46061
.
-
Tudom, hogy ez nem a Programok beszerzése topic, de a "régi" eredeti Street Legalt nem tudná valaki lekopizni nekem?
Ezer éve vadászok rá, már inviktuszéknak is telefonáltam, de sehol nem tudok hozzájutni (se legálisan se illegálisan :-)
Légyszi szánjon meg valaki!
-
warehouse.cjb.hu (SMS) -
Ezt a progit honnan lehetne letölteni? -
Bocs, elfelejtettem írni, hogy a Redline-ban jön a hiba. -
nálam régen az SL-ben volt gond de nem kilépés hanem a legkisebb neki koccanásnál is 15-20mp-ig csak állt a játék egy helyben -
WinXP service pack után (msblast nincs a gépemen, nem is vagyok hálón otthon) is kilép a progi Desktopra, ha nagy sebességgel nekimegyek egy másik autónak, vagy tereptárgynak.
Mi lehet a gond???
-
Megvan? Kipróbáltad? Milyen? Mert elég kicsi a mérete pl az Slrr-hez képest na mindegy letöltöm azt meglátjuk de sztem ez olyan lesz mint az Illegal Street Drag nem pedig olyan mint az SL... -
http://www.street-legal.tk, http://www.buildersedge.org...
és a fejlesztőktől:
Sikerült megint e-mail végre kapni Kozák Tamás-t ami sok dolgot megerősített. Eredmény:

Patch infók (KatT!)
(Van border. ;))
U.i.: ami Street Legal-ról hír csak kiszivárog, azt a Játékhírek.hu-n magyarul biztos megtalálod, mert rajta vagyok a témán. ;) -
Honnan vannak ilyen infóitok?? -
Csak egy darab patch lesz, viszont azon most kb. két hónapig dolgoznak. -
De ha már csaknem megvan a Baiern-ekhez a turbó (a kipufogók legalábbis), akkor miért hagyják mégis ki... 
-
buek #17520 hmm..Ha ezt mind kijavítják akkor érdemes lesz vele megint játszani..Sztem a redline 100% bugmentesebb az 1nél szal ha ittt is kiadnak 3patch et
akkor már nagyon jó játék lesz.
-
latom nagy az orom. viszont az nem szaggat:))) -
Meg jelent a legujabb Street Legal "clone": 08-17-Hot_Rod_American_Street_Drag-iMMERSiON :)))))))) -
infó honnan? -
Nem csak bugfix, egyrészt végre lesz értelme a pro tuning kits, bodykits, stb üres részeknek, lesznek új alkatrészek, gumik, és rendesen működni fognak a mostaniak (kivéve I6 turbo). Közkívánatra növeltek a nitro hatásfokán, rally lámpák a subarura és a mishubishire. A motorok azonos méretben végre teljesen kompatibilisek lesznek, bármilyen kocsiba bele lehet tenni, ami fér.
A scripthibák nagy részét már javították, minden V8-ra rámegy a supercharger, nem lehet ezentúl aksi, kerék, kormány, vezetőülés nélkül menni, végre tényleg működik a guminyomásállítás, stb stb stb... Ennyi hibából nem nehéz sokat kijavítani.
Félkész motornál tesztnél már nem csak annyit közöl, hogy nem működik a motorod wazze, hanem írja a konkrét okát is. Szóval azért lehet várni, csak más miatt. -
ha ez így lesz nem rakjuk fel a patchet. ;)
Amúgy hol olvastad? -
Ez most komoly? Mert akkor mászik is le a játék a vinyómról, mert nincs mire várni...
Najó, ez csak vicc volt, de akkor csak bugfix-eket fog tartalmazni a patch? Mert akkor annyira nem várom... :(
A játékot végignyomtam, poénból még néha csinálok egy kis városi túrát, van vagy 40 csúcsra tuningolt autóm, de ennyi... -
Wazze, most tudtam meg, hogy a patchben nem lesznek benne a Baiern Turbo, Twin Turbo, stb kocsik, csak azokat az alkatrészeket eltüntetik. Na ez fuck. -
Mr Tom #17512 Hali!
Mostmár nekem is van Baiern Devil GT3-am! :)
Lenne egy pár kérdésem!
Ezekből az autókból hány LE-t hoztatok ki?
Einwagen (nekem a max. 365)
Duhen
Emer gt2
Ishima enula (a max. 417, turbóval!)
Shumitshibu
-
Van ilyen, Emer GT2-t tegnap láttam először, Baiern GT3-at is. Igaz, abból már 6 piros áll a garázsban :). A baiern devilsport ilyen:
-
buek #17509 kell a street legál 1ik autójának a filéje és a másik autónak a szája és csak akkor megy a redline..:)))) -
buek #17508 én meg baiern devilsport cabrio-t nem láttam..sőt cabriot máig nem is láttam.:) -
buek #17507 nah akkor ha bejöna kep.tar akkor egyből nyomatom fel,hogy láss olyat.:) -
2. rész. Nem missionpack, update, kieg... Szerinted? -
Az a 2. rész. Street Legal Redline. Ebből láthatod mostanában a screenshotokat, stb. -
Emer cabrio-t még nem láttam, szóval nekifoghatok keresni :). A Baiern Devilsport eddig az egyetlen cabrio, amivel találkoztam. -
buek #17502 sajan behalt a kép tár nem birom feltenni.:( -
buek #17501 Nova: Volt már kábrió autód?emer gt3 kábrióm van..eddig még nem volt.:) -
Nem egyértelmű? Mindet sorban. De csak ha a Street Legal-t kérdezed, a redline-hoz még nincs patch. -
probald meg 230-cal :DD
leginkabb a tesztpalyan a fak kozott:PP -
buek #17496 nektek így törik az autó?
én 400zal nei megyek egy busznak és semmi baja..:( -
csak egyenesen,amerre a kocsi orra all -
Az éjszakai versenybe mi az uticél tehát mettől meddig kell versenyezni. mert itt nem jött be térkép me ienek. -

kicsit elfaradt az egyik gt3-masom...nembaj,van masik:D -
Majd ha már 10 lesz :). -
hahaha
fesd le az egyiket kekre -
Na bővülhet a buglista. Megvettem a 4. piros Baiern GT3-amat :). -
hát ezt nem hiszem el...pedig jól adtam meg ebben biztos vagyok...
Na itt:
http://king13.fw.hu/slr.html -