46061
.
-
rvp #17713 persze
a rugók számának nagyságától függ a magasságuk(pl ültetőrugó), be tudod állítani a keménységét, hogy olyan legyen mint egy csónak v keményen fogja az utat -
előre rakj kisebbet hátra nagyobbat és máris dögös kocsit kaptál. ;) -
pénz beszél... a játék meg sem fog jelenni Mo-n belátható időn belül, így ne várjunk magyar szöveget sem
-
Lehet, hogy láma kérdés:
A rugók és lengéscsillapítók cseréjének/változtatásának van érezhető hatása a játékban? (ha igen, akkor vacakolok vele :-) -
és még azt sajnálom nagyon hogy magyar fejlesztésű gamez de legalább a mi kis invistus fejlesztőgárdánk valami hungarian langcsomagot tehettek volna mellé.. mert ez elég siralmas.. mintha amcsi gamezben nem angolul beszélnének.. nevetséges számomra ez is..oké hogy több angol embernek lesz eladva.. de azért ennyire leszarni a saját országukat elég gáááááááááááááááz -
Hmmm...mennyin van a látótávolság az LD-n? -
olvasd végig a topic utsó kb 8-9 oldalát, és találsz megoldást a problémáidra.
talán még meg is szereted a játékot
-
meglestem a gamezt. sokan mondták hogy bughalmas meg stb...
nkem két féle problémám van agamezzal...
1)grafikai és irányíthatósá
mind a kettőböl nagyon alulrol verdesi a szintet.
grafikailag csak az autok érnek valamit a többi n64 szintet SE éri el!!!
irányíthatóság?? hááát hagyjuk.. bár nem is tudom miért várok el egy LFS szintű fizikát..
2)az igazság hogy nem nagyon szereltem még szét motort...
és nem nagyon tudom hogy az autoba melyik alkatrész lesz jo..
pl a NOS-t betettem az autoba de nemtom mit kéne még venni hogy működjön...
kerekek... vettem felnit de egyik gumi se volt rá jo.. azért ez elég LOL...no mindegy.. és nemhiszem hogy mindenki olyan profi lenne alapbol hogy tudja mitől fog az autoja dög lenni.. nemhiszem hogy az lenne a lényeg hogy mindenből a legdrágábbat vegyük...
szal szerintem játszhatatlan az egész játék...
a garázsban elhülyültem több mint egy orát...
aztán az utcán 10 percet se bírtam...a játék AKADOZIK egy p2 2.4 esen gef 4400 al és 800mhz-s 256 megarammal!!!!!
voltak akik már mondták hogy akadoznak ajátékaik.. ilyen gépekkel.. én nem hittem nekik.. mert ezen a gépen semmi nem nagyon szokodd akadozni.. de hogy egy ilyen hányadék grafikájú gamez igy akadozzon egy ilyen gépen.. nah ez már több mint felháborító!!!!
legalább a 400adik métenél KÖD legyen és ne csak úgy megjelenjen minden.. mert tényleg n64 szintet idézi 1996 bol a grafika!!! -
Valamivel látványosabb a változás, ha ugyanarról a helyről látod a screenshotokat:
High detail
Low detail
Azért nem ilyen mosott a kép, csak modemmel inkább lejjebb veszem a jpg-k minőségét. -
Az a baj, hogy te --ezt-- várod el a grafikától, mert ezt látod a videokban, aztán földhöz vág a --látvány--. A legtöbb gépen csak így fut rendesen a patchig.
Matrix: Jaja, jó, hogy több wavból keveri a hangot, élethűbb, meg szebb, de iszonyat procizabáló. -
:)
Amúgy kiszedtem az avikat és tényleg brutál lett, nem tudom írtad -e Tamásnak, de most megírtam neki. Jó ha tudják, ha eddig nem tudták... -
Ingame, de ne várj ennyit. A video mindig szépít :). -
Az igaz... de az már javított verzió, aminek az előnyeit mi - ha Isten és Invictusék is úgy akarják - jövő héten már élvezhetjük egy peccs formájában.
-
Ha, amit lattam, az in-game movie volt, akkor pedig igenis nagyon csinos! :) -
Ne gondold, hogy szép :). Csúnyácska, de nagyon jó. -
Oke, koszonom.
Csak neztem a demot, kepeket, es furcsalottam, hogy ilyen "pici" a jatek, pedig gyonyorunek tunik. De az nforce-on is ennyit ir, tehat, gondolom, teljes iso-t szedtem le. -
Jaja, winampot sebességveszteség nélkül elviseli. -
Mert már rég letöröltem a rarokat, azért.
Egyébként teljesen standalone, az első rész letöltését, meg nem javasolnám. -
jól hangzik... kis is próbálom, hogy kikapom a hangokat. ;) MetálIca be és van alatta music is. ;) -
Koszonom a valaszt :) -
Bocsanat, hogy megkerdeztem.
De ha mar vetted a faradtsagot, hogy irj valamit az uzenetemre, akkor miert ilyet irsz, miert nem korrekt valaszt?
Egyebkent meg nem vagyok a munkahelyemen vagyok, es az otthoni gepemen van lenn, most ki sem tudnam probalni. -
Mi lenne ha kirpóbálbád??? -
Bocs, ha már volt:
Valaki találkozott már a NOS peccsel? (nem hivatalos)
http://nethack.slaqware.net/~don/download.php?view.201
Ha igen, milyen? Van vmi hatása? -
nem kiegészítő... -
köszi...
akkor le kell mondanom a Halálosabb iramban zenéjéről.
-
Sziasztok,
Lenne egy lamer kerdesem, de kerlek, azert valaszoljatok. En meg sosem jatszottam ezzel a jatekkal, de ahogy latom, nagyon jonak talaljatok, folyamatosan bovul ez a topic.
Most en leszedtem ezt a ST Redlinet, de iszonyat kevesnek tartom, hogy csak 26 rar file.
Kerdesem. Ez teljes, magaban jatszhato jatek? Vagy csak kiegeszito, es az eredetivel muxik csak?
Ez esetben van-e meg valahol hely, ahonnan le lehet tolteni az "elsot"?
Koszonom elore is a valaszokat! -
1024x768x32 High texture high shadow közepes object detail high forgalom, videocapture közben csak 15-20 fps :). Tualatin 1200, 512 mb, Gf3 TI200. NO Sound! (hangfileok áthelyezve.) -
Nova: milyen felbontásban játszod és milyen beállításokkal, hogy ilyen szépen fut a progi? Nekem 25 az átlag FPS városban (800*600*16, 3D Sound Off, Detail Medium, Shadows Off), de így is beszaggat sokszor. (Ati 9200, AMD 1,4) -
Hogyan célszerű beállítani a vezérműtengelyt ? -
Lenne vele sok egyéb problémád is. Igaz, a garázs első emeletét elfoglaló Baiern GT3 gyűjtemény éppen elég :), de pl azzal indítana, hogy betöltéskor vagy elszáll, vagy kivágja a motort az MC-ből, mert nálam már a javított V8 scriptek vannak fent, szóval egyelőre nem adok mentést. Amúgy fogsz egy Einwagen GTA-t, leszedsz róla minden fölösleget, pink slipsben versenyzel, és 10 perc alatt megvan minden autó, vagy legalábbis a legtöbb, és sok eladnivaló, hogy megvehesd a maradékot. -
dashed_ #17680 enis csak az ugratok miatt rakom fel :PP
amig nem lesz pecs addig el lehet szorakozgatni vele. :)
I-NoVa : einwagen nem is koll ,rakd mar fel vhova a mentest plz :) -
ILxen ugrato hol van????????
mert akkor felrakom a gammát -
Nincs szerencséd, ma selejteztem :). Csak azért meg most nem veszek einwagent, hogy meglegyen mind :). -
dashed_ #17677 kene nekem osszes auto mentes van vkinek? -
Királyak a capture-ök. Tényleg törik dögösen a verda. Reméljük a patchel mi is élvezhetjük. ;) -
Na ez MC.
Az ilyen beakadásokat kéne még javítani, de ehhez teljesen új engine kéne sajnos. -
Az nem az MC :). -
vagy inkább Prime? -
húúúúúúúú........szegény MC -
nekem az is sokat dobott amikor AC97 volt a gépben...