46061
.
-
hi azt nem lehet hogy carreer kezdetén nenm veszek kocsit hanem ugy szedem össze a dolgokat minden megvan csak karosszériát nem tudok szerezni ja és ilyen anti roll bar-ra kell rárakni a mtoort nem? mert tök jo dolgokat összeszedtem.nem akarok mindig golfal kezdeni.nem tudom összerakni a motort mert nicns mire -
azt hol kell? -
OFF: hogy lehet ide képet beszúrni? -
ShaiHulud #15697 probald meg az alapjaratot magasabb fordulatszamra tenni...hatha... -
HELP! A problémám hogy 260 körüli prestige-m van, de már első vagyok a red-eknél, éjszaka meg hiába versenyzek, csak csökken! Hogy érjem el így a 700-at??? -
első: nem, nálam speciel realtimeban tekeri kormányt, mind billről, mind kormányról..
második: a látótávolságot vedd feljebb... -
hja, be lehet állítani, hogy ne mindíg tetves külsőnézetben kezdődjön a drive rész? -
Háát, nekem idegesítően vezethetetlen volt az előző rész is, és szerintem ez is az.Én lennék a béna? A kormányzás röhelyes. Akármit állítok, a srác ül a kocsiban a garázsban, és látni, hogy én már elfordítottam a kormányt, de semmi nem történik, majd a srác elrántja jobbra, vagy balra hirtelen a kormányt. És a városban ugyanez. Mindenkinek ilyen?
A másik: A legtöbb esetben este kell menni vele, semmit nem látok a környezetből, csak az autó előtti közvetlen 1 méteres területet. Ez mire jó? Lámpa sehol, a nagy büdös feketeségbe lógnak a közúti lámpák, azt csá. Nem vágom a játék koncepcióját még mindíg. Segítsen már valaki, ez mindenkinél ilyen szar? -
Dns5000 #15692 hmm, miert nem kell legszuro a Golfba? -
kitörölte a name fájlt, megpróbálom újra kreálni... -
Oh hogy ba*zodjon meg a k*rva Invictus már megint L veszett a mentésem :((((( -
Nem a stock alternator hiánya miatt csinálja?
Amúgy megtaláltátok már a szélerőműveket? :))))) -
Extra OFF, de nem birtam kihagyni;))
-
Naszóval. Nem tudom, lehet elhagytam egy alkatrészt, de a következő van. Alapjáraton lefullad a verda és amikor versenykor a start van, akkor 1-2 mpig áll aztán nekilódul. És emiatt persze vesztek is.
A motor grafikonján is látszik, hogy a piros az elején 0 alá megy, szóval úgy tűnik valami logika talán van benne. 5let? Váltót, aksit már cseréltem...

-
2 újabb tapasztalat:
-elég gyakran előfordult nálam, hogy rámenve egy lehulló alkatrészre, vagy pl kukára, az beragadt a kocsi alá, meglehetősen befolyásolva a menettulajdonságokat :)))
-csak nem állhatom meg hogy elmondjam, hogy bár érezhetően kivánnivalót hagy a fizika maga után, remekül érzékelhető, hogy a kocsira ható valós erőket, stb-ket vették alapul. Néhány helyzetben pl egészen nyilvánvalóan viselkedik az autó. Amúgy voltatok már a csatornában? Tiszta olyan, mint a T2-ben :) -
Na én ezzel a kis Golf-al kezdtem, aztán nyertem meg és pofoztam ki a kis Skyline-t. Persze 2 Nitro palackal viseltetik a seggében. :)

-
Viszont a nitrót még mindig nem sikerült beizzítanom, mert nálam hiába nyomom az n-et spriccel, de sebességnövekedés az nuku -
1.Feltehetnéd azt a kérdést, hogy miért indul L az autó a garázsba ha kiveszem a motort, a hatás fokozható, ha kiszedem a felniket... ha sokáig szórakozok vele, az autó beesik a szerelő aknába, és alkatrészek is leesnek róla, amire ha a villáskulcsal rábökök rögtön kilép a játék...
2.Miért szereli be a legtöbb motorba merőlegesen a kuplung tárcsát, és a flywheelt??? -
en meg azt nem ertem minek egy budget jatekba 3d hang:)))) -
Rodriguez #15681 Első vagyok a piros klubban és a presztizspontom csak 250. Ha éjszaka versenyzek csökken, nappal pedig csak 1 pontot kapok futamonként.
Hogy lehet itt 750 pontot csinálni?? -
Dns5000 #15680 orulj neki, ezt biztos azert van benne mert ha meg a kereke is latszana meg lassabb lenne :D -
Dns5000 #15679 hmm, es hogy kapcsolom ki a 3D hangot? ha ezt tudtak mi a faszert nem raktak a jatekba egy 2d hang opciot ? vagy raktak csak eldugtak? -
Az ellenfeleknek csak a kasznija latszik semmi mas erre van vmi orvossag vagy ez igy van masteren ?:) ez azert eleg szembeotlo bug :( -
Előre is köszönjük neked! :) -
A játékot állítsd át Win98 módba való indításba! -
Ha megjött a válasz, azonnal értesíts, persze csak akkor, ha kipróbáltad és tényleg működik.
-
az oprendszerre én is rákérdeztem de még arra nem válaszolt.. -
pont ezt maileztem én is vissza, arra még nem jött válasz.
Ugyanis én füllhallgatóval tekerek és inkább legyen több FPS, mint 3D hang. :) -
1.
Egy csomó tuning cucc hiányzik nem? Pl. nyertem egy BMW-t és az ajtónak, meg a küszöbnek olyan neve volt, amit nem is lehet megvásárolni! :)
BMW-hez hol van a turbó és a többi...
A MC-hez szinte semmilyen tuning cucc nincs!
2.
Azt mondjuk nem értem, hogy a zöld csoportban kezdtem, és miután megnyertem az éjszakain az 1 helyet, átkerültem a kék csoport első helyére! :)
3.
Nekem a gyári 3Ds hangkártya driver van fenn és így is akad. Ha win98 módban indítom akkor valamivel jobb a helyzet. Ez minek köszönhető? -
És nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ne legyen 3d-s hangzás. Akár a windowsban, akár játékon belül, mert én is úgy sem használom ki...
-
a patchet én is feltettem neki, de arra még nem válaszolt. :)
Bocs a href lezárásért, de nem sokat aludtam. :) -
Éppen most beszéltem vele. Az eredmény:
iTT
Téma:
- Street Legal Racing Redline-t visszahívták a boltokból
- Durvan csokkenthet az FPS
Ha van valami kérdés csak mondjátok és megpróbálom kiszedni belőle. ;) -
1 : Miért nincsen minden autóhoz minden alkatrész?
2 : Hogy lehet klubbot váltani?
3 : Lesz fps gyorsító paccs?
4 : Lesz fps gyorsító paccs?
5 : Lesz fps gyorsító paccs?
6 : Lesz fps gyorsító paccs?
:)
Nagyjából ennyi.
-
mi a kérdés? -
Na de én is lassan visszahuppanok a játékba. MOst egy skylinet spécizek fel aztán irány az éjszaka! -
Van valahol egy manual a játék könyvtárában, abban hátha írnak erről vmit. -
Hmmm...KOZÁK TAMÁST várják az sg fórumán pár kérdés erejéig. -
Ugyanaz kapható! :(
Ezért nem értem az egész játékot! -
És több cucc volt a kékeknél, mint a zöldeknél?
-
Hazajutok lefotózom! :)