46059
.
-
n0rad #39460 atyaég, a sok hozzászólást...
Elkezdtem megint a catalogon dolgozni, kicsit egyszerűbb verzióban
Decal pack készülget ^^ -
#39459 kell-e még a géped?^^
-
Gibor #39458 Minek? Két szót? Sztem aki kicsit is tud angolul az megvan! -
#39457 Van a Racing Redline-hoz magyarosítás?
-
#39456 úristen -
#39455 Alkatrész hozzáadáshoz meg van a tutorial(GOM, GER).. Nem lehet egy iszonyúan nehéz csak soha nincs kedvem hozzákezdeni. Az egyetlen ami nehéz az egészben amikor valaminek ilyen hülyeségeket kell adni hogy superid meg azt a számot meg ilyen baromságok. :D Ja meg azt sem nagyon tudom ha új cuccot akarok berakni azt hova tegyem, mert számozva vannak a sorok, de lehet meg lehet azt úgy csinálni hogy csak simán adok neki egy baszott nagy sorszámot.. :D -
#39454 sztem meg valszeg a 2 gamét gyúrtad egybe vagy nem tom mi van:D -
dacoo #39453 Útközben "eszembejuttt", hogy lehet nem is az SLRR-ben volt ez hanem a"z" NFSU2-ben....
-
#39452 akkor invictusék csinálhatnának egy jó kis tutort -
dacoo #39451 Sziasztok! SEGITDETEK! lehe láma kérdés... de... régebben végignyomtam a SLRr-et és a végén be tudtam menni a szalonba (ahol a kocsik külön kategorizálva voltak.. szinte minden ,... rengeteg autó...) most megint végignyomtam az utca versenyeket... Red klub első hyelyén állok..de... rövidzárla... HOGY jutok el a szalonba.. mert fölül össz vissz kettő vásárlási mód van ( a zsivány és az autókereskedés... de egyiknél sincs több mint max 5 autó) Abban a NAY szalonban pedig szinte meg volt minden... Remélem nem fogalmaztam bénán... :D HELP -
braien01 #39450 Én valami olyat gondoltam hogy csinálok neki egy saját mappát+hozzá rpk-filet.
Megvalósítható. -
#39449 Figy azt még én se tudom, hogy hogyan lehet. Nemhinném, hogy bárki más tudná. Illetve egy ember tudja, de ő már nem nagyon foglalkozik street legalal. -
#39448 Hidd el ez még a scriptereket is megizzasztja.. -
braien01 #39447 Segítsen már valaki.
Hogyan lehet plussz alkatrészt belerakni a játékba??? -
#39446 De mit? -
#39445 1. Mit akarsz leszedni?? 2. Olvastad már a FAQ-t?? -
Andree88 #39444 Nem tudja valaki honnan lehet leszedni? Aki esetleg tudja az írjon az [email protected] -ra! Előre is kössz! -
#39443 törvényalkotás felsőfokon -
zoolee #39442 2 te norm vagy minimun 10
-
#39441 na ezt szépen megfogalmaztam mind1 -
#39440 ne nyúljunk ilyen durva módszerekhez:D.Vezzesünkbe nekik egy rendszert,hogy napi 2db-hozzászólást lehet írniuk -
#39439 Bannelni kéne az ilyeneket... -
speedymtx #39438 az a szar,hogy egy csmó autót leszedtem és beraktam a játékba amikkel általában nincs is baj, csak,hoyg az történt hogy menet közben szerintem felülírhattam valamit mert most hiányzik a 4 hengeres motorokhoz való flywheel meg asszem a kuplung is.a soros 6-osnál szintén.jah és a cd-m elveszett szóval nem tok újratelepíteni sem.ilyenkor mi lehet a megoldás?
-
#39437 pörög a gyerek -
#39436 aztaa 23 uj üzenet , rövid idő alatt, erre idejövök és látom hogy ebből 20-at zolee írt. -
zoolee #39435 isten vagy streeter kössz -
zoolee #39434 na ez sem jó na mine 1 re install -
zoolee #39433 naon szépen kössz -
#39432 amúgy már rlg elküldtem -
zoolee #39431 most ezt írtam parts\engines\GOM_v12.rpk és utánna ki töltöttem négyzettel
nem tom vagy én vagyok láma ehhez vagy nem tom.
valaki egy működő rpk - az email-omra "please" -
zoolee #39430 bakker így meg ki fagy mit !!!csináljak??? -
zoolee #39429 és utánna ki kell tölteni négyzettel ?????? -
zoolee #39428 köszi streeter -
braien01 #39427 Nem tudom hogy tudtok e arról,hogy ujra működik a GOM-Team oldal. -
#39426 ha a v12-es motort akarod akkor minek hagyod ott a v8-asat is?????
parts\engines\mc_prime_superduty_GOM_v12.rpk ez így na faszság mert így ezt az rpk-t keresi majd.
Ha zat akarod hogy v12 legyen akkor annak az rpkja kell.
parts\engines\GOM_v12.rpk -
zoolee #39425 vagy mivel kell el választeni a file neveket ?????
négyzettel ?????? -
zoolee #39424 streeter légyszi rakj be egy képet amikor már be van írva nem tom lehet hogy én csinálom rosszul de így ven be írva parts\engines\mc_prime_superduty_GOM_v12.rpk
ne csessz le ha rossz de írd le légyszi jól ha meg kérhetlek """please""" -
zoolee #39423 és az üres helyeket mivel kell kitölteni ???????????? -
zoolee #39422 ez téleg olyan mint egy el cseszett aero 8 -
zoolee #39421 ja de nincs hex editorom!!!