46061
.
  • M@TriX
  • M@TriX
    ja, a bukkano után. Akkorát repültem, hogy majd szétesett a kocsi. ;)
    Amúgy nekimentem egy fának és kiszállt a motor, mint anno az egyben. Kár, hogy csak egyszer sikerült megcsinálni. :(
  • I-NoVa
    Ugyan, akkor még nem akadt bele a kocsid orra a "sima" aszfaltba :).
  • Rozsomák
    köszi
  • king13
    tetején
  • king13
    külön van, pl. a garage-ban: versenyző p./autó p. a kép teteén ezt emelni nappali versenyek megnyerésével tudod ;a versenyző p. max az ROC győzelme után fog jobban megugrani...
  • Rozsomák
    Hello!
    Az miért van hogy a presztige nem emelkedik mikor én vagyok a legjobb klub 1. embere? Úgy 260-270 között ingadozik?
    A kocsi presztige külön van a versenyzőétől, ha igen a kocsiét hol tudom megnézni?
    előre is köszi
  • Rosco
    Még egy bug: a gyalogosokat nem lehet elütni! Tudom ez nem Carmageddon, de az mégiscsak fura, hogy száguldozás közben megjelenik az anyósülésen egy idétlen alak.
    (ha már írtátok, akkor bocs)
  • king13
    jó lenne ha patchben a nitrot is javítanák, mert így végülis semmi jelentősége tehát ki is vehetnék a katalógusból...bár ném gyorsulás észrevehető úgy 280-290km/h sebességnél :)
  • N02
    Szerintem adhattak volna kis robbanás efektet a nitrohoz es valami latvanyosabb gyorsulást .
  • Dns5000
    na most kepzeljetek el ha meg az arnyekokat is szamolna akkor senkinek nem lenne tobb mint 5fps soha :P
  • Dns5000
    lassan nyithatnal sajat topikot a jatekodnak :)
  • Dns5000
    huha :)
    de kivancsi leszek arra a gamera :)
  • asterx^^
    "A star wars pod racerben sem volt kerék, mégis jó volt úgy, ahogy volt :)"
    Na jo de ott nem csiszolta fenyesre aszfaltot :D
    "A kitakarások, level of detail helyett lehet 10 méteres látótávolság, köd, stb"

Jaj ne fesd az ordogot a falra! De mekkorat rohognek ha kovetkezo reszbe tenyleg beletennek (nem lepodnek meg) - Turok rulz :D
  • I-NoVa
    Elgondolkoztunk hasonló időspóroló effekteken, fejlesztés közbeni ötletek. Pl hogyan egyszerűsíthetünk a fizikán, ragdollon, stb? Átírjuk a sztorit, az űrben fog játszódni, és mindenki felveszi a súlytalanság ideális alakját, a gömböt.
    Vagy hogy oldjuk meg legeegyszerűbben a fényviszonyokat, fények lekapcsolását? A player látómezője elé teszünk egy fekete kockát :).
    A kitakarások, level of detail helyett lehet 10 méteres látótávolság, köd, stb.
    A modellek poligonszámkorlátozása helyett meg visszatérünk a spriteokhoz, klasszikus doom szintű 8 szögből látható testek :).
    A fejlesztési idő ezáltal úgy 2 hétre csökkenne, ami a programozóknak mindenképpen jó :).

A star wars pod racerben sem volt kerék, mégis jó volt úgy, ahogy volt :).
  • asterx^^
    Kepzeld el kiadna az invictus egy f1 szimulatort ... csak egy bug lenne vegulis az nem sok ( nem lenne kerek a verdakon).
  • asterx^^
    Az invictusos sracok pont forditva csinaljak. Sőt! Ők 3 honap alatt befejezik csak par jelentektelen dolgot kiszurnek ami ugyse tunik fel senkinek. Szerintem sincs szukseg kerekekre. Minek? Ez elvegre egy jatek amibe barmi megtortenhet !
  • I-NoVa
    Igaz, hogy 6 hónap alatt mi szinte az első pár függvényt fogjuk még csak kezdeni, de olyan tervezési és design fázisok lesznek/vannak mögötte, hogy a forrás már szinte magát írja :).
  • asterx^^
    Én már úgy várom a 3. részt
  • Alexease
    Az a baj, hogy mar a file-ok elnevezesein is latszik a fejetlenseg, a folyamatos fejlesztes, a kapkodas stb.
  • I-NoVa
    Ja, ezek már a grafikusokon és a designereken múltak volna, úgy tűnik ebből is hiány van.
  • Alexease
    Milyet lassitana mar, ha az is dinamikus lenne;))
    Bar folosleges, mert se dinamikus napszak sem idojaras nincs.
    De legalabb lehetne szebb, jobb, hatarozottabb, tobb fix arnyek akkor mar, ugyan ugy, mint "hatterkep".
  • I-NoVa
    Tudom, de nagyon LOL. Pár 3D programmer nem ártana nekik.
  • Alexease
    Az arnyekok fixek;)) Egy egyszeru map, ami "ra van teve" a varosra "felulrol" ;)))
    Mar az elsoben is igy volt, be is "kapcsoltam";)))
  • I-NoVa
    Akkor már tényleg kéne új engine, vagy abacuson számolnánk a fizikát a proci tehermentesítésére.
  • [NST]Cifu
    Ehhh...
    Komplex fények... 'be szé lenne :D
  • I-NoVa
    Kicsit konkrétabban fogalmazd meg a kérdést. A kocsik 3DS Maxban készülnek, és scm formátumba mentik alkatrészenként, aztán a devkitben beállítanak minden fizikai paramétert, és kb kész.

Neon: Nem tudom, hogy vertex lightingot, vagy egy plusz mapet fog tartalmazni, gondolom ugyanazzal a primitív fénykivetüléssel, mint a fényszóróknál. Nem lesz valami nagy vizuális élmény. Az éjszakai árnyékok sem tetszettek, gyakorlatilag a nappali árnyékokkal egyeznek.
  • AirborneRanger
    Jelenleg melyik a legujjabb pöccs, és azt honnan lehet leszedni??
  • Ch_Slater
  • M@TriX
    patchben lesz neon.
  • M@TriX
    Egy kis segítség ha valaki elakad a ROC elindításánál: ;)
  • N02
    Nova van egy keredesem hogyan irjak meg az SL 2 hoz a kocsikat meg az osszes tobbi cuccot . Hogy CSINALJAK A NEONT A KOCSI ALÁ ?
  • N02
    Ezt Irja Error StreetLegal.exe
  • I-NoVa
    Kuul :). Ilyeneket minden magyar játékban találsz, (pl alkatrazban falra graffityzett Szalacsi :))
  • N02
    A FuckOs mindenit : Hat nem igaz igy elbasztam ! Vm megvan serulve es mindig amikor ramegyek az ROC ikonjara akkor a genya SL2 értesit es befagyassza .Megoldas :reinstall SL2 .Eredmeny :megy a game
  • I-NoVa
    Még bug: A haulers superduty-ból 2 féle létezik, lenne egy 3 betűvel jelzett altípus, aminél leírja, hogy supercharger, és AWD (összkerékmeghajtás). A nevét mégis sima superduty-nak írja, és csak a leírása jön be másképp.

NO2: Tanulj már meg szó szerint végrehajtani egy utasítást és vedd le a kezedet az egértől, vidd a billentyűzeten az enter fölé, és ereszd le annyira, hogy lenyomódjon az a gomb. Ne az egérrel kattogtass, azt hiszem 2-en is elég egyértelműen leírtuk.
  • hiba

• M@TriX
    hagy idézzek egy híres embert: "Eszem faszom megáll!" ;)
  • N02
    De Bazze MINDEN MEGVAN 850 PRESZTIGE 1 A LEGJOBB KLUBBAN 2000lb alatt van a kocsim Minden kiraly es megis amikor raalok a kurzorral nem engedi .
  • I-NoVa
    Lehet még bug, hogy a Baiern-re GT2-es sideskirt nem kapható boltban, új kocsit kell venni pótalkatrészért.