46061
.
-
Az xp egy tökjó dolog, csak az emberek nem értékelik ;)
Legalábbis az XP nálam még soha nem fagyott le és ha valamelyik task megfagyott, azt simán ki tudtam löni. Cserébe persze tatülassú, de tudni kell hogy az ember mit miért használ. Munkára nekem ideális, nek kell ujraindítgatni a gépet óránként, mint 98 alatt. -
érdekes, hogy az 1.0-s verzió a p4-est nem szereti. nem mondom, hogy nálam kifogástalanu megy, de azért elég sokáig tudtam vele nyomulni, az 1. sziget ment rendesen. egy sokkal bivalyabb p4-en pedig tényleg a jáchatatlanságig lassú volt. -
Bal_ Úgyis mindenki hőzöngött, vagy fog a konfigjával, láss egy belépőszinüt
:
Duron 600, 800on fut, 320 MB sd ram, radeon 7500 -
jóóó hát ki hogy értelmezi a #2 peccset -
hapi, én láttam. 2.0-val, bent a főhadiszáláson egy izmos gépen. A pontos konfigot nemtudom, de szerintem itt többeknek van olyan szintü gépük (nem sgi vagy ilyesmi
)
-
Wajk #6998 1.2? megjelent az 1.2-es patch? Tudtommal még nem. Vagy de? -
TheZsenyka #6995 P4 3.2GHz
2GB PC1066 RAMBUS
ATI RADEON 9700 -
Kb. úgy, hogy a térkép szerint is, meg amúgy is 50 métert tettem meg, és akkor screenshotoltam! -
Öh, bocsi, lehet hogy a késöi idöpont miatt, de nem értem amit írsz :) -
RAZZY #6987 Ööööö, pont egy CD-re ráfér :) -
RAZZY #6984 Nemsokára megjelenik Hazánkban és szépen megveszed... Még ilyet, magyar játékokkal warezolni, pfujj :) -
Nincs! Még 1-2 nap!
-
patch2 ????
-
Elvileg az F12-to a screenshot, de most azonnal belefagy:(
InfranView-t erdemes hasznalni, annak van Capture resze. Beallitasz egy bill.-t, es jatek kozben annyi screenshot-ot csinalsz, amennyi jol esik.
En csinaltam "Burn Movie"-t is:) Ha folyamatosan nyomod, akkor omleszti a kepeket - persze ha birja a gep -, es utana mar csak ossze kell fuzni Gif-nek, vagy AVI-nak. -
Azért arra kiváncsi leszek hogy müködni fognak-e az elmentések az új patch után is. -
Szerintem ha beteszed a cd-t, megoldódik a probléma ;) -
Nyiri #6964 Mar bogetnem :] -
JuniorGab #6960 Mit csináljak ha a cd-t kéri? -
The_real_nigga #6959 Muszáj kiadniuk!! Itt már lincshangulat uralkodik! -
Nem szeretném, ha mindenki beleélné magát abba, hogy a héten meglesz a patch. :) Nincs kizárva, de azt mondták ma, hogy vagy a héten vagy a jövő héten, kitudja. -
The_real_nigga #6957 Istenem! Most már biztos hogy meglesz a héten!!!
:-)))boldog)))))) -
The_real_nigga #6956 EZAZ
Újdonság az Invictustól!!
( www.buildersedge.org )
--------------------------
Heya,
Just wanted to let you know, we have the second patch now and are
currently
testing it. Frame rates are looking really nice! I will notify you
as soon as the patch is available for download.
Jason Lembcke
Activision Value Technical Support
http://www.activisionvalue.com/Support/FAQ.asp
-
The_real_nigga #6955 Ha nem szeded le a motort mikor szerelsz, akkor fenn marad:-) Csak lesz egy kiálló légbeszívóakármid. -
Nem kéne letörni az érdeklödését :) -
Ha az egoizmus olyan lenne mint egy rosszindulatú daganat, te már rég nem élnél ;))) -
http://gud.us/en/?Falabu
Mindenki nézze ezt +!!! -
LeoN #6939 Még a végém a mikulás fogja hozni . CSAK . :( Már mióta tesztelik... De nembaj gondoljunk arra, hogy minden egyes eltelt nappal csak jobb patchet kapunk :) -
Holley, annyit láttam, hogy a 2. szigeten úgy ment mint a zsír
Ezen a héten sztem fent lesz
-
Nemtom, nekem nincs meg, csak láttam a hatását. -
nemis bánya a fejem
-
Figyelem mindenki, mostmár várjátok ki a 2. peccset, mert veszedelmes! "fps brutalizátor" 
-
Nekem is van, de én értem haza előbb
-
És kinek van eredeti dobozos Street Legalja? 

-
HOGY-HOGY? -
Na ki látta a 2. peccsel futó SL-t a 2. szigeten 40 fps-el menni?? Hát én 

-
[Walaki]D`Lair #6921 Tudnál adni egy ICQ-számot vagy valami E-Mail címet hogy erről bővebben el tudjunk társalogni? :DDDD -
timpi #6919 Az amcsik elmennek a pecsába! Nemtudom miért kell ennyit pecselni egy peccsel! Húzzák a pecsükre az ünnepeiket ami miatt nem dolgoznak, hanem csak pecselnek!
Pecseljék már azt a **** peccset mert nagyon pecsesnek érzem magam.
Ya, és pecsesnek áll a világ!
Asszem elvonási tüneteim vannak...halacska-halacska...
-
Maj holnap megkérdezzük jól bent hogy mi a helyzet és majd elmondom ha hazeértem :) -
ma már kéne lennie ! -
LeoN #6912 Hogy legyen egy optimista ezért igen, de kizárt