46061
.
  • I-NoVa
    Akkor már:
    Bugok:
    -name file eltűnése mentésnél
    -a swaybarok továbbra is remegést okoznak
    -0-ra csökkentett forgalomnál is járnak taxik

V8-at superchargerrel épített nár valaki?
    Turbochargerhez van egy egyenes kipufogó, azt mivel lehet használni?
  • SecMan
    Ez inkább az Activision-ön múlik, tehát ezért nem az Invictus-t kéne cseszegetni, mivel gondolom nekik sem áll szándékukban egy bughalmazt kiadni, de erről a kiadó dönt... amúgy a 2 szerintem már játszható állapotban van, bár az alkatrészekről jó lenne megtudni hogy akkor kapunk-e még, avagy kihagytak párat...
  • M@TriX
    amit már most udok azaz, hogy a 3D hangzást nem lehet kikapcsolni.
    ez egy patchben lesz majd...
  • Dns5000
    ha nagyon szemet akarnak lenni akkor most megkerdeznem hogy ki talata ki az ajanlott optimalis konfigot? :P
    ja es azonnal rugjatok ki :D
  • dashed_
    hat mar erre se fogok valaszt kapni..
  • dashed_
    megvan megvan.. tudok egy jo kerdest... Mer kell egy ilyen bugokkal teli jatekot kiadni illetve mer nem lehet rendesen optimalizalni. :((( de gondolom a valasz az idohiany lenne ... mellesleg akkor most jon majd par helyrepofozo patch?????
  • Alexease
    - Lesz-e ehhez is patch, mit fog javítani, mikor várható?
    - Ha lesz patch, lesz-e remeny erezhetoen tobb fps-t kicsalni a jatekbol (+20-50%)?
    - Ha lesz patch, erdemes-e osszegyujteni es rendszeresen atkuldeni a talalt hibakat?
    - Milyen oprendszert ajánlotok, melyiken ment nálatok legjobban teszteléskor?
    - Kikapcsolható-e a 3D hangzás?
    - Az összes alkatrész elérhető a játék elején?
  • M@TriX
    ez persze Tamástól érkezett. :)
  • M@TriX
    Roviden, amit kerdeztek, de nem tudtam valaszolni:
    - a prestige ket reszbol all. Driver / Car
    Ez olyan, mintha en versenyzek a Colin McRae kocsijaval, vagy O az enyemmel. Mindkettonek megvannak az elonyei es hatranyai is.

A R.O.C.-hoz a kocsinak kell 700 prestige pontot gyujteni.

A magyar megjelenesrol:
    SL1 angliaban es Franciaorszagban mar kaphato, mashova docogve de eljut.
    Az SLR Redline oktoberben lesz Europaban kaphato, hogy eljut-e magyarorszagra arrol az Activision Europe gondoskodik.
  • M@TriX
    fő a nyugalom megkapod! ;)
  • SecMan
    Válaszokat akarok
  • M@TriX
    ;)
  • Dns5000
    pfff:)
  • Dns5000
    Koszi Tamas a supportot! :D
    Matrix ha ugyis raesz :) osszeszehetned a kerdeseket es elkuldhetned Tamasnak nehogy valamelyik elkerulje a figyelmet :)
  • M@TriX
    Most beszéltem Tamással, valami van nála az SG-vel és nem tud beírni (amúgy nálam is akadozik).
    Ha nem tud visszajönnni, akkor majd összegyűjtöm a kérdéseket...
  • Falabu #15725
    Megfog jelenni magyarul is a játék?!
  • Csacsi
    Szegény Tamást megijesztettük... :))
  • Dns5000
    hogy lehet legalabb 24fps eleni varosban??
    eszjaka nekem max 15 de
    1.8xp, gf3ti200, XP, win98 compatibility mod
    vagy nem is szorakozzak vele, nem lesz jobb??
  • M@TriX
    ez egy jó kérdés.
  • Rodriguez
    Az összes alkatrész elérhető a játék elején?
    Mert úgy tűnik mintha pár autóhoz hiányoznának cuccok.
  • SecMan
    Hogy lehet 750-es prestige-t elérni? Mert első vagyok a red clubban és ha versenyzek, éjjel vagy nappal, akkor csak lejjebb megy?!
  • Csacsi
    1: Mivel lehetne gyorsítani a játékon?
    2: Lesz-e ehhez is patch, mit fog javítani, mikor várható?
    3: Ha win98 alatt játszom, akkor gyorsabb lesz?

• M@TriX
    Másik kérdés:
    "A problémám hogy 260 körüli prestige-m van, de már első vagyok a red-eknél, éjszaka meg hiába versenyzek, csak csökken! Hogy érjem el így a 700-at???"
  • M@TriX
    akkor ezt már értem, ezt a beszélgetést majd összegyűjtöm nehogy itt elveszen a fórumon. :)
  • M@TriX
    Másik kérdés:
    "Kikapcsolható-e a 3D hangzás?"
  • bfg900
    Bakker, nem értem. Ha beírom azt a sort amivel képet lehet betenni, akkor ugye úgy veszi a fórum a dolgot, hogy tényleg képet akarok betenni. Hiába teszek egyből mellé smily-t, akkoris úgy veszi. Mivel lehet rávenni arra hogy ne keljen valami kamu karaktert betenni mellé és mégis kiírja azt a sort?
  • M@TriX
    de zöldben 2. vagyok és pirosak nem állnak velem szóba pedig a rcaing of kinghez pirosban kell a top 5-ben lenni...
  • M@TriX
    sztem nem, használt kocsi kell venned és azt lehet upgradelni. Majd a 3. részben lehet lesz majd bontó. :)
  • bfg900
    Bakker, megint, hát nem megmondtam? :))))
  • Ruffi
    bocs beszart a netem
  • Ruffi
    hi azt nem lehet hogy carreer kezdetén nenm veszek kocsit hanem ugy szedem össze a dolgokat minden megvan csak karosszériát nem tudok szerezni ja és ilyen anti roll bar-ra kell rárakni a mtoort nem? mert tök jo dolgokat összeszedtem.nem akarok mindig golfal kezdeni.nem tudom összerakni a motort mert nicns mire
  • M@TriX
    Aztán páran mások kérdezték:
    1. "Azt mondjuk nem értem, hogy a zöld csoportban kezdtem, és miután megnyertem az éjszakain az 1 helyet, átkerültem a kék csoport első helyére! :)"
    2. "Azt mondjuk nem értem, hogy a zöld csoportban kezdtem, és miután megnyertem az éjszakain az 1 helyet, átkerültem a kék csoport első helyére! :)"
  • Ruffi
    hi azt nem lehet hogy carreer kezdetén nenm veszek kocsit hanem ugy szedem össze a dolgokat minden megvan csak karosszériát nem tudok szerezni ja és ilyen anti roll bar-ra kell rárakni a mtoort nem? mert tök jo dolgokat összeszedtem.nem akarok mindig golfal kezdeni.nem tudom összerakni a motort mert nicns mire
  • Ruffi
  • M@TriX
    tudom engem már unsz, de amíg nem kérdeznek én megteszem. :)

Milyen oprendszert ajánlotok, melyiken mennt nálatok legjobban teszteléskor?
  • bfg900

De én mindíg elrontom, szóval ne higyj nekem :)
  • M@TriX
    épp jókor néztem be. :)
  • M@TriX
    este pár verseny és lesz zséd nagyobb járgányra..
  • I-NoVa
    A name file-t úgy vettem észre (legalábbis nálam) szabályos kilépésnél törli, úgyhogy ezentúl ha ki akarok lépni, kimegyek az utcára, és nyomok egy alt-f4 -et. Eddig működött.
  • M@TriX
    Amúgy a nulláról felépítettem egy Skyline motort. Mostmár nagyon megy. :)
    De ua a hiba, az elején kicsit fulladozik. Igaz GT IIIas motorral dupla, 400 lóerős lett.
    Aztán néztem a motort majd végig a katalógust de ide nem találtam alkatrészt kell valami légszűrő esetleg?