46061
.
-
Hát pedig igaza van.... Ez meg nem vezet sehova amit csinálsz... Nem is egy ember mondta, hogy mi a pálya, szóval ha kicsit változtatnál, akkor nem lenne balhé...
Ahogy megismered?? Akkor olvasgass vissza... Nem egyszer mondtuk el ezeket... : / -
nézdmeg milyen időközönként
ugy irok ahoogy haladok a game megismerésével -
nem látom a képeket
erneszt: én normálisan kérdeztem, csak tevagy ilyen idegbeteg...érdekes hogy vki mástol megkérdeztem tök normálisan válaszolt.A másik meg hogy hozzá senki sem szolt nemtom mit teszed itt magad -
Csak ma írtál ide 18 hsz-t... Ezeket le lehetett volna szűkíteni a harmadára... -
Erneszt #42515 Már ki tud hozzád normásisan beszélni ha minekinek felkúrod az agyát a bénáskodásoddal.Te is kérdezhetsz ám normálisan. -
Javítottam a GOM címét. -
most miafasz bajotok van? nem irtam 50000000 hsz-t, megkérdeztem az audiot erre meg jöttök és jol lebasztok hát igy segitsen nektek más is.......2.3.0 me gmár felment....erneszt neked meg csak annyit hogy eredetiben a ravenshieldet megvettem és járthozzá egy cd-n patch és asse ment föl szoval igen méágis cska tevagy a hülye nem kell mindenkinek nekirontani, ellehetett volna mondani normálisan is, legközelebb kicsit gondolkozz mielőtt megin baromságot irsz, és kösz hogy nem basztok le mindig -
jaja,igazad va dénes!és valaki legyen szíves átírni a gom-os linket mer megváltozott. -
Feldobtam még SLM-re két addont. -
Csak az a baj, hogy ezek a dolgok már milliószor meg lettek beszélve, csak bekellene írni a kulcsszavakat a keresőbe...Meg okés, hogy nem tudod, de attól még nem kell 50000000 hsz-t írni... -
gyepáljátok csak egymást majd jön streeter és rendet tesz meg töröl pár hsz-t..........és én azér a 2.2.1-eset linkeltem be mert az előbb még azon problémáztál hogy nem tod felrakni a 2.3.0-t....de abba alapból be lehet rakn iaudiót,de csak szintén addon autókkal..és hogy a témát lezárjuk végre a letöltött autókról:gondolom egy rart töltessz le,megynitod van benne egy autónava_data mappa és egy autóneve.rpk,valamint egy readme,és lehet hoy screenshoot meg mentés is van benne.na a lényeg hogy a mappát és az rpk-t kirakd a street legal racing:redline/cars/racers mappába.tök 1xű dolog.....a többinél audiónál mindennél olvasni readmeet az azér van hogy olvasd el(a neve is ezt sugallja).a motornál meg ha az autódba belemegy egy adott alkatrész akkor egy fölötte lévő kis fehér ikon ami jelzi hogy belemegy e,ha nincs ikon akkor nem jó bele,és asszem V8-ast kérdeztél,az a superdutyba,az MC-be és a prime-ba való!
ennyi -
Erneszt #42508 ja én vagyok a hülye hogy nemtudsz egy szerencsétlen paccsot betenni a játékba.Először mindig gondolkozz el magadba hogy mit is csinálsz.Ne égesd má magad... -
nemvágtad le hoyg azvotl a bajom hogy nem ment fel a patch? te tiszta hülye vagy......... -
Erneszt #42506 Mér te okosnak hiszed magad azzal hogy ötvenszer megkérded azt hogy hogy kell berakni a kocsit a játékba holott ottvan majd minden kocsihoz a ReadMe amit el kéne olvasni tudod. -
nemláttad mit irtam? olyan okosnak hiszed magad -
Erneszt #42504 Akkor meg mit akasz még 2.3.0-ásra Audiót,ha fenti linkeken nincs akkor sehol sincs.Ezzel felesleges szenvedned... -
regisztráltam és nemvagyok hülye csak nem a 2.3.0hoz volt rakva tudod -
Erneszt #42502 Figyelj a fenti linkek között mindent lehet találni,csak tudod regisztrálni kell.Ha nem az a gond akkor csak keresni kell.Tudod vannak az SLRR Files meg Dowloads/SLRR és ott fel vannak osztva az Audiótól tökömtudjamikig.Szóval nem mond azt hogy ott nem találsz mer annyi Audióval kapcsolatos cuccot meg Audiót húzok le azokról a fenti olalakról hogy betemetlek vele... -
boccs, elolvastam mivolt odairva, 2.2.0 and later versions -
és 2.3.0-hoz nicns is ilyen cucc? -
hát csak kapkodom a fejem annyi hsz gyűlt itt ösze:P
maffiuso:R_bumper_2.scx-ből minden autóhoz van 1....
és audiót pedig külön asszem nem tudsz letölteni,van egy "Audio Enabler",itt a http://singh336.sc301.info/list.php?c=download3 címen eléred,de előtte regelned kell!aztán utána ott találsz egy szubládát az einvagen alá.aztán más nincs.....addon autókhoz van audió,pl az a pickup ami itt van ezen az oldalon csak lejjeb meg szürkébe:P nevét nem tom most)eclipse,meg a supra(de ahhoz kell audio addon asszem,de a GOM-on fennvan) a bmw 5 se(a régi körlámpás 5ösbömös),és ezeket csak az adott autóba tudod berakni amihez tartoznak!
písz
csá Dénes!:P -
volt termés egy pár nap alatt!! -
hajlando nekem vki imlélt küldeni két mellékelt fájlal?
1: _main_SuperDuty_500.cfg
2: R_bumper_2.SCX -
mind1 hadjuk.....audiot? -
én meg látom nem érted mire gondolok -
audiot honnan tok leszedni? a fenti cimeken nincs -
látom nem ovlastad el....azt kérdeztem hogy mejik gépbe valo a v6os turbocharged vagymilyen motor -
ne kezdjétek megint az arcoskodást, a spammelést minden fórumon utálják, szal ez nem speciális egy embert célzó baszogatás -
Elolvastam igen, de ha te is elolvasnád a RedMe-ket a kocsik mellett akkor tudnád hova kell rakni és nem kérdeznéd 1 percen belül a hülyeségeid. -
zoolee #42490 Ja az én voltam .
De már meg van. -
Vlala #42489 A 190-est próbálta már valaki? Én még mindig nem néztem végig az összes lehetséges kasztni-módosítást... túúúl sok van. De az alapfelnije nagyon tetszik, lehet vele cult-Einwagent építeni :)
Nemrég valaki kérdezett egy sokküllős aranyszínű felnit, hogy honnan van. A 190-eshez adják. -
akkor nem szóltam:P
:D -
te csak megnézed hogy mikor és milyen sűrűrn irtam vagy elis olvasod?mert akármilyen furcsa is nem véletlen irok ide.....lehet neked fölöslegesnek tűnik mert te már megtudod csinálni de képzeld nekem nem olyan egyszerű minden ezért megkérdeztelek titeket....erre meg kapok egy lebaszást......azért gondolkodj el néha azon, hogy miket és kiknek írsz -
Azt mond meg hogy muszáj telehényni spam-el a fórumot. Bejövök van 25 új hsz. ebből 19 a tied amint magaddal beszélgetsz. Az üzeneteid 85%-át 1percen belül küldözgeted. Szedd össze a gondolataidat és írd le egybe ne 5hsz.-be.Ha meg több embernek akarsz válaszolni azt is lehet egybe csak kiírud a user nevét akinek válaszolsz és kész. -
Hello!
Le lehet ezt szedni valahonnan a netről? Ingyen és full.
-
Nem, mer ugyanolyan hülye mint én... :D Meg nekem már sok nevem van.. Pl SUTYI...(mer én vok a legsuttyóbb a körben) -
zoolee #42483 OFF/
Tud valaki küldeni egy iwiw meghívót ????
Ha kell my vip tudok adni. -
nézelőttem az enginekitseknél(nekem csak 2.21es mer a 2.3.0 vmiér nem megy föl ha tud vki segiteni plz) és láttam egy v8as cuccot 76k-ér megis vettem de egyik eddigi gépembe se megy bele, nem tudja vki hogy mejikbe valo? -
nam hajtottad még el messzire?:D -
azé pusztít az intelligencia a gyerekből mi?