Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze mert a patch sztem rossz. inkább a 2.1.0 - 2.2.1 est ez 40 mega és csak ezt az eggyet kell felrakjni mert benne van az összes

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Igen! mert a 2.2.1 hez nemmüködik a 1.19r6c hez való kocsik ahoz külön 2.2.1 kocsik vannak. Töltsél le én innen szoktam Gom !

Ismét én!😄

Leszedtem a játékot és újrapakoltam és most csak a "hivatalos" patcheket raktam rá! a 2.18-ig ment is, de onnan nem nyomta át 2.2.1-re! Ez miért van? Kérlek titeket válaszoljatok!

Köszi
Hali!

Nekem most jelenleg a 2.19r6c patch van fenn és innen sehová nem megy! a 2.2-es és afeletti hogyan mûködik? Valamint miért fagy ki ha kocsit rakok be?
Ja! Már várom naon ezt a modot elsõ látásra megtetszett föleg a Supra!

M@TriX
beszárás ez a Supra

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Naon szép a Polski!<#eljen>

12346
ez az áttetszõ kezelõfelület bejövõs.

ALIENwoods
Aranyos a polák 😛
a GOM új UI-t akar kreálni az SLnek, remélem sikerül

Gregorius
Azta' mik vannak errefelé. Csak ámulok, és bámulok. Mindenkinek egy nagy gratula!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

malter
odaver😊)
streeter
Valaki készül valamire odaát.

És ilyen ikonok várhatóak a modba

Forrás

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
A képre kattintva letölthetõ a kocsi<#papakacsint>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

nagyon jó lett!

streeter
Na ezt is megértük

M@TriX
nagyon fincsi, mondjuk kissé plasztikus a festés hiányzik a chrome effekt, de naoyn baba, legfõképpen a motortér kidolgozása, nem csak lóg a levegõben a moci.
grat.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Gondolom már rohadtul elegetek van belõlem de megint itt vagyok 😄

Bent vannak a nitrós palackok.

Valamint van rendeshelye a motornak nem csak egy doboz szerû valami.

És a végére még egy kép a kocsiról.
Így teljes a tuning. Nekem nagyon tetszik, szerintem állat.

streeter
Boccs az elõzõ nem morcosítás hanem ilyen nem tom mi.
Álmosítás vagy szomorítás volt 😄

itt a morcosítás

streeter
Háhhh van festhetõ morcosított lámpa is. Remélem jól néz ki 😊

Mostmár nincs sok hátra.

gabesz752
Nagggyon fasza.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

streeter
Na lassacskán kész van.
Szerintem holnap letölthetõ lesz.

Addig is pár kedvcsináló 😄

Elég szép kezd lenni!

streeter
Az elmúlt jópár napba ráálltam a Polskira. Egész jó dolgokat sikerült kihozni belõle.
Az össze kaszni elem kész van. Lveheteõek az elsõ hátsó, jobb bal kasznielemek. Van egy tuning kit ami új lökhárítókkal és szélesítésekkel jár valamit króm légbeömlõkkel hátul. A motor továbbra is hátul van, de mostmár nem lóg be sehol az utastérbe.
Nos a texturák a belsõtérben nem egy elsõ osztályúak de csak ezt sikeült kihozni belõle.

És ami még hátra van:
Leginkább scriptes dolgok. Be kell állítani a kormány helyét, kamerák nézetét, ajtók nyílását, spoilerek helyét. Meg ami a legfontosabb átírni minden elem nevét Polskisra. Aztán ha ezek is megvannak szerintem kész van a kocsi. Majd még olyan lámpát próbálok kreálni elõre ami kicsit morcosítva vannak. És még kell egy alap és egy dupla kipufogó rendszer is.

Pár ízelítõ kép.

Alap

És a tuning változat.

MikX
Van!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hello!
Valaki van itt!

vki
Thx.

ACER Aspire 5738ZG

nem baj ezt hiszem nem kapnék síró görcsöt ha csak V8-cal tudnám hajtani.egyébként gratula hozzá.
malter
mivel nem mai a játék,ezért a megmaradt modderek stb mind azon a honlapon orientálodtak,van még 1-2 honlap de azokon kevés dolog van csak
vki
Hehe. A 360 Modena csak a V8-as motort támogatja. A többit én csináltam rajta.

ACER Aspire 5738ZG

12346
és? nagy kaland. a te aláírásodhoz is lehetne akkor mit fûzni😄

de tényleg gom-on kívül honnan lehet rendes verdákat leszedni?mert engem is érdekelne fõleg az a V12 elnevezésû asszem 360 modena.az szerintem nagyon tuti király
MikX
Fura ízlésed van, ha az tetszik öcsém...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ja és a BMW E34-est honnan lehet letölteni mert naon szép.

Hali mindenkinek!!

Megakadtam annál a kispolánl!! Honan lehet letölteni?
Mert a kedvenc autóm.

vki
Megoldódott a probléma. Íme az eredmény:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

ACER Aspire 5738ZG

vki
Csá! Leszedtem a V12-es motort, de nem tudom összerakni, mivel nem megy rá a block-ra a Crankshaft Bearing Bridge. A Singh Viper-rel próbálkoztam, de nem ment.
Ha valaki tud valami megoldást, segíthetne.

ACER Aspire 5738ZG

streeter
Csak azét mert nicns kész az oldal. De a FAQ mûködik. Csak szólok.

http://streeter.uw.hu

lehet hogy bennem van a hiba de ezen az oldalon nekem nem naon jön be semmi csak hogy a 404 a keresett oldal nem megjeleníthetõ.gondoltam szólok

malter
ladával mizu megnézted?
streeter
Röviden ennyit tudok rá mondani: SZOPÁS!
Gyenge a géped...

nálam minimumon szaggat !!!

ALIENwoods
általánosságban értetem, nem személyek szerint, manapság tényleg van 1-2 új emberke itten

malter
Ha ezt nekem szántad akkor köszi szépen, ne ítélj még nem ismersz!

Üdv:Hero
streeter
Ott van az az oldal....

ALIENwoods
aahogy látom az okkos kisgyerekek, megtalálták Streeter bácsit, aki majd megmond mindent 😄

Sziasztok!
Honnan tudok kocsikat tölteni a 2.2.1-hez?
Már unom az alap gépeket :\

Üdv:Hero
streeter
Nem is kicsit 😄

basta002
haliho mindenki. de regen jartam erre 😊 de asszem kicsit pang a topic

..::S::L::M::..

Ombika
Holnap megyek kecsora akkor proalom is ki,raadasul uj geppel meg nem si probaltam! 😊