46061
.
-
nem tudja valaki dc++-on megosztani??? -
áááááááhhhh nem bírom én ezt a várakozást, pláne ilyen kommentek után -
Kipróbáltam a peccset. Hááát... Nemtom hol kezdjem. KIRÁLY!!!
Végre elfogadható a sebesség (még nem tökéletesen élvezhető, de élvezhető), nincs rögtön az elején lehetőséged Pink Slip-ezni és millákat összekeresni, jobb tuninglehetőségek, érezhető nitró (mellesleg mostmár állítani is lehet az adagolt mennyiséget), jobb kocsivásárlás rendszer (lehet hiányos, de olcsóbb kocsikat venni, én rögtön egy sunstrippel kezdtem, ha jol emlékszem a nevére). A kezdeti pénz szinte semmire nem elég és ez jó. Én rögtön csupasz karosszériával álltam oda a rejtvonalhoz alap motorral, hogy egyáltalán fedezhessem a nevezési költséget. Sokkal jobb gyorsulási versenyek (ha néző vagy akkor általában egyforma kocsikat szokott egymás mellé beosztani és így izgi a verseny). Áá, annyit lehet erröl áradozni, hogy reggel lenne mire a végére érnék. El se merem képzelni, hogy mi lesz a full peccsel, ha már a béta ekkor javulást csinált. Nekem 8, de ezt az új kezdés ki ne szedjétek, unalmas lenne ha percek alatt meglenne a millió dollár (bár tuti lesz olyan kisgyerek, akinek ez túl nehéz és majd írja a levelet az Invictusnak, hogy
"lécilegyenmárkönnyebbmertbénavagyokléci".
HAJRÁ INVICTUS!!! MEGJÖTT A HITEM!!! -
En sietnek;) Menj szolj az Axeleronak;) -
nekem azóta már félig bejött az invictus oldala
-
siess alexease! -
ijjjj de sok
addig elalszok
-
40 perc. -
Tudom, hogy most nem vigasztal, de meg ma valamikor feltolom hozzam is lokalba. SLC -
nem tud valaki egy másik helyet ahonnan le lehetne szedni? -
be se jön az invictus oldala:((( -
Nem tudom leszedni, plííííz valaki help!!!! 
-
Úgy látom van 

Invictus
-
Nincs levedve a CD, igy elfogadja. -
NO van már peccs? -
azt mondjatok meg, hogy jaccotok vele, ha nektek is warez isotok van?
patcheles utan nalam pattog jatek a cd-ert -
Az ejszakai versenyek midnight-kor vannak;DD Az kint, az ejfel utant jelenti;) -
#19154 Nekem is van gondom: senki nem akar velem éjjel kiállni.Ad egy listát, hogy ezek versenyeznének velem, de nem tudom kiválasztani egyiket sem. Nincs elég presztizsem? -
#19153 Fefe23: Én 23 után szoktam kimenni versenyezni, meg kell keresni a zöld zászlót, forogj összevissza, a térkép szélén valamelyik irányban fel fog tűnni! :)
-
Első indításra nekem is előjött a fekete alapon menüszöveg bug, a sebesség jó, és összességében 2 perc alatt pozitív képet kaptam :). -
NAGYON KIRÁLY!!!ÍGY TOVÁBB! 

-
Csak ennyi bugot találtál? Irigyellek. :D -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá...........
Pont most hétvégén nem érek rá, így csak Vasárnap este elött nem játszhatok vele.....
De mégis:

-
ok elindult -
sziasztok tudom hogy hülye kérdés honnan lehet letölteni a patch-et a honlapjukról nem jön! -
Nálam is szaggatott, de most már ok! A gond nálam az ABS. Ha be van kapcsolva, gázadásnál is szüttyög a hang, akad az egész. Kikapcsolva a hangok megjavulnak és folyik az egész (néha azért persze tölti a pályát). 256MB ram van itt is.
Mivel ez publikus béta (gondolom):
-ABS bekavar a hangnak, és mindennek.
-Ha felbontást váltok elmegy a kép. A kezelőfelület egy része marad.
-A kamera alámegy az útnak néha, ami átlátszó arról a feléről.
Szép munka amúgy, grat Invictus. -
nekem is jó lenne vmi money -
hát optimalizálhatják még égészen nyugodtan! szaggat! a motorhang meg elég lol! az is szaggatva jön...de a zene meg simán faszálul....nem ertem...viszont valaki mondhatna egy konnyu penzkeresesi lehetoseget, mert ez a pici golf nem az igazi :) -
#19139 Mennyit swappel? Nálam 2 sec enként hozzányúl akkor pedig faxán berándul a kép -
Kinek hogy teccik ???
-
#19136 Ki, mennyi ram -mal próbálja? Nálam 256 -tal szinte folyamatosan tekeri a vinyót
-
Juhejj. Jöhetett volna 4 előtt, akkor nem 2.5 óra lett volna letölteni. Na mind1, holnapra lecsúszik. -
Valaki elmondhatná, hogy egy 400 lőerős einvagennel hogy a jóistenbe lehet egyenesen menni. Bármilyen beállítással megyek, kettesben és hármasban azonnal keresztbeáll, amint gázt adok. Négyesben nemtudom mit csinál, mert odáig még nem sikerült felváltanom vele. -
Koszi, eszrevettuk;)) -

-
ITT A PACHT
-
na nézzük! megprobálom ujra hátha elindul. -
Most jott ki a Patch par oraja. Kell egy-ket nap, amig feltori valaki. Vagyis, most nincs. -
A hangkartyad a diag szerint nem geszseges, de ez meg nem biztos.
Probald a jatekban a Options-nel allitani a hangot 2D, 3D, Automata stb. Esetleg kapcsolj ki minden hangot es/vagy torolj ki minden WAV-ot a konyvtarakbol, ideiglenesen, csak tesztnek. Ha igy megy, akkor biztos hangkartya.
My Computer/Properties/Advanced/Performance Settings/Advanced/Virtual Memory - Change/Custom Size: 1024/1024. De emiatt nem fagyna igy, max szaggatna, toltogetne.
-
rvp #19126 hello
megvan a patch, de kéne nekem is egy exe a cd miatt
megköszönném
[email protected]