46061
.
  • AndrewCB
    Pont ez a problémám! :) A piros garázsba nem enged be. A másik kettőbe igen. Az utcán megveretem egy zöld és egy kék autót is, de semmi. ugyanúgy az első helyen állok a kék csoportban. és ennyi.
    Azt mondjuk nem értem, hogy a zöld csoportban kezdtem, és miután megvertem az éjszakain az 1 helyet, átkerültem a kék csoport első helyére! :)
    Szerintem nagyon hamar adták ki ezt a játékot! :)

Valaki van már másik csoportban? Van ott több tuning cucc? vagy más autók?
  • M@TriX
    lefotóznád a BMW-t? Kiváncsi lennék rá.. :)
  • Manta
    "Az ET szám az ún. besajtolási mélység (eltolási távolság) mérőszáma, amely nem más, mint a kerék függőleges felező síkja és a felni kerékagyra való felfekvési síkja közötti távolság. Ennek az értéke a felni kiválasztásánál fontos. Minden autótípushoz meghatározott ET-jű felnit kell választani, nem elégséges csak a felni lyukosztóját figyelembe venni. Erre vonatkozóan a felnigyártók ajánlásaikban, katalógusaikban kitérnek."
  • Csacsi
    Ezt már Én is megfigyeltem, gondolom, a másik klubbnál majd több, jobb alkatrészt lehet megtalálni a catalogban, persz ez csak egy tipp.

Azthiszem egyedül a golfot lehet full tuningra vinni a többi autót nem. Legalábbis nekem nem sikerült. Szóval szerintem menj oda a piros garázshoz, és próbálj meg bejutni, hátha beenged.
    Ha nem, akkor próbálkozz a kékeknél.

• SecMan
    És i az az ET+0/ET-40, stb. a felninél???
  • AndrewCB
    Kérdések 2:

Egy csomó tuning cucc hiányzik nem? Pl. nyertem egy BMW-t és az ajtónak, meg a küszöbnek olyan neve volt, amit nem is lehet megvásárolni! :)
    BMW-hez hol van a turbó és a többi...
    A MC-hez szinte semmilyen tuning cucc nincs!
  • SecMan
    Kérdés, de légyszi válaszoljon valaki: BaiernDevil Coupee-m van, amihez van pár biturbo alkatrész, ezeket raktam a motorba, de a catalogba NINCS vagy nem mutat ehhez való turbót!! Most akkor nincs hozzá turbo vagy nekem kell rájönnöm hogy melyik jó bele?
  • AndrewCB
    Kérdések:

A csoportomban első vagyok! Hogy lehet átmenni másik csoportba? Vagy itt a vége?
    Csak ez a 4-5 autó van?
  • AndrewCB
    Szerintem a legjobban az édes kis BMW tuningolható! :) Van is egy csodás darabom! :)
  • Csacsi
    Már van letölthető felni, és gumi a street-legal.tk oldalon.
  • Csacsi
    Mik a legideálisabb beállítások egy elsp kerék meghajtású, és egy hátsó kerék meghajtású autóknál? Milyen különböző alkatrészeket vegyek elölre hátra? Milyen gumit előre milyet hátra? Mekkora gumikat? Csak azért kérdezem, mert hátha csak rosszul állítottam be valamit, és azért csúszkál ennyire a kocsim.
  • Redfox
    Köszi.
  • Hmuda
    Á nekem így tetszik. Illik a lelkivilágomhoz. >:)
  • Dns5000
    hat valami borzalom :( 98mod , max 30fps de altalaban 10 alatt van :(( meg az elozo is gyorsabb volt, az autoknak hinyoznak darabjai, kerek ajtok, pff
    a car delernel 8fps
    1,8+ xp, gf3ti200
    az optimalis konfigot meg kennyek a hajukra!!!!!!!!!!!!!!!!
  • M@TriX
    Na a fórum ideje szereint 8 órát aludtam, de amúgy héát sem volt. :) Király a gém ;)
    Azt tudtátok, hogy Lméletileg a keréknyomást is lehet állítani? Csak nekem mindig visszaugrik a poti. Használta már valaki?

Amúgy szépen látszik, hogy használódik a motor, ugyanis van 6 verseny után szépen elkezdett sárgulni a szép kis motorom. :)
  • bfg900
    Szerintem www.ebgames.com
  • Redfox
    Please valaki linket online megrendeléshez!
  • Blasta
    Akkor legalább fesd át valami faszásabb szinre!
    Mondjuk legyen narancssárga! :-)))))))))))))
  • Hmuda
    Nekem tetaszik, ,eg is tartom, jól áll a Car Lot-ban. :)
  • SecMan
    Hogy lehet hogy ebben a legszélesebb gumi csak 295-ös, az is csak 19"-os?? A 1-ben minden 21"-hoz volt 300 feletti szélességű?!!
  • Blasta
    Az alsó gázos, azt add el a P-ba! :-DDD
    Játékautóval nem foglalkozunk....:-)))))))))

A felső rulez nagyon, az maradjon!
  • Hmuda
    Na úgydöntöttem, megosztom veletek a két gyöngyszememet. :)

• Fefe
    kicsomagoltam utána setup. Ennyi
  • Fefe
    Én is pont ezt nem merem szétszedni:)
    Amúgy nálam semmi baj a game-el nem akad semmi gond nincs bár igaz csak kb. 2 órát nyomtam de eddig semmi gáz nem volt. Ja és a rip van meg.
  • Rodriguez
    Nekem símán elindult mind kettő, ezért az ISO csak annyiban jobb, hogy van benne zene (ami szerintem elég gyenge) meg, majd azt tudod patchelni.
    A warezcenterről 1 hétig tudsz tölteni, mint ahogyan az le is van írva az oldalon.
  • malter
    passz most probálom majd én is:)
  • malter
    melyik a jobb az iso,vagy a rip változat?melyiket könnyebb elinditani?és a warezcenteren meddig lehet letölteni 1 regisztrálással?
  • TheGOro
    Nos hát én nyugovóra térek, mindazoknak akik így tesznek kívánok nagyon boldog nyugodalmas jó éjszakát, viszont akik most kelnek azoknap pedig jó reggelt (és ha már ilyen korán keltél aranyat...) kívánok
  • TheGOro
    nekem is meg volt a sikerélményem, megint építettem 1 pp golfot és rányomtam a legszélesebb, és legnagyobb felnit a hozzávaló sport gumival, kicsit monster truck feelingje lett, viszont hatalmasat dobott a sebességen, és az úttartáson. Rögtön be is hajtottam 5 új verdát, amikor úgy döntöttem hogy mára elég, és hazafelé vettem az irányt. Jól tettem mivel a haza vezető úton mindkét első gumi L durrant, amitől az autó abszolút kormányozhatatlanná vált 60km/h felül.
  • I-NoVa
    Eddigi rekordom:

897 Lóerő billentyűzetről a régi sl-hez képest jól kezelhető, meglepődtem :).
  • TheGOro
    nah megyek építek még 1 autót
  • TheGOro
    már 4edszerre vesztem el az autómat, és már 4edszerre építem fel újra a motort, mert ugyebár az újonnan vett járgány motorját alapból L adom, de a nitromég mindig nem megy úgyanannyit megy nitróval és anélkül, pedig kitartóan nyomom az n gombot te csak pisszeg!
  • Hmuda
    Hát nekem 3 versenyböl (golf-al) nem három másik, hanem 2 GC (vany MC vagy tudja a fene) és egy másik golf jött össze. Eladtam a két golfot meg az egyik GC-t és a másikat feltuningoltam. Csodaszépen muzsikált. :)
  • M@TriX
    na, már punnyadsz? :)
    Amúgy meg ilyenkor értelmes emberek alszanak, nem úgy mint mi. :)
    Na én is követem az átlagember példáját. ;)
    Ja amúgy nyertem egy szerintem Subaru WRCt és egy Skyline-t is. De még csak optikai tuningolok, mert a motor.... még szétszedni sem mertem. :)

Amúgy így az autosave sem baj, mert végülis lehet jópár kocsija az embernek...
  • M@TriX
    na az estét én is nyomom. Akik csítelni akarnak azoknak mondom, hogy francnak kell, csak a hangulatot veszi el. AZ esti versenyeken addig menj amíg el nem veszíted a kocsit. Ha ügyes vagy addig 3 másik Golfot is összeszedhetsz.
    Nálam így volt, aztán egyet tovább fejlesztettem, de el lehet adni mind a hármat és veszel mást amivel megint nyomod az ipart. Szóval szerintem király és nocsít. Kivéve azoknak akiknek 20 FPS-el sem megy.

Amúgy a motortunning nekem veszett nehéz. Pedig az 1-en megedzőttem de ez? Sztem jobb lett volna a ha motorméret szerint nevezik el a cuccokat..
    De mind1. Meg annak örültem volna, ha ráhúzom a csavarnyúzót, akkor pörögjön a catalogba is a cucc. Hátha úgy ráismernék. :) Ehhez a részhez szerintem egy magyírosítás sem ártana, vagy pedig egy összeszerelési útmutató :)
  • TheGOro
    mi ez a nagy punnyadás?
  • TheGOro
    addig meg sof2-t nyomok
  • TheGOro
    Majd hamarosan én is visszatérek, de majd ha csak végre összepakolom az új gépet...
  • AndrewCB
    Persze! Az alap! :)
  • TheGOro
    Nah... Egyébként erről beszéltem: