46061
.
-
Akkor már:
Bugok:
-name file eltűnése mentésnél
-a swaybarok továbbra is remegést okoznak
-0-ra csökkentett forgalomnál is járnak taxik
V8-at superchargerrel épített nár valaki?
Turbochargerhez van egy egyenes kipufogó, azt mivel lehet használni? -
Ez inkább az Activision-ön múlik, tehát ezért nem az Invictus-t kéne cseszegetni, mivel gondolom nekik sem áll szándékukban egy bughalmazt kiadni, de erről a kiadó dönt... amúgy a 2 szerintem már játszható állapotban van, bár az alkatrészekről jó lenne megtudni hogy akkor kapunk-e még, avagy kihagytak párat... -
amit már most udok azaz, hogy a 3D hangzást nem lehet kikapcsolni.
ez egy patchben lesz majd... -
Dns5000 #15737 ha nagyon szemet akarnak lenni akkor most megkerdeznem hogy ki talata ki az ajanlott optimalis konfigot? :P
ja es azonnal rugjatok ki :D -
dashed_ #15736 hat mar erre se fogok valaszt kapni..
-
dashed_ #15735 megvan megvan.. tudok egy jo kerdest... Mer kell egy ilyen bugokkal teli jatekot kiadni illetve mer nem lehet rendesen optimalizalni. :((( de gondolom a valasz az idohiany lenne ... mellesleg akkor most jon majd par helyrepofozo patch????? -
- Lesz-e ehhez is patch, mit fog javítani, mikor várható?
- Ha lesz patch, lesz-e remeny erezhetoen tobb fps-t kicsalni a jatekbol (+20-50%)?
- Ha lesz patch, erdemes-e osszegyujteni es rendszeresen atkuldeni a talalt hibakat?
- Milyen oprendszert ajánlotok, melyiken ment nálatok legjobban teszteléskor?
- Kikapcsolható-e a 3D hangzás?
- Az összes alkatrész elérhető a játék elején? -
ez persze Tamástól érkezett. :) -
Roviden, amit kerdeztek, de nem tudtam valaszolni:
- a prestige ket reszbol all. Driver / Car
Ez olyan, mintha en versenyzek a Colin McRae kocsijaval, vagy O az enyemmel. Mindkettonek megvannak az elonyei es hatranyai is.
A R.O.C.-hoz a kocsinak kell 700 prestige pontot gyujteni.
A magyar megjelenesrol:
SL1 angliaban es Franciaorszagban mar kaphato, mashova docogve de eljut.
Az SLR Redline oktoberben lesz Europaban kaphato, hogy eljut-e magyarorszagra arrol az Activision Europe gondoskodik. -
fő a nyugalom megkapod! ;) -
Válaszokat akarok
-
;) -
Dns5000 #15728 pfff:) -
Dns5000 #15727 Koszi Tamas a supportot! :D
Matrix ha ugyis raesz :) osszeszehetned a kerdeseket es elkuldhetned Tamasnak nehogy valamelyik elkerulje a figyelmet :)
-
Most beszéltem Tamással, valami van nála az SG-vel és nem tud beírni (amúgy nálam is akadozik).
Ha nem tud visszajönnni, akkor majd összegyűjtöm a kérdéseket... -
Megfog jelenni magyarul is a játék?! -
Szegény Tamást megijesztettük... :))
-
Dns5000 #15723 hogy lehet legalabb 24fps eleni varosban??
eszjaka nekem max 15 de
1.8xp, gf3ti200, XP, win98 compatibility mod
vagy nem is szorakozzak vele, nem lesz jobb??
-
ez egy jó kérdés. -
Rodriguez #15721 Az összes alkatrész elérhető a játék elején?
Mert úgy tűnik mintha pár autóhoz hiányoznának cuccok. -
Hogy lehet 750-es prestige-t elérni? Mert első vagyok a red clubban és ha versenyzek, éjjel vagy nappal, akkor csak lejjebb megy?! -
1: Mivel lehetne gyorsítani a játékon?
2: Lesz-e ehhez is patch, mit fog javítani, mikor várható?
3: Ha win98 alatt játszom, akkor gyorsabb lesz?
-
Másik kérdés:
"A problémám hogy 260 körüli prestige-m van, de már első vagyok a red-eknél, éjszaka meg hiába versenyzek, csak csökken! Hogy érjem el így a 700-at???" -
akkor ezt már értem, ezt a beszélgetést majd összegyűjtöm nehogy itt elveszen a fórumon. :) -
Másik kérdés:
"Kikapcsolható-e a 3D hangzás?" -
Bakker, nem értem. Ha beírom azt a sort amivel képet lehet betenni, akkor ugye úgy veszi a fórum a dolgot, hogy tényleg képet akarok betenni. Hiába teszek egyből mellé smily-t, akkoris úgy veszi. Mivel lehet rávenni arra hogy ne keljen valami kamu karaktert betenni mellé és mégis kiírja azt a sort? -
de zöldben 2. vagyok és pirosak nem állnak velem szóba pedig a rcaing of kinghez pirosban kell a top 5-ben lenni... -
sztem nem, használt kocsi kell venned és azt lehet upgradelni. Majd a 3. részben lehet lesz majd bontó. :) -
Bakker, megint, hát nem megmondtam? :))))
-
bocs beszart a netem -
hi azt nem lehet hogy carreer kezdetén nenm veszek kocsit hanem ugy szedem össze a dolgokat minden megvan csak karosszériát nem tudok szerezni ja és ilyen anti roll bar-ra kell rárakni a mtoort nem? mert tök jo dolgokat összeszedtem.nem akarok mindig golfal kezdeni.nem tudom összerakni a motort mert nicns mire -
Aztán páran mások kérdezték:
1. "Azt mondjuk nem értem, hogy a zöld csoportban kezdtem, és miután megnyertem az éjszakain az 1 helyet, átkerültem a kék csoport első helyére! :)"
2. "Azt mondjuk nem értem, hogy a zöld csoportban kezdtem, és miután megnyertem az éjszakain az 1 helyet, átkerültem a kék csoport első helyére! :)"
-
hi azt nem lehet hogy carreer kezdetén nenm veszek kocsit hanem ugy szedem össze a dolgokat minden megvan csak karosszériát nem tudok szerezni ja és ilyen anti roll bar-ra kell rárakni a mtoort nem? mert tök jo dolgokat összeszedtem.nem akarok mindig golfal kezdeni.nem tudom összerakni a motort mert nicns mire -
tudom engem már unsz, de amíg nem kérdeznek én megteszem. :)
Milyen oprendszert ajánlotok, melyiken mennt nálatok legjobban teszteléskor? -
De én mindíg elrontom, szóval ne higyj nekem :) -
épp jókor néztem be. :) -
este pár verseny és lesz zséd nagyobb járgányra.. -
A name file-t úgy vettem észre (legalábbis nálam) szabályos kilépésnél törli, úgyhogy ezentúl ha ki akarok lépni, kimegyek az utcára, és nyomok egy alt-f4 -et. Eddig működött. -
Amúgy a nulláról felépítettem egy Skyline motort. Mostmár nagyon megy. :)
De ua a hiba, az elején kicsit fulladozik. Igaz GT IIIas motorral dupla, 400 lóerős lett.
Aztán néztem a motort majd végig a katalógust de ide nem találtam alkatrészt kell valami légszűrő esetleg?