46061
.
  • hen-tes
    heelló
    van már patch ??
  • mentos-boy
    Halihó mindenki!
    Nekem is valami hasonlót csinál csak 2-3 fokkal még rosszabb! Nekem már a Quick Race, Freeride, vagy akármi másra való rákattintás után abcolúte önálló módon újraindítja a gépet!?
    minthacsak a reset gombot nyomkodnám!

Amin jólenne ha menne:
    PIV 2,4GHz 533FSB
    ASUS P4P800 (Intel 865PE)
    256 MB RAM
    ASUS V8200 GeForce3 Ti500 Deluxe

Jó volna ha tudna valki megoldást rá!
    Előre is köszike!
  • king13
    megnézem. nekem nem eddig az biztos mert már próbáltam többször is...
  • M@TriX
    hát a játékhoz mérten vékonyka a gép, de a virtuális memória megnövelésével megpróbálkozhatsz, ugyanis a garász motorja megegyezik a kereskedőéverl, szóval nem hinném, hogy driver vagy hasonló probléáma..
  • [NST]Cifu
    Fuel rail, azaz :)
    És bizony lehet állítani, csak jól kell klikkelni rá miután kiválasztottad a "Fine Tuning" opciót felül.
  • king13
    Fuel Rail talán? ja hogy nehogy félreértsük egymást ez az ami a nitro befecskendező mellékerül? mert az nekem nem engedi állítani.
  • king13
    www.gamecopyworld.com - ott van az biztos...
  • M@TriX
    de a tied meg kiforrotabb :) ega. ;)
  • [NST]Cifu
    Megelőztél :)))
  • M@TriX
    ezen válaszok segítségével már biztos el tudsz boldogulni. ;)
  • [NST]Cifu
    Ja a finomhangolásnál kihagytam az üzemanyagbefecskendezést, amit a légbeömlők feletti "fuel rod" v. mi a rák a neve :)
  • M@TriX
    hát ez egy fogós kérdés ;)
    Ez olyan, mint például miért zsömlébe rakták a fasírtot és a kiflibe a virslit...
  • [NST]Cifu
    1.: Értelemszerűen a legjobb az 5500N/m2-es állítható lengéscsillapító és minél erősebb rugó (azthiszem 110000N-os a legerősebb).

2.: Az Einvagen-en a legegyszerűbb a turbo felszerelése. De amúgy induláskor simán kijön a GTA blokk és a GTA cuccok.

A shop-ban a kocsidhoz való alkatrészeket egy "újrafelhasználható"-hoz hasonló jel látható (egy körben egy fel/le nyil). De amúgy a nevekből rájöhetsz (Einvagen GTA alkatrészeket keresd + az olyan alkatrészeket, amelyek az Einvagen-hez valóak (pl. olajteknőből egyfajta van)).

3.: Igen, sőt egyenlőre a jármű megy vezetőülés, kormány, akkumulátor, indítómotor nélkül is...

4.: Hengerfejekből álltalában van egy-két változat, ezekből a jobbikat érdemes venni (pl.: az Einvagen-nél a GTA a kulcsszó)

Szelepek/lendkerekek, stb.-k nincsenek, de a tuningot lehet finomhangolással is elérni. Válts a garázsban a "Fine Tuning" gombra, és klikkelj:

Motor - Az alapjárati (IDLE) és a max. fordulatszámot állíthatod itt. Ha folyton leáll az autó alapjáraton, akkor az IDLE-t vedd feljebb. A max. fordulatszámnál a lényeg az, hogy ne sárga/pirosban legyen.

Vezérműtengelyek - a két (V8-asnál négy) vezérműtengelyre kattintva is finomhangolhatsz. Itt pár perc alatt ki lehet sakkozni az ideális párosítást, elhúzod valamerre a csúszkát, és megnézed, merre változott a motor teljesítménye, és ez alapján tovább szórakozol vele addig, amíg meg nem találod az ideálís beállítást.

5.: Nem igazán, a legjobb, ha a "GOT AWAY" feliratt után gyorsan visszavonulsz a garázsba...

6.: Ezt még nem is próbáltam :)))
    Ha az ESC után vissza akarod vontattni magad a garázsba rendőri üldözés alatt, akkor viszont fizetned kell a bírságot is...
  • M@TriX
    Ja mág az 1. pontohoz. A legdrágább nem lehet rossz ;)
  • M@TriX
    amire konkrétat tudok. ;)
    2: mivel nem kerülnek sokba az alkatrészek és zseton végülis van így az egészet érdemes kicserélni. Végülis nagy szakértelem nem is kell hozzá, mert mindenből a legdrágábbat kell ;)
    A patch után lehet más méretű motorokat id bepakolni, de most csak egyfajtát. Az alkatrészek nevében benne van általában a kocsi neve amihez való, ha nincs is, akkor meg kiírja, hogy compatioble avagy nem. Kisebb alkatrészek is jelenthetnek 20-30 LE-t is...
    3. Igen, figylei, ezért mondtam lentebb amíg nincs zseton érdmees ezt is bevetni.
    4. Nézz be a katalogba annyi van, patch után több.
    5. nem szoktam nagyon rendőrösdit játszani, inkább tuning és éjszakai verseny...
    6. lásd előző pont ;)
  • M@TriX
    :)
  • Alexease
    Sot, ez nagyon reteg jatek, es meg sotebb () meg nagyon nincs kesz...
  • M@TriX
    itt is szokták, ne aggódj ;)
    Ez réteg játék, nem tetszhet midnnekinek...
  • M@TriX
    1. a nitró még gyenge a patch után jobb lesz..
    2. a futómű és a motor a lényegesebb, érdemes az elején még lecsupaszított kasznival járni. ;)
    3. nem annyira vészes az az esti, csak pofozd egy csöppet a verdát
    4.a) 3 klub van a városban: zöld, kék, piros a zöldben kezdesz. Átlépni csak az éjszaki versenyzéskor lehet a köv. klubba.
    4.b) nappal csak a saját klubbod béli skacokkal versenyezhetsz. Szóval az elején a radaron zöld kocsikkal versenyezhetsz.
    5. NYOMD A GÁÁÁÁZT!
    6. nincs.
    7. keress egy zöld zászlót, és ha elindul az óra, akkor... már el is késtél az indulással ;)
    8. Leírás még nuku. ;)
  • Falabu #18065
    Re-re!!
    Valaki dobna egy cracket az SL:RL-hoz! Mert én sehol nemtanátam!!
  • M@TriX
    Én bennt vagyok és várlak titeket...
  • M@TriX
    Hogy én mekkor a hülye vagyok :)
    Van saját chat-em erre itt görcsölünk. ;)
    A www.jatekhirek.hu Rovat menügömb/Chat
    Semmi progi nem kell hozzá...

MáTriX
  • M@TriX
    ha sikerült mail nekem és megyek (Vodanettel nem enged be, de addig felugrok ISDNel..)
  • M@TriX
    az extra szerverre ha felcsatlakozol, ott
  • ShaiHulud
    ircnet - #SLRR csati
  • ShaiHulud
    melyik csatiban vagy ?:D
  • Alexease
    En fent vagyok, de sehol senki. Vagy rossz helyen vagyok? ;)) Nem vagyok egy nagy Mirc-es;( De valami sote.irc.hu
  • M@TriX
    ja az nekem is fennt van.
    Mondj egy szobát...
  • bfg900
    Matrix, Alexease: szvsz dumálni kéne egy kicsit. Szerintem a mirc lenne a legjobb.
  • M@TriX
    ja fennt van IRC is. ha mondod hova...
  • M@TriX
    egyik sem. ;)
    De Messenger az automata feltette magát így azon esetleg elérhető vagyok:
    MáTriX
    [email protected]
  • Alexease
    MATRIX!!
    Nincs esetleg ICQ szamod, vagy TeamSpeak vagy IRC stb., ahol az e-mail-nel rugalmasabban tudnank ertekezni? ;)
  • king13
    az info-ban a garázsban van felül i gomb azt megnyomod :) és felül a második gomb
  • Tono34
    Hol lehet megnézni hány lovas az autó?
  • Zotya123
    én mivel írták nála elszáll, a játék ugyanaz, nem foglalkozom javítással, majd ha a végleges patch meglesz, ráteszem, már nem sok idő, 1 hét kb, mint írták többiek!
    addig is tök jól el lehet vele szórakozni, most kezdtem újból, mert "rosszul" léptem ki! :DD
  • GGabika
    ja kösz de azt olvastam de nemnagyon értettem!
    milyen javitást
  • king13
    © McBubu ma 02:48 | Válasz erre | #18035

Hi! Zotya123:A Nitro nem mükszik de le lehet tölteni valami javítást hogy jó legyen ezzel az a problemo hogy nálam nem jó és elszál tőle a játék valami Java-s hibaüzivel szal szerintem várten zi bitte for pecc!:D
  • GGabika
    zotya te tudod hhasználni a nitrot?
  • GGabika
    ???
  • Zotya123
    18035