46061
.
  • zoolee
    Néztél a benner alá ???
  • Imrusssss
    Sziasztok!!!
    Lenne olyan kérésem aki tud nekem segíteni a patchakel kapcsolatba.
    Tegnap töltöttem le a játékot és nem tudom mit , melyiket és honnan letölteni mert még kezdő vagyok ezzel kapcsolatban!!! És még látom hogy vannak letölthető verdák meg motor meg ilyen jó ,,kiegészítők".
    Aki tud nekem segíteni azt megköszönöm!!!
  • zoolee
    Ja...
    De gondolj azokra akiknek ratyi gépük van azoknak lett csinálva a köd....
  • baggu
    Kár
    Köszi a választ.Szerintem elég kaki lett igy ,de viszont sok bug eltünt.
    Az autó szerelés talán nehezebb lett,mert sosem azt szedi le amit kéne.
  • zoolee
    Alap 2.3.0 tól az.
  • baggu
    Hy!
    2.3.0 Outdoor Textures Mod felraktam és ettől lett ködös a város?
  • zoolee
    Ja már csak bekéne modellezni a motorelé egy b@zi nagy intercooler.
  • Vlala #43317
    Jó a hűtése. 1325-ös presztízse van?
    Uramatyám, tényleg nem semmi!
  • zoolee
    LE ??
    NM ??
  • Erneszt
    Nem valami nagy szám,de R.O.C -n verhetetlen :)

• Erneszt
    Nem valami nagy szám,de a R.O.C -n verhetetlen:)
  • Erneszt
    Nem valami nagy szám,de a R.O.C -n verhetetlen:)
  • zoolee
    Ha mér ti mit csináltatok velem ????
    Teljesen ugyan ezt.
  • ALIENwoods
    legyünk má kicsit kreatívabbak, és nelegyünk lusták személyre szabni a dolgokat kössz
  • Kandurex
    Fejezzétek be azt az értelmetlen és céltalan flémet, köszi
  • SZilaJMaGGoT
    Profilba átváltjátok a skint NextGen-re vagy SZILAJ-ra...
  • maffioso
    ja
  • Erneszt
    Csúcs a megújult S.L.M ,csak ha bejelentkeztek akkor nektek is így jön ki?

persze kivéve a képet meg a regisztrált nevet.
  • Vlala #43306
    37 üzenet, az egyetlen infó bennük, hogy megújult az SLM, amit rögtön meg is nézek.. a többi flém, beszólogatás, visszaszólogatás...
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem nem volt valami színes a prog... Bnő, drink, gép, haverok.... Nameg voltam párszor zenélni de még mindig nem fejeztük be a saját számunkat... :S
  • Gibor
    Énmeg mindenkit, kb anyári szünetem csak a munkával telt végig, na meg persze strand meg ilyenek, de a gép az nem szerepelt benne....
  • SZilaJMaGGoT
    Én má megszoktam... Nem nagyon jár már ide értelmes ember, ezért nem érdemes balhézni... Streetert de rég láttam..
  • Gibor
    Nyugi, csak hogyis mondjam oltogatom, kicsit felvan tüzelve a kisgyerek, amugy meg nembírom mikor ő a legnagyobb láma és ő probál leoltani mindenkit.....
  • SZilaJMaGGoT
    Fejezzétek már abba! Az ilyen vitáknak sosincs vége... Nembaj ha jön új IV játék legalább mindenki tiszta lappal indul... Én már belefáradtam a szidkozódásba, néha rámjön, de ha minden baromságra válaszolnék, akkor megint benne lennénk a top 5ben...
  • Gibor
    Hát ezt már elhiszem, főleg ha így elbánt veled....
  • Gibor
    Miért "csak" azért mert te már évek óta "tolod" (Balfa**kodsz) azért már lekell ugatni aki most csatlakozik? Már nem azért de jobb ha befelyezed, mert te szerintem bőven nagyob láma vagy.....
  • zoolee
    Najó bavallom utállom .
  • zoolee
    Mer láma és ahogy 10 perc mulva nem ír senki semmit a kérdésére már monnya hogy jajj de kihalt a topik.
    Na mind1 amúgy csak.
  • Gibor
    Természettel kapcsolatban nemértem miért szereted néha, pedig nagyon de nagyon csúnyán elbánt veled.
  • Gibor
    Nahh de miért írsz ilyet, most nemazért de a te helyedben inkább nem probálnák leoltani bárkitis.
  • zoolee
    Vicc.
    De amúgy tényleg ???
  • zoolee
    Háát mer...
    A természetet csak néha szeretem.
    Pl:akkor utállom mikor kinn hagyom a v3 mast a hinta ágyon és másnap reggelre tiszta gyanta .
  • Gibor
    Te jó ég ááááááááááááá ennyire nem lehetsz láma, egyszer betévedek a net elé és akkois a hüly*ségeidet kell olvasnom.
  • Gibor
    Amugy miért írkálsz ilyet hogy "Ja amúgyis itt ÚJ reg nem ugat..." Már nemazért de ha a lámákat bannolnák akkor téged még az életből is kibannolnának!
    Amugy meg szereted a természetet?
  • zoolee
    Na mind1 ne tereld el a szót.
  • Gibor
    VIP jog? Már vagy négy hónapja nincs meg amugy azért mert egyszer elkaptak és bevágtak egy autóba elvittek Fenyőfő-re és a telefonomról lebeszélték a pénzt és utána otthagytak, mire hazaértem addigra a telefonomis lemerült, ezért nem tudtam fizetni, és még csak feltölteni se mert a postára bomba esett és felrobbant az ATW meg elromlott és az aksi töltö meg zárlatos lett és kiégetett mindent..
  • maffioso
    ha-ha
  • zoolee
    Reménykedjünk....
  • Gibor
    Majd rájössz :P:P
  • maffioso
    hátnem zolee jofely