46061
.
-
Ehhh... LoL vagyok:))) Immersion -
Nincs törés.... -
Már másnál is volt. Nem tud senki választ. Milyen törésed van? -
Hmmm...! Lenne 1 kédésem! Felinstallálom a játékot elakarom indítani de CD-t kér!
Miért?! -
Nekem tetszik az új catalog, mert kijelzi, hogy mit lehet a kocsira rakni. Én mindnet megvettem amit lehetett és felraktam őket és kb 25%-os sebességnövekedést értem el (persze a kocsit illetően).
A két nyilacska azt jelzi, hogy ezzel a cuccal egy meglévő dolgot cserélhetsz ki, a kocsi ikon meg azt, hogy ezt frissen felrakhatod, ilyen cucc még nincs a kocsin, de még itt is kicsit bugos, mert néha olyan cuccokra irja ki, hogy felrakhatod, amiknek a helye már foglalt. -
Én ezt nem nevezném rossz hírnek. Remélem az Activision égre rájött, hogy jó munkához idő kell. :P -
Én még nem merttem a motor tuninba belevágni, annyi ismeretlen cuccot láttam a catalog-ba :) -
Sorry, még nekem sincs meg, csak poénkodtam!
Ha meglesz és neked még nem, akkor szólok, de szerintem hamarabb beszerzed itt másoktól! :-D -
Ez tényleg jó ötlet, mert tegnap mikor szóltam volt pár visszajelzés itt, hogy neki is segített.
Egyébként mindenki játszik, hogy alig van hozzászólás. Engem is otthon vár a golfom, már full tuning az egész kocsi, már csak optikailag kéne rendbehozni a gépet, és akkor minden jól menne.
-
Alexease: ha megengedsz egy apró tanácsot: ki kéne tenni főhírnek a catalog-ra, hogy mindenki kompatibilitási módban próbálkozzon. -
"bad news for redline...
i went to wal-mart today to get redline! but then they said the game was recalled n they pulled it off of the shelfs yesturday! Y!!?!?"
Olvasta ezt valaki. Forrás:Buildersedge.org fóruma.
-
Valaki érdeklődött már Kozák Tamásnál, hogy most éppen pihengetnek, vagy ehhez is próbálják hegeszteni a patchet(patcheket) egy kis fps növelési célzattal. -
dav #15291 Nekem van jó net elérésem itt a melóhelyen, de azért DC++-t csak nem tehetek fel :( Nem tudná valaki ftp-n keresztül megosztani velem? Ha igen, legyen szíves, írjon egy levelet a [email protected]. Köszi!
Üdv:
dav
-
Tényleg bocsi, csak igy reggel lassan jár az agyam és későn jutnak eszembe dolgok. Most, hogy így nézem, látom, hogy még CD-m sincs, amire írhatnék. Bocsi a kellemetleségért. -
igaz :D -
akkor majd megszerzem valahonnan azért thx -
Igen, mert ott ülnek melette a szülei, és akkor lehet nézni... :) -
Igen, mert ott ülnek melette a szülei, és akkor lehet nézni... :) -
nézheted az olyan filmeket amin 12 van a sarokban kicsihuszár? -
Az gázos, mert én pesti vagyok, szóval nem hinném, hogy összejönne a dolog.
-
szolnok megye tiszaföldvár -
Merrefelé laksz? Az a gáz, hogy elég rossz a cd-írom, és isot nem nagyon szeret írni, de ha neked megfelel talán a tömörített file-okat, ki tudom írni, vagy esetleg a bin, meg a cuet.
-
jah most látom nem jo,hmm na mind1 -
le fogok merülni:(csörgess meg aztán megbeszéljük ha neked ugy jo -
a dc amugy sem jo mert annyira lassu ez a net,hogy csak a hub lista jön be az userek fájlait már meg sem birom nézni -
Csak úgy mondtam, bocsi. Az egyetlen CDiro gépben itthon kód van, és nem tudom, úgyhogy csak fater fér hozzá. :( -
kb 1 honap mire lejönne,vagy több:( -
Ha nem modemes (nincs pecdijad) akkor szedd le a DC++-t (www.dcplusplus.com) és keresd a hubokon. Tuti fent lesz az ISO valahol. -
vodás 28kb/sec.... -
nem de nincs messz elugrok érte kocsival:)) -
Vagy milyen neted van? -
Szegedi vagy akkor kiirom. :) -
De ilyen grafika mellett nem illene ilyen procikon akadni, ha tényleg az dolgozik a legtöbbet. -
Presztizstol fugg, vagy is rendorok elol kell menekulni vagy ejszaka kell probalkozni. Ha a tablaban feljebb kerulsz, vagy azonos szinnel leszel mint a tobbi, akkor majd enged nappal is kihivni valakit. (Elvileg;-) -
Egy az egybe. De tenyleg. Olyan mint a Terep2 programozastechnikaja lenne felturbozva. Szerintem semmi extra DirectX, vagy hardware-es kod nincs benne;)
Mar irtam, de az Insane ugyan ez volt. Tizedre pontosan ugyanannyi fps-t ment egy GeForce2 GTS-en, mint egy GeForce Ti4200-en;) Ahogy a procit szoroztam kettovel, az fps is felment ketszresere;) -
Bandeeka #15265 Hali!
Hogyan tudok versenyezni barkit kihivok ezt irja (fine). Már 1 oraja baszakodok de nemjottem ra hogyan tudok versenyezni. Pls segicsetek thx. -
Rengeteg ujdonsag van alkatreszek es tuning teren is. Most mar nem csak "alkatresz" szintu dolgokat lehet szerezni, hanem van "optikai" tuning is.
Pl. Autonkent rengeteg fele es szinu kormany, kulonfele sport ulesek, auto belso es kulso extrak, tobb fajta lampa/reflektor, tobb spoiler/szarny stb. Tenyleg brutal. -
Mint a jó öreg szoftveres gamék :)))) -
de most komolyan kiirod nekem? -
Nyugodtan felhuzhatsz mindent max-ra, csak a latotavolsag es a forgalom szamit. Egyszeruen a poligonokat nem birja. Izombol, procibol szamol mindent:(