Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A talán hétfö az nem azt jelenti hogy hétfö, hanem azt, hogy még az is megeshet hogy hétfö 😊
Ti semmiböl sem tanultok 😉
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Szóval:
KITARTÁS...
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Nem véletlenül állítottam hogy lehet hogy ehét, de valószinübb a jövõ hét 😊

Egy kérdésem lenne: nem tudjátok miért nem lehet a frontmeghajtású autókkal normálisan elindulni bármit teszek velük? A gép simán elindul velük. Vagy ez is csak egy szokásos bug a patch1-nél?

Inkább add nekem!
Bár ha igaz az, amit a builder's edge oldalon írnak, akkor akár kiadhatják szombaton is, hiszen elméletileg nem kell tesztelni..
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

két héttel ez elött is 1-2 nap volt.....\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Még 1-2 nap😊))
kár.. és esetleg patch van mar ?
Nincs😞((
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A pszihiátrián a begyógyszerezett betegek az gügyögik (már amelyik még tud beszélni a sok gyógyszertõl), hogy ma sem lesz peccs, ha ez igaz akkor kárbaveszett két hét kezelés mert visszasek a kényszerzubbonyba.
A /buildings/meshes konyvtarba bemasolsz egy 128x128 pix meretu, 24 bit-es PNG-t, LIGHTMAP.PNG neven. A tartalma egyszeruen egy szurke flekk. A telitettsegetol fugg az arnyek "sotetsege". Persze ez a resze meg nincs kesz a jateknak, azert ilyen. De ha minden jol megy, a harmadik patch-ben benne lesz normalisan.
Az kep a ftp://ftp.supergamez.hu/upload/sl/LightMap.png van. Ez ertelmes volt😊)))))

Vannak itt emberek, akik azt mondták hogy addig nem veszik ujra elö, amig meg nem jelenik a patch. És szerintem ez igy van rendjén. Megspórolná magnának mindenki az idegeskedést, a letörlést, meg a mindent 😊
holnap pentek es meg nincs patch. megint varni kell egy hetveget :]
Legalábbis az XP nálam még soha nem fagyott le és ha valamelyik task megfagyott, azt simán ki tudtam löni. Cserébe persze tatülassú, de tudni kell hogy az ember mit miért használ. Munkára nekem ideális, nek kell ujraindítgatni a gépet óránként, mint 98 alatt.
:
Duron 600, 800on fut, 320 MB sd ram, radeon 7500
)
2GB PC1066 RAMBUS
ATI RADEON 9700