46061
.
  • LeoN
    Kösz már sikerült. A 10-12. hex et átíjuk f810 fd -re. És sok pénz lesz.
  • bfg900
    Felvetettem tegnap a srácoknak, hogy tegyenek bele ilyet és azt mondták hogy 5letek vannak dögivel, de azért felírják a listára. Amugy a savefile-ban benne van valai érthetö formában állítólag, még nem néztem utána.
  • bfg900
    Tisztára mint a politikusok :))) Én meg arra gondoltam hogy versenyezz ;)
  • LeoN
    Hogyan lehet plusz pénzt szerezni? Én a csalásra gondoltam. Egy hex editorral mit, és mire kell átírni?
  • Alexease
    Ja, csak ez meg nincs kesz...
  • bfg900
    ugy tapasztaltam hogy ottvannak a nyilak, csak nem látszódnak, szóval ha tudod hogy kb hol kellene lenniüs és a környéken elkezdesz nyomogatni talán szerencséd lesz. Amugy meg ha nem, akkor vásárolj a boltban, ott még olcsóbb is.
  • dav
    Bugyibuci: Amikor első lettél, feljött egy gratuláló képernyő, azt el kellett volna olvasni :) Mert azon ki van írva, hogy a 2. banda a város x részében várja a kihívásodat. Tehát menj vissza az utcára, és keress ellenfelet. Olyat keress, aki más bandából van (más a színe a térképen). Aztán verd meg :) és te leszel a 2. bandában a 20. versenyző és meglesz az új garázsod is. Ja, ha esetleg nem tudnád, ha a gyalogosokra rádudálsz, akkor megmondják neked, merre találsz ellenfelet.

Üdv:
    dav
  • bfg900
    printscreen, mér oylan nehéz erre rájönnie mindenkinek? ;)
  • Csacsi
    Én is csak ezt tudom tanácsolni, de ha tényleg nagyon kell, akkor használj dc-t, ott fent van egy csomó embernek.
  • bfg900
    mézga: én itt nem akarok negatív reklámot, de azt tanácsolom hogy várd emg az európai kiadást. De legalább a 2. peccset. Igazság szerint én félretettem a street legalt egy jó idöre
  • Alexease
    Csak ovatosan:) En is osszetortem a kocsit. Gondolam megjavitom a kasznit. Mindent leszedtem, es rahuztam veletlenul a sell-re... Mivel nem sok penzem volt pluszban - szinte semmi - igy jatek kilo, mert csak kasznit nem lehet venni, komplett kocsira meg nem volt penzem:)))
  • dashed_
    leszed a koszirol mindent illetve mindent kiveszel belole [aksi ules nitro motor Stbb ]
    utanna pedig rahuzod egyszeruen a kaszni a repair-ra
  • LeoN
    Meg lehet valahogy javítani a vázat? Ha egy fának rontottam 100-al ninja-val és az elején egy szép behorpadás van a vázon akkor azt hogy tudom megjavítani?
  • dashed_
    Bazz!! 2. palyan vagyok es egy csomo utcaban ha megyek nem enged 30 Mph fole menni.!! ossze vissza porog a kerek mintha a testpalyan mennek a fufon ..elosszor azt hitten a kcsi miatt van [ ninja] de most vettem egy uj hatsokerekes autot [375]19Colos gumikkal es ugyanaz van
    Mi a szartol van ez??????
    Masnal nincs ilyen?
  • hen-tes
    Street LEgal
    néd meg a hpt <- www.invictus.hu
  • MSGT
    Bocs a kérdésért, de meglehetne tudni mi a címe a játéknak és hogy mi ez, mit kell benne csinálni?? Előre is köszönöm!
  • hen-tes
    ki adott neked tippet ?
  • hen-tes
    pályára ?
    na ezt hagyguk
    én ugyis vissza vonultam :))
  • hen-tes
    sehogy !!
    meg kel várni a patchet
  • hen-tes
    kb 1-2e-t :DD
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem sem patch-elt.

A Detroit gumi van. Elöl 17"-os hátul a 21"-os. Csak egyféle szélességben van.(előre nem lenne muszáj. Elég lenne a 16"-os Stock gumi is, csak ez sokkal jobban néz ki.) Én is már megfigyeltem hogy minden más gumival pörög csak meg elfüstöl. Ezzel nem annyira. JA és emeli az elejét mint az állat.

Ha teljesen jobbra csavar, akkor nézd meg hátha más felfüggesztés van kétoldalt. Bár nem valószínű.
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem is van egy olyanom. Én 1.234 másodpercet gyorsulok vele kézi váltóval meg Nitro-val. A kocsi 24xx lóerős. Nitro nélkül 1.845-öt megy.
  • hiba
    Barangolj a menuben.
  • Alexease
    warezcenter.warez.hu - elvileg meg fent van.
  • hiba
    ok, sehunnan.
  • Boborjan
    mindegyik fényességéböl levennének monnyuk 40%-ot a hátteret kicserélnék, és a lámpák mosmá világitanának is ;-) nemlene rossz.
  • hiba
    csak lecserelik a texturakat sotetre es kesz :)
  • Nyiri
    -i
  • Nyiri
    Igyi is szaggat mint atom mi lenne ha meg ejszakai fenyeket is szamolnia kellene.
  • Nyiri
    Boborjan: Csereld le a hatteret ejszakaira :D
  • Boborjan
    Jaja, nagyon remélem lesz éjszakai versenyzés, mert akárki akármit mondd annak van a legjobb fílingje ;-)
  • Alexease
    Megneztem, es lehet csinalni barmilyen napszakot, dinamikusan kezeli a fenyeket. Csak meg a felhoket/hatteret nem tudtam ki cserelni. Mondjuk kozvilagitas, autolampa nincs...
  • Wajk
    nincs rádugva más joy meg egyéb.

Bejön az új hardware ablak is, hogy ismeretlen eszköz.
    Megpróbáltam az ismeretlen eszköznek megmondani, hogy mi is az az ismeretlen eszköz, de az Xp nem engedi.
    Remélem nem a baj, hogy Magyar XP Sp1...
  • bfg900
    Én csináltam nekik régebben egy körpályát, remélem beteszik :) Az elég jó kis gyorsulós, ugratos cucc lett szerintem.
  • [NST]Cifu
    Wajk, van még valami gamevezérlő rádugva? Joy, Gamepad, stb. ?
    Ha van, akkor húzd le és próbáld úgy, ez errefele igen hatásos tud lenni.

Amúgy ha bedugod az USB-be és nem jön be az "új hardwer" ablak, akkor hiába próbálsz meg mindenfélét telepíteni, mert először is meg kell lássa a HW a kormányt.
  • Wajk
    Megvettem a Logitech Force GPt, rádugtam az USB-re.
    Elmondom lépésben.
    - Számítógép off-on, bedugom az adaptert az áramba
    - az adapter kisdugóját ütközésig benyomom a kormányba
    - összekötöm a kábellel a pedált és a kormányt.
    - az USB-t benyomom a helyére
    - Szám bekapcs.
    - Elindul nem szól, hogy new hardware
    - elindítom a netről leszedett drivert (a CD-n elvővel ugyen ez volt)
    - Szépen megy a Detektálásig. Azon végigmegy pittyen vagy 3at. Majd a következő ablakba amikor meg kellene jelennie az eszköznek semmi. (Itt hagytam a gépet vagy 5 percre hátha lassan ismeri fel, de az sem segített.)
    - Továbbra kattintok, akkor megkérdezi, hogy akarom-e regisztrálni a neten majd vége.
    - A startmenüből elindítottam a priflerét, de persze nem indult el mert nem találja a kormányt.
    - a Vezérlőpultban van egy "HID" eszköz és azon belül van 2 Logitech Virtual Hid Device ( a setup lefutattása előtt még nem voltak ott ezt megnéztem)

Szóval van valami on-off gomb, vagy mi a izét csináljak???

Magánba is lehet! Előreikösz!
  • Alexease
    Nekem a hanggal van egy kis gyikom: 98 alatt mindket verzioval jo volt - vagy is rendesen mukodott. Most XP van, es ossze-vissza recseg-ropog, kihagy stb.

• Alexease
    Remelem lesz valami normalisabb "kor" palya is. A mostani eleg dimbes-dombos.
  • bfg900
    Amugy tök kiváncsi vagyok hogy mi lesz az uj tesztpályában majd. Pl van az a 2 negyedcsö, amit lehet hogy ugratásra találtak ki ennek ellenére arra teljesen elkalmatlan :) Énmeg amugyis sportot szoktam üzni a repülésekböl, szóval remélem hogy lesz majd valami jó kis rámpa :)
  • hiba
    Jaja ugyan ez van, nem erzekeli az Y negativ zonat nekem se (igaz csak egy joystickom van).