46061
.
  • Alexease
    Az a konfig azert csoda lenne ha azon elmenne rendesen. Nem azert mert nem bizok bennuk, de azon mar egy "altalanosabb", sokkal egyszerubb fizikas, kissebb szamolas igenyesebb program sem igazan megy...
    De valszeg azert futni fog rajta: no arnyek, mini textura, no fenyek, latotavolsag nulla, forgalom nulla. Csak igy nem csak ronda lesz, hanem jatszhatatlan is.
  • M@TriX
    de a képekkel nem tudok betelni. :)
    Már nem is kell a játék...
  • M@TriX
    az előzőhöz nem az Invictustól jött az ajánlott, most direkte rákérdeztem én azért reménykedek benne hogy az említett koniggal eldöcög majd.
  • Alexease
    Azert az durva, hogy meg mindig nincs ISO;-)
  • Dns5000
    gondolom az elozohoz sem ajanlottak nagyobbat, ezert ez nem sokat jelent. Azert remenykedem :]
  • M@TriX
    Az Invictus csak az ajánlott gépigényről nyilatkozott, többet nem árult el...
  • Dns5000
    igen, talat mar valaki valamit arrol hogy hany fpsel megy a varosban?
  • M@TriX
    a hétre ígérték a videót is, mondták hogy szépen csorgatják a finomságokat...
  • M@TriX
    állat tükröződések a motoralkatrészek felületén is. De az a nagy kérdés, hogy hogyan fog muzsikálni. DE ha ezt ki lehet hozni a motorból azért az már ígéretes.
  • Dns5000

mostmar tuti szebb lett :)
  • Rodriguez
    Szerintem símán eléri a kinézet a Midnight Club 2 színvonalát, a játékélmény meg fényévekkel jobb lesz az biztos.
  • Alexease
    Igy a kepek alapjan tenyleg mar nagyon jo. Nekem mar csak az FPS a banatom, amirol semnmi bitos hir, de ha az is ennyit fejlodott, akkor kiraly!!!
  • M@TriX
    Opel Manta és Golf hasonmások. ÜberKirály!!!
  • Alexease
    Mert az AV gagyi...
  • M@TriX
    Egyébként nem is lehet mit kiemelni, szerintem az eddig kétkedők is elhallgatnak most egy kicsit. ÉS reméljük a megjelenés után sem lesz okuk a panaszra. ;)
  • M@TriX
    Hopp, már meg is előztetetk. :)

De a fénykévét figyeltétek? Az is nagyon brutál.
    Nemtom miértnem tudott az Activision is ilyen képeket feldobni az oldalára....
  • M@TriX
    Új képek érkeztek, K. Tamástól:

Király!!
  • Alexease
    Es ez a garazs nagyon komoly lett!!! Az iconokbol itelve.
  • Alexease
    AHHHH, THX!!!!
    vegre a gumik is mar gumisabbak. Vagyis van, es nem az a nagyon slim csik a felnin.
  • Nyiri
    Ez a garazs+menu mar tenyleg egy normalis jatekhoz hasonlit
  • Nyiri
    Ez a garazs+menu mar tenyleg egy normalis jatekhoz hasonlit
  • Hmuda
    nincs meg sehol sem egy iso? :)
  • Dns5000
    nincs meg sehol sem egy review?
  • Dns5000
    hmm, a grafika kicsit csak jobb lett, legalabb a garazsban ugy nez ki :)
  • Dns5000
    ugy nezki csak huzza :)
  • I-NoVa
    Nagyon bejövős, kinyomtatom fóliára, és felragasztom a monitorra, hogy legalább kicsit hasonlítson az 1. :)
  • Csacsi
    El is mondod mit takar, vagy csak húzod az idegeinket? :))
  • bfg900
    Felhívom a figyelmeteket a bal felső sarokban található kupa alakú ikonra ;)
  • bfg900
  • bfg900
    img src="http://www.tar.hu/bfg900/1.jpg"
    Jóvanbazze, ha most se sikerül, feladom :)
  • bfg900
    img src="http://www.tar.hu/bfg900/i.jpg"
  • bfg900
    oppá ez szépvolt :) Namég1x.
  • bfg900
    img src="./http://hostmysig.com/data/ostjag/78833.php

Nem kamu, ez tényleg SLRR shot.
  • Blasta
    Hát nem látod??????????????????????

AZ OTT NEO! Figyel téged! :-DDDDDDDDDD
  • Hmuda
    Pont ez a progi nem hajlandó megcsinálni, pedig mindennek smakkolnia kellene. Inkább leszedem az ISO-t és azzal majdcsak műxik.
  • M@TriX
    egy kis help :)
  • Hmuda
    Valaki segítsen! Felraktam a peccseket, de a nocd crack nem képes feltörni az exe-t, mert azt mondja, hogy version mismacth or already updated, márpedig a 3. peccs van fent és még nincs feltörve, mert nem indul és kéri a cd-t.
  • Hmuda
    Márcsak azért mert mintha láttam volna már garázsképeket, amikoen nem voltak falak meg hasonlók.
  • Hmuda
    Nincs egy garázs skin ami nem gátol a mozgásban?
  • Alexease
    A vezethetoseg, fizika jobb lesz. Szebb a grafika (atlatszo autoablakok, guminyomok, fust stb.). De sok bug benne maradt. Es a legrosszabb, hogy "hasznalhato" minosegben (800x600, grafika mid, forgalom mid, latotavolsag mid) elvileg jatszhatatlan nalam, mert akcioban 5-15 fps. Neha lkevesebb.

Persze, leveve a latotavolsagot, forgalmat akkor megy, de hat nem sok ertelme. De autozni attol meg jo. :)))