46059
.
-
#39380 -
#39379 őő lehet hogy most lebaszást fogok kapni de megkérdezem.Ha egy viszonylag szögletes auót akarok modellezni (pl.:Lancia Delta,vagy a ti esetetekben Lada)akkor milyen módosítót használtok vagy hogy van beállítva.Mert a meshsmotth az kerekít az éleket... -
#39378 az gyengus nekem 5400le körül van:P amugy az a kedvencem,mármint van20 single drag gumival elveri a daytona v12est egyedül 0-100ra nem tud annyit "csak" 1.1et:D -
n0rad #39377 vaz, mennyi hozzászólás! :)
nemsokára csinálok egy télleg ütős decal packot, és ha minden jól megy, akkor Streeter remélhetőleg majd felrakja az oldalára :P
csak sajnos egészségi-, és matekdefiníció másolási gondokkal küzdök, ezért később lesz -
#39376 Te milyen Navigátorról beszélsz??? Az egy Jeep te -
#39375 Na az ilyeneken szoktam én kiakadni.. :DDD Egyszer volt valami dancsó, azt úgy lebasztam hogy többet nem is írt ide.. :DDD zolee szinte semmit nem kapott a régebbi emberekhez képest. :D De legalább fejlődött :D -
#39374 zolee-t sem akarom megsérteni, de neki volt pár aranyköése amin ki lehetett akadni
no meg reklámozgatott összevissza -
zoolee #39373 ja űber az ujj beta mod amiben a navigator van de az a kib nagy baj hogy még csak béta én már várom a teljest meg az a kilógó motor hááááááááááááát
elhiszem hogy csak béta de azé ...
de az a telepítős car pack az néköm is tetszik és remálem, hogy mükszik is.
de azé szentem a chevy van 20 az király matricásható ablak 4650LE - s moci állítható váltó mi kell még ???
-
#39372 Elhiszem... Figyelj.. Ő azért szokott kiakadni sokszor kisebb dolgokon is mert itt megfordult már ezernyi akkora láma hogy az már tolerálhatatlan.. idt103 nem mondott semmi rosszzat... -
#39371 nem akarom én bántani, de meg kell értenie hogy vannak olyanok akik nem úgy születnek hogy mindent tudnak. de mégegyszer mondom hogy nem sértő célzattal írtam amit írtam -
#39370 Egyébként szerintem nem nagyon próbálkozott még senki ilyennel vagy nem tudom, de itt nem tudják.. Amúgy nézd meg a www.streetlegal.cba.pl-t mert ott van egy golf aminek egybe van az ajtója, de úgy nyílik ahogy te akarod megcsinálni.. Töltsd le és onnan lekoppinthatod a scriptet.. De úgy emlékszem több autónál is volt már ilyen.. -
#39369 Na azé nem kell streetert bántani, mert ha akarná eddig má lebaszta volna.. És általába nem oknélkül bassza le az embert... -
#39368 hello az a baj hogy most új a profilom a sl-ben és pár napot már tekertem rajta de be akarok menni a kocsiboltba és kiakad ez miért van? -
#39367 sztem jobb neked hogy nem kaptál választ, mert streeter ugyis leugatna, mint másokat, de legalábbis lámának tekintene :DD -
idt103 #39366 köszi a választ!
egyébként olyan nincs hogy nem tudja senki!
na mindegy
kössz azért -
#39365 szerintem ha vki tudná akkor már megmondta volna -
idt103 #39364 újból felteszem a kérdést, hátha valaki végre rám is figyel!
felfelé nyíló ajtókat hogyan csináljak?
nem előre billenőset, hanem mint a madárszárnya!
Valaki HELP! -
Vlala #39363 Mi ez az új design a Street Legalon? -
#39362 de nincs itthon a cd már megcsináltam volna régen -
#39361 Tényleg nincs annyi eszed hogy feltelepíted megint a játékot máshova. Bemásolod oda a 2.2.1-es patchet aztán abból kiszeded a super duty-t és berakod abba a játékba amvel játszol. Max 15 perc és senkit nem kell zaklaznod -
#39360 engem ezek nem is érdekelnek de egy duty nagyon kéne mert addig nem tudok játszani... -
#39359 A listán szereplő kocsik fele meg se jelenik a játékba vagy elég gagyi.
Pl:
A polski,Ford TS50,Aston martin, Wrangler, Civic, Pontiac GTO, Lancia delta, Viper SRT,
Amik meg gagyik: Uaz, MC Cabrio, Chevy van, -
#39358 Szerintem jó :D -
Gibor #39357 Ja, jó elképzelés csak azt megiskéne csinálnom sajna azt abba nem a legjobb vagyok amuugy itt amit ma csináltam :
-
#39356 jah... én is csak néztem, hogy mi a szar ez:S kinek van erre igénye:c -
#39355 holnap?:D -
#39354 mikor lesz elérhető? -
#39353 akinek van még jó és működő autója akkor írjon! -
#39352 heló emberek!elkészítem a már említett telepítős Street Legal Racing:Redline All in one pack-ot.a top-byte.atw.hu-ra fog felkerülni.az autók és alkatrészek a gom és a ger-tech oldaláról lettek összegyűjtve.autólista:Polski,WV Scirocco,UAZ,MC Convertible,Subaru WRX STi,Einvagon,Chevy van 20,
Prime(eleonor),BMW M3,Ford TS50,Aston Martin,Mustang 68',CalDuty,BMW 525i,Wrangler,Golf cabrio,
Boss 429,Civic,Pontiac GTO,Peugeot 406,Calibra V6,Calibra 2.0.Honda Integra,Acura RSX,Ferrari 360 modena,Acura NSX,Nissan 180sx,DQD_AE86(hachiroku),DQS15,Lancia delta,Golf 4Nissan Skyline,Nissan 350Z,Peugeot 406,scirocco,Nissan Silvia,Viper SRT. -
#39351 vgay elküldeni nekem? -
#39350 vki nem tudna vhova egy működő superduty-t feltölteni??? -
#39349 szép ez jeep jól megvan csinálva -
#39348 Sajnos igen. Pedig kurvajó kocsi és nagyon faszán meg van csinálva. -
zoolee #39347 kösz
és azt minden felninél és guminál ???????
-
#39346 De ÍRTÁK csak te nem olvastad el. -
#39345 Ott ilyen még nem kész de fasza kocsik vannak. Most van 2 80-90%-os kocsi. Egy Honda Accord meg egy C4-es corvette. Elég fasza mind a kettő. Csak a C4-et nem lehet használni mert az írtja nicns gumi a kerekeken pedig van. -
#39344 Szar az xp-d oszt kész. -
#39343 Ha a tálcára lteszem a játékot akkor miért nem lehet vissza lépni?
A feladatkezelö azt írja hogy nem válaszol.
melyik program kavar be? -
zoolee #39342 és mi van az alfha mod - ok ban ?????
-
#39341 nem rinyálok..............csak kérdeztem.......azé kösz.........csak nem írták.........