
    hát én ennél a játéknál már nemtudok meglepödni semmin
  • báttyó02
    hát egy restartot kétlem h a játék okozna..
    szvsz tuti hogy hardver gond
  • kucsi08
    az attól függ mikor nyomja a resit
    lehet aza baja hogy beraktál valami add-ont ami nem tetszik neki.
    nekem pl az EVO 8 ilyen ha berakom a game-be akkor már el se indul
    vagy pl mikor a garázsban vok és vezérmű tengelyt akarok venni akor megáll de csak ha van autó a szerelő aknán ha nincs akkor tudok venni..fura..
    tiszta bugos az egész game
  • kemszi2
    unatkoztam kicsit
  • dmx
    báttyó ha már ennyire vágod a témát mondd már meg mér resizik állandóan a gépem játék közben? kezd az agyamra menni