Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akar össze jönni!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Kössz!

Zetorg
ne írj ékezetes karaktert az URL-be!

CRC 2 0% or 56 vote(s)
Street Legal 3 29% or 2797 vote(s)
1NSANE 2 69% or 6503 vote(s)
Szavazzon mindenki mert lecsúszott!
Mindjárt benyomom a gomra hogy szavazzanak!

Ez valahogy nem akar össze jönni!

Remélem igy jó!
Elkezdtem tuningolgatni!

és az arany sárkány!

és bocs a sok képért!

Uuu ezt elrontottam!

Na hi all!
Elkezdtem tuningolgatni!

és az arany sárkány!

és bocs a sok képért!

M@TriX
vagy valaki proxyzott vagy valami 1Nsane rajongói honlapra rakta ki valaki a pol-t vagy egy olyan fórumra ahol sokan azt akarták, ennyi, az az SL3-nak is sok votézója van...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
de vazze nekem itt gyanús valami, 1NSANE ~6000 szavazattal?

M@TriX
ügyes 😉
akkor nem köszönöm 😉 úgyis közérdek.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Kitettem külön topicba GOM-ra.
Nem kell megköszönni 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

M@TriX
miért tennék, ez nekeik is az érdekük, Sl fanok, nem értem a problémát.
"Hi, Invictus start poll on offical CRC site about future project.
CRC2, Street Legal 3 and 1Nsane2"

kb, tudom szar, de érthetõ...

12346
persze, aztán majd kiraknak széjjelszpemelésért😊

M@TriX
tökéletes, komolyan mondom nem kell mellé rizsa

12346
ilyet össze tok hozni, de fenyíteni nem tok angolul😊
"vót tu sl3, bikóz áj vill fak on jór madörz bekk" <#idiota> vagy mi

12346
ez zsiráf. jobbnak néz ki, mint az elõzõ corvette.

12346
tényleg, ezzel mi van? már el is felejtettem, hogy készül.

M@TriX
dehogynem: "VOTE!" és link és kész, nekem nincs regim ott és nagy kedvem nincs... 😊

12346
há izé.. inglisül annyira nem tok😊))

M@TriX
bassszus, Chevrolet Corvette...

Kep1
Kep2
Kep3

M@TriX
basszus, ez a Porsche...
Kep1
Kep2

M@TriX
pár új kép az új módból nem rossz...

meg egy nagyobb kép

M@TriX
helyes 😉, de remélem nem csak a hungarian fórzumba raktad be

12346
"valaki" beszúrta😊

M@TriX
valaki a GOM-ba szúrja már be a votezó linket, mert lecsúszik szegény 😊

12346
hûû mi jutott eszembe!
mikor egy utcai racsingnál a végén a lassított képet mutogatta, néztem a járdán sétáló bot embereket. há mondom ezek ha rongybabásak lennének, nem az úton közlekednék. mafiát is ezért mellõzöm mostanában. jó benne autókázni, de ha az útra tévedõ gyalogos röpködne is mikor eltosznám, akkor valszeg most épp azt tolnám😄 szvsz ez nagyon fontos része egy autós-városos játéknak😛

ALIENwoods
😊

Ombika
Szavaztam en is SL3 mellett egyertelmuen!! <#wave><#taps>

12346
azért a replay jobb lett volna😊 több szemszögbõl jobb visszalesni az eseményeket.

M@TriX
én Frapsal felvettem amikor éreztem rossz leszek 😉

malter
a multi melett még a replayt hiányoltam nagyon😞
12346
jah, kb😊 crc 2, meg insanyi 2 halál fölösleges lenne. crc 2 pl max csak szebb lenne + 1-2 kisebb újítás esetleg, de lényegében ugyanaz a körpályás racsing game maradna, nem? meg az még túl új ahhoz, hogy máris a második részén gondolázzanak.
insanyi meg úgy jó, ahogy van. nem kéne folytatás annyira, bár érdekes lehet.
az sl meg még mindig nincs kész, szal sl3😊) ennél viszont zsír lenne a multi. még ha esetleg csak 2 emberes is lenne a bringa részletessége miatt, akkor is. legalább össze lehetne mérni lájvban, hogy azonos márkából ki hozott ki többet😛
ha kapható lenne az sl3 itthon is majd, akkor az is itt figyelne a crc mellett a polcon😊

streeter
Én az Sl2-be egyedül aztsajnálom hogy a várost vagy a testpályát nem moddolják. Csak, mert így 2 év után kezd kicsit unalmassá válni 😄 Már kívülrõl vágom az egészet.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Remélem hogy minnél hamarabb végeznek...
De most ha választani lehet inkább várok 2 évet egy egetrengetõ gémre <#vigyor1>

Nagyon durva!

Zetorg
😊
kezdhetik is a fejlesztést 😛

malter
CRC 2
6% or 45 vote(s)
Street Legal 3
60% or 452 vote(s)
1NSANE 2
33% or 247 vote(s)
azt hiszem nem kérdéses a dolog😛
M@TriX
"Válasz 'pinknoize' üzenetére (#37881)"

használtam de a játékot nem találtam
M@TriX
eszem-faszom megáll, jó sokan voteztak...

M@TriX
van egy egész jó fórumkeresõ is, használd bátran

sziasztok nekem megvolt régebben ez a játék honnan tudom én ezt most újra megszerezni??
12346
pl nyomj egy reinstallt és a 2.0.0.-2.2.1 peccset dobd föl, semmi közteset.

pinknoize
hmm. sokat segítettél,csak cseszegtni akartok vagy kaphatok valami értelmes segítõkész hsz.-t is?

MikX
#1 - #37880

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

pinknoize
ugy veszem észre,hogy ezt már sokan kérdezték,de legalább egy hsz. sorszámot kaphatnék?

malter
vizezd be és ugy faszán rá tudod huzni,mert amugy ragad mindenhova😄
12346
akkor még 2 kérdés: 2 éve csináltam pár decalt, de mán elfelejtettem, hogy kell😄 plz help!
a másik meg hogy hogy lehet külsõ prg-ben gyártott textúrát ráhúzni az autókra.

12346
kösz. most már ezt is tom. akkor elkezdet megint autókázni.