46059
.
-
#45567 Sziasztok. Régen toltam sokat. most leszedtem de kéne hozzá pár cumó... Patch eket találtam de kiegészitő cuccokat nem. A fenti linkek nem működnek,viszont régen egy halom cumó volt a gémhez. Valaki dobhatna egy linket ha tud... Köszi előre is..
u.i.: vissza is olvastam jópár oldalt de már kifolyik a szemem.. :) -
roLLand91 #45566 cyasztok. letöltöttem a gémet és van egy kis gondom vele:S állandóan rebootol a gépem(de csak ennél a játéknál) pl.: elkezdem tuningolni a kocsim és kiakarom próbálni mit megy akkor egy pillanatra fekete kép és utánna meg hallani a gép rebootolását. :S légyszíves segítsetek -
#45565 Dolgoztam már vele, csak kár hogy DirectX 9-t támogat csak, régebbieket nem pedig az lenne nagy fun :) -
haaszkrissz #45564 3D Ripper DX -
#45563 Mi a neve? -
haaszkrissz #45562 Szereztem egy olyan programot amivel más játékokban lévő járműveket be lehet tenni a 3d Studio Max-ba. Csak az a gond, hogy nem tudom hogy kell onnan a street legal-ba tenni. Ha tudtok valami okosat akkor írjatok. -
#45561 Ez a helyes megoldas! :) -
haaszkrissz #45560 Nekem Invictus Live és utána a 2.3.0 telepítése. -
coroner #45559 a 221re kell telepíteni. nekem úgy müködik -
speedymtx #45558 2.3.0-ás patchet a 2.2.1-re kell telepíteni? vagy a sima játékra?mert ha felakarom telepíteni a patcheltre és valami hiba kódot ír ki. -
coroner #45557 Bocsi az "A" ért de már 3szor begépeltem mire kiirta,h még nem írhatok! az "A" volt a próba! :D
Ismét fellángolt bennem is az SL szerelem!
Régen sokat toltam, nem vagyok full alma a játékhoz, de lenne egy-két bajom!
A telepítéssel és a játék futásával nincs baj! 221 és 230as patch is felment rá tökéletesen. Autókat is sikerült berakni, igaz pont ami a legjobban kellene a Subaru Impreza megakassza a játékos. sebaj...
Amit nem értek. nem olyan a játék kinézete mint itt a képeken, nincs intercooler sem az autókhoz. Mit kellene még ehhez felraknom?
Van valami tippetek? a wankel motort sikerült valakinek már bele raknia?
Előre is köszi -
coroner #45556 a -
#45555 Versenyzessel! :)
LEdudalod oket uton vagy esti futamok! -
Sanya94 #45554 Hogyan lehet versenyzésen kívül pénzt keresni? -
haaszkrissz #45553 Köszi szépen!! -
#45552 Hosszú lenne ezt ecsetelgetni, lényeg, h bonyolult... A legegyszerűbb, módosítás, a scriptelés, de sok leírást találsz GOM-on, meg sztem SLM-en is van de nembiztos... :D -
haaszkrissz #45551 Kicsit pontosabban esetleg? -
#45550 Painttal is tudsz... -
#45549 Hát ez azért kicsit bonyolultabb mint ahogy te elképzeled... :/ -
haaszkrissz #45548 Hali!
Tudtok olyan programot mondani amivel lehet kocsikat, motorokat, modokat készíteni? Előre is köszi!!! -
#45547 Bocs rosz volt a link xD
http://redline-racers.info/forum/viewthread.php?forum_id=8&thread_id=1038 -
#45546 Ide nézzetek mit találtam!
http://redline-racers.info/viewpage.php?page_id=4 -
#45545 nincs mit -
haaszkrissz #45544 Köszi ALIENWoods!!! -
ficko14 #45543 kösz már nem kell
operát használok de megpróbáltam explolerrel és lejött
azért kösz -
Vlala #45542 Anyám, borogass!
Ez az oldal nagyon súlyos.
Én tudtam róla tölteni (firefox), ha gondolod, valamilyen formában átküldhetem (privát, rapidshare, email). -
ficko14 #45541 a trabant a wartburg és a warszawa nincs máshol fent?? -
ficko14 #45540 a kistappancs.extra-nál meg van halva a letöltés vagy csak nekem rossz??
katt és csak fehér képernyő semmi más -
k roy96 #45539 Köszi nem kell, már megoldottam! A hangnál a mixinget software-re kellett állítani... (: -
k roy96 #45538 valaki #45534? Sürgős lenne, köszi -
#45537 -
haaszkrissz #45536 http://redline.krissz199.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/3688349 -
haaszkrissz #45535 Az én kedvenc verdám egy 1956-os Mercedes-benz 300sl, semmi csicsa, a nyers erő!!!
-
k roy96 #45534 Az a progi, amellyel meg lehet csinálni, hogy minden autóba legyen jó minden motor, annak a neve SLRR Editor 2.1 link
-------------------
Jah és lenne 1 kérdésem!
Amikor belépek a tesztpályára/városba, akkor max. 1 perc után beszaggat a hang, és ujra indul az egész gép. Mi a baj, és hogy lehet megoldani? -
haaszkrissz #45533 Szia! Valószínűleg nekem is ilyen gondom volt, de csak néhány autónál. Sokfélét letöltöttem van ami működik van ami nem. -
#45532 Helló! Kéne 1 kis segítség! Sehogy se tudok új autókat, motorokat, Stb. berakni a játékba. Mihelyt lemegy a 2 bevezető videó a játék hibát jelez és kilép. Vagy most találtam 1 olyan V6-os motort ami csak akkor dob ki amikor megpróbálom beszerelni. 230LE patchem van... tudtok valahogy segíteni? -
haaszkrissz #45531 Szia! Ha nem próbáltad még akkor szedd le a netről az Invictus LIVE-ot. Ez feltelepíti 2.2.1-es patch-ig. Ezután leszeded a 230 Le Patch-et is és utánna feltelepíted.A mentések elveszése nem tudom miért van talán a patch megoldja. -
norbi99992 #45530 sziasztok segitséget szeretnék kérni abba hogy mikor kilépek a játékbol akkor kiir valami hibát és leokézom vagy nem tom és utánna mikor lépek be a játékba már nincs meg a mentés nah ez miért van?? jah meg az hogy a patch okat nem tudom feltelepiten egyiket se pedig már az összeset leszedtem kérlek segitsetek sürgös lenne elöre is köszi -
A31 #45529 hali nem tudtok frenko oldalakat ahonnan le tudnék szedni egy csomo jo verdát meg cuccot? jah és az elöbbi szöveg h van egy progid amivel meg lehet oldani h minden autoba jo legyen minden motor?! honnan tudom leszedni? -
#45528 ááá meg van,csak el volt kicsit dugva:)