46061
.
  • Alexease
    A latotavolsag, a forgalom, a gyalogosok es az object detail ami betesz neki. Vagyis a sok poligon;) A felbontas, textura mindegy hol van.

Ezeket huzd le, es teszt;) Ezekbol a latotavolsag ami fontos, hogy lehessen normalisan menni, es nenezzen ki szarul (50% az meg jo).
    A masik a forgalom ami jo ha van, mert akkor van egy kis izgalom. Bar elegge belassit.
  • Hmuda
    Tényleg, volt már az RR-ben is, hogy másik texturákat rakott karcolás helyett?
  • Hmuda
    Hát úgylátszik az invictusnál tényleg ideje lenne új motort kiagyalni és megtanulni programizni. :P
  • dashed_
    Hapi : nem lehet hogy 1-2 zip mar eleve hibasan jott le??[crc]
  • dashed_
    komolyan akik csinaltak a jatekot vhogy csak elertek hogy jatszhato legyen..kulonben hogy testeltek stb. elarulhatnak a titkot.. lol
  • Hmuda
    Már csomagolom.
  • dashed_
    hat en megneztem a ripet.. es ez r.i.p. :P
    lol.. 640x480 shadows off texture low 200 meter distance es szaggat mint allat..
    PIV-2.5g 512Mb rdram gforce3...
    baz pedig hangulata lenne az tuti de hogy versenyezni nem lehet benne az tuti.. + w98 compatible bekapcsolva..
  • traXion
    1 perc!
  • traXion
    detto, de én szakadozok :P
  • Alexease
    Igen azt erdemes. Az elozonel is az volt trukk. Eleve a memoria kezelese rossz. w98 compatible es min. 512Mbyte swap;-). Legalabb 20-30% javulas.
  • Alexease
    Vegig teszteltem a beallitasokat;)
    - Felbontasfuggetlen;) 320x200-ban is ugy megy, mint 1600x1280-ban;))
    - Szinmelysegfuggetlen; 16 vagy 32 tokugyan az.

Arnyek High, Texture High, Latotavolsag 50%, Gyalogos 0%, Forgalom 50%: Igy 20-80 fps-t bir. De atlagban eleg jo hasznalhato kb. 25-30 fps. Mondjuk egy hirtelen tomegben, versenyben, kanyarodasnal azert leesik 15-re is...
  • Hmuda
    Nekem már az uccso file-okat szedi. :)
  • OGabor
    próbált valaki billentyűzetről játszani!?!? Mi a francért nem lehet rendesen irányítani? Csúszkál össze vissza!
    Azért az rendes a készítőktől, hogy az ellenfelek helye ki van jelezve a térképen, így a gyalogosokat is ki lehet kapcsolni :))
  • traXion
    kb nálam is..
  • Csacsi
    Remek ötletet adtatok, mégsem megyek még aludni. Mindenkinek aki xp-t használ, nálam dobott vagy 20-30 fps pluszt, hogy beállítottam, hogy windows 98-as kompatibilitás módban fusson, és tényleg jelentős sebességnövekedést értem el. Szerintem mindenkienk akinek xp-je van, egy próbát megér, mert nálam tényleg gyorsabb lett, szóval akkor az alvás ma elmarad, mert így nekem már játszható.

Aki nem tudja hogy kell beállítani. Nekem megyar xp-m van tehát így írom, próbálok mellé angolt is írni, de lehet nem lesz jó.
    1: Az ikonra jobb klikk
    2: Tulajdonságok/Properties
    3: Felül jobboldali fül kompatibilitás/Compabilty
    4: Legfelső négyzetet kipipálni, és kiválasztani, hogy windows 98/windows Me

Egy próbát megér.

Remélem sok embernek segít, nem csak nekem.

Jó játékot
  • Hmuda
    Még 20 perc nálam. :P
  • dashed_
    meg 2 perc es kiderul nalam megy e..
  • Hmuda
    Nekem XP-n jól megy a SL, de remélem ezzel nem lesz gondja a RR-nek.
  • traXion
    Sztem az XP a gáz... Az SL1 is azzal vitatkozott...
  • Toya
    Hát nem tudom.
    Én sokkal rosszabbra számítottam.
    Érdekes, hogy Win98 alatt egy 1.4-es procin a városban is elfogadható sebességet produkált nálam a program egy GF3 Ti200-on Omega Driverrel és nem a hivatalos Detonatorral.

Az erősebb gépeken úgy kellene szaladnia mint a szél.
    Most két lehetőség van szerintem:

1. XP-s futtatással vannak gondok.
    2. Ahogy olvastam majdnem mindenkinek Ati kártyája van, akkor pedig az erre való optimalizálás lett teljes kudarc.
  • Csacsi
    Sajnos ez még nálam is szaggat, pedig, ha már tartotta volna legalább azt az fps-t, ami az első a 3-as patch után, akkor nekem jó lenne, de így képtelenség kimerészkedni a városba, mert esélytelen a dolog... :((((((((((8

• dashed_
    hat ahogy visszaolvasgattam eleg lesz a rip is..:)
  • dashed_
    erdemes leszedni egyaltalan ?? :)
    vagy eleg egy rip?
  • dashed_
    LOL... most vettem eszre csak hogy kijott.. [Street.Legal.Racing.Redline-iMMERSiON]
    kicsit lassu vagyok??? :)
  • Csacsi
    Nah mivel nekem az 1 is játszható sebességet produkált, ezért remélem ez is azt fog, holott másoknál nem ment olyan jól, az már biztos, hogy az intro alatt a zene nagyon ott van a szeren. Nah majd írok, hogy milyen volt.
  • I-NoVa
    Jaa, akkor ne próbáljak előttük Progression Sessionsról beszélni? :).
  • I-NoVa
    Itt jön be a kis optikai tuning, és a DirectX 6-7 környéki motoralap upgrade frissre. Ilyen váltásoknál már sok sok probléma merül fel, amibe most nem merülök bele, nem az én szakterületem.
  • WiZZaRD
    de az tok jol ment tok gyenge gepen is
  • WiZZaRD
    es 0 szaggatas, maximalis jatszhatosag, ezt ne felejtsd el...
  • I-NoVa
    Nevezhetjük ősréginek, programozó szemmel nagyon nagyon nagyon hasonlít az insane-re, kicsit tuningolva. Az alapok onnan maradtak.
  • Hmuda
    Amúgy ha az Activision ennyi időt hajlandó adni az ID-nek, mint a D3-ra, akkor bunkóság hajtani a magyarokat.
  • Hmuda
    Komolyan, ennyi erővel a Gearhead Garage-al is játszhatnánk. Na mindegy, azért eljátszogatok az egyel amig a kettő lejön.
  • Alexease
    Nyomj egy TV kamerat! 1 fps:))
  • Hmuda
    Kezdem azt hinni, hogy ez valami ősöreg licencelt motor lehet, mert pont ilyet szokot produkálni a régi játékoknál. Vagy iszonyat szaggat, vagy játszhatatlanul fel van gyorsulva. Sajnos itt a lassulás van, mert ellenkezőleg lehetet volna hozzá FPS limiter, de így... :P

Ezt erősíti, hogy szarabb gépeken még elfogadhatóan fut.
  • Ams
    leírták magukat:
    2600+, 512ddr, r9500

10-40fps
  • Blasta
    Nyugi, a magyar átlagfülnek ezek a zenék egyenesen Adam Freeland mixek..:-DDDDDD

Ez van. A magyar embernek a mulatós kell, meg a sterbinszki bázzzee! :-D
  • Blasta
    Ez gáz!
    Ilyen konfiggal a Vice City-t is lehetett nyomni.
    Na nem zsörtölődöm tovább, majd ha láttam a csodát akkor folytatom. :-)
    Joccakát!
  • I-NoVa
    És pont a legigénytelenebb zenéket válogattad előre :).
  • OGabor
    hééé nem megy az alt+tab... bassza meg
  • e-jay
    EZT NEM LEHET KIHAGYNI!!!
    380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, NAKSI VS BRUNNER - SUNHINE 2003,JUVENTUS MIX VOL. 5,STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE, ILLEGAL STREET DRAG NITRO EDITION)