46061
.
  • Alexease
    Ha valakit erdekel a dolog:))
  • Alexease
    - Nem szereltel be Nitrot.
    - Rosszul, hianyosan szerelted be.
    - Nem az "N" bill.-re van konfigolva.
  • bfg900
    Sero: nem kell túl sokat visszaolvasni ahhoz, hogy valami találj...
  • Sero
    Egy trailer ,vagy valami ?
  • Sero
    Pontos megjelenés ??? Még mindig csak az a pár kép van ?
  • Sero
    Tudtok már valami friss infot a sl2-ről ???
  • Alexease
    Az EBGames amugy is mindig hulyesegeket ir. Az elozo reszt is, mar a valos megjelenes elott 2 honappal lehetett naluk kapni:)
    - Idojaras biztos nem lesz. Ahoz minimum eso kell, ahoz tukrozodes es utkozes vizsgalat.
    - Napszakok lesznek, de hogy mennyire dinamikus, azt nem tudom. Valszeg, figyeli mikor, mennyit vagy a garazsban, es amikor kimesz az utcara, attol fuggoen beallit egy elore "legyartott" napszakot - ambient szin, hatterkep, felhokep.
    - Bar a "nap feny" dinamikus, azt lehetne mozgatni es a szinet valtoztatni, de csak az autokra szamolja. A varosnak - epuleteknek - statikus az arnyekuk, egy elore "megfestett" mappot tesz ra a varosra. Az objektumoknak - fak, kukak, oszlopok stb. - nem szamol dinamikus arnyekot. Az elozo reszben is igy mukodott, csak meg hibasan (ott betudtam kapcsolni valamelyik verzioban meg a varos arnyekot:-)

De nem is nagyon hianyzik. Inkabb legyen sok-sok FPS, nulla bug, es nagyon jo fizika, tores, szimulacio, kezelhetoseg.
    Es KONFIGOLHATOSAG (pl. potmeterrel a sofor mozgasa fel-le, jobbra-balra, elore-hatra):D Ez volt az egyik legnagyobb szivas, hogy a pilota ki akart esni az autobol. Annyira billegett, hogy nem tudtam ki-kivel van, lehetettlen volt normalisan vezetni (persze, ebbe valszeg a max 5-10 fps is belejatszott:-).
    Mondjuk aki kulsonezetbol ment, azt ez nem zavarta.
  • I-NoVa
    Ez olyan, mint a nyitható esernyő. Száraz időben kidobhatod, összecsukhatóságról szó nem volt.
  • dav
    Ah, hülye vagyok, dinamikus napszak-változást akartam írni. Bár csak nappal-éjszaka átmenetet írnak, a másik irányról nincs szó :)
  • [HUN]FaTaL
    Na akkor ez is kiderült :)
  • I-NoVa
    Na, akkor egy rejtély megoldódott.
  • dav
    Vettem a fáradtságot, és megkerestem azt a linket:

http://www.ebgames.com/ebx/categories/products/product.asp?pf%5Fid=236091

Meglepődve tapasztaltam, hogy frissült a tartalma. A címet ugyanis átírták "Street Legal Racing: Redline"-ra, úgyhogy ez bizony az kell legyen. A megjelenésre 15-ét írtak. Az ígéretek között szerepel a dinamikus időjárás-változás is a többi lerágott csont mellett.

Üdv:
    dav
  • CELL StormBird
    Hi feltelepitetem a gamet és amikor elmenek a készitők videjói akkor hallom a windows error hangot és kilép az asztalra.
    P4 1.6ghz Asus Ti4200 768 md ddr.
    Mi lehet a baj?
  • M@TriX
    hát ezaz no reagálás. Lehet azért mert 17-éig csöndben maradnak. :) Ki tudja.
  • I-NoVa
    Valahol párszáz hozzászólással ezelőtt van egy link konkrétan az sl2 előrendelésről, ahol a fejlesztőcsapat nem az invictus volt, de azóta tényleg no egyéb info, szóval lehet, hogy csak sajtóhiba.
  • bfg900
    "p$y télleg nézz körbe, mielőtt megszólalsz. az sl2 és az sl redline két különböző dolog.
    "
    Ez zavart meg :)
  • Alexease
    Esetleg lehet meg keverni egy ilyen nevuvel is: Midnight Outlaw Illegal Street Drag Nitro Edition

Na ez is egy hasonlo jatek, csak nagyon gagyi. Olyan mint a Mindnight Club 2, csak annal sokkal rondabb is.
  • [HUN]FaTaL
    azért mondom :)))). Thx!
  • Alexease
    Ezt az SL2-ot ki talalta ki? :)) Nincs es nem lesz SL2. Street Legal Racing: Redline lesz, amit az Invictus csinal. Nincs masik Street Legal! De a Street Legal Racing: Redline-t hivhatjuk SL2-nek, mert mivel ugyan az, csak "befejezve". Csak uzleti szempontbol mas a neve (egy kicsit).
  • Dns5000
    haho Matrix mi a helyzet a beepitett emberrel beszeltelmar vele? kijon vagy nem?
  • [HUN]FaTaL
    Thx. De akkor mi ez az SL 2?? És ki készíti?
  • Dns5000
    n betu es ne varj tolle sokat nagyon kicsivel gyorsul jobban
  • [HUN]FaTaL
    És melyiket csinálja az invictus?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor most mi van? Mi jön ki 17.én? Az Sl 2 vagy az SL redline?
  • M@TriX
    esetleg nyomd meg a gombot. ;) (N)
  • bfg900
    Énsem tudom :) Azt monda itt valaki hogy van SL2 meg SLRR. Mivel úgy tudtam hogy ez a kettő ugyanaz, ezért kértem shotokat a SL2-ről, amit NEM az invictus csinál :)
  • I-NoVa
    Erre most mit mondjak...
  • Alexease
    http://slc.hsw.hu/info/index2.php?info=screenshots
  • bfg900
    Namostmár tényleg adjon valaki url-t a sl2 sotokhoz, mer én még nem is hallottam róla :)
  • I-NoVa
    Pedig az hű, de ronda. Poligondús modellek, shaderek + bumpmap mindenfelé... Már előre látom, hogy megint keményebb tuning kell, mint anno az 1-nél a P120 180-ig emelése hogy élvezhetően fusson. :).
  • I-NoVa
    Egy kis odafigyelést. Az ok, hogy a street legal redline-t megszokásból street legal 2-nek hívja mindenki, mert az sl2 úgysem érdekel senkit, azt nem az invictus csinálja. De hogy az sl redline screenshotokra azt mondani, hogy rosszabb a grafikája... Az emlékek ennyit szépítenének?
  • [HUN]FaTaL
    nem hiszem hogy még1x elkövetik ugyanazt a hibát.
  • jerome
    Nem nagyon változott a grafikája, lehet hogy az élvezhetőség felé billentik a mércét. Remélem nem fog úgy akadozni mint az első része.
  • M@TriX
    eRRe vannak képek..
  • jerome
    Vannak az sl2 ről képek valahol?
  • jerome
    Nem tud valaki egy jó címet ahol az isot le lehetne tölteni? Nekem csak rippelt van és nem működnek vele a patchek.
  • Dns5000
    na mi a helyzet lesz 17. sl2 vagy nem?
  • M@TriX
    még reggel van. :) Most vágtak ki az ágyból. Azért remélem értetted. :)
  • jerome
    Köszi a segítséget, de nem hiszem hogy kocsiba autót tudok tenni.
  • M@TriX
    mert abba a kocsiba nem fér bele.
    iTT megnézheted, hogy milyen autóba mekkora motor fér...

InneN letöltve egy Motorhack progit minden kocsiba olyan autót tehetsz amilyet akarsz...