46061
.
-
Meg 108 perc es go go go go:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Ez most poen? 

-
címet mondjatok már azoknak, akiknek nincs privát ftp elérésük.
-
Bazzeg, és pont ma túlórázom, így csak este hatkor kezdhetem el a letöltést... :(((
Hát igen a felkiáltójel sokat számít... :)
-
ÉnakarSLR :). -
dav #14878 De legalább a tiédben volt a legtöbb felkiáltójel :) -
Harmadik lettem mindezt csak azért, mert melóhelyen lassú a net.. :(
De nem érdekes, nem is nagy szóval még ma este ezzel fogok(unk) játszani. Hurrá.
-
!!!!!!!!!!Kijött!!!!!!!!!!
-
Street_Legal_Racing_Redline-iMMERSiON -
azért irtam az ISO-t mert láttam hogy beszéltetek rolla,és nem tom mihez kell:)ha jol tom valami szabvány vagy nem? -
A baj ott van, hogy ezt a képet nem én csinálhattam a játékból... :(
-
Hát szerintem meg a fák eszméletlen jók :)
A baj azzal van, hogy nincsennek elforgatva. -
az autó meg átlátszó (árnyék (ablakok)?
Azért remélem jobban fog futni.. :) -
Azert kellene megy egy ev fejlesztes, es tenyleg ott lehetne mindenszempontbol a toppon. -
Nnna. A graf. kezd alakulni, most kellene rákapcsolni a fejlesztésben és egy fasza dolog sülne ki belőle...:-) -
Dns5000 #14865 ezek a fak azert hagynak nemi kivanni valot maguk utan, de remelem csak ennyi baj lesz -
amugy mire kell az ISO? -
megnéztem a képeid Mátrix FUUU nagyon állat:)))azt mondtátok nem lesz uj motor benne,hát pedig ezekben uj motorok vannak aminek nagyon örülök,megvan már valakinek?akinek meglessz szoljon az árban megegyezünk;) -
ja ok, vettem :) -
ja ezt én is olvastam, de semmi érdekeset nem szűrtem le. Vagy kihagytam valamit? Miért szúrtad be, mi a fontos infó ebből? -
Ezt mar kartam mondani, bar korai;)
Lehet hogy az Invictus-nak mar tele a hocipoje a Street Legal-lel, de azert remelem az AV folytatja a "sorozatos" hagyomanyait (CORA1,2,3, 'Vadszprogramok 1-20; stb.), es "megrendeli" a Street Legal 3-at is:DDDDD
Ha meg egy ev fejlesztes beleferne, akkor tenyleg ott lehetne grafikailag a csucs kategoriban, es mint jatek verne mindent. Es persze, lenne az alabb emlitett multiplayer is;DDDDDDD -
"For the warez kiddies: Street Legal 1 was cracked by Fairlight. They stopt a short time after that. It was getting dangerous for the group. Fairlight was the fastest cracking group. Now you have to wait a little bit longer and buy the game.
so.. BUY the game DON'T download it. support invictus so they can make a Street Legal 3 with multiplayer:DDD" -
Most nem értem, miért hurrogsz le, szerintem ez így tisztességes, szóval ha kijön hétvégén, akkor meg kell várnotok a hétfőt, de onnatól már Én sem várok tovább.... :) -

-
Azt mindjárt gondoltam, de én attól nem leszek előbbre... :))
Szerintem úgy tisztességes, ha mindenki egyszerre jut hozzá, és akinek előbb van meg, az megvárja, míg a többiek is megszerzik, addig nem indítja el... :))
-
Nem hiszem el hogy ennyire "ismeretlen" lenne, hogy nem foglalkoznak vele. Vagy az elsoreszbol itelve egyszeruen meg sem csinaljak?!?! Pedig minden szar programot azonnal ISO-zni szoktak... -
Szerintem elütőttél valakit és felkenődött a bumperra :) -
hééé, inkább jöjjön ki és mi leteszteljük neked. :) -
Hihetelten milyen pofátlanok ezek a cspatok, játszanak itt az ember idegeivel... :))
Na mind1. Ha ma este nem lesz ISO, akkor én már csak hétfőn szerzem be, mert megyek nyaralni holnap este, és csak vasárnap jövök...
Szóval inkább ki se jöjjön hétfőig nehogy lemaradjak valamiről... :)))
-
szívemből szóltál, de DNS meg ne hallja, mert nekem elegek a képek.. :) -
Vajon az a szerelő akna azért van, hogy a kocsi alvázán a kipufogó rendszert meg egyebeket is lehessen külön tuningolni? Remélem igen... Valaki adjon már ki egy ISO-t könyörgöm
-
Előkerült egy halandó gépén futó SLRR-ből egy garázskép. A 01-es.
GaLéria
-
Sajnos nem tudom pontosan, hogy miylen beállítások mellett ment, de tapasztaltam pár dolgot, abból ki lehet következtetni: pl a textúrák neekm szemre sokkal szebbek voltak, mint itthon, mikor low-on nyomta, gyanítom hogy high volt. Embereket akkor már nem angoyn láttam, ellenben a forgalom valószínű medium lehettt. A látótávolságnál sem tűnt fel, hogy túl kicsi lenne. -
Es milyen beallitasokkal? Normalis latotavolsag volt es volt forgalom is?
Nekem nem kell, hogy csucs extras legyen minden grafika, csak hasznalhato legyen. Nekem meg az elsonek a grafikaja is jo lett volna, csak hat nem ment. Forgalom nelkul meg nem volt valami izgi, lehuzott latotavolsaggal meg ronda es hasznalhatatlan. -
én is így gondolom, hátha úgy csinálják meg, hogy a tükröződés és textúraminőséget lehet választani ezzel megmaradna a játszhatóság és a fizika, csak nem lenne olyan brutál szép. Én speciel akkor is meg leszek elégedve... -
http://www.buildersedge.org/Boards/viewthread.php?tid=5882
pionere adta a linket, én csak kitettem, hogy mindenki lássa. -
A GaLériáT kibővítettem BFG900 éppen a galéria előtt említett képével, mert azért az sem semmi! VW Rulez!
bfg900: honnan szerezted a képet? -
Nos, mint már mondtam én láttam 1.2es Thunderbird-ön futni és nem votl rossz. -
Dns5000 #14840 a fenyek tenleg jok az ejszakai kepeken :))) -
Dns5000 #14839 jo akkor te majd nem szeheted le :)
vard meg szepen, amig itthon is kiadjak:)