46061
.
-
degecc'lass' !!! -
Wajk #7682 szóval a daemon tools el van indítva, szóval kel neki a CD, csak nem kéri mert "bent van" nem?
Vagy kikapcsoltad a daemont és úgy nem kéri a CDt? -
A helyesírási hibákat ne nézzétek, még korán van.... :)
-
Na szóval.
Szinte egész éjjel teszteltem a játékot.
Hardon érdemes játszani, mert csak így van kihívás, és így törik igazán a kocsi.
Nálam sokat javult a játék. Grafika 800*600-ban közebes beállításokkal szépen muzsikál.
Winxp+sp1, p4-1,7 gf3ti200(128mb), 512 ddr
Érdemes sokat menteni, mert néhe az ablakot lerkaj a taskbarra, és utána nem lehet visszahozni.
Fagyni még nem fagyott le úgy, hogy újra kellett volna indítanom a gépet.
Az autók fizikája is jobb lett, illetve az ellenfelek AI-ja is el lett találva.
Szerintem érdemes ezzel a játékkal játszani.
Nekem most már nincsen gondom, mert tudok vele játszani, és mellett várhatom a 3-as patchet is, de amíg várok addig sem kell nélkülöznöm a játékot.
Nekem a játék ISO-ban van meg.És nem kér semilyenm cd-t. Leírom lépésenként a dolgot, hátha segít valakinek.
1.Daemon tools-Mount imageű
2. Install game
3. Install patch1
4. install patch2(az invictusos)
5. Play game.
Így nekem elindul és nem kér semmilyen cd-t és semmi mást. Úgy tudom, hogy jobb a daemon tools, mert ha kiírod, akkor általában cd-t kér, és lehet, hogy ez azért van, mert nem rendes nevet ad a cd-nek a program amivel kiírjátok, és lehet ezért nem találja.
Remélem tudtam segíteni valakinek.
További jó versenyzést. -
Wajk #7679 Most akkor nem az van, hogy ha feletszem a patch 2-t, akor nemkéri a CDt???? -
nekem meg még mindig nem jött le
-
Wajk #7670 Jah. szép kis képek. Ma ha hazaérek megnézem nálam hogy fut. Ha így fog kinézni nálam, akkor elégedett leszek. :) -
Wajk #7667 nem lehet, hogy letöltéskor sérült meg?
És lehet, hogy "Carbon fiber" filet akarta éppen patchelni, amikor felülírta a semmivel.
Persze ez csak teória... -
Bal_: szerintem nézd meg, hogy van-e neked iylen file :) Nem olyan nehéz :)) -
Na emberek megnéztem win98 alatt is és sokkal jácchatóbbnak bizonyult. Néha ugyan meg-megállt töltögetni, de el lehet viselni. Az xp alapból elég sokat töltöget ugye, ráadásul a SL is, biztos ez a 2 faktor már sok a vinyónak. :) -
The_real_nigga #7659 töltsd le az iso-t, vagy vedd meg a játékot
de most aztán télleg mentem -
The_real_nigga #7658 mentem -
The_real_nigga #7656 Na azé gondolkodj: Mióta fejlesztik ezt a játékot?
kb 7-8 hónapja már(illetve még csak) -
The_real_nigga #7653 Lehet hogy mikor böngésztem a textúrák közt véletlenül megváltoztattam vmit, azé nem ment -
Speedy #7652 FÖL DOBNÁK egy-két WAREZ oldalra... legyen rajta ÖNMEGSEMMISÍTŐ, vagy bánja a faszom, hogy mi, csak IGAZI GAMERek TESZTELJÉK MÁR!!!! -
Speedy #7650 Szerintem így kéne tesztelni... -
The_real_nigga #7648 télleg foggallmmam sincsen migond lehet :-( -
Speedy #7647 MAFIÁBAN volt BUG???
talán a Freeride extrem volt kicsit elcseszve...
ennyi -
The_real_nigga #7646 Inkább külgyék neküknk. Hánem? -
The_real_nigga #7643 Nem megy fel senkinek ( #7580 ) -
Speedy #7642 Jaja...
-
The_real_nigga #7641 ÉS MEGY
( ???????????? ) -
The_real_nigga #7640 TUTIRA AZ ÉV JÁTÉKA LENNE... -
The_real_nigga #7638 És ne a postai hálózatot használják ahhoz hogy szétküldjék a patchet a tesztereknek! -
Speedy #7637 KÉPZELJÉTEK EL A STREET LEGALt, mondjuk a MAFIA motorjával... (grafikai motor)... MAFIA mélységűen kidolgozva...
LENNE ELLENFELE? LE NEM BÍRNÁNAK SZAKÍTANI A GÉPRŐL...
-
Bitbull #7636 Akkor én vagyok a láma, elnézést! -
Speedy #7633 Nem tudom én sem, hogy kik és milyen körülmények között tesztelték...
Lehet, hogy a 92éves nagyapámnak nem tüntek volna föl ezek a hibák... na de gyerekek... OLYAN TESZTELJE MÁR AKI NEM TEGNAP TALÁLTA MEG A POWER gombot a gépen!!! -
The_real_nigga #7631 Amerikai
-
Speedy #7630 AZ ÉJJFÉLI ELMÉLET MEGDŐLT!!!
NEKEM MÉG MEGY A GÉM... ha szar is...
-
The_real_nigga #7628 nincs benne semmiféle védelem hál'isten -
The_real_nigga #7627 írt cdhez nem kell crack, ha eddig nem vetted volna észre :-) -
The_real_nigga #7624 1ezik -
Bitbull #7623 Tiszteletem kollégák!
Csak egy kérdés: Lehet, hogy csak én nem értem, de akkor most a jó patch2 nem megy írt cdvel, mert nincs crack hozzá? -
The_real_nigga #7622 a patchet invictus oldaláról -
The_real_nigga #7620 en is daemonozok, dc-vel szereztem meg
#7580 -
The_real_nigga #7616 Én megpróbálok 1 reinstallt -
The_real_nigga #7613 végigjátssza a videókat, majd szó nélkül visszalép -
The_real_nigga #7612 VISSZASZÍVOK MINDENT, CSAK INDULJON EL!! 

-
The_real_nigga #7610 MIAFASZ!!
Most meg el sem indul a game!!!! -
The_real_nigga #7606 milyen windows?