46059
.
  • kemszi2
    erre egyébként sikerült már rá jönni milyen szerzemény?hátulról tényleg elég morgenes de szemből...egyébként baró gép
  • zoolee
    és csak annyi hogy 2 számot át írok semmi más ????
  • streeter
    Ahhhhh
    Kurvajóóóóóóó verda

• streeter
    csak átírod az rpk-ba a v8-as motort a v12-esre és kész. cfg-kbe nem kell semmit módosítani.
  • zoolee
    és még egy kérdés honnan van a drag felni ?????
  • zoolee
    az a scrip telt data és rpk amiben a v12 es motor van a haluer daytonához mert láttam negyon jól van meg csinálva
    és szeretném ki próbálni
    és he lehet save -t is
    el küdöd ???????
    neon meg kérlek rá !!!
  • SEAOKLacix86
    Hali!
    Kezdő modellezőknek ajánlott irodalom! :)
    Itt van néhány jó autó tutorial 3dsMaxhoz.

http://67.15.36.49/team/Tutorials/fiat500/fiat500_m01.asp
    http://www.onnovanbraam.com/index.php?m=tutorials&g=blueprintsetup
    http://www.evermotion.org/tutorials/modeling/car_modeling_max/

Blueprint: http://www.suurland.com/
  • braien01
    Most szeretnék kérni valakitől egy kis segítséget.Olyat akarok csinálni,plussz alkatrészt hogyan lehet belerakni a játékba?
    Az alkatrész már megvan,csak a kocsi(k)hoz nem tudom berakni.Segítsetek.
    Mondjátok már meg hogy mit kell módosítani.Mert nem tudok rájönni.
  • streeter
    Most neked mi kell save vagy rpk vagy mi?
  • zoolee
    streeter #39384 - et ott kérdeztem légyszi válasz vagy valmi """please"""
  • SZilaJMaGGoT
    Vagy Invictus live!.. Asszem benne van a faq-ban is..
  • streeter
    Tőlem malmozzál, de ha nem lennél olyan kurva kibaszott lusta már rég megtaláltad volna a patchedet. Micsoda meló beírni ennyit a kurva google-ba: street legal 2.2.1 patch atya úr isten most mi lesz??? jajjjjj leszárad az ujjam ennyi gépeléstől.
  • SAX
    Örülök.
    Amíg megújul malmozzak?
  • ALIENwoods
    ez a klasszikus, "láma bekérdez -> leugatják -> idegen leugatja azt aki leugatta a lámát" effekt, kb havonta 5szor megtörténik :P
  • streeter
    A sorrendet elvileg java fileokban lehet valahogy változtatni. A 2. kérdésed nem értem :D
  • streeter
    A FAQ hamarosan meg fog majd újúlni.
  • vki
    Hi! Szal nekem egy kis segítség kellene:
    1, Hol lehet meghatározni, hogy az adott cucc hol jelenjen meg a katalógusban (szerintem a java-ban, de ha máshol, akkor az sem rossz)
    2, A Chrity vagy ki által készített complett katalógusban mi a Costum Engine Kit-nek az ID-je?

Ui.: Nincs benne a FAQ-ban
  • SAX
    jah, a f.a.q.-ot megnéztem, de kissé idejétmúlt.
    pls..
  • SAX
    Hali!
    Tudom, nem egy mai játékról van szó de kéne egy kis segítség. Most raktam fel nemrég a játékot, ami régebben is tetszett, csak anno a "gépigénye" miatt nem volt játszható. Most már az alap verzió is menne rendesen, viszont a játékélmény így elég csekély.
    Abban kérnék segítséget, hogy hogyan patcheljem fel a játékot. Leszedtem a hcgamerről 4 patchet. Gondoltam majd egymás után felrakosgatom őket. A tervem ott dőlt meg, hogy már a legelső patch se ment fel, egy "decal.wav" "unknown version hibaüzenet kíséretében.
    Szóval pls, segítsetek, hogy peccseljem fel? :)
    thx
  • kemszi2
    ez az érdekesebb része a hátulja
  • kemszi2
  • kemszi2
    a lényeg 650kilo 304le 2db cbr1000f honda motor.Bővebb infó a carstyling.hu-n
  • kemszi2
  • kemszi2
    erről jut eszembe halottatok a trabiról amibe két honda motort építettek be?
  • kemszi2
    asszem csak az egyik megy
  • kemszi2
    csak ne hogy vissza repülj te is az időben
  • idt103
    De csak nem tudok a seggemen ülni!
    2 motort bele a kocsiba! Maga a művelet már sikerült!
    De csak az egyik motor megy! A többmotorkocsik amiket lehet látni, azok is csak dísznek vannak, vagy hajt mind a kettő ahogy kell?
    Ha csak dísz akkor kiszedem belőle a másikat! Ha nem akkor 2 motorral nagyon zúzni fogok! :)))
  • SZilaJMaGGoT
    Nem gondoltam volna hogy egy ilyen egyszerű dolog így teccik majd.. :D Majd ha lesz kedvem jáccani én is csinálok egy ilyent valamihez, olyan deloreanes :DDD
  • idt103
    Segítségeteknek meglett az eredménye! Kösz a HELP-et Szilajmaggot!

Mint a madár :)))))

• idt103
    jogos! Igazad van!
    Csak engem az bosszantott, hoyg senki még hozzám se akart szólni!
    Amúgy nem vagyok ideges meg nem pattogok! Csak elmondtam a véleményem!
  • streeter
    Hogy most te min vagy felháborodva nemtudom. Egy rossz szót nem szóltam hozzád, nem tudom mit pattogsz most itt. Ahoz meg szerintem semmi közöd hogy én kit miért osztok le.
  • SZilaJMaGGoT
    Mondtam hogy mi a helyzet streeterrel... Vannak igazi faszlámák akik nem értenek semmiből, és miattuk ilyen.. Türelmetlen lett másokkal is. De most meg lehet érteni nem?? A patch lejárt téma, de nem az hogy egy héttel később... 4 hsz-al később képes valaki megkérdezni ugyanazt amire ott a válasz 4 hsz-al lejjebb.. Meg a másik az hogy mire van az a kurva FAQ?? Amúgy nem rosszindulatból mondom, de te ne légy felháborodva mert neked nem mondott semmi rosszat. Nem akarom védeni, csak tudom hogy milyen ez.
  • zoolee
    jah és azzal a toyota hilux -al mi van ????
  • idt103
    Egyébként, meg Streeter! Te sem úgy születtél, hogy mindent tudtál! Ha meg mégis, akkor csinálj magadnak egy ELIT topicot! Örülök, hogy profi vagy, de csak azért nem kell lenézni a hülyébbet!

Ezen problémák ellen most dolgozok ez nagyon alapszíntű honlapon, ahol lessz ilyen kérdések-válaszok rovat! A népszerű kérdésekre lehet választ kapni!

Engem is bosszant, mikor feljövök és látom hoyg valaki nem tudja, hogy miylen sorba kell felrakni a patcheket! 2 hét múlva valaki megint ugyan ezt kérdezi!
    De attól még nem teszek úgy mintha itt se lenne!

Erről ennyit!
  • idt103
    Köszi a tippet! legalább van valami amiből ki tudok indulni!
  • zoolee
    ja és a leg fontosabb f@sza a zsiguli látom haladsz vele !!!!
  • zoolee
    ja bocs de csak annyi volt hogy benéztem bocs figyelmetlen voltam

tényleg streeter neket a v12 - es moci az csrip_es
    ha igen akkor légysti küld el nekem

meg teszed ????
    az email om ott van lenn az aláírásnál
    előre is meg köszönném
    nem azé mer lusta vagyok megcsinálni nert a block - ok bet tudom rakni de amikor a többi kis dolgot kell berakni akkor vagy nem jó vagy ki akad
    bocs de nem vagyok 20 csak 13 és nem igen foglalkoztam eddig ezzel
    monnyuk a dolgok át helyezését azt már valahogy meg tudom csinálni de ilyet hogy cuccok berakása :ááááááááá

na akkor át tudod küldeni a scrip telt filet ??????
  • kemszi2
    aham köszi.mert egy lancián elég furán mutatna a gömbölyítés nem úgy mint az 500fiatnál.akkor kipróbálom én is vele meg nélküli is
  • SZilaJMaGGoT
    Lehet állítani a smooth értékét.. A sima smooth pedig nem gömböjít annyira mint a mshsmooth...
  • streeter
    Én csak sima smooth-ot adtam rá de azt csak egy ajtón próbáltam ki. Igazán csak a színeken látszik.

Csak itt próbáltam ki.