.
-
gyozo #16051 Egyetértek az előttem felszólalóval, bár én már nagyon nem várok csodát az Invictustól.
Nálam egyébként az ellenfelek a városban komplett futómű nélkül közlekednek, néha a grázsban is megjelenik valami, ami nem kéne, hogy ott legyen, továbbá nem tudok zoomolni az egész görgőjével. A városi részben akkor kezd el akadni, amjikor pont versenyzek, de ez nem is lenne túlzottan érdekes, mert most olyan erősre sikerültek az ellenfelek, hogy 10-ből egyszer ha nyerek, akkor is megjelenik egy rendőrautó és benyújt egy 2000 dolláros számlát, ami szerintem egy kicsit irreálisan nagyra sikerült.
De ilyen alapvető dolog is kihívást jelentenek az Invictus programozóinak, hogy hogyan találjuk ki, hogy az illető ráklikkelt-e a gombra vagy sem. Néha sikerül ráklikkelni, néha nem érzékeli, hogy ott van felette az egér stb.
Az éjszakai város valóban jó ötlet volt, amit itt a "béta teszt" alatt a forumon olvashattak, de kivitelezni már nem tudták. A városban pislákol valami láma féleség a kocsi előtt, amit azonban lesötétit a szélvédő, ezért én nappal is csak motorháztatős nézetben látok bármit is, de a város kb annyira van kivilágítva, mint egy vidéki falu áramszünet idején. Az egyetlen fényforrás a Hold. Ezek után órákig bolyong a városban az ember, hogy rátaláljon a helyszínre, amikor egyszercsak a semmiből felbukkannak az útszéli nézők.
Egy szó mint száz, bár nem akarom elvenni a kedvét senkinek, de szerintem az Invictus programozói, miután kiadtak úgy 300Mb patchet, plusz újra az egészet, amihez majd talán megint kiadnak ugyanennyit, jobban tennék, ha nem erőltetnék ezt a programozást, mert nagyon nem megy nekik.
Jó, persze, megint a kiadó lesz a hibás.