Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ja! visszakéne mindenkinek olvasni mielött kérdezz! De én azt még sehol nem találtam meg hogy honnan lehet letölteni a BMW M3e34-est amihez motor is vanm!<#confused>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

streeter
Jogos a dolog. Én inkább nem válaszolok az ilyenekre mert csak felbaszom magam és leosztom azt aki kérdez :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

MikX
Ti abszolút nemismeritek a KERESÕT?
Használd már lécci, ne kelljen minent 5000x leírni, mert te nem vagy hajlandó visszaolvasni!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

uh ez bonyolult de azért kösz VLAKI MÁS ?

Get a life!

Oké! ha felraktál egy autót nézd meg a srcipt könyvtárban mia main fálja pl. main_duhen_15.cfg akkor keress egy Duhen sunstrip-et és hexworkshoppal a mentett autóba pl. PlayerCar0 abba van cars/racers/duhen.rpk azt írd át pl. nisky.rpk ra vagy ami az autó neve. én igy szoktam!

pinknoize
csak azért kérdeztem mert sikerült építenem egy autot amivel 1:04-et mentem és hogy legyen valami viszonyításom.

nemtalálom!!!!!!!!! léccives ird le a megoldást PLEASE

Get a life!

Keresd meg vagy van egy megoldás de az hosszú!

Nem szoktam a ROC-on menni csak testtrack ott néha 1:00 or better!

sziasztook tettem be 1 csomo ótót a játékba és az istenért nem adja be oket az autószalonba h lehet megleözni ezt vagy azt h ott legyen a szalonban ???<#falbav><#fejvakaras>

Get a life!

pinknoize
körkérdés:mennyi a rekordotok a roc-on?és mivel?

ALIENwoods
valaki törölhetné ezt a spam gyûjteményt...

<#mf2><#worship><#worship><#worship><#worship>KÖSZI JÓLETTT <#puszi><#email>

Get a life!

streeter
Mondt te normális vagy??? Ez nem cset. Meg hajnal 2kor szerinted ki az aki fent van és segít neked? SENKI!. Nyugi.
Amúgy ha elolvasnád a FAQ-t ami direkt az ilyen kérdésekre lett írva megoldódna minden problémád a világon. Csak hogy biztosan megtalál a 6. pontba van leírva a patchek feltelepítésének sorrendje!!!!

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

MikX
Telepítsed fel a game-t, aztán tedd fel az invicitus live!-ot, aztán onnan telepítsd fel!
Bár igazság szerint nekem mûködött, ha az alap gaméra felraktam a 2.2.1 et...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Street Legal Racing: Redline Patch 2.1.8 -> 2.2.1-ennél ezt irja ki:
Check...
Error in check crc.
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -5

Street Legal Racing: Redline Patch 2.0.0 -> 2.2.1-ennél meg ezt irja ki:
Check...
Check: cars.rpk
Check: cars\fake_racers\Badge.rpk
CRC Error: cars\fake_racers\Badge.rpk
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
És az ujratelepités sem oldja meg!
KÉRLEK TITETEK SEGITSETEK

Get a life!

de nem nett jó igysem<#fejvakaras><#rinya><#bdead><#help>

Get a life!

szerintem ujratelepitem<#falbav>

Get a life!

mibaj lehet ?

Get a life!

jah bocs most akartam föltenni a 40Mb-osat és ezt itrta ki:
Check...
Check: cars.rpk
Check: cars\fake_racers\Badge.rpk
CRC Error: cars\fake_racers\Badge.rpk
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7

Get a life!

Sziasztok feltenném a
Street Legal Racing: Redline Patch 2.1.8 -> 2.2.1
-et és ezt irja ki:
Check...
Error in check crc.
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -5

Get a life!

MikX
Nyami, nyami...

malter
mi készül itt?:)

Azért az már naon sok! Itt biztos Bot van!

malter
1 egész picit...kiváncsi vagyok mikor lövi le szavazást invictus
MikX
Ez kezd bedurvulni kicsit...
CRC 2 0% or 64 vote(s)
Street Legal 3 90% or 189108 vote(s)
1NSANE 2 9% or 19738 vote(s)

12346
mé nem az anyját nyomkodja bottal:/ viszont sztem is már az elején eldõlt a kérdés, hogy sl3:P

streeter
Ez nem semmi

Street Legal 3 78% or 71474 vote(s)
1NSANE 2 21% or 19694 vote(s)

CRC2-nél meg csak úgy van 62 szavazó :D

Egyre dúrvábban nyomják, mert Insane2-re már nem megy a bot de SL3-nál meg frissítésenkénk már van hogy 15-30-al nõ a szavazat. Délutánra már 100% SL3 lesz :D

Varenga
Minden esetre, a "bot" nélküli szavazásnál is az SL3 vezetett, szal szvsz egyszerû a döntés!!! SL3!!!

Reméljük, hogy az újab Street Legal lesz majd a trónkövetõ....(addig meg toljátok az SLR-t)<#integet2>

streeter
Úgy látom az Insane2-re is ráállítottak valami bot-ot

M@TriX
huh, kemény

ps: természetesen 1ip/szavazás

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

NzzN
Már újra az SL3 az elsõ <#smile>

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

malter
elvileg igen,ilyen ütemben még proxival sem tudod csinálni szal valami bot sztem
NzzN
Egy IP-rõl 1 szavazást enged csak nem?

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

streeter
Most nézem hogy GOM-ról törölték a topicot :D
Még is nõ a szavazás.

streeter
Érdemes volt belinkelni GOM-ra egy külön topicba :D
Télleg lehete rajta valami cucc mert frissítésenként 2-3-al nõ az SL3 szavazás

malter
szétbarmolták a szavazást:(valami botot engedtek rájuk sztem vagy nem tom hogy csinálják (valoszinü insane 2 és slr fan csatája)mert frissitésenként 1el nö mind2 szavazata
báttyó02
<#sir>
azért köszönöm :)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

IV van de azis csak gomon!

Fura! de azért sokan élnek a világon és nem mindenki ismeri a GOM-ot de attólfüggetlenül lehet hogy ez így van!

malter
IVes van csak sztem az viszont gomon elérhetö
Bocs de én nem tudok amugy a gomon sincs!

malter
sokan persze csak mikor matrix belinkelte,és gomra is kitették 2 nap alatt lett durván 500szavazat,pedig GOM lengnagyobb fan site,most meg fél oránként 1000 nem furcsa?:Sugyanez elmondhato insane2röl..
báttyó02
hi

2es golfot tudna nekem vki linkelni?
csak ne a gom-rol mert nemvagyok regelt oda
htx

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Street Legal 3
41% or 4944 vote(s)
1NSANE 2
58% or 6930 vote(s)
Azért most az SL3 megindult! Amugy én a suliba 12 gépröl tudtam szavazni a többiek kötsögök voltak és nem engedték!

Sztem. sokat szavaznak SL3-ra de az jó! amugy a lényeg hogy az SL3 nyerjen!

malter
ugy gondolom crc2 nem lesz:))viszont ha insane 2öt csinálják akkor gom csinál nekünk slr3at és mindenki jol jár:)
malter
CRC 2
0% or 56 vote(s)
Street Legal 3
40% or 4687 vote(s)
1NSANE 2
59% or 6831 vote(s)
itt valami sumák van:/igy nem fer fél oránként 1000el nö a szavazatok száma
Kezd följebb jönni!
Street Legal 3
37% or 3927 vote(s)
1NSANE 2