46061
.
  • SecMan
    Én megpróbáltam turbót rakni rá, de egyszerűen nincsen hozzá turbo! (vagy csak én nem találtam meg?)
  • SecMan
    És ha részleges/nincs akkor mit lehet tenni? Gondolom az a legjonbb ha van teljes támogatás...
  • [NST]Cifu
    Játékhírek.hu

"- Kikapcsolható a 3D hangzás?
    Nem, még nem. A diag.log file végén (.exe mellett található) ha a következőt látod akkor van 3D-s hang támogatás: "DSBuffers = 31,31,31,31 32,32,32,32"
    Ha a 31, 32-ők helyén 0-ák és 1-ek vannak, akkor nincs és szoftver emuláció megy. (Nekem speciel 16-17-esek vannak, az meg azt jelenti, hogy részleges a támogatás.)
  • SecMan
    Azt tudom, csak éppen már 2 napig(a játékban) mást sem csináltam csak az autókereskedést látogattam. Végülis vettem egy BMW GTIII-t 80ezerért :), de nem ezt kerestem :(, azért örülnék ha valahogy be tudnék szerezni egy olyan kocsit...
  • I-NoVa
    A fake cars pl a régi badge, ninja, és pár egyéb kocsi, amik oldalt állnak az éjszakai versenyeknél. Kevesebb poligon, kevesebb fizika, kevesebb prociidő.

Amúgy a hungaroringen megállapítottam, hogy az SLR-ben végre élethűek lettek a GT2-es légterelők, karosszériaelemek :).
  • SecMan
    Hogy tudnám azt megcsinálni hogy az autókereskedőnél legyen Prime?
  • asterx^^
    na baz megvettem masik motort baiernbe ... csak az einvagen pro-t engette vagy melyiket belerakom.. veletlenul ranyomtam regi motorra erre rarakta a bentlevo einvagen motorra... no comment
  • SecMan
    Prime nevű kocsija van valakinek?? Ha igen, akkor az a mentés kéééne nekem! Nagyon fontos!!
  • SecMan
    Hogy csalogattad elő? És a végén megtudod nyerni a kocsit, vagy csak a pályát sikerült előhozni?
  • SecMan
    De teljesen igazad van :)
  • asterx^^
    nezegettem cfg-jet amire turbot ir : Einvagen_Duhen_Ishima_Focer_longitudinal_engine ... akkor ezekszerint masik motort rakjak bele?
  • asterx^^
    cilinder sima turbo es biturbo is van
  • asterx^^
    bocs az ismetlesert de szarakodik sg
  • asterx^^
    a fake_cars sztm azert van benne mert az ejszakai versenynel azokat is kipakolja csak a latszat kedveert nem ?:) en eloszor erre gondoltam de lehet nincs igazam meg nem neztem meg tuzetesen:)
  • asterx^^
    a fake_cars sztm azert van benne mert az ejszakai versenynel azokat is kipakolja csak a latszat kedveert nem ?:) en eloszor erre gondoltam de lehet nincs igazam meg nem neztem meg tuzetesen:)

mas : BMW (baiern) -re lehet szerelni turbot vagy sem es ha igen mi kell hozza mert en mar mindent kiprobaltam de nem enged rarakni turbot csak a kipufogo reszet (zold szinu) es meg a motor tetejere azt a vmit aminek most nem jut eszembe a neve.
  • Alexease
    - Azert latszik hogy osszecsapott vagy nagy volt a sietseg:( Az icon-on meg mindig ott van a potty, az autoknal benne maradt a konyvtarban az elozojatekbol nehany kocsi a FAKE_CARS konyvtarban (torolheto).
    - A sivatagi palyan ment mar valaki (ROC_track)? En "nem hivatalosan" elocsaltam, de nem voltak texturak, de volt kaktusz meg miegymas...
  • hen-tes
    nv4_disp.dll
    ő mi ?
    vganak vmije ?
  • hen-tes
    nincs vmi help ???
  • hen-tes
    most meg kék halál :(
    pedig az egy simán ment csak akadt :)
  • hen-tes
    most megy az uharc-os :)
  • hen-tes
    de a garázst már láttam :)))
  • hen-tes
    akkor a 3.20-val is jónak kel lennie ?
  • Fefe
    Nem tőlem kérdezted de én Winrar3.11-el csomagoltam ki azt is és hibátlan
  • hen-tes
    te mivel csomagoltad ki az ace file-okat ??
  • hen-tes
    most meg megfagytam :)))
  • hen-tes
    thx :)
  • hen-tes
    és nem küldenéd el azt a file-t ?
  • CS@
    _phys_chassis_cockpit.scx
  • M@TriX
    Off: Alexease: A ToughTrucks tényleg pofás játék, dehát a Bugbear csinálta. Az autókat nagyon lehet összegyűrni, szóval elég király, mondjuk jobban örültem volna ha a szabadba lehett volna vele nyomulni, de nem rossz kis játék. Belső nézet tényleg nincs, de az aszfaltközelivel sem rossz kormánnyal.

Amúgy azt tudtad, hogy a GTA:VC-hez kijött egy kis MOD amiben belsőnézetes rész is van?
    Nekem nagyon bejött. Igaz nem minden kocsinál van jó helyen és lehettt volna jobb is, de nem rosz. Ha betörik az ablak akkor a "pókháló"-tól alig lehet kilátni (végre egy játék amiben benne van. :))
    ON
  • M@TriX
    nekem a RiP van meg és szépen megy...
  • CSOCSO
    mindenki a street legal 2 re hajt??, halál bugos gamez rosszabb mint az első része csak van benne egy két uj dolog...én örünék ha végre egy elfogadható gamezt ics csinálnának..de mindnki szidja a másik oldalon
  • hen-tes
    _phys_chassis_cockpit.scx
    ez kő neki
    StreetLegal2\cars\racers\Focer_data\meshes
    itten lenne
  • hen-tes
    a warezcenterrő töltöttem le
    és már vagy 27,5x raktam újra de akkósem akar menni !! mer kel neki vmi file
  • SecMan
    Az MC Hoodscoop-ot sikerült valakinek felraknia az MC-re? Kipróbáltam mindegyik hood-al, de egyikkel se akarta felrakni.
  • SecMan
    tudnál mondani egy konkrét fájlt egy konkrét kocsinál? bár ez is nagy segítség volt, mert megtaláltam már mást amire kiváncsi voltam :), de azt nem amit kérdeztem...
  • Mr.Macho
    a golfból naggyából max 365 lőerőt lehet kihozni vagy többet is?
  • mattempus
    Hogy lehet save-elni az autosave-en kívül a játékban??
  • Ruffi
    hi csináltam egy motort baiern 3.6fsi meg minden baiern a legjobbol és nem tudok rá rakni turbot nem leeht rá mondjuk meg 370-et semmi gond de akkor is.Ja és éjszakai verseneyek alg akar gyorsulni fulladozva indul ha meg csak ugy elvagyok nappal megy mint az álom
  • Manta
    Már megint rólam van szó?
  • M@TriX
    Nektek a Manta-ba (Charger hasonmás) bele megy a nitros palack? Nekem egyiksem (Not compatible...)