46061
.
-
Itt az SG-n is a letöltés szekcióban. WinACE-re keress rá. -
thx és tudsz rá linket ahonnan leszedhetem? -
valoszinüleg nincs fönt az indeo codek azért nem indul nem? -
gyozo #16057 Bocs én redlinéről beszélek, nem az első részről, itt már látni mindenkit a mappan.
Egyébként átgondoltam és nem hiszem, hogy bennem van a hiba, de majd megláttjuk a patchek mérteéből, hogy mennyire csak az én problémám.:) -
gyozo #16054 Az ok, de ezt már eljátszottuk az első résszel, és mennyi könyörgés után voltak hajlandók bármit is figyelembe venni abból, amit mondtak nekik?
Én már nem tesztelek semmit, nem tudnak programozni és kész.
Én egyébként már az első résznél is elmondtam és továbbra is fenttartom, hogy ebből a játékból egy valamit kéne eldobni, de teljesen, a városrészt.
Egy merő baromság az egész, hogy órákig autókázik az ember a városban, míg végre ráakad valakire, aki hajlandó vele kiállni.
Unalmas, lassítja a játékot, nem szép, nem látványos, nagy a gépigénye, stb, ki kéne dobni. -
Mola #16052 ha rendes gamet akarunk akkor át kell változni játékosból béta tesztelővé és minden hibát kigyűjteni mielött befejezik az első és egyetlen pach-ot
eddig kétféle hibaüzenettel fagyott le:
!Thread::evalName: variable with NULL reference value at file "LCity;" at line 1855
!Thread::evalName: variable with null reference value, type:LVehicle; at file "LCity;" at line 1857
-
gyozo #16051 Egyetértek az előttem felszólalóval, bár én már nagyon nem várok csodát az Invictustól.
Nálam egyébként az ellenfelek a városban komplett futómű nélkül közlekednek, néha a grázsban is megjelenik valami, ami nem kéne, hogy ott legyen, továbbá nem tudok zoomolni az egész görgőjével. A városi részben akkor kezd el akadni, amjikor pont versenyzek, de ez nem is lenne túlzottan érdekes, mert most olyan erősre sikerültek az ellenfelek, hogy 10-ből egyszer ha nyerek, akkor is megjelenik egy rendőrautó és benyújt egy 2000 dolláros számlát, ami szerintem egy kicsit irreálisan nagyra sikerült.
De ilyen alapvető dolog is kihívást jelentenek az Invictus programozóinak, hogy hogyan találjuk ki, hogy az illető ráklikkelt-e a gombra vagy sem. Néha sikerül ráklikkelni, néha nem érzékeli, hogy ott van felette az egér stb.
Az éjszakai város valóban jó ötlet volt, amit itt a "béta teszt" alatt a forumon olvashattak, de kivitelezni már nem tudták. A városban pislákol valami láma féleség a kocsi előtt, amit azonban lesötétit a szélvédő, ezért én nappal is csak motorháztatős nézetben látok bármit is, de a város kb annyira van kivilágítva, mint egy vidéki falu áramszünet idején. Az egyetlen fényforrás a Hold. Ezek után órákig bolyong a városban az ember, hogy rátaláljon a helyszínre, amikor egyszercsak a semmiből felbukkannak az útszéli nézők.
Egy szó mint száz, bár nem akarom elvenni a kedvét senkinek, de szerintem az Invictus programozói, miután kiadtak úgy 300Mb patchet, plusz újra az egészet, amihez majd talán megint kiadnak ugyanennyit, jobban tennék, ha nem erőltetnék ezt a programozást, mert nagyon nem megy nekik.
Jó, persze, megint a kiadó lesz a hibás. -
Hogy lehet képet beszúrni?
-
Mola #16049 BUG:
- éjszakai versenyen az 1. zöld ellen nyerek akkor kb 10x annyit gondolkozik a gép de végül hagy a zöldeknél (úgy kerültem át a kékekhez hogy a 12. zöld ellen vesztettem)
A kékektől úgy lehet átjutni a pirosakhoz hogy nyerek az első ellen (megint hosszu gondolkodás) s utána versenyzek még a huszadik kékkel, utána tesz át a pirosakhoz.
- nappal a pirosak ellen versenyzek akkor gyakran előfordul hogy a visszaszámolás vége elött elrajtól a ellenfél
- nem indul a race of champions pedig menden feltétel teljesült
- az autó prestige megváltozik bizonyos alkatrészektől (nő ha nem rakok fékeket, csökken a nagyobb felnik használatakor)
- kerekek nélkül is megy az autó
- nappali verseny végén egy pillanat alatt megállít, és az ellenfél is megáll, de kettéosztódik és a klónja rendes féktávon áll meg
a PATCH -ban bent lehetne:
- 3d hang kikapcsolása
- environment mapping kikapcsolási lehetőség
- object detail maximuma nagyobb lehetne
- az abs -t ki lehessen kapcsolni teljesen (mielött megáll a kocsi még egy csomó ideig gurul minimumra levett abs-el is )
- az esti alapfény erősebb lehetne mert a fénycsóva nem ér semmit
-
Eclipse, a neve is arra emlékeztet. -
én még csak egy buggal találkoztam: az első egy két menü után valamelyik töltéskor (pl. free ride vagy bolt) rebootol. Ez azé elég súlyos. 2 percnél tovább még nem futott a játék. -
DC++ -
St@n #16044 Csövi!
Figyu, ti honnan szedtétek le a slrr-et? Mert én már napok óta küzdök a warezcenterrel, de kicsomagolásnál crc-hibát ír ki a végén. már minden file-t leszedtem vagy 3x, a test-nél is csak annyit ír, hogy hibás, de hogy megyik file, azt nem. Egy szar .sfv file-t meg sehonnan sem tudok szerezni!
HELP ME!!!!! -
Csomagold ki WinACE-el és kapsz egy BIN meg egy CUE file-t. Azokat lehet emulálni Daemon Tools-al. -
már letöltött 1-2 ISO fájl-t a warez-röl de ismeretlen fájltipusnak irja,ha lejön mind mit kell vele csinálni? -
Rodriguez #16041 Lenyomtam Petter Solberget egy éjszakai pink slips versenyen:)

-
Ez miért bug. Ez nekem magas. -
bizonyos alkatrészeket nem tud megjavítani, de ezt 1ébként írja is -
Bugok:
-A fő kocsim festése lefixálódott, csak az első lökhárítót tudom festeni, amit egy baleset miatt cserélnem kellett.
-A felüljáró lejárójánál ha rossz irányba indul a verseny, rárakja a kocsikat a korlátra, és beakadnak.
-Kilépések ütközésnél ha nincs fent egyéb karosszériaelem, memóriakavarások.
-Néha nem tölti be a textúrákat a boltban, és minden kék árnyalatban látszik.
-A steering help néha túlreagál, és megpördíti a kocsit.
-A sérülésjelző hajlamos megjegyezni a leromlott motor állapotát azután is, hogy javítottam.
-A repair all általában csak többszöri alkalomra javít meg mindent, addig csak részeket.
-A swaybar még mindig berezonáltatja a kocsit.
-Pályaszerkezeti hibák.
-Verseny után az ellenfél kocsija mellett (rosszabb esetben rajta) megjelenik egy új, többnyire kicsit összetörve/felborulva találom meg. Versenyezni nem lehet vele.
-Főmenüből kilépve a name file eltűnik.
-Többen panaszkodtak, hogy nem kezeli a logitech kormányukat a játék.
-Azok is go away kid szöveggel zavarnak el, akik jóval alattam vannak a ranglistán.
-Nem kapni magyar boltokban. :) -
Nagyon legyengítették a törést, gondolom a kiadó kérésére :(. De legalább cserébe az ellenfelek végre tényleg használják a gázpedált, és ki nem csak 3 sebességfokozatot kell kihasználnom a győzelemhez. -
amin meglepődtem hogy a legtöbb alkatrész épségben megúszta -
így jár aki MC vel róbálja ostromolni a 400 at, a végén már a tesztpálya szélét övező keritésen mentem, a visszintessel merőlegest bezárva, majd L durrant az 1 ik kerekem, amire a magasba emelgedett a nagy kékségbe, majd telibekapott valami torony szerűséget. -
Egyre jobb dolgokat találok. Az egyik szám tetszett, meg is lepődtem, rögtön benéztem a music könyvtárba, számcím: atomkemenytuning_reedit.mp3 :). Az egyetlen, amit az invictus csinált :). -
Sure. Közben első lettem, már csak a kocsimnak kell 150 prestige. -
Megint mindenki bepunnyadt...
-
A kérésnek eleget téve újrabetömörítve felraktam a képeket, remélem így jobb... -
sry pedig 60 q. jpeg be tömörítettem -
Szerintem vegyél vissza a képek minőségéből, modemmel percekig tölti. -
Olyan rég nyomtak képeket, most pótolom. Legutolsó száguldásom eredménye... MEGA LOL

-
Én már túljutottam a szívásokon, legfeljebb a memóriakezelési bugok maradtak. Már csak a kabrió, és a shelby gt hiányzik, és teljes a készlet. Kipróbáltam alacsonyabbra vett nehézséggel, és rájöttem miért mondták a többiek, hogy milyen könnyű, a golffal végignyerik az egészet :). Inkább visszatettem, így még a 870 lóerő sem elég a biztos győzelemhez. -
Pontosan! -
"Nekem az a bajom jelen allapotaval a programnak (leszamitva hogy lassu), hogy a rengeteg, egyertelmu bug miatt, nem lehet biztosra tudni hogy EN vagyok a hulye vagy a program;( Ezzel nem lenne gond, mert elobb utobb kiderul, de addig irdatlan mennyisegu ido megy el karba, es nem jatekkal, hanem szivassal." -
Az nekem sem megy, de lesz*rom, engem a fődíj autó érdekel, semmi más. -
Honnan a f*szból tudjam, én még nem tartok ott, azt a retkes nitró sem müxik -
Mi a retkes f*szér nem enged be a kibeb*szott versenybe ahol azt a f*szányos kocsit lehetne megnyerni? Minden szájbak*rt feltételt teljesítettem, de még így is csak egy p*csszaggató, pirossal áthúzott ikont kapok. Namost akkor mi a répa van?

-
1ébként valaki rájött hogy lehet beizzítani a nitrót????? mert gondolom csak palack, meg a N2O ported system kell hozzá, és az n gombal lehet adagolni... de nekem semmit nem csinál 1általán nem lesz gyorsabb pedig gondolom azért szemmel látható változásnak kéne történnie...??? -
Gondolom akkor 180 naponta rendeznek egy versenyt, nem??? -
Mola #16016 nem érdemes ezzel a ******* killódni
minden feltételt megcsináltam (a 750 autó prestige-t is) de a 180. napon egyszerüen átfordul a számláló -> újabb 180 nap van hátra
egy búg halmaz az egész játék és nemhiszem hogy egy patchba beleférne a javítás -
Nonoo #16014 Sziasztok!!
Azt nem tudja valaki hogy a fordulás érzékenységén hol lehet állítani??
-
Nappal versenyezz, és nem a te prestige-ednek kell 750-nek lennie hanem a kocsié, az a jobb oldali szám a te prestige-ed mellett a városban. Emiatt egyébként ki kell választanod hogy melyik kocsival akarsz menni a főversenyre és azzal szerezd a prestige-t.