46059
.
  • Freemanus
    Hiába GYIK vagy FAK bár nemtom mi az a FAK nem is látni a banner alatt !DE gyikba nincs leirva semmi használható a POST Install.bat ot meg nem találom sehol?
  • allyouneedisme
    OFF
    Ok kösz
    ON
  • SZilaJMaGGoT
    A banner kép alatt..
  • SZilaJMaGGoT
    F.A.Q
  • Freemanus
    Próbáltam a exe.-t win xp alatt win98/me kompatibilisá tenni ugy se megy meg semmi halottam hogy valami POST-INTALL.bat ot is kell inditani mielőtt meg crackeleda jatekot nah olyan BAT azegész gépemen nincs! SEGÍTSETEK pliz
  • Freemanus
    Valaki olyan feltudna venni az msn jére aki át tudná küldenia REdlinehoz a 2.18->2.21 es parchot? Es még azt mondjátok meg hogy miért fut le az intró a redline nál aztán egyből hiba üzenet és marada windows!És ha nem patchelem meg ajatekot ha jo emlékszem csak az első patchet teszem felakkor meg működik de miest felteszem a 2 dikat onanatól nem kidob mindigaz intró után! MSn címem: [email protected]
  • Freemanus
    Miért van az ha a sima Street LEgal-ba a bolthoz megyekkidob a jatekból?
  • braien01
    fel akartam rakni egy képet a kocsimról,csak mellé nyomtam,
    Bocs nem direkt volt.

• braien01
  • malter
    ST:stratégiai okokból lett letiltva. egy ilyen kis cégecske ne nőjjön fel rajtunk és a többi fórumon.

1.) unom már hogy beszúrt képek alá oda van írva, hogy a képeket a www.képfeltöltés.hu tárolja (vagy vlmi ilyesmi)

2.) mi van ha letörlik, vagy összeomlik a rendszerük és itt leszünk egy csomó piros kockával a fórumba betöltve

3.) a képeken keresztül információkat tudnak gyűjteni a látogatóinkról, látogatottságról, sőt még akár cookiekat is tudnak a felhasználóknak kiírni. ugye nem kell részleteznem, hogy ez milyen típusú adatgyűjtésekre alkalmas...

az egyéni kis képfeltöltőoldalak soha nem lesznek tiltva, de az ilyen nagyok mindig. napokon belül az SG Ingyenes fórumrendszer 27000 fórumán is tiltva lesz.
  • hertzui
    Sziasztok!
    Gibor mi az msn címed mert szeretnék veled beszélni?
    Köszi császtok
  • braien01
    Streeter én ezt elhatároztam és meg is fogom csinálni,még akkor is ha egy hetem rámegy.Most is próbálkoztam,nem nagy sikerrel,de mindig rájövök valamire, ami fontos.
  • braien01
    Kösz ezzel sokat segítettél.Kicsit közelebb jutottam.
  • kemszi2
    tudom.Nem olyan rossz kocsi csak a Lancia jobban tetszik..ennyi.De lehet hogy megpróbálom párhuzamosan csinálni
  • Gibor
    Kitartás ennyi...
  • kemszi2
    egyébként látványos dolgot nem csináltam vele amióta a legutóbbi képet beraktam....csak rengeteg vertex helye változott meg.De a motorháztetőn és az ablaknál még mindig rossz:(
  • Gibor
    Hát ha folytatnád akkor jó lenne, hmm. Fiat500-assal tolni jólenne. Végén még az egész Polski család bent lesz pl. az előd 500-as aztán a 125p meg a kész 126p királyság lenne :DDD
  • kemszi2
    na ezért csaltam meg a fiat-ot
  • kemszi2
  • kemszi2
  • kemszi2
    így állok vele de még mindig nem tökéletes
  • kemszi2
  • kemszi2
    #39472 lásd itt :D
  • Gibor
    ilyen hamar feladtad?
  • kemszi2
    a blueprinteket is szivesen elküldöm.De ha még teljes modell-t nem csináltál akkor ezt nem ajánlom.Jobb egy saját
  • ALIENwoods
    ...
  • allyouneedisme
    OFF
    mér nem lehet a képfeltöltésről linkelni?
    ON
  • SZilaJMaGGoT
    HÁt de én saját autót akarok csinálni csak nincs kedvem soha hozzákezdeni a blueprint szeleteléséhez márpedig az kell ám a maxba.. :D
  • kemszi2
    nem csak megtetszett egy másik autó ami sokkal jobban izgat.ez csak gyakorlásnak szántam.szóval ha kell szívesen átküldöm
  • SZilaJMaGGoT
    A GER-en és a GOM-on van jó tutorial ehez...
  • malter
    ezen jot nevettem:D
  • streeter
    Akkor próbálkozz és ne itt kunyerálj. Ha lenne bármilyen progi vagy trükk akkor szerinted nem virítana valaki hozzászólásába???
    Ha nem tudjuk akkor nem tudjuk és kész. Attól mert te sokszor megkérdezed nem fog teremni egy progi erre a célra.
    Amúgy meg én is sok mindent akarok pl.: egy Nissan 350Z-t is meg még pár dolgot mégsincs.
    Próbálkozz. 10 perc után bele fogsz únni mert nem fog sikerülni:D
  • braien01
    Valaki nem tud valamilyen programot.Az alkatrészek berakásához.HELP
    Mert én azért is bele akarok rakni a játékba ciccokat.
  • SZilaJMaGGoT
    Sajna nem, de elolvashatnád a FAQ-t mert benne van.. Egy darabig fel volt töltve egy helyre de már törölték..
  • Andree88
    Na szerinted mit akarok leszedni? A Street Legal Racing-et! Nem tudja valaki honnan lehetne?
  • SZilaJMaGGoT
    Mit akarsz te zmodelerben?? :S
  • zoolee
    ez off

de fontos hogy a rákban lehet ki kapcsolni a zmodellerben azt a rohadt idegesítú kék kijelölést mert rohattul idegesít.?????
  • SZilaJMaGGoT
    Hamar feladod...
  • kemszi2
    este majd ha kell tudok képet is adni az aktuális állásról!
  • kemszi2
    vki nem akar folytatni egy megkezdett fiat 500-ast 3dsmaxban?szívesen átadom