46061
.
  • Ruffi
    jo azt tudom de éjszaka van nagy forgalom menniyre nehéz ütközni
  • SecMan
    NAppali verseny az a kocsi prestige-nek tesz jót...
  • Ruffi
    És éjszakai versenynél nem veszélyes hogy kocsik mennek jönnek mert akkor belemegyek ha összevissaz mennek kocsi a tét az jo:D
    amugy a tuningolt kocsimmal ugy ott hagyom öket nappal is
  • Alexease
    Az Insane-nel meg a Terep2-ot toltak a kiado ele, aki ahromszor atiratta veluk, es majd' 4 evig csinaltak. Azert az mas kategoria, mint itt, hogy itt az otlet, 6 honap mulva kitesszuk a polcra bar hogyan is alltok vele.
  • Alexease
    Az elozoresznek is ez volt a legnagyobb baja. Vagyis ott foleg ez volt, a toltogetes. Itt pluszban, egyszeruen az objektumokat sem birja (felturbozoottt varos). Pedig, szinte az egesz jatek beleferne a memoriaba, nem tudom miert nem lehet kihasznalni, es feltolteni az egeszet.

Az elozoresznel mar azon gondolkodtam, hogyan lehetne csinalni "ramdrive"-ot, ugy mint regen a DOS-ban;))) Az min. 30-40%-al novelne a sebbesseget.
  • WiZZaRD
    jaja a 0-rol mindent, vmi profit aztan odatolni a mar majdnem kesz cuccost egy penzes kiado orra ala, mint az insane...
  • Hmuda
    Az ingyenes csak a kocsi a tét. :)
  • Ruffi
    na golfomat kicsit átbuheráltam és most 310 körül megy az jo?
    Éjszakai versenyre menniy az entry fee?
    kb mert én most ahogy feltoltam kocsit maradt 2000 dollárom
  • Hmuda
    Amúgy hiába bugos mint állat, az éjszakai drag-ekek nagyon jó hangulata van.
  • Hmuda
    Énszerintem fölös a nappali versenyekkel szórakozni. Éjjel, egyenes pályán, szinte mindig tuti győzelem. Jó kocsikat kapsz, eladhatod őket, abból újakat vehetsz, stb.
  • Falabu #15770
    Nahh kipróbáltam a verseny részt! szerintem azért akad - bár lehet hogy tudjátok- mert kibaszott sokat swappol! Egy ideig megy normálisan befordulok eg sarkon elkezd akadni mint állat akkor utána megint megy picit normálisan (saccra 30-40 fps)!
  • SecMan
    slj=szólj
  • SecMan
    Matrix: légyszi slj már a fiúknak, hogy az osztodó és az előbb rajtoló ellenfeleket javítsák már ki!
  • Hmuda
    Én is ezt mondom. Inkább csináljanak egy új, jól optimalizált motort, amit az újabb videokártyák is kihasználnak és hagyják ezt a fenébe, mert több munka van vele mint egy tök újat írni.
  • SecMan
    Hogy lehet a 0-200-ra való időt lecsökkenteni? Nekem most: 0-100km/h: 2,8s 0-200km/h:9,3s! Tanácsot kérek, mert ez így elég gagyi, hogy 100-on előbb van fönt mitn hogy észrevenném és utána meg alig gyorsul... a 2,8-at a sebváltó állítgatásával csináltam...
  • Alexease
    Csak kodot es scripteket kell butykolni, az nem lesz nagy.
    De remelem tenyleg fel tudjak nyomni az fps-t rendesen - legalabb hasznalhatova. Es persze megszuntetni, a jetekmenetet hasznalhattatlanna tevo bugokat.
  • WiZZaRD
    van egy olyan erzesem, hogy ezt lehet toldozni foltozni, de ebbol sem lesz jatszhato darab...ne legyen igazam..:(
  • M@TriX
    a hírek szetint nem lesz nagy...
  • M@TriX
    ááá, nem azt akartam, amikor elküldtem már gondoltam, hogy rosszul is lehet érteni.
    Inkább a 2. felén van a hangsúly.
    Ugyanis abszolute igazad van, én is úgy gondolom, hogy ez simán lehetne teljes árú szoftver rendes fejlesztési idővel és akkor tuti befutó lenne, de az Activision lekezeli az egészet és nem látja benne a fantáziát...
  • Alexease
  • Alexease
    Bug kepben;) A teljes felfuggesztes hianyaval, kenyelmesen autoztam a varosban;DDDD
  • Csacsi
    MATRIX: Ezek szerint akkor lesz patch? Mit fog tartalmazni, mikor jön ki? Megint külön-külön jön majd, vagy majd sokára egy, de az jó nagy?
  • Manta
    Összes ATI-n így néz ki a játék?
  • Hmuda
    Mármint a grafikus.
  • Hmuda
    Azzal optimalizációs hiba van. A motor szar.
  • Manta
    Köszi, és az átlátszósággal mi a helyzet? Radeon 8500-am van...
  • dashed_
    "mennyi idős vagy? :)" lol [tipikus en okosabb es bolcsebb vagyok kerdes]

• Hmuda
    Az irányítást lehet skálázni a game options-ben. Nemtom már, hogy melyik oldalon mi van, de nekem a gyorsulás kicsit középen szintúgy a kormányzás, de a fék maxon, hogy azonnal fékezzen ha kell.
  • Hmuda
    Remélem az Activisionnál kcsit megszedik magukat a D3-al és a Q4-el és akkor lesz lehetőségük rendesen kiadni egy SL-t. :)
  • Manta
    Biztos, hogy soxor volt már róla szó, de: kipróbáltam a játékot, az irányítás szar (nem reagál időben, néha egyáltalán nem, kormánnyal még nem próbáltam), a grafika hibás (az ég elmosódik, vibrál, a kocsi áttetsző), a hang se tökéletes. Van ezekre megoldás (főleg a grafikára)? Win98 kompatibilitás nem nagyon változtatott semmit.
  • M@TriX
    mennyi idős vagy? :)
    Csak mert életben nagyon sok illogikus dolog van, nekem elhiheted. Én is logikusan gondolkozok és engem is idegesít a sok többi ember hülyesége, de hát ez van...
  • Alexease
    :D THX
  • dashed_
    Mellesleg nem ertem akkor az Activisiont se..
    meg egy kis idoraforditassal sokkal jobb jatekot lehetne csinalni es tudnanak is az invictusek :) amit szerintem biztos hogy tobb ember meg is venne.. en pl ha a mostani sl2 nem egy bughalmaz lenne es nem szaggatna meg a mostani "csucs" gepeken is akkor megvennem de igy...
    na mind1 activision biztos tudja mit csinal..
  • Alexease
    Igen. Mondjuk egy ID Software kivalaszthatja a kiadojat;)
    Ok is az Activision-nel vannak, csak nem a Value-nal;)
  • M@TriX
    a 3. kérdésedet aez első kupac után küldtem így arra előbb jött válasz: :)
    "IGEN!!!!!!!!!
    Lesz patch, de csak egy es kisebb mint eddig.
    Szoval johetnek a bugok."
  • dashed_
    hmmm... k.. akkor volt egy kis homaly elottem.
    de azert ez nem mindig van igy..
  • Alexease
    A kiadot nem a fejlesztoceg valasztja! Az Activision "talalta" ki a jatekot, es ok kerestek meg az Invictust, hogy minnel olcsobban, minnel gyorsabban rakjak ossze a jatekot.
  • M@TriX
    nálam nem tűnik el a mentés, de a Skyline motor megépítésénél van biturbo is, de csak egy kis csövet találtam ami nem vezet be sehova és a kipufogót sem tudom miatta feltenni (neonzöld). Valaki rakott már össze olyat?

amúgy ha valaki igen akkor innen hiányzik valami a motorról?
  • dashed_
    es en ezt csak nagynagynagy tulzassal hivnam jatszhatonak..
  • dashed_
    felreertes elkerulese miatt.. en nem bnaszogatom az invictust csak ize...azert te is belatod , hogy ez igy ebben a formaban nem mondhato egy "teljes,kesz" jateknak..
    sot szerintem idaig nagyon jo gameket tudtak irni [es tudnak is biztos] csak az sl ota vhogy ez nem latszik.. tudom kiado.. de akkor miert pont az Activision nel kell kiadatni??... hmm.. na mind1.. erre is megvan a valasz tudom..