46061
.
  • Blasta
    Az Underground meg a másik fele lesz.
    Csodás grafika, és idióta, félagyu konzolosoknak készített tuning lehetőségek...
    :-)
  • OGabor
    akinek villognak a texturák a garázsban és nvidia kártyája van próbálja ki, hogy bekapcsolja a textúra élesítést, a többi helyen meg legjobb teljesítmény... nekem így eltüntek
  • Blasta
    Ez egy vicc komolyan mondom.
    Ilyen konfigokon a legújabb engine-eknek is olyan szépen kell szaladgálnia, mint a pinty.

Nem tudom, hogyan optimalizált az Invictus, de az tuti, hogy nem szeretném azt a módszert máshol látni.

Na erre mondom én azt, hogy SZÉGYEN! Akár volt rá idejük, akár nem, bár úgy érzem a SL után lett volna rá idő, hogy optimalizálják az engine-t.

Akkor is ezt mondtam, most is ezt mondom: EZ AZ ENGINE EL VAN VALAHOL BASZVA! :-D
  • bfg900
    Aki esetleg win98-al nyomul, írhatna pár sort.
  • OGabor
    ehh... végre megvan! Most próbálom... remélem a gépem összekapja magát és gyors grafikával lep meg :))
  • I-NoVa
    A vicces az, hogy az én tualatinomon Gf3-al is határozottan jobban fut a sima sl, mint egy P4-en radeon8500-al. Lehet, hogy a Ghz-es gépigény itt visszafelé érvényes, legfeljebb 1Ghz, utána a program procitól függően egyre hosszabb üresjáratokat iktat be :). Érzékeny valamire a progi, csak tudni kéne, mire. Esetleg az invictus pontos referenciagép/szoftverbeállítási kézikönyvet adhatna ki :) Sokan vennék :).
  • malter
    ezzel csak az a baj,hogy a midnight,meg hasonlok azért vannak(legalábbis nálam)hogy elvegetáljak valamivel még kijön(jött) az SLracing,és szomoru vagyok,hogy ezek a vegetálos játékok sokkal joban futnak mint ami nekem pont számitana:((
  • malter
    nekem is radeon 7500 van,de miért lenne kisfiu?a colin 3 full graf-al szaggatásmentes a midnight szintén,1-ik sem régi játék szerintem nem a gépekkel van sajnos a baj:(már az elsö résznél is ezt hittük,de ott sem az volt,én elvittem haveromhoz,akinek fullos a gépe és nála is szagatot
  • Hyder
    ofc
  • Skynet
    őőő....Ezúton is üzenjük a készítőknek,hogyha megjelenik M.O.-n a program és jólesz akkor megvesszük,itt most csak a kipróbálgatásról van szó,a netről leszedett biztonsági másolatok tesztjei;))))
  • bfg900
    Az a baj tudjátok, hogy én láttam néluk futni és ott jól ment. Ez volt már a SL-al is hogy sok ember csúcsgépén nem produkálta magát, és néha meg valami kisebb gépen ment jól. Én megmondom őszintén nem tudok vele játszani, valószínű nem is fogok. Esetleg felteszek neki egy win98at hátha gyorsabb lesz, de a radeon 7500am ehhez már kisfiú.
  • Hyder
  • M@TriX
    Én még arra lennék kiváncsi, hogy az Invictus gépei milyenek lehetnek. :)
  • M@TriX
    ja, szegény, reméljük javul a helyzet...
  • bfg900
    Haveromnál 1,8as TB-n, radeon 8500al és 512 sd-rammal mediumon szépen fut...
  • Beagie
    biztos 9800 pro kell neki :)
  • [NST]Cifu
    B@ssza meg, ahol fentvan a RIP, ott szabad slot nincs, persze ez még a jobbik eset, mert van, ahol simán 404 a file...

(picit OFF: Ha most benéz ide Tamás, akkor vajon mit fog gondolni rólunk? :D)
  • Nyiri
    Traxion: igaz csak 1700+ xpm van, de 768 ddr ramom, es 9700 pro radeonom es a varos full grafikaval jatszhatatlan. Amit nem ertek mert a maffia grafikajat ossze sem lehet hasonlitani ezzel (reszetesseg) es ott sokkal tobb poly van es fullon 6xFsaa + 4xanisoptropic filterrel szaggatasmentes!
  • Hyder
    hát leteszem a hajam =(

bakker, ugyanez volt az elozonél is, szaggat mint állat, alig lehet emiatt irányítani..pedig tök állat lenne a game amugy

amin szaggat: P4-3Ghz, 1Ghz dual ddr, 9700 pro

namost sztem simán mennie kéne, és 800*600 ban, shadow off, szarul megy mint állat
  • Alexease
    Probaltam csinalni egy csomo shotot, de irto rondakat csinal (amiket ide tettem a forumba, azok rondak a jatekhoz kepest), mas reszt, felhuztam mindent hogy jo legye, TV kamera, es 0.1-0.5 fps;(((
  • WiZZaRD
    ezen ma mindennek futnia kell(ene) majd meglatod hogy megsem igy van:)
  • Ch_Slater
    jön 200kb/seccel de nincs 25ös file.azt honnan lehet?
  • Nyiri
    Erdekes, a menu kira, a vasarlas is, de a varos olyan lassu hogy hihetetlen! 9700 pro-n szaggat, na azert ezt nem kellene
  • traXion
    detto, bár sztem ez bírni fogja..
    7NJS alaplap, AMD 2700+, R 9500 128MB, 512 Samsung DDR
  • WiZZaRD
    a kerekeken sporoltak? egyebkent a garazsban is vannak villodzo dolgok rendesen
    meg aztan azert ki kell probalni tuning elott a dolgot:) de igy mar nincs kedvem szoszolni a kocsival.
  • M@TriX
    Ajjaj. Az elsőnél is így volt, mindenkinek előbb volt meg, mint nekem és mindenki siránkozott és én reménykedtem, hogy majd nekem jó lesz. :)
    De még reménykedem ha meglesz akkor nekem jó lesz. :)
  • Rodriguez
    Az ellenfelek kocsijainak csak addig nincs kereke amíg furikázol. Amikor versenyre kerül a sor, akkor lesz neki.

A kezdő pénzből egy Golfot szépen fel lehet tuningolni. Azzal sokáig el lehet szöszölni, úgy hogy ki se kell menni a városba.
  • WiZZaRD
    jo otletek hegyekbe, de tenyleg az van, hogy amennyit sikerult gyorsitani a graf motoron, ugyanannyit ki is hasznaltak a plusz dolgokkal, es ugyan az van mint az elso resznel. vmi kompromisszumot kellene kotni, hogy jo legyen. fizika is legyen meg ne is szaggasson...:(
  • WiZZaRD
    hat...ujfent nagy csalodas, igaz tenyleg sokat javult, de sehogy sem az igazi. most kezdodhet ujra a patch varas. nem vagyok hozzaszokva, hogy nvidia kareszon barmi bugosan nezzen ki, a varosban ehhez kepest nincs a kocsiknak kereke, a tetu lassu graf motorrol meg ne is beszeljunk. a minimap jol nez ki, a garazs kamerakezelese megjavult (hiphip), a kocsi is jobban nez ki. de a szaggatas az nem javult meg sehogy sem! meg 640x480-ba is elvezhetetlen!!! mert nem fel orankent van egy egy kis roci, nem am! na mindegy. majd a negyedik vagy az otodik sl reszre megjavul a dolog:( annyira sajnalom, de ez igy gyenge nagyon:(
  • GmorpH
    Sziasztok!
    A Koli hubon [OP]szaki26a-tól letöltötte már valaki az ims-slrr.r25 file-t jól? Mert én eddig háromszor próbáltam és mindig CRC hibát jelzett kibontáskor.
  • Blasta
    Na majd talán holnap.
    Ma már nem szenvedek vele...
  • Blasta
    Fuck.
    Se az Elite hubon, se az independece-en, se a flash-en nincs fenn...

Argg
  • traXion
    bitte
  • Blasta
    thx :-)
  • traXion
    ims-slrr.r01
  • traXion
    szoktak, ha új, akkor szoktak! Ne szólj be mert az lesz veled mint pár emberrel aki beszólt :D
  • malter
    dobjon már aki tud még 1-2 képet hagy leskelödjünk:)
  • Blasta
    Mi a file neve?
    Rákeresnék úgy...
  • traXion
    nem rip, ott van hogy immersion
  • Blasta
    Néztem, de vannak itt sárga 3-as is, ami már kissé hogyismondjam....:-DDD

Nekem 2500-ös bartonom van, 760 mega rammal, Ti4600-al. A Doom-ra meg a stalkerre erősítettem meg a konfigot, de szerintem stabil 30 FPS-t ez a gém az én konfigomon sem fog produkálni, 1024-ben.

Erre pedig már egy Unreal warfare engine is képes, kültéri pályákon. Nem hasonlitom össze a 2 engine-t, tudom hogy más kategória, de akkor is. Nem tudom, hogy nem képesek megcsinálni a motort rendesen....