.
  • Alexease
    Az EBGames amugy is mindig hulyesegeket ir. Az elozo reszt is, mar a valos megjelenes elott 2 honappal lehetett naluk kapni:)
    - Idojaras biztos nem lesz. Ahoz minimum eso kell, ahoz tukrozodes es utkozes vizsgalat.
    - Napszakok lesznek, de hogy mennyire dinamikus, azt nem tudom. Valszeg, figyeli mikor, mennyit vagy a garazsban, es amikor kimesz az utcara, attol fuggoen beallit egy elore "legyartott" napszakot - ambient szin, hatterkep, felhokep.
    - Bar a "nap feny" dinamikus, azt lehetne mozgatni es a szinet valtoztatni, de csak az autokra szamolja. A varosnak - epuleteknek - statikus az arnyekuk, egy elore "megfestett" mappot tesz ra a varosra. Az objektumoknak - fak, kukak, oszlopok stb. - nem szamol dinamikus arnyekot. Az elozo reszben is igy mukodott, csak meg hibasan (ott betudtam kapcsolni valamelyik verzioban meg a varos arnyekot:-)

De nem is nagyon hianyzik. Inkabb legyen sok-sok FPS, nulla bug, es nagyon jo fizika, tores, szimulacio, kezelhetoseg.
    Es KONFIGOLHATOSAG (pl. potmeterrel a sofor mozgasa fel-le, jobbra-balra, elore-hatra):D Ez volt az egyik legnagyobb szivas, hogy a pilota ki akart esni az autobol. Annyira billegett, hogy nem tudtam ki-kivel van, lehetettlen volt normalisan vezetni (persze, ebbe valszeg a max 5-10 fps is belejatszott:-).
    Mondjuk aki kulsonezetbol ment, azt ez nem zavarta.