46059
.
  • kemszi2
  • kemszi2
    őő lehet hogy most lebaszást fogok kapni de megkérdezem.Ha egy viszonylag szögletes auót akarok modellezni (pl.:Lancia Delta,vagy a ti esetetekben Lada)akkor milyen módosítót használtok vagy hogy van beállítva.Mert a meshsmotth az kerekít az éleket...
  • malter
    az gyengus nekem 5400le körül van:P amugy az a kedvencem,mármint van20 single drag gumival elveri a daytona v12est egyedül 0-100ra nem tud annyit "csak" 1.1et:D
  • n0rad
    vaz, mennyi hozzászólás! :)

nemsokára csinálok egy télleg ütős decal packot, és ha minden jól megy, akkor Streeter remélhetőleg majd felrakja az oldalára :P

csak sajnos egészségi-, és matekdefiníció másolási gondokkal küzdök, ezért később lesz
  • streeter
    Te milyen Navigátorról beszélsz??? Az egy Jeep te
  • SZilaJMaGGoT
    Na az ilyeneken szoktam én kiakadni.. :DDD Egyszer volt valami dancsó, azt úgy lebasztam hogy többet nem is írt ide.. :DDD zolee szinte semmit nem kapott a régebbi emberekhez képest. :D De legalább fejlődött :D
  • csm
    zolee-t sem akarom megsérteni, de neki volt pár aranyköése amin ki lehetett akadni
    no meg reklámozgatott összevissza
  • zoolee
    ja űber az ujj beta mod amiben a navigator van de az a kib nagy baj hogy még csak béta én már várom a teljest meg az a kilógó motor hááááááááááááát
    elhiszem hogy csak béta de azé ...

de az a telepítős car pack az néköm is tetszik és remálem, hogy mükszik is.
    de azé szentem a chevy van 20 az király matricásható ablak 4650LE - s moci állítható váltó mi kell még ???

• SZilaJMaGGoT
    Elhiszem... Figyelj.. Ő azért szokott kiakadni sokszor kisebb dolgokon is mert itt megfordult már ezernyi akkora láma hogy az már tolerálhatatlan.. idt103 nem mondott semmi rosszzat...
  • csm
    nem akarom én bántani, de meg kell értenie hogy vannak olyanok akik nem úgy születnek hogy mindent tudnak. de mégegyszer mondom hogy nem sértő célzattal írtam amit írtam
  • SZilaJMaGGoT
    Egyébként szerintem nem nagyon próbálkozott még senki ilyennel vagy nem tudom, de itt nem tudják.. Amúgy nézd meg a www.streetlegal.cba.pl-t mert ott van egy golf aminek egybe van az ajtója, de úgy nyílik ahogy te akarod megcsinálni.. Töltsd le és onnan lekoppinthatod a scriptet.. De úgy emlékszem több autónál is volt már ilyen..
  • SZilaJMaGGoT
    Na azé nem kell streetert bántani, mert ha akarná eddig má lebaszta volna.. És általába nem oknélkül bassza le az embert...
  • KapuBen
    hello az a baj hogy most új a profilom a sl-ben és pár napot már tekertem rajta de be akarok menni a kocsiboltba és kiakad ez miért van?
  • csm
    sztem jobb neked hogy nem kaptál választ, mert streeter ugyis leugatna, mint másokat, de legalábbis lámának tekintene :DD
  • idt103
    köszi a választ!
    egyébként olyan nincs hogy nem tudja senki!
    na mindegy
    kössz azért
  • kemszi2
    szerintem ha vki tudná akkor már megmondta volna
  • idt103
    újból felteszem a kérdést, hátha valaki végre rám is figyel!
    felfelé nyíló ajtókat hogyan csináljak?
    nem előre billenőset, hanem mint a madárszárnya!
    Valaki HELP!
  • Vlala #39363
    Mi ez az új design a Street Legalon?
  • kemszi2
    de nincs itthon a cd már megcsináltam volna régen
  • streeter
    Tényleg nincs annyi eszed hogy feltelepíted megint a játékot máshova. Bemásolod oda a 2.2.1-es patchet aztán abból kiszeded a super duty-t és berakod abba a játékba amvel játszol. Max 15 perc és senkit nem kell zaklaznod
  • kemszi2
    engem ezek nem is érdekelnek de egy duty nagyon kéne mert addig nem tudok játszani...
  • streeter
    A listán szereplő kocsik fele meg se jelenik a játékba vagy elég gagyi.
    Pl:
    A polski,Ford TS50,Aston martin, Wrangler, Civic, Pontiac GTO, Lancia delta, Viper SRT,
    Amik meg gagyik: Uaz, MC Cabrio, Chevy van,
  • streeter
    Szerintem jó :D
  • Gibor
    Ja, jó elképzelés csak azt megiskéne csinálnom sajna azt abba nem a legjobb vagyok amuugy itt amit ma csináltam :
  • 12346
    jah... én is csak néztem, hogy mi a szar ez:S kinek van erre igénye:c
  • allyouneedisme
    holnap?:D
  • kemszi2
    mikor lesz elérhető?
  • allyouneedisme
    akinek van még jó és működő autója akkor írjon!
  • allyouneedisme
    heló emberek!elkészítem a már említett telepítős Street Legal Racing:Redline All in one pack-ot.a top-byte.atw.hu-ra fog felkerülni.az autók és alkatrészek a gom és a ger-tech oldaláról lettek összegyűjtve.autólista:Polski,WV Scirocco,UAZ,MC Convertible,Subaru WRX STi,Einvagon,Chevy van 20,
    Prime(eleonor),BMW M3,Ford TS50,Aston Martin,Mustang 68',CalDuty,BMW 525i,Wrangler,Golf cabrio,
    Boss 429,Civic,Pontiac GTO,Peugeot 406,Calibra V6,Calibra 2.0.Honda Integra,Acura RSX,Ferrari 360 modena,Acura NSX,Nissan 180sx,DQD_AE86(hachiroku),DQS15,Lancia delta,Golf 4Nissan Skyline,Nissan 350Z,Peugeot 406,scirocco,Nissan Silvia,Viper SRT.
  • kemszi2
    vgay elküldeni nekem?
  • kemszi2
    vki nem tudna vhova egy működő superduty-t feltölteni???
  • kemszi2
    szép ez jeep jól megvan csinálva
  • streeter
    Sajnos igen. Pedig kurvajó kocsi és nagyon faszán meg van csinálva.
  • zoolee
    kösz
    és azt minden felninél és guminál ???????
  • streeter
    De ÍRTÁK csak te nem olvastad el.
  • streeter
    Ott ilyen még nem kész de fasza kocsik vannak. Most van 2 80-90%-os kocsi. Egy Honda Accord meg egy C4-es corvette. Elég fasza mind a kettő. Csak a C4-et nem lehet használni mert az írtja nicns gumi a kerekeken pedig van.
  • streeter
    Szar az xp-d oszt kész.
  • cicai
    Ha a tálcára lteszem a játékot akkor miért nem lehet vissza lépni?
    A feladatkezelö azt írja hogy nem válaszol.
    melyik program kavar be?
  • zoolee
    és mi van az alfha mod - ok ban ?????
  • allyouneedisme
    nem rinyálok..............csak kérdeztem.......azé kösz.........csak nem írták.........