Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Valameklyest számít a presztizs pontod is.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Varenga
Nah, 65%-on van az SL3....lassan topicot is lehet nyitni<#banplz>

Varenga
sebaj,legalább a kormány+ülés megvan hozzá <#idiota><#nevetes1>

12346
te meg astont nem találtál még soha az x hónap/hét alatt<#vigyor3>

Varenga
és gyere emesenre!<#phone>

Varenga
szarakodjál még vele, mert lassacskán meglesz, így találtam meg a corvette-t is...

12346
lehet, hogy már kérdeztem és hülye kérdés, de az mér van, hogy egyes autókat egyszerûen nem találok sehol? bedobtam az integrát, 350-est, az e36-ot calibrát és a lambit. ezekbõl leginkább az integra van ott mindig mindenhol és a bömi. calibrából és a 350-bõl is van doszta azért, viszont lambi az nem van:/
why?

ALIENwoods
áááááááá

Mivel demokrácia van az SL3 szavazon mindenki...érteeem!

pinknoize
lenne egy kérdésem hozzátok:nem tudom feltelepíteni a 218 to 221 patchet,azt írja ki hogy error in check crc.elõre is thx.

vki
Terep4? :D

ACER Aspire 5738ZG

M@TriX
GOMra is bedobhatnád, had tudjanak róla...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Varenga
osztom a véleményed :D

M@TriX
hejj, láttátok a Hummer H2 videót? szép darab

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
napközben még gyengébb volt az arány CRC2 volt az elsõ, szóval nem rosz, legyen az amit atöbbség kíván, bár kb ez a sorrend van bennem, szinte ugyan annyira akarom mind a 3at ;)

malter
insane2 is nagy isten lenne,de azért sl a best:)
streeter
CRC 2 32% or 16 vote(s)
Street Legal 3 34% or 17 vote(s)
1NSANE 2 32% or 16 vote(s)

Eléggé szoros a verseny. Szavazzatok minél többször az SL3-ra :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

M@TriX

Hello!
Betudnásd linkelni a BMW M3e34-est mert naon szép a motorja.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Hali! ezeket az új autókat honnan tudom leszedni? meg kispolákot?
12346
én a készülõ H2-re kíváncsibb vagyok:)

Ombika
MEg szep!

Ombika
Mondom benezek erdemes e feltennem erre ahhhhhhhhh whoaaaaaaaaaaaa <#vigyor2><#taps><#csodalk><#guluszem1><#wave>

egyébként a 2.2.1-es patch mit javít?lesz kimondotan látható javulás?
most nem azt mondom hogy nem tudom összehozni csak lassan
és mivel nagyon tuti a játék egyre jobban izgulok és szeretném nyomni még tutibb autókkal.ennyi az egész.csak idõ kérdése
streeter
Holnap ha lesz idõm feldobok egy kis ajándékcsomagot.

streeter
nem értelek titeket. Mindenki nyávog hogy 10hsz így úgy. Én se vagyok májer angolból mégis összehoztam már több mint 50hsz-t ennek nagyrésze szerintem a magyar topicba ment. Szétnézel a topicocba és ha találsz valami jól hangzó topicot megnézed esetleg írsz valami good work man vagy hasonló kis szösszenetet. Meg ott a show your rides topic. Beböksz pár képet és már meg is van 1hsz. Nem értem miért izél mindenki.
Ne értsétek félre nem lenézésbõl írom,deazért legyetek már kicsit leleményesebbek.

nem tud valaki olyan oldalt ahol lehet találni mindenféléket a játékhoz?pl: mentések vagy hasonlók.a gomot ismerem de elég lassan jön össze a 10 hozzászólás.
De sztem elég szép már! Azért van még mit ujjitani.

malter
végre e30 is készül:)

még erösen beta a hátuljára lehet gyurni mert nem nagyon hasonlit
Engem is naon érdekel a BMW e34 a hozzávaló motorral de énse találom sehol. Valahonnan lelehet tölteni?

Na jo látni hogy megint él a topic és hogy ujjabb jo munkák láttak napvilágot!! így tovább a következõ részig!

MikX
Meg ha jól emlékszem, volt vmi BMW motor, amiben a kábelek, meg minden ki volt dolgozva, az is érdekelne, mert nem taálom a gomon egyiketse...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Éna bömösére gondoltam, a V6 megvan!
Az honnan van?
Mihez van?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

streeter
Nemtudom melyikre gondoltál, de:

MikX
Melyik az a motor?
Nymojál már képet róla!
Lehet az kéne nekem is!

streeter
Az én kedvenc verdáim.
Egy 350Z V6-os motorral.

És egy BMW E36-os az E34-es motorjával :D 4.45bar-os bitudrbó és 650lóerõ.

streeter
Õszintén megmondva ez a body kit undorító <#wilting><#wilting>
NFSU2-be van egy hasonló de uhhh. Szerintem ritka ocsmány.
De az a felni érdeklne :) Hány colos az? Mostanába minden kocsim alá 21"-os kerekeket rakok mert csak azzal néznek ki jól. Az olyan csúnya tud lenni ha a nagy kerékjáratba bent van egy19"-os felni peres gumival és szinte elveszik a kerék a kocsi alatt.

vki
Egy kicsit munkálkodtam itthon:

Bocs a nagy képekért.

ACER Aspire 5738ZG

Betettem a zsigulit és az istenér se tom megvenni mert nem jön be se újként se használtként. Nincs vmi módszer erre?
vki
MÉg a lámpát is lehet festeni, de tényleg nagyon eltalálták. A V12-vel nagyon megy (nem gyárilag<#hehe>). Ahhoz képest, hogy 0.9, elég sok minen van hozzá.

ACER Aspire 5738ZG

Amúgy ez megvan nekem sztem naon jó mert még a szélvédõt is lehet matricázni.

RX-8 Cabrio csak nemtom honnan vették hogy van belõle cabrio

vki

Na mi ez?
Erre tessék. Regisztráció kell hozzá.

ACER Aspire 5738ZG

Hello!
Még mindig nenaon értem a texturzást!
Hogyha odaadok egykét alkatrészt megtudod csinálni?

ALIENwoods
de :D

Nem. én néha szoktam ie-vel.

okés! és mégegyszer köszi! figyi! gomról csak firefoxal lehet tölteni?
Ja! De szerintem máskor olvass visszafeléá mielött kérdezel.

M@TriX
még 1 kép hozzá kicsit nagy de megéri....