46061
.
-
heelló
van már patch ?? -
mentos-boy #18089 Halihó mindenki!
Nekem is valami hasonlót csinál csak 2-3 fokkal még rosszabb! Nekem már a Quick Race, Freeride, vagy akármi másra való rákattintás után abcolúte önálló módon újraindítja a gépet!?
minthacsak a reset gombot nyomkodnám!
Amin jólenne ha menne:
PIV 2,4GHz 533FSB
ASUS P4P800 (Intel 865PE)
256 MB RAM
ASUS V8200 GeForce3 Ti500 Deluxe
Jó volna ha tudna valki megoldást rá!
Előre is köszike! -
megnézem. nekem nem eddig az biztos mert már próbáltam többször is... -
hát a játékhoz mérten vékonyka a gép, de a virtuális memória megnövelésével megpróbálkozhatsz, ugyanis a garász motorja megegyezik a kereskedőéverl, szóval nem hinném, hogy driver vagy hasonló probléáma.. -
Fuel rail, azaz :)
És bizony lehet állítani, csak jól kell klikkelni rá miután kiválasztottad a "Fine Tuning" opciót felül. -
Fuel Rail talán? ja hogy nehogy félreértsük egymást ez az ami a nitro befecskendező mellékerül? mert az nekem nem engedi állítani. -
www.gamecopyworld.com - ott van az biztos... -
de a tied meg kiforrotabb :) ega. ;) -
Megelőztél :))) -
ezen válaszok segítségével már biztos el tudsz boldogulni. ;) -
Ja a finomhangolásnál kihagytam az üzemanyagbefecskendezést, amit a légbeömlők feletti "fuel rod" v. mi a rák a neve :) -
hát ez egy fogós kérdés ;)
Ez olyan, mint például miért zsömlébe rakták a fasírtot és a kiflibe a virslit... -
1.: Értelemszerűen a legjobb az 5500N/m2-es állítható lengéscsillapító és minél erősebb rugó (azthiszem 110000N-os a legerősebb).
2.: Az Einvagen-en a legegyszerűbb a turbo felszerelése. De amúgy induláskor simán kijön a GTA blokk és a GTA cuccok.
A shop-ban a kocsidhoz való alkatrészeket egy "újrafelhasználható"-hoz hasonló jel látható (egy körben egy fel/le nyil). De amúgy a nevekből rájöhetsz (Einvagen GTA alkatrészeket keresd + az olyan alkatrészeket, amelyek az Einvagen-hez valóak (pl. olajteknőből egyfajta van)).
3.: Igen, sőt egyenlőre a jármű megy vezetőülés, kormány, akkumulátor, indítómotor nélkül is...
4.: Hengerfejekből álltalában van egy-két változat, ezekből a jobbikat érdemes venni (pl.: az Einvagen-nél a GTA a kulcsszó)
Szelepek/lendkerekek, stb.-k nincsenek, de a tuningot lehet finomhangolással is elérni. Válts a garázsban a "Fine Tuning" gombra, és klikkelj:
Motor - Az alapjárati (IDLE) és a max. fordulatszámot állíthatod itt. Ha folyton leáll az autó alapjáraton, akkor az IDLE-t vedd feljebb. A max. fordulatszámnál a lényeg az, hogy ne sárga/pirosban legyen.
Vezérműtengelyek - a két (V8-asnál négy) vezérműtengelyre kattintva is finomhangolhatsz. Itt pár perc alatt ki lehet sakkozni az ideális párosítást, elhúzod valamerre a csúszkát, és megnézed, merre változott a motor teljesítménye, és ez alapján tovább szórakozol vele addig, amíg meg nem találod az ideálís beállítást.
5.: Nem igazán, a legjobb, ha a "GOT AWAY" feliratt után gyorsan visszavonulsz a garázsba...
6.: Ezt még nem is próbáltam :)))
Ha az ESC után vissza akarod vontattni magad a garázsba rendőri üldözés alatt, akkor viszont fizetned kell a bírságot is... -
Ja mág az 1. pontohoz. A legdrágább nem lehet rossz ;) -
amire konkrétat tudok. ;)
2: mivel nem kerülnek sokba az alkatrészek és zseton végülis van így az egészet érdemes kicserélni. Végülis nagy szakértelem nem is kell hozzá, mert mindenből a legdrágábbat kell ;)
A patch után lehet más méretű motorokat id bepakolni, de most csak egyfajtát. Az alkatrészek nevében benne van általában a kocsi neve amihez való, ha nincs is, akkor meg kiírja, hogy compatioble avagy nem. Kisebb alkatrészek is jelenthetnek 20-30 LE-t is...
3. Igen, figylei, ezért mondtam lentebb amíg nincs zseton érdmees ezt is bevetni.
4. Nézz be a katalogba annyi van, patch után több.
5. nem szoktam nagyon rendőrösdit játszani, inkább tuning és éjszakai verseny...
6. lásd előző pont ;) -
:) -
Sot, ez nagyon reteg jatek, es meg sotebb (
) meg nagyon nincs kesz...
-
itt is szokták, ne aggódj ;)
Ez réteg játék, nem tetszhet midnnekinek... -
1. a nitró még gyenge a patch után jobb lesz..
2. a futómű és a motor a lényegesebb, érdemes az elején még lecsupaszított kasznival járni. ;)
3. nem annyira vészes az az esti, csak pofozd egy csöppet a verdát
4.a) 3 klub van a városban: zöld, kék, piros a zöldben kezdesz. Átlépni csak az éjszaki versenyzéskor lehet a köv. klubba.
4.b) nappal csak a saját klubbod béli skacokkal versenyezhetsz. Szóval az elején a radaron zöld kocsikkal versenyezhetsz.
5. NYOMD A GÁÁÁÁZT!
6. nincs.
7. keress egy zöld zászlót, és ha elindul az óra, akkor... már el is késtél az indulással ;)
8. Leírás még nuku. ;) -
Re-re!!
Valaki dobna egy cracket az SL:RL-hoz! Mert én sehol nemtanátam!! -
Én bennt vagyok és várlak titeket... -
Hogy én mekkor a hülye vagyok :)
Van saját chat-em erre itt görcsölünk. ;)
A www.jatekhirek.hu Rovat menügömb/Chat
Semmi progi nem kell hozzá...
MáTriX -
ha sikerült mail nekem és megyek (Vodanettel nem enged be, de addig felugrok ISDNel..) -
az extra szerverre ha felcsatlakozol, ott -
ShaiHulud #18060 ircnet - #SLRR csati
-
ShaiHulud #18059 melyik csatiban vagy ?:D -
En fent vagyok, de sehol senki. Vagy rossz helyen vagyok? ;)) Nem vagyok egy nagy Mirc-es;( De valami sote.irc.hu -
ja az nekem is fennt van.
Mondj egy szobát...
-
Matrix, Alexease: szvsz dumálni kéne egy kicsit. Szerintem a mirc lenne a legjobb. -
ja fennt van IRC is. ha mondod hova... -
egyik sem. ;)
De Messenger az automata feltette magát így azon esetleg elérhető vagyok:
MáTriX
[email protected] -
MATRIX!!
Nincs esetleg ICQ szamod, vagy TeamSpeak vagy IRC stb., ahol az e-mail-nel rugalmasabban tudnank ertekezni? ;) -
az info-ban a garázsban van felül i gomb azt megnyomod :) és felül a második gomb -
Hol lehet megnézni hány lovas az autó? -
én mivel írták nála elszáll, a játék ugyanaz, nem foglalkozom javítással, majd ha a végleges patch meglesz, ráteszem, már nem sok idő, 1 hét kb, mint írták többiek!
addig is tök jól el lehet vele szórakozni, most kezdtem újból, mert "rosszul" léptem ki! :DD -
GGabika #18048 ja kösz de azt olvastam de nemnagyon értettem!
milyen javitást -
© McBubu ma 02:48 | Válasz erre | #18035
Hi! Zotya123:A Nitro nem mükszik de le lehet tölteni valami javítást hogy jó legyen ezzel az a problemo hogy nálam nem jó és elszál tőle a játék valami Java-s hibaüzivel szal szerintem várten zi bitte for pecc!:D
-
GGabika #18046 zotya te tudod hhasználni a nitrot? -
GGabika #18045 ??? -
18035