46061
.
-
A tapadással az I4-eseknél nincs különösebb gond, de nagyobb motorral és hátsókerék meghajtással már a gyorsulás méréséhez alig lehet eljutni(legalábbis nálam, steering help off, kormánnyal), és hiába rakom fel a legszélesebb kerekeket... -
rendicsekk, amúgy nem olyan vészes, csak lehetne csiszolni rajta. Inkább majd pár új kocsit várunk majd tőled. :) -
A régiben még csak változtatni kellett az értékeket, szöveges formátum, tesztelni, aztán kész. Ebben már máshol tárolják, még nem találtam meg, de mivel szinte minden class fileokban van, vissza kéne fejteni (azt meg csak visual basic forráskódba tudnám), átírni, újrafordítani, az meg azért nem olyan egyszerű, és ha már programozásra adom a fejem, akkor egyéb hasznosabb dolgokat csinálok.
Amúgy ebben a részben nincs bajom a tapadással, legdrágább 13"x19"x0 -s utángyártott felnivel, legdrágább gumikkal 260-280km/h -val körbe lehet menni az autópályán, és billentyűzettel lehet korrigálni rendesen. A kanyarokban meg jobb, ha csúszik, lehet kidobott farral bevenni a kanyart, és nem borul könnyen.
Borulásról jut eszembe. Van kerékráfutás :). Egy széles futóművel épített golffal versenyeztem, és ráfutottam az első kerekére. 12-őt pördült a kocsim, szóval :). -
nagy meló? -
kár :) -
Nem csinálok grippatchet! -
Mail ment.
-
Nem csak nálad fordul ez elő, tehát gondolom megintcsak a játékban van a hiba -
amúgy valakinek van ötlete, hogy a matricázás miért homályos nálam. De inkább a kasznira rakott matrica nagyon el van mosva, pedig textura high-ra van kapcsolva. pl: ajtóra elé gjó minőség, de a kasznira nem korrekt... -
ja, próbálkozz, te is, de beszéljünk össze, hogy ne dolgozzon egyikünk sem hiába.
A .dds-t photoshop-ba lehet behívni, persze egy plug-in segítségével. E legújabb verzióval nekem a PSP7 hibát írt ki, de egy régebbi verzió rendesen működik.
Az exportnál nagyon sok kis opció van. Azok között kellene bogarászni. De lehet, hogy az SL engine mossa el a textúrát. Az már nagyobb problem lenne. De hátha meg tudjuk oldalni.
Küldj egy mailt, amire replyzve küldjem a plug-int. -
Mátrix: Milyen programmal nyitod meg a .dds file-okat, mert nekem a photoshop nem nyitja meg. Milyen plugin kell hozzá? Vagy esetleg át kell konvertálni? Milyen progival lehet megnyitni? Előre is köszi a segítséget. Szívesen megnézném, hogy mit tudok tenni az ügy érdekében, hogy Én is alkossak valami jót. Előre is köszi.
-
Na, kipróbáltam kormánnyal és így már irányítható. Úgy tűnik hogy a steering helpet kikapcsolva jobban kanyarodik az autó bill.-el is, csak akkor egyenesen alig megy(kifarol,stb), steerhelppel meg kormánnyal is ua. viszont help nélkül kormánnyal nagyon jól kezelhető. Apropó, próbálta már valaki hogy kimegy pályára féktárcsa v. felni nélkül? Mind a két esetben nagyon érdekes az eredmény. (első esetben ugyanugy fékez mintha lenne rajta, második esetben meg kicsit lassabban, de megy a kocsi, én pl. 160-al mentem a golffal kerekek nélkül) -
Hát az Nova-tól függ nem? Megkérjük majd szépen. :)
A VW tesztelésre visszatérve. Nem azért húzza szét, mert kisebb lenne a textúra, hiszen azt editálom ami van. Próbáltam améretet is duplázni 512x512-re, de akkor is ugyen ez a mosott, de jó tudni, hogy másnál is. :)
Majd még gondolkozom rajta. de az van, hogyha a módosított textúrát visszahívom photoshopba, akkor tűéles.... -
hehe 
sorry! -
s az mikorra várható ?? -
Dj gaga #16579 na de az a gondom,hogy egyik sincs most fent a gépemen! -
és mindenáron oda akart rakni. persze leszedni a rendes helyéről kellett. -
érdekes ez is:
-
na mind1 azt is konvertálja az a 2 progi -
Nem, csak mentem, és mondom simán gyorsul kb. 160-ig aztán egyszerűen kifarol az egyenes szakaszon, kisebb kormányzás nélkül is, amit csak azért nem értek, mert AWD-s... -
Dj gaga #16573 Nem nekem tga-ban van! -
gondolom bmp-ben van. akkor pl irfanview, vagy acdsee -
Dj gaga #16571 Hogy tudom a Screen Shot mappa fájljainak a kiterjesztését átkomvertálni .jpg-re? -
ez már jobb let :) -
hát elsőre rosszul is esett, tudott a művészlekek nagyon érzékenyek. :)
Na de updateltem a képet, most megtükröztem, lehet igazad volt, de elég gyengén kivehető.
A textúrfájlon 90fokos elfordítással van így nem tudtam, hogy melyik van lefele. :)
Na most nézd meg a sasszemeddel. remélem mostmár jó. :) -
mail ment! -
persze nem bántani akartam, mert inkább dicséretet érdemel hogy megcsinálja.csak feltünt ez az apró bug. -
Dj gaga #16566 Hali Mátrix!
Küldtem Mailt,hogy én benne vagyok a dologban! -
télleg elég fura :)
de azé ez is vmi.. -
vagy az egy M betű és a Matrix-ot jelképezi?
-
olyan mintha fejjel lefelé lenne az embléma. vagy nem? -
Figyelem! Segítség kellene. Az alap Street Legalhoz készítettem anno olyan textúrákat, amik valóságosabb tették az autókat. Emblémák, jellegzetes dolgok, stb. Persze nem matrica formájában, hanem editálva az alaptextúrát, hogy lehessen festeni az autót.
Az SLRR-ben .dds-ben vannak a textúrák. Elkezdtem átalakítani a textúrákat, de de néhol nálam nagyon homályos, de a matricázás is.
Ezért kellene egy teszter aki tesztelné az elkészített textúrákat a saját SLRR-ében. Nem nagy dolog, backup és kész. Kis fileok, átslisszanak mailon.
A WV Golf-ot kezdtem el. Az orr rész rendben, de a hátulja valmaiért homályos lett. De azt is átküldeném, hogy nála is.

-
persze. Amitől 400LE-s attól még nem kellen, csak ha hirtelen gázt adsz, de ez gondolom nem volt csak menntél és kisebb korméánymozdulatra elkezdett táncolni nem? Legalábbis nálam ez volt. :) -
Az a vicces amikor a Golf-om 295-ösös gumikkal 160-170 körül az egyenesben elszáll... bár, igaz hogy 400LE-s, de akkor is irreális... -
Szerintem ha Nova kidobja ehhez is a tapadásnövelő patchet akkor elég lesz a 295-ös gumi is.
Mert szerintem ilyen tapadással nem túl reális. Egy I-4-es motorral felszerelt kocsinak nem kellen így csúszkálni. Én egy kopott nyári gumival menntem télen, de az sem csúszkált ennyire.... ;) -
Dekka #16558 wazze,aze ez eleg lol,kozepes beallitasokkal,ejjel 14-20 fps :D
nappal 16-32 fps az egesz jatek egy nagy lol :DDD -
mekkora a legszélesebb gumi ??
mer nekem csak 295-ös :(
pedig ha jól emlékszem az 1-ben volt kb. 325-ös is -
De ha gonosz vagyok - bar ezt tapasztaltam is - neha kenyelmesen meg is lehet szamolni;))