.
  • M@TriX
    Na látom megint van egy kis FIGHT. :)
    Akkor én most rendet rakok. :)

1. "én azt furcsáltam hogy még anno,volt a boriton lángnyelv amitöl megrémültünk,de aszem mátrix-nak azt mondták hogy az activision montirozta oda,viszont ebben a riportban megemlitette,hogy az is lett volna benne,ha van elég idö"

Igen, mondta nekem Tamás, hogy az ActiVision rajzolta oda. Milyen riportban mondta? Én nem olvastam erről a lángnyelvesről.

2. "Mindenki nagyon várja a peccset?
    És mégis mi a tökömnek?
    Régi hibák felének az orvoslása, új hibák előkerülése.
    Egyes gépeken gyorsulás, más gápeken lassulás."

<a href="http://www.standard.hu/surgos/tuskevar/bugok_javitva.txt" target="_blank">iTT</a> a lista az eddig javított hibákról és újításokról.

3. "Telán vedd figyelembe, azt, amit kb. 1000x mondtott el már mindenki külön-külön: ez egy VALUE kategóriás játék, amelyet olyan állapotban adtak ki, amilyenben éppen volt! Nézz meg még néhány ilyen kategóriába eső játékot, és utána itélkez..."

Nem ez az ok. nem jut eszemb, hogy mi volt a címe, de vietnámban kell orvlövészkedni. Value volt, de nagyot ütött.
    Ehhez még annyit, hogy vannak olyan gyanítások, miszerint az Activision úgy csinálja, hogy egy nem Value terméket akar kicsikarni a Street Legal-ból és az állomásokat kiadja Value-ként. Persze ez aligha igaz, de elképzelhető...

Még valami: persze az Invictus sem angyal. :) De: bevállalta a játékot, csak nagyon részleteset akart. Alkatrészek tömkelege, valósághű törés.... amit ennyi idő alatt nem tudott megcsinálni. Ami nem is csoda, mert ezek őrületes nagy munkák. (Ezért nem csinálta meg eddig más a valósághű törést meg az ilyesmiket.)

Az ActiVision-ről meg annyit, hogy nagy szar. :) Az SL 1 is volt náluk egy hétig "tesztelésen" és úgy jelent meg ahogy. Ha valaki nem látja ez mekkora játék akkor barangoljon az alkönyvtárakban. Én a textúrák részletességén is kikészültem. Nézzétek csak meg. A játékban sajna mosottabban jelennek meg, nem látszik milyen részletesek. Meg a cfg-k. Minden be van állítva.. stb....

De reménykedek egyszer KIrály és szépen futó SLt kapunk. :)