46061
.
  • Hmuda
  • Hmuda
    Ne fenti linket másod be, hanem a kép url-jét.
  • Hmuda
    Mondjuk ha belegondolsz, akkor a sima SL is így indult (már peccselésügyileg) aztán alig javúld, de nem játszhatóságig.
  • Dns5000
    hat nem jott ossze :(
    http://www.hardwired.hu/img.hw?id=19580
  • Dns5000
    Trackmania: tovabbi info a hardwireden
    hmm,hmm eleg jol nez ki ez a kocsi, de a tobbi ilyesztoen szogletes, ez tuti nem fog ugy szaggatni mit a slrr

• SecMan
    Nem lett olyan vészes mint az 1, és szerintem pár kisebb patchel megoldják a hibákat és akkkor csúcsszuper lesz.
  • [Walaki]D`Lair
    LOL!!!!!!! Már a SL 2 is szar lett????

RÖHEJ EZ AZ INVICTUS!!!!
  • TheGOro
    nem mindegyikbe lehet superchargert rakni
  • Mr.Macho
    Hi, segítséget kérnék a slr-hoz. Feltelepítettem, első indításkor rebootolta a gépet amikor a arcképemet kijelöltem és elkezdett tölteni, másodszor átment ezen a részen, csak amikor a boltot töltötte akkor rebootolt, harmadszor pedig free drive (vagy valami ilyesmi) és annak a töltése közben reboot. A konfigom: magyar win XP, 800MHz duron, geforce 4 mx, 800x600, 384 RAM. Más windows kompatibility mode-ban még nem próbáltam indítani. Van valakinek hasonló problémája? Sikerült megoldani?
  • M@TriX
    És a Manta-ba NOSt, ugyanis NOS cucc van rá, de palack "not compatible" :)
  • SecMan
    Hogy lehet V8-as motorra a superchargert felrakni???
  • Danny
    Mindent megcsináltam, kapott 3Gb lapozófájlt, de így is siralmas. Asszem feladom.
  • TheGOro
    Nem pontos :))) jó vicc csak ez a kipufogó ehhez az autóhoz való teljesen más mint a többi
  • Hmuda
    Gondolom azért nem pontos az illeszkedés, mert a kocsik hossza más, da az alkatrészeké egyforma és kocsikázás közben kicsit hülyén venné ki magát, ha fél méterrel kilógna akocsi alól a kipufogó.
  • Danny
    Köszi elolvastam, próbálkozom
  • TheGOro
    oks
  • Danny
    TheGoro! használod azt az emilt ami itt a profilod alatt van? Mert ha igen akkor nézd mán meg és okosítsál már ki lécci :)
  • TheGOro
    Bizonyítandó állításomat szétkaptam 1 kicsit újra a motort, és lefényképeztem...

Eközben L keztem összegyüjteni az egéb ilyen hasonló objektum elhelyezési problémákat, majd azokat továbbítom a t. fejlesztőknek, vagy matrixnak aki továbbítja a megfelelő embereknek...
  • SecMan
    Dehogynem! Az nem előbb rajtolás amikor van a visszaszámlálás hogy :3,2,1 és a gép már a 2-re indul nekem meg meg kell várnom a GO-t?????
  • dashed_
    kosz Mola..
    viszont asszem rakok ra kisseb felnit mert ugy nez ki szegeny mint egy tank+ eleg konnyen 2kerekre all :)
  • Danny
    Fentebb vettem az AGP használt memóriát, 98-ban indítom, de ugyanolyan mint volt. És a poén az, hogy 800x600-ban minden low-n és ugyan úgy megy mint fullos 1024x768-ban. Ezt sem értem igazán.
  • vtb
    nekem a DSBuffers= 32,32,96,96... mégiscsak én vagyok a király :DD
  • Mola
    vki mondja mar el miert all igy a 12x21es felnitol a kerekem.. vagy kicsit nagy lenne ez a golfra??

kissebb rugó kell
  • asterx^^
    igen en is a gumijavitasnal jottem ra erre :)
  • dashed_
    vki mondja mar el miert all igy a 12x21es felnitol a kerekem.. vagy kicsit nagy lenne ez a golfra??

• Hmuda
    Asszem hamarosan rászánom magam és bevásárolok egy vadi új járgányt (mondjuk a legdrágábbat) és jól feltuningolom. :)
  • Hmuda
    Nem csak romlanak az alkatrészek, de amortizálódnak is. Ha figylesy, akko razt írja ki, hogy annyira van megjavítva, "amennyire csak lehet". Nyilván most nem fog neked egy rongyos gumit széppé, újá, tökéletessé varázsolni.
  • TheGOro
    Legújjab szerzeményem! aranyos kis dög, de megy is, itt már érezhető a nitro hatása, viszont a motor újjáépítésénél vettem észre, hogy az 1ik oldalon rosszúl rakja rá a motorblokk tetejére a fejet.

• CS@
    Mert így nem kapnak defektet.
  • asterx^^
    bug
  • Manta
    Nekem 30-ak és 32-k vannak.
  • TheGOro
    Én már raktam össze olyat, és tényleg érdekes, hogy a biturbót bevágja a motorblokk mellé a semmibe, és még gyorsabb se lesz...
  • dav
    Az a 4D-s hang kell legyen :)
  • I.C.ram
    Megint olyan bugos ez a game, mint az elődje, vagy megbugosabb. Rögtön az elején sikerült kirepülnom a palyáról.
  • Mola
    " Kikapcsolható a 3D hangzás?
    Nem, még nem. A diag.log file végén (.exe mellett található) ha a következőt látod akkor van 3D-s hang támogatás: "DSBuffers = 31,31,31,31 32,32,32,32"
    Ha a 31, 32-ők helyén 0-ák és 1-ek vannak, akkor nincs és szoftver emuláció megy. (Nekem speciel 16-17-esek vannak, az meg azt jelenti, hogy részleges a támogatás.) "

Nekem a
    DSBuffers = 62,62,62,62 64,64,64,64
    ez mit jelent?
  • WiZZaRD
    en egyet sem:)))
  • Mola
    Nem rajtolnak elöbb az ellenfelek, csak ki kell kikapcsolni az ASR-t és jó ütemben kell váltani az 1est a visszaszámolás után

játék közben ESC, options, game options, ASR ...

FPS növelés: 255Mb ram az AGP-nek a bios-ban és a videókártya programjában is a D3D résznél

• M@TriX
    Na megfogalmazva, villáminterjúnek "álcázva" feldobtam az eddigi rekchiokat:
    iTT a Villáminterjú >

A többi kérdésre 7főn érkezik válasz...
  • Ruffi
    lyukak betömése karosszérián
  • Manta
    Átlátszóságra megoldás?