46061
.
-
dav #18407 Az elejétől fogva követem a fórumot, majdnem minden hozzászólást olvastam, tudom, hogy a játék value, tudom, hogy nem volt elég idő, stb. Láttam már más value játékokat is, plusz én magam is programozó vagyok (bár nem PC-n), úgyhogy ilyen szemszögből is meg tudom ítélni az SL-t, szóval talán nem olyan szűk a látóköröm.
Másrészt, bár a program minősége nagyon irritál, mégis csak egyszer-kétszer fikáztam, máskor megpróbálom türtőztetni magam, szóval nem hiszem, hogy rosszindulatú lennék. De most felhúztam magam Tamás legújabb szövegén, és kifakadtam, mert ez már nagyon fájt. -
a gamestar magazinban van 1 cikk a játékrol,+1 riport tamással -
dav #18405 Elhiszem, hogy minden bugot nem tudnak reprodukálni, de most nem is az ilyen apróságokról beszélek, hanem sokkal inkább az egész "programfejlesztés" stílusáról, ha lehet ezt annak nevezni. -
Mondja má meg vki hogy hogyan lehet letölteni street-legal.tk ról PLZ
-
Ráadásul nem is hivatalos fórumon..... -
Az Invictusnál reklamáltam?
Az Activision Value-nél???
NEM!
A játék fórumában írtam le a véleményem!
Ez nem reklamáció! -
Alig várjuk 
OFF:
Amúgy most folyamatosan várok. A Homeworld 2-re, a Half-Life 2-re, az SLRR patchre, a Lock-On-ra. A végén mind egyszerre fog a nyakamba hullani, és nem győzök majd játszani
-
:) -
Ez nem reklamáció.
Ez véleménynyilvánítás! Lévén a játék magyarországon nem jelent meg, mégis hogy vegyék meg?
Ja persze, postaköltséggel megrendelni az usából mi?????
Aztán kifizettem xezret egy félkész játékért és mehetek reklamálni mi? Mit érnék vele? A hajamra kenhetem Tamás bátyó monológjait meg "hát még ezt meg ezt akartuk beletenni" magyarázkodásait....
de reklamáció. senki nem mondta hogy rendeld meg az USA-ból. viszont ne reklamálj hogy félkész játékért lóvét kérni. mond azt hogy sok a bug neked nem tetszik de nem azt hogy nem igaz félkész játék xezer forint... -
pénzt kérni FÉLKÉSZ programokért
fizettél érte? nem. akkor ne háborogj... -
Szép "kis" lista! Ha a lényegesebb dolgokat kijavítják, fps nő, és nem lesznek új hibák, akkor
az Invictusnak! Ha viszont nem így lesz(hanem rosszabb) akkor
Invictus!
-
úgyhogy nemsokár kiderül király lesz a gém avagy csak időleges... -
az SLR:R-hez elméletileg csak 1 patch lesz... -
mégse :)
Itt a javított buglist javított- javított linkje. :) iTT -
faszom html tagok. már bocs. :)
Itt a javított buglist javított linkje. :) iTT -
Okés! De nem járok ide!
Csak egyszer-egyszer benézek, hogy a 4. peccs mit javít :-DDDD
Na bye :-D -
Megjött Matrix, a rendteremtő. :-DDDDDDD
Nincs itt fight, csak véleményt cseréltünk ;-) -
Na látom megint van egy kis FIGHT. :)
Akkor én most rendet rakok. :)
1. "én azt furcsáltam hogy még anno,volt a boriton lángnyelv amitöl megrémültünk,de aszem mátrix-nak azt mondták hogy az activision montirozta oda,viszont ebben a riportban megemlitette,hogy az is lett volna benne,ha van elég idö"
Igen, mondta nekem Tamás, hogy az ActiVision rajzolta oda. Milyen riportban mondta? Én nem olvastam erről a lángnyelvesről.
2. "Mindenki nagyon várja a peccset?
És mégis mi a tökömnek?
Régi hibák felének az orvoslása, új hibák előkerülése.
Egyes gépeken gyorsulás, más gápeken lassulás."
<a href="http://www.standard.hu/surgos/tuskevar/bugok_javitva.txt" target="_blank">iTT</a> a lista az eddig javított hibákról és újításokról.
3. "Telán vedd figyelembe, azt, amit kb. 1000x mondtott el már mindenki külön-külön: ez egy VALUE kategóriás játék, amelyet olyan állapotban adtak ki, amilyenben éppen volt! Nézz meg még néhány ilyen kategóriába eső játékot, és utána itélkez..."
Nem ez az ok. nem jut eszemb, hogy mi volt a címe, de vietnámban kell orvlövészkedni. Value volt, de nagyot ütött.
Ehhez még annyit, hogy vannak olyan gyanítások, miszerint az Activision úgy csinálja, hogy egy nem Value terméket akar kicsikarni a Street Legal-ból és az állomásokat kiadja Value-ként. Persze ez aligha igaz, de elképzelhető...
Még valami: persze az Invictus sem angyal. :) De: bevállalta a játékot, csak nagyon részleteset akart. Alkatrészek tömkelege, valósághű törés.... amit ennyi idő alatt nem tudott megcsinálni. Ami nem is csoda, mert ezek őrületes nagy munkák. (Ezért nem csinálta meg eddig más a valósághű törést meg az ilyesmiket.)
Az ActiVision-ről meg annyit, hogy nagy szar. :) Az SL 1 is volt náluk egy hétig "tesztelésen" és úgy jelent meg ahogy. Ha valaki nem látja ez mekkora játék akkor barangoljon az alkönyvtárakban. Én a textúrák részletességén is kikészültem. Nézzétek csak meg. A játékban sajna mosottabban jelennek meg, nem látszik milyen részletesek. Meg a cfg-k. Minden be van állítva.. stb....
De reménykedek egyszer KIrály és szépen futó SLt kapunk. :) -
válaszolni akartam de inkább nem huzom ezt a vitát,ha nem tetszik a game,ne járj ide,mert ide azok járnak akiknek tetszik,olyan amilyen,reméljük jobb lesz;) -
válaszolni akartam de inkább nem huzom ezt a vitát,ha nem tetszik a game,ne járj ide,mert ide azok járnak akiknek tetszik,olyan amilyen,reméljük jobb lesz;) -
Hol olvastál olyat, hogy én játszom vele?
Leteszteltem mindkét részt.
Ennyi.
A test drive is szar, de a készitőket ugye nem sztárolja senki, mert nem magyarok.... -
a test drive sorozathosz mit szolsz akkor?6vagy 7 része van de már a 4iket is csak gyüjtöknek ajánlották olyan szar mégis születtek ugyanolyan szar részei -
mondhatsz bármit az insane bizonyiték a tudásukra és a nivojukra,az elsö rész a pecsek után tökéletesen fut semmi gondom vele sorolhatnák pár külföldi cég játékát ami sokkal rosszabb,de ha ennyire feltolja az arcod miért játszol vele?:) -
"lóvéjukat a 2 50%-os játékért"
nem egyértelmü.
lóvéjukat a 2db 50%-os játékért -
Ja, hát persze. Az Invictus nem hibás. Megkapták a lóvéjukat a 2 50%-os játékért, és most lógatják a lábukat, meg 3 havonta összedobnak egy peccset.
Remek. Remélem más magyar fejlesztők nem követik a példájukat.
Amatőr, pénzéhes bagázs... -
Az invictus a hibás, mert elvállalt egy olyan melót, amit nem tudott (mégcsak nem is 100%-osra) 70%-osra megcsinálni!
Ráadásul ezt megtette KÉTSZER!
Az insane jó volt. Aztán csá. -
a value pár honapos határidöszabásábol márpedig igenis az következik hogy "bugos mint a picsa"meg félkész de ö fizet igy ha pár honapot ad hát annyit akkor ilyen gamét kap.... -
".+megkerdeznem hany ember vette meg a gamet???mert ha megvettek akkor jogos a reklamacio"
Ez nem reklamáció.
Ez véleménynyilvánítás! Lévén a játék magyarországon nem jelent meg, mégis hogy vegyék meg?
Ja persze, postaköltséggel megrendelni az usából mi?????
Aztán kifizettem xezret egy félkész játékért és mehetek reklamálni mi? Mit érnék vele? A hajamra kenhetem Tamás bátyó monológjait meg "hát még ezt meg ezt akartuk beletenni" magyarázkodásait....
-
hát látom sok fogalmad van az ilyesmiröl:)ha annyira szarok lennének akkor az insane is olyan lenne amilyen,de az nagyon cool,mert 2,5évig készült viszont erre az activision pár honapot adott,ennyi idö alatt nem tud senki jo gamét varázsolni,szal a nem az invictius a hibás,jo munkához idö kell -
És ezt igen tisztelt Tamásunk magarázhatja orrvérzésig, de hogy lejáratták saját magukat a magyar rajongók elött azt nem fogják kimagyarázni.
Érdekes, más magyar fejlesztőcsapat meg tud írni NEM FÉLKÉSZRE egy játékot, ráadásul még nemzetközi piacon is elismerést vívnak ki maguknak. -
Már bocs, de abban minden fikázónak igaza van, hogy legyen egy játék Value, az nem azt jelenti, hogy BUGOS mint a picsa, hogy játszhatatlan, hogy a 3. peccs se javítja ki a hibáit.
A value játékok nem a top kategória, nincs velük annyi meló, de ne mondja már nekem azt senki, hogy manapság ott tartunk, hogy simán lehet pénzt kérni FÉLKÉSZ programokért ha ráragasztjuk a VALUE matricát...
Tudott volna kevesebbet a gém, de azt legalább tudta volna rendesen! Nem beszélve arról, hogy ez a MÁSODIK RÉSZE!
2-szer ugyan azt a szart kiadni a kezedből nem VALUE kategória, hanem gagyizmus.... -
Telán vedd figyelembe, azt, amit kb. 1000x mondtott el már mindenki külön-külön: ez egy VALUE kategóriás játék, amelyet olyan állapotban adtak ki, amilyenben éppen volt! Nézz meg még néhány ilyen kategóriába eső játékot, és utána itélkez...
Hihetettlen, hogy ennyire szűk látókörű és rossz indulatú legyen mindenki... -
Nézd, hiszed vagy nem, az irodában lévő gépeken tényleg nem mindíg jelentkeznek azok a bugok, amik nálatok. Volt olyan tipikus hiba, amit nem is tudtak előidézni. -
Hehe.
Mindenki nagyon várja a peccset?
És mégis mi a tökömnek?
Régi hibák felének az orvoslása, új hibák előkerülése.
Egyes gépeken gyorsulás, más gápeken lassulás.
Legalábbis az Invictus-tendencia szerint :-DDDDDD -
én azt furcsáltam hogy még anno,volt a boriton lángnyelv amitöl megrémültünk,de aszem mátrix-nak azt mondták hogy az activision montirozta oda,viszont ebben a riportban megemlitette,hogy az is lett volna benne,ha van elég idö:) -
dav #18371 Na, ez a "quote" makró elég bénán néz ki :) -
dav #18370 Én nem olvastam a cikket, de Tamásnak már egy szavát sem hiszem el.
Például ez is röhejes:
a rengeteg bug oka hogy a tesztelök nem jelezték öket
Na azok szép kis tesztelők lehettek. De azért esetleg Tamásék is elindíthatták volna a játékot egyszer. Nem kell hozzá olyan sok idő, hogy az ember bugra találjon :(
Ez se semmi:
rengeteg dolgot nem raktak bele amit szerettek volna
Tamás sosem fárad, ha hitegetésről, mézesmadzag-húzogatásról van szó. A beletett dolgokat csinálnák meg használhatóra, ne mindig a többin járjon az eszük.
Tudom, itt senki nem szereti a játék fikázását, de Tamás nyilatkozatai mindig felhúznak (végülis a játékot most nem is szidtam, csak őt).
Üdv:
dav
-
hali,látom még mindig nincs pecs,addig nem is nyomom,mert igy nagyon gáz,de az elsö részel jokat nosztalgizok
nem olvastam visza de nemtom látta-e valaki a gamestarban a ciket a gamérol tamásal is volt interju benne,aki elmondta rengeteg dolgot nem raktak bele amit szerettek volna,és fel sem sorolja mert rögtön azzal bombáznák hogy tegyék bele 1 pecsbe
a rengeteg bug oka hogy a tesztelök nem jelezték öket,a szükös határidö miatt nekik nem volt idejük rá,de mondjuk ha minket kérnek rá ingyé alaposan kiveséztük volna:)))
-
OFF:
Aki hozzám hasonlóan imád nevetni, az nézzen el a INDEX.hu Lett-Magyar meccsközvetítésére. Betegre röhögtam magam azon, amin sírni kellene... -
ROTFL!!!!!!