46061
.
-
img scr="http://w3.cablenet.hu/matrix/slr.jpg" -
vtb talált egy apóbb bugot a játékban:
-
Mi kell még hogy a nitro működjön az Einvagen (GOLF) nál a Palackon, és a Einvagen 4ch ported N2O system for inline -4s -en kívül??? -
Nekem ilyen csak ütközések után szokott lenni, miután a tengelyek kicsit elmozdultak (vagy mik :) ). -
Kanyarodni még én is egész jól tudok, én arra gondoltam, hogy nem nagyon lehet egyenesben tartani a drágát, mert mindig húz valamelyik oldal felé, nah most ha nyomok egy ellenkező irányt, akkor az ellenkező irányba húz, és ezt már nem nagyon lehet korrigálni, mert állandóan kanyarodni kell egyenes szakaszon, mert nem lehet egyenesbe hozni, és ennek mindig kicsúszás a vége... :(
-
Az egyetlen kocsit, amit kezdőpénzböl meg lehet venni. Szerintem azaz, de nem néztem a nevét, csak tuningoltam. -
Nekem meg úgy sikerült, hogy a teljes morot leszakadt és a suinte csak a kaszni maradt meg, még a futóműröl is hiányoztak dolgok. Ami elöl volt, az szinte olyan, mintha rajta se lett volna, a karosszéria kijavíása után. -
a golf alatt az einvagent (vagy mit) értesz? -
Ja, és ha minimálisan ki is kezd csúszni, akkor apró ellenkormányzással én nekem mindig visszajön. Persze kritikus helyzetekben (jó nagy farolás esetén) már menthetetlen. -
Valamit még mindig L buherkodtam mert valahogy a nitro nem akar a motorba mászni csak pisszeg... viszont már sikerült úgy összetörni a kocsit, hogy a hűtő fele a motorblokkban van. -
Nekem a tuningolt golfom (kettő nitro, vadi új motor, superchr, felnik stb) alap kerekekkel jó fordul a teszt pályán, sőt még a városban sincs gon, csak megfelelő időben kell megfelelő sebességre lassítani és nincs gond. -
nincs NFSHP fizikája hát erre csak egy reakció lehet :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
"NFSHP grafikája, de még fizikája sem"
Te überLOL vagy, méghoy nincs olyan fizikája mint az nfs-nek. Az nfs ehhez képest egy Arcade fos szar. Az Nfs mikor számolja csak a motor 15 alkatrészét külön külön, hogy azok hogy viselkednek, és akkor még csak a motort mondtam, holott ott van a kasztni, és a futóművek is. Az nfs-nek soha nem lesz ekkora fizikája mint ennek a játéknak.
-
Kormánnyal nagyságrendekkel jobb az irányítás főleg a "csakezekközöttférjekel" szituációkban :) Amúgy ha valaki még nem vette volna észre a közlekedő autók is bírnak némi törhetőséggel és bizony a lerepülő motorháztető alatt ott figyel a motor is :D -
Mivel reggel adtam el a kormányt, és délelőtt kaptam az sl-t, maradok a billnél most egy jó ideig. Szerintem addig, amíg tartod a biztonságos sebességet kanyarokban, nem rángatod a kocsit, teljesen jól meg lehet tartani, stabilabban, mint az sl volt. Csak ha egyszer megcsúsztál, véged.
A zene meg tényleg igénytelen, de legalább lehet törölni. -
Ja a grafikáknak van egy kis GTA beütése. Zene szerintem hozzáillő. Csakhát a többi... Mert azért valljuk be, hogy nincs NFSHP grafikája, de még fizikája sem, mégsem megy rendesen. Na bízom benne, hogy ezt a fejlesztők is észrevették és már nem álmodnak. mert az álom gyönyörű volt, de kivitelezni már nem sikerült. -
Nemtudom miert sírnak a sebesség miatt. Így van idő reagalni krizishelyzetben sőt még arra is van idő hogy azt is kiszamold mennyivel elobb kell reagalnod ahhozhogy reagalj :D egyebkent nekem nem szaggat csak picit akad de nem veszes raadasul elso reszhez kepest az egesz jatek ugy ahogy van nagyon faxa tetszenek a rajzok otletek minden teli talalt egy dolog van ami nem tetszik az pedig a sok bug :( -
Megint csak eljött az amit nem akartam patchre kell várni, azthiszem az 1-nél is úgy volt a harmadik patch után volt viszonylag lefogadható fps, ami már talán most is megvan, viszont az 1-el is az volt a baj, hogy a kocsik nagyon, de nagyon csúszkáltak, és csak a 3. patch után lett normálisabb a fizika.
Szerintem itt is túlságosan csúszkálnak az autók. Azért még kipróbálom kormánnyal is, de bill-ről nem lehet egyenesben tartani az autót. :((
-
Rodriguez #15478 Ritka gyenge a zene... szerintem. -
Ott nem a wav zabál, gondolj bele. Tettek bele gumideformálódást? Ha nem, akkor csak a fékekre ható csavaróerőt, a kerekek nyomatékát, kipörgő gumi csúszását, és a wavot kell számolnia. Ha ebből tényleg a wav az erőforrásigényes, a dunába ugrok :). -
Gondoltam visszanézek rátok, hogy mit mókáztok! :DDDDD Nade tényleg nem bántok én senkit csak pipa vagyok ha valaki ilyet ad ki a kezei közül és elvileg még pénzt is vár érte. remélem ti több örömötöket lelitek majd benne! Sziasztok! :) -
na most szegény érzelmi válságba kerül, hogy fog-e hiányozni vagy nem -
nagy vagy Danny, máris hiányzol :D -
Csá, nem muszáj visszajönnöd, senkinek nem fogsz hiányozni.
-
Hát nem azért de ennek még a Starsky és hutch is odaver, megalol übergyenge ez a szar, na csá! -
a zene megint borzasztó 1ébként... -
Nekem nem tetszik, eleg gaz. Nem ok irtak. DnB, techno, electro, house meg valami ilyen hasonlo "zajok". Nehanyban "negerek" beszelnek tipusu zenenek nevezett valami.
Valami hasonlo lehett a F&F meg a 2F2F ban is. Az Insane zene meg egy audio CD-t is meert, de ez, hallgathatatlan:((((
Bar izlesek es pofonok;)) Ki mit nevez zenenek;) Ezek az: "En is csinalok ilyeket" tipusuak;) -
Jó kis barátaid vanna, megtanulhatnának programozni :))))) -
Akinek megvan már az sio, nyilatkozhatna a zenéről :) -
Annyi. -
Erdekesseg: Allok egy helyben. A frame stabil, nincs mozgas. 50fps. Nyomok egy kover gazt uresben, tartom, motor porog, hang uvolt, auto all, meg sem moccan. Az fps vissza esik 35-40-re!!!! 
Erdemes kiprobalni;-) Ha 20%-ot fogyaszt egy wav lejatszasa, akkor ott is van mit optimalizalni;-))) -
És egyeseknél Win98 compatibility be, és visual themes ki. -
thnx a kompatibilitási módot rögtön kiprobirezem -
A keszitoket szidtad, Ok pedig a "barataim" ;-) -
- Latotavolsag vissza.
- Forgalom minimum.
- Gyalogosok ki.
- Texture, Shadows max.
Igy nalam 30-70 frame. Bar a latotavolsag miatt eleg gaz... -
Egyébként nem anyáztam csak a game anyukáját szidtam ,). Nem a tied! Úgyhogy Peace aztán lökjétek az infót hogy hogyan indul ez a fostaliga :) -
Mivel bunkó vagy, ezek után nincs kedve senkinek se válaszolni barátom(?) -
Ha több, mint egy napnyit kéne visszaolvasni, szerinted eddigre nem kaptál volna választ? -
Kb ezen az oldalon, vagy az előzőn!
Érdekes, ennyire én magamtól szoktam rájönni!
De ti kérdezzetek nyugodtan tovább!
:-DDDDDDDDDDDDDDDD -
Ha éppen XP alatt vagy, akkor legcélszerűbb beállítani a win98 kompatibilitási módot. Nekem rengeteget segített. A SL-nál pedig a magasra beállított fix méretű lapozófile dobott sokat a megbízhatóságon és a sebességen.