46061
.
  • Ruffi
    hi azt nem lehet hogy carreer kezdetén nenm veszek kocsit hanem ugy szedem össze a dolgokat minden megvan csak karosszériát nem tudok szerezni ja és ilyen anti roll bar-ra kell rárakni a mtoort nem? mert tök jo dolgokat összeszedtem.nem akarok mindig golfal kezdeni.nem tudom összerakni a motort mert nicns mire
  • M@TriX
    azt hol kell?
  • SecMan
    OFF: hogy lehet ide képet beszúrni?
  • ShaiHulud
    probald meg az alapjaratot magasabb fordulatszamra tenni...hatha...
  • SecMan
    HELP! A problémám hogy 260 körüli prestige-m van, de már első vagyok a red-eknél, éjszaka meg hiába versenyzek, csak csökken! Hogy érjem el így a 700-at???
  • M@TriX
    első: nem, nálam speciel realtimeban tekeri kormányt, mind billről, mind kormányról..
    második: a látótávolságot vedd feljebb...
  • petesilver
    hja, be lehet állítani, hogy ne mindíg tetves külsőnézetben kezdődjön a drive rész?
  • petesilver
    Háát, nekem idegesítően vezethetetlen volt az előző rész is, és szerintem ez is az.Én lennék a béna? A kormányzás röhelyes. Akármit állítok, a srác ül a kocsiban a garázsban, és látni, hogy én már elfordítottam a kormányt, de semmi nem történik, majd a srác elrántja jobbra, vagy balra hirtelen a kormányt. És a városban ugyanez. Mindenkinek ilyen?
    A másik: A legtöbb esetben este kell menni vele, semmit nem látok a környezetből, csak az autó előtti közvetlen 1 méteres területet. Ez mire jó? Lámpa sehol, a nagy büdös feketeségbe lógnak a közúti lámpák, azt csá. Nem vágom a játék koncepcióját még mindíg. Segítsen már valaki, ez mindenkinél ilyen szar?
  • Dns5000
    hmm, miert nem kell legszuro a Golfba?
  • TheGOro
    kitörölte a name fájlt, megpróbálom újra kreálni...
  • TheGOro
    Oh hogy ba*zodjon meg a k*rva Invictus már megint L veszett a mentésem :(((((
  • bfg900
    Nem a stock alternator hiánya miatt csinálja?
    Amúgy megtaláltátok már a szélerőműveket? :)))))
  • Alexease
    Extra OFF, de nem birtam kihagyni;))
  • M@TriX
    Naszóval. Nem tudom, lehet elhagytam egy alkatrészt, de a következő van. Alapjáraton lefullad a verda és amikor versenykor a start van, akkor 1-2 mpig áll aztán nekilódul. És emiatt persze vesztek is.

A motor grafikonján is látszik, hogy a piros az elején 0 alá megy, szóval úgy tűnik valami logika talán van benne. 5let? Váltót, aksit már cseréltem...
  • bfg900
    2 újabb tapasztalat:
    -elég gyakran előfordult nálam, hogy rámenve egy lehulló alkatrészre, vagy pl kukára, az beragadt a kocsi alá, meglehetősen befolyásolva a menettulajdonságokat :)))
    -csak nem állhatom meg hogy elmondjam, hogy bár érezhetően kivánnivalót hagy a fizika maga után, remekül érzékelhető, hogy a kocsira ható valós erőket, stb-ket vették alapul. Néhány helyzetben pl egészen nyilvánvalóan viselkedik az autó. Amúgy voltatok már a csatornában? Tiszta olyan, mint a T2-ben :)
  • M@TriX
    Na én ezzel a kis Golf-al kezdtem, aztán nyertem meg és pofoztam ki a kis Skyline-t. Persze 2 Nitro palackal viseltetik a seggében. :)

• TheGOro
    Viszont a nitrót még mindig nem sikerült beizzítanom, mert nálam hiába nyomom az n-et spriccel, de sebességnövekedés az nuku
  • TheGOro
    1.Feltehetnéd azt a kérdést, hogy miért indul L az autó a garázsba ha kiveszem a motort, a hatás fokozható, ha kiszedem a felniket... ha sokáig szórakozok vele, az autó beesik a szerelő aknába, és alkatrészek is leesnek róla, amire ha a villáskulcsal rábökök rögtön kilép a játék...

2.Miért szereli be a legtöbb motorba merőlegesen a kuplung tárcsát, és a flywheelt???
  • asterx^^
    en meg azt nem ertem minek egy budget jatekba 3d hang:))))
  • Rodriguez
    Első vagyok a piros klubban és a presztizspontom csak 250. Ha éjszaka versenyzek csökken, nappal pedig csak 1 pontot kapok futamonként.
    Hogy lehet itt 750 pontot csinálni??
  • Dns5000
    orulj neki, ezt biztos azert van benne mert ha meg a kereke is latszana meg lassabb lenne :D
  • Dns5000
    hmm, es hogy kapcsolom ki a 3D hangot? ha ezt tudtak mi a faszert nem raktak a jatekba egy 2d hang opciot ? vagy raktak csak eldugtak?
  • asterx^^
    Az ellenfeleknek csak a kasznija latszik semmi mas erre van vmi orvossag vagy ez igy van masteren ?:) ez azert eleg szembeotlo bug :(
  • AndrewCB
    Előre is köszönjük neked! :)
  • AndrewCB
    A játékot állítsd át Win98 módba való indításba!
  • Csacsi
    Ha megjött a válasz, azonnal értesíts, persze csak akkor, ha kipróbáltad és tényleg működik.
  • M@TriX
    az oprendszerre én is rákérdeztem de még arra nem válaszolt..
  • M@TriX
    pont ezt maileztem én is vissza, arra még nem jött válasz.
    Ugyanis én füllhallgatóval tekerek és inkább legyen több FPS, mint 3D hang. :)
  • AndrewCB
    1.
    Egy csomó tuning cucc hiányzik nem? Pl. nyertem egy BMW-t és az ajtónak, meg a küszöbnek olyan neve volt, amit nem is lehet megvásárolni! :)
    BMW-hez hol van a turbó és a többi...
    A MC-hez szinte semmilyen tuning cucc nincs!

2.
    Azt mondjuk nem értem, hogy a zöld csoportban kezdtem, és miután megnyertem az éjszakain az 1 helyet, átkerültem a kék csoport első helyére! :)

3.
    Nekem a gyári 3Ds hangkártya driver van fenn és így is akad. Ha win98 módban indítom akkor valamivel jobb a helyzet. Ez minek köszönhető?
  • Csacsi
    És nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ne legyen 3d-s hangzás. Akár a windowsban, akár játékon belül, mert én is úgy sem használom ki...
  • M@TriX
    a patchet én is feltettem neki, de arra még nem válaszolt. :)
    Bocs a href lezárásért, de nem sokat aludtam. :)
  • M@TriX
    Éppen most beszéltem vele. Az eredmény:
    iTT

Téma:
    - Street Legal Racing Redline-t visszahívták a boltokból
    - Durvan csokkenthet az FPS

Ha van valami kérdés csak mondjátok és megpróbálom kiszedni belőle. ;)
  • Csacsi
    1 : Miért nincsen minden autóhoz minden alkatrész?
    2 : Hogy lehet klubbot váltani?
    3 : Lesz fps gyorsító paccs?
    4 : Lesz fps gyorsító paccs?
    5 : Lesz fps gyorsító paccs?
    6 : Lesz fps gyorsító paccs?

:)
    Nagyjából ennyi.
  • M@TriX
    mi a kérdés?
  • M@TriX
    Na de én is lassan visszahuppanok a játékba. MOst egy skylinet spécizek fel aztán irány az éjszaka!
  • Csacsi
    Van valahol egy manual a játék könyvtárában, abban hátha írnak erről vmit.
  • Csacsi
    Hmmm...KOZÁK TAMÁST várják az sg fórumán pár kérdés erejéig.
  • AndrewCB
    Ugyanaz kapható! :(

Ezért nem értem az egész játékot!
  • Csacsi
    És több cucc volt a kékeknél, mint a zöldeknél?
  • AndrewCB
    Hazajutok lefotózom! :)