46061
.
  • Rosco
    Tudom, hogy ez nem a Programok beszerzése topic, de a "régi" eredeti Street Legalt nem tudná valaki lekopizni nekem?
    Ezer éve vadászok rá, már inviktuszéknak is telefonáltam, de sehol nem tudok hozzájutni (se legálisan se illegálisan :-)
    Légyszi szánjon meg valaki!
  • Rosco
    warehouse.cjb.hu (SMS)
  • Hellhammer
    Ezt a progit honnan lehetne letölteni?
  • Rosco
    Bocs, elfelejtettem írni, hogy a Redline-ban jön a hiba.
  • king13
    nálam régen az SL-ben volt gond de nem kilépés hanem a legkisebb neki koccanásnál is 15-20mp-ig csak állt a játék egy helyben
  • Rosco
    WinXP service pack után (msblast nincs a gépemen, nem is vagyok hálón otthon) is kilép a progi Desktopra, ha nagy sebességgel nekimegyek egy másik autónak, vagy tereptárgynak.
    Mi lehet a gond???
  • king13
    Megvan? Kipróbáltad? Milyen? Mert elég kicsi a mérete pl az Slrr-hez képest na mindegy letöltöm azt meglátjuk de sztem ez olyan lesz mint az Illegal Street Drag nem pedig olyan mint az SL...
  • M@TriX
    http://www.street-legal.tk, http://www.buildersedge.org...

és a fejlesztőktől:
    Sikerült megint e-mail végre kapni Kozák Tamás-t ami sok dolgot megerősített. Eredmény:

Patch infók (KatT!)

(Van border. ;))

U.i.: ami Street Legal-ról hír csak kiszivárog, azt a Játékhírek.hu-n magyarul biztos megtalálod, mert rajta vagyok a témán. ;)
  • Tono34
    Honnan vannak ilyen infóitok??
  • [NST]Cifu
    Csak egy darab patch lesz, viszont azon most kb. két hónapig dolgoznak.
  • [NST]Cifu
    De ha már csaknem megvan a Baiern-ekhez a turbó (a kipufogók legalábbis), akkor miért hagyják mégis ki...
  • buek
    hmm..Ha ezt mind kijavítják akkor érdemes lesz vele megint játszani..Sztem a redline 100% bugmentesebb az 1nél szal ha ittt is kiadnak 3patch etakkor már nagyon jó játék lesz.
  • WiZZaRD
    latom nagy az orom. viszont az nem szaggat:)))
  • Alexease
    Meg jelent a legujabb Street Legal "clone": 08-17-Hot_Rod_American_Street_Drag-iMMERSiON :))))))))
  • M@TriX
    infó honnan?
  • I-NoVa
    Nem csak bugfix, egyrészt végre lesz értelme a pro tuning kits, bodykits, stb üres részeknek, lesznek új alkatrészek, gumik, és rendesen működni fognak a mostaniak (kivéve I6 turbo). Közkívánatra növeltek a nitro hatásfokán, rally lámpák a subarura és a mishubishire. A motorok azonos méretben végre teljesen kompatibilisek lesznek, bármilyen kocsiba bele lehet tenni, ami fér.
    A scripthibák nagy részét már javították, minden V8-ra rámegy a supercharger, nem lehet ezentúl aksi, kerék, kormány, vezetőülés nélkül menni, végre tényleg működik a guminyomásállítás, stb stb stb... Ennyi hibából nem nehéz sokat kijavítani.
    Félkész motornál tesztnél már nem csak annyit közöl, hogy nem működik a motorod wazze, hanem írja a konkrét okát is. Szóval azért lehet várni, csak más miatt.
  • M@TriX
    ha ez így lesz nem rakjuk fel a patchet. ;)

Amúgy hol olvastad?
  • [NST]Cifu
    Ez most komoly? Mert akkor mászik is le a játék a vinyómról, mert nincs mire várni...

Najó, ez csak vicc volt, de akkor csak bugfix-eket fog tartalmazni a patch? Mert akkor annyira nem várom... :(

A játékot végignyomtam, poénból még néha csinálok egy kis városi túrát, van vagy 40 csúcsra tuningolt autóm, de ennyi...
  • I-NoVa
    Wazze, most tudtam meg, hogy a patchben nem lesznek benne a Baiern Turbo, Twin Turbo, stb kocsik, csak azokat az alkatrészeket eltüntetik. Na ez fuck.
  • Mr Tom
    Hali!
    Mostmár nekem is van Baiern Devil GT3-am! :)
    Lenne egy pár kérdésem!
    Ezekből az autókból hány LE-t hoztatok ki?
    Einwagen (nekem a max. 365)
    Duhen
    Emer gt2
    Ishima enula (a max. 417, turbóval!)
    Shumitshibu
  • I-NoVa
    Van ilyen, Emer GT2-t tegnap láttam először, Baiern GT3-at is. Igaz, abból már 6 piros áll a garázsban :). A baiern devilsport ilyen:

• buek
    kell a street legál 1ik autójának a filéje és a másik autónak a szája és csak akkor megy a redline..:))))
  • buek
    én meg baiern devilsport cabrio-t nem láttam..sőt cabriot máig nem is láttam.:)
  • buek
    nah akkor ha bejöna kep.tar akkor egyből nyomatom fel,hogy láss olyat.:)
  • I-NoVa
    2. rész. Nem missionpack, update, kieg... Szerinted?
  • I-NoVa
    Az a 2. rész. Street Legal Redline. Ebből láthatod mostanában a screenshotokat, stb.
  • I-NoVa
    Emer cabrio-t még nem láttam, szóval nekifoghatok keresni :). A Baiern Devilsport eddig az egyetlen cabrio, amivel találkoztam.
  • buek
    sajan behalt a kép tár nem birom feltenni.:(
  • buek
    Nova: Volt már kábrió autód?emer gt3 kábrióm van..eddig még nem volt.:)
  • I-NoVa
    Nem egyértelmű? Mindet sorban. De csak ha a Street Legal-t kérdezed, a redline-hoz még nincs patch.
  • Gyiik
    probald meg 230-cal :DD
    leginkabb a tesztpalyan a fak kozott:PP
  • buek
    nektek így törik az autó?
    én 400zal nei megyek egy busznak és semmi baja..:(
  • Gyiik
    csak egyenesen,amerre a kocsi orra all
  • Clava
    Az éjszakai versenybe mi az uticél tehát mettől meddig kell versenyezni. mert itt nem jött be térkép me ienek.
  • Gyiik

kicsit elfaradt az egyik gt3-masom...nembaj,van masik:D
  • I-NoVa
    Majd ha már 10 lesz :).
  • Gyiik
    hahaha
    fesd le az egyiket kekre
  • I-NoVa
    Na bővülhet a buglista. Megvettem a 4. piros Baiern GT3-amat :).
  • king13
    hát ezt nem hiszem el...pedig jól adtam meg ebben biztos vagyok...
    Na itt:
    http://king13.fw.hu/slr.html
  • king13