46061
.
-
A latotavolsag, a forgalom, a gyalogosok es az object detail ami betesz neki. Vagyis a sok poligon;) A felbontas, textura mindegy hol van.
Ezeket huzd le, es teszt;) Ezekbol a latotavolsag ami fontos, hogy lehessen normalisan menni, es nenezzen ki szarul (50% az meg jo).
A masik a forgalom ami jo ha van, mert akkor van egy kis izgalom. Bar elegge belassit. -
Tényleg, volt már az RR-ben is, hogy másik texturákat rakott karcolás helyett? -
Hát úgylátszik az invictusnál tényleg ideje lenne új motort kiagyalni és megtanulni programizni. :P -
dashed_ #15200 Hapi : nem lehet hogy 1-2 zip mar eleve hibasan jott le??[crc] -
dashed_ #15199 komolyan akik csinaltak a jatekot vhogy csak elertek hogy jatszhato legyen..kulonben hogy testeltek stb. elarulhatnak a titkot.. lol -
Már csomagolom. -
dashed_ #15196 hat en megneztem a ripet.. es ez r.i.p. :P
lol.. 640x480 shadows off texture low 200 meter distance es szaggat mint allat..
PIV-2.5g 512Mb rdram gforce3...
baz pedig hangulata lenne az tuti de hogy versenyezni nem lehet benne az tuti.. + w98 compatible bekapcsolva.. -
1 perc! -
detto, de én szakadozok :P -
Igen azt erdemes. Az elozonel is az volt trukk. Eleve a memoria kezelese rossz. w98 compatible es min. 512Mbyte swap;-). Legalabb 20-30% javulas. -
Vegig teszteltem a beallitasokat;)
- Felbontasfuggetlen;) 320x200-ban is ugy megy, mint 1600x1280-ban;))
- Szinmelysegfuggetlen; 16 vagy 32 tokugyan az.
Arnyek High, Texture High, Latotavolsag 50%, Gyalogos 0%, Forgalom 50%: Igy 20-80 fps-t bir. De atlagban eleg jo hasznalhato kb. 25-30 fps. Mondjuk egy hirtelen tomegben, versenyben, kanyarodasnal azert leesik 15-re is... -
Nekem már az uccso file-okat szedi. :) -
OGabor #15190 próbált valaki billentyűzetről játszani!?!? Mi a francért nem lehet rendesen irányítani? Csúszkál össze vissza!
Azért az rendes a készítőktől, hogy az ellenfelek helye ki van jelezve a térképen, így a gyalogosokat is ki lehet kapcsolni :)) -
kb nálam is.. -
Remek ötletet adtatok, mégsem megyek még aludni. Mindenkinek aki xp-t használ, nálam dobott vagy 20-30 fps pluszt, hogy beállítottam, hogy windows 98-as kompatibilitás módban fusson, és tényleg jelentős sebességnövekedést értem el. Szerintem mindenkienk akinek xp-je van, egy próbát megér, mert nálam tényleg gyorsabb lett, szóval akkor az alvás ma elmarad, mert így nekem már játszható.
Aki nem tudja hogy kell beállítani. Nekem megyar xp-m van tehát így írom, próbálok mellé angolt is írni, de lehet nem lesz jó.
1: Az ikonra jobb klikk
2: Tulajdonságok/Properties
3: Felül jobboldali fül kompatibilitás/Compabilty
4: Legfelső négyzetet kipipálni, és kiválasztani, hogy windows 98/windows Me
Egy próbát megér.
Remélem sok embernek segít, nem csak nekem.
Jó játékot
-
Még 20 perc nálam. :P -
dashed_ #15185 meg 2 perc es kiderul nalam megy e.. -
Nekem XP-n jól megy a SL, de remélem ezzel nem lesz gondja a RR-nek. -
Sztem az XP a gáz... Az SL1 is azzal vitatkozott... -
Toya #15181 Hát nem tudom.
Én sokkal rosszabbra számítottam.
Érdekes, hogy Win98 alatt egy 1.4-es procin a városban is elfogadható sebességet produkált nálam a program egy GF3 Ti200-on Omega Driverrel és nem a hivatalos Detonatorral.
Az erősebb gépeken úgy kellene szaladnia mint a szél.
Most két lehetőség van szerintem:
1. XP-s futtatással vannak gondok.
2. Ahogy olvastam majdnem mindenkinek Ati kártyája van, akkor pedig az erre való optimalizálás lett teljes kudarc. -
Sajnos ez még nálam is szaggat, pedig, ha már tartotta volna legalább azt az fps-t, ami az első a 3-as patch után, akkor nekem jó lenne, de így képtelenség kimerészkedni a városba, mert esélytelen a dolog... :((((((((((8
-
dashed_ #15179 hat ahogy visszaolvasgattam eleg lesz a rip is..:) -
dashed_ #15178 erdemes leszedni egyaltalan ?? :)
vagy eleg egy rip? -
dashed_ #15177 LOL... most vettem eszre csak hogy kijott.. [Street.Legal.Racing.Redline-iMMERSiON]
kicsit lassu vagyok??? :) -
Nah mivel nekem az 1 is játszható sebességet produkált, ezért remélem ez is azt fog, holott másoknál nem ment olyan jól, az már biztos, hogy az intro alatt a zene nagyon ott van a szeren. Nah majd írok, hogy milyen volt.
-
Jaa, akkor ne próbáljak előttük Progression Sessionsról beszélni? :). -
Itt jön be a kis optikai tuning, és a DirectX 6-7 környéki motoralap upgrade frissre. Ilyen váltásoknál már sok sok probléma merül fel, amibe most nem merülök bele, nem az én szakterületem. -
de az tok jol ment tok gyenge gepen is -
es 0 szaggatas, maximalis jatszhatosag, ezt ne felejtsd el... -
Nevezhetjük ősréginek, programozó szemmel nagyon nagyon nagyon hasonlít az insane-re, kicsit tuningolva. Az alapok onnan maradtak. -
Amúgy ha az Activision ennyi időt hajlandó adni az ID-nek, mint a D3-ra, akkor bunkóság hajtani a magyarokat. -
Komolyan, ennyi erővel a Gearhead Garage-al is játszhatnánk. Na mindegy, azért eljátszogatok az egyel amig a kettő lejön. -
Nyomj egy TV kamerat! 1 fps:)) -
Kezdem azt hinni, hogy ez valami ősöreg licencelt motor lehet, mert pont ilyet szokot produkálni a régi játékoknál. Vagy iszonyat szaggat, vagy játszhatatlanul fel van gyorsulva. Sajnos itt a lassulás van, mert ellenkezőleg lehetet volna hozzá FPS limiter, de így... :P
Ezt erősíti, hogy szarabb gépeken még elfogadhatóan fut. -
leírták magukat:
2600+, 512ddr, r9500
10-40fps -
Nyugi, a magyar átlagfülnek ezek a zenék egyenesen Adam Freeland mixek..:-DDDDDD
Ez van. A magyar embernek a mulatós kell, meg a sterbinszki bázzzee! :-D -
Ez gáz!
Ilyen konfiggal a Vice City-t is lehetett nyomni.
Na nem zsörtölődöm tovább, majd ha láttam a csodát akkor folytatom. :-)
Joccakát! -
És pont a legigénytelenebb zenéket válogattad előre :). -
OGabor #15159 hééé nem megy az alt+tab... bassza meg -
e-jay #15158 EZT NEM LEHET KIHAGYNI!!!
380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, NAKSI VS BRUNNER - SUNHINE 2003,JUVENTUS MIX VOL. 5,STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE, ILLEGAL STREET DRAG NITRO EDITION)