46061
.
-
nekem is vmi ez a helyzet csak nekem napal se megy. -
Nincs valakinek pár ötlete hogy a szaggatáson hogyan lehetne javítani? Főleg éjjel mert azoktól a hülye új lámpáktól nagyon gáz. Nappal viszonylag jól fut, de éjjel gázos. -
alexease. help! ha a hangot software-ra állítom akkor az gyorsít vmit? -
Ez nem arkad jatek, hogy beulok, azonnal mindent megnyerek, azt' en vagyok a f*sza gyerek. Epiteni kell, tuningolni, alllitgatni, tesztelni stb. Sok tesztpalya, ellenfel kereses, autokazas. Sok turelem. A gyorsulasi versennyel meg nem 2 perc tuning utan erdemes problakozni. Ott meg bika autokkal is 50-50%, es ez igy jo.
Aki meg torni akar, az valasszon mas jatekot - ami egyelore nincs. Ez nem a toresrol szol.
Akinek problemaja van a jatekmenettel, annak ott a Midnight Club II., meg jon az NFS Underground, tolja azt. Neki valo. -
rvp #19401 fur=fut -
rvp #19400 nagyon jó lett a játék!!!!!!!!!!!!!
így a peccsel olyan lett, amilyenre vártam.
halálfolyékonyan fur nappal-éjszaka, jók az új cuccok, elég nehéz is, tehát szinte tökéletes
más: akinek nem megy, mert kéri a cd-t, az daemon tools-al töltse be a cue fájlt és menni fog (ha kell, írj) -
a 4.pont kinek ment? -
1. Nem kell mindenáron 500 lóerős kocsival kezdeni, de 900 pénzből is el lehet indulni szép lassan felfelé.
2. Ha egy turbós kocsival nem tudsz nyerni az elején, akkor játssz legoval inkább, vagy tanuld meg használni a váltót. Lehet nyerni, később válik igazán nehézzé.
3. Eddig az volt a baj, hogy túl könnyű volt. Most már van benne kihívás, ezt akarta mindenki.
4. Kapcsold feljebb a felbontást, még gyorsulni is fog kicsit :). Nálam 1200-as tualatinnal nincs sebességprobléma, igaz kicsit vissza kellett venni a detailt. -
a Nitro müxik csak sokat kell neki adni és ne álló helynél adjátok neki fullra hanem igy hármas-négyes küröl. amugy aktiválva van a nos?
Más: a Hardveres 2D Vagy a software-s zenével lesz gyorsabb a gép? hogyan lehetne elérni hogy élvezzem is? -
1 bug: A lancer jobb első ajtó modell elhelyezés hibás, a kocsi alá rakja. -
Dekka #19395 berakod magadnak a sok penzt,elinditod a jatekot,es geszen addig ameddig nem akarja menteni a jatekot minden ok,aztan ha valamilyen kbol mentesre kerula sor,akkor save-error-ral leall az egesz.... :( -
Redfox #19394 Miért? Nem engedi a peccs? -
Dekka #19393 az a baj a regi save-edit-tel,hogy ha hasznalod,utna nem fox tudni menteni... -
Redfox #19392 Nekem mostmár csak az a fránya NoCd kell. -
Redfox #19391 Megnéztem az officialját a CrashDay-nek, mondhatom ez zúzós játék lesz. -
Nekem is bejövős!!! :)
Valakinek van sok pénzes csítelt szévgémje vagy trénere???
Mertha ja, adhatna linket vagy valamit... :)
Mélre is jöhet... :)
Písz, megyek kamionozni... :) -
buek #19389 Szép kép:) -
buek #19387 Gf FX 5600
2500+
512ddr 400mhz(dual ddr szal 2db 256)
És nagyon jól megy:)) -
Helyes...énis így érzek néha...
A teszt pálya jó, lehet törni. Csak nincs della... :(
Amúgy meg normális játékra ottvan a 18 WoS AA.
Vagy majd a CrashDay. Na, az lesz az én játékom...
Összeteszem a kezem, ha kijön. Még akár vasat is veszek alá... :)
Csak TÖRHESSEM AZ AUTÓKAT!!! CRASH RULEZ!!! -
zsír a gém, megyek össezpakolok egy golfot :) -
Van ehhez valami manicsináló???
Tesztelni akarok, nem pedig versenyezni... :)
Megépíteni, aszt jól ripityárattörni és kezdeni előről. Ezért volt jó az első rész... :)
Majdhogynem az uccát se láttam... :)
Szóval tud valaki valami mani csítet ehhez??? -
Háteztmegyhogycsináltad??? -
Dekka #19379 egesz jol jatszhato a peccsel :D
-
Amúgy minden istenkirály!!! 

Invictus
-
Még mindíg működik az saját autó duplikálassal szerzett könnyű zsebpénz! -
Hat az a gef4 mx gyenge hozza szerintem. Esetleg az segithet ha 16 bitesre allitod a szinmelyseget. -
Igen. Alapból 20%-ra van állítva és asszem 0 és 40 között lehet mozgatni. -
Szalacsy #19373 Ja, felbontás 800*600*32, hang hardware 2d, látótávolság 130 m, forgalom - gyalogosok levéve. szóval minden -
Szalacsy #19372 Sziasztok. Egy kis gond: invictus.hu ról leszedtem a patchet, barón fel is ment...játék elindul, zsír... autó működik, irányítás, törések istenkirály lett.
DE : A hang ugynúgy szar maradt, mint régen, emiatt, vagy miért szaggat ugyanúgy, pedig a hardvergyorsítást teljesen levettem, és sok wav ot kitöröltem . Pl.: madárcsicsergés, templom, utcazaj, ilyesmi. A parancsikonnál átállítottam win 98 kompatibilisre. Van erre valami megoldás?
( winXP, proci 1200, 512 sdram, geforce 4 mx440 64 MB.) Ez ennyire kevés lenne neki?
-
KillerCorp. #19371 Nova lett pénzem hogy vegyek superchargert a kocsimba...
Megvettem meg megvettem a hozzá való szíjat de nincs meg a cső!
Patch elött ott volt a charger mellet most meg nem találom sehol!
Most hiába van rajta a charger nem tölt:(
5let? -
Ugye összkerékmeghajtással van kapcsolatban? -
Nova: nem tudod hogy ez esetleg mit jelenthet: Limited Slip Differential Lock Rate? -
Eddig pozitív. A honda az elején karosszéria nélkül kezdőpénzből 300 lóerő körüire építve elég az első pár versenyre. Később turboval 380 lóerő körül sem elég, hogy a zöld csapat első pár tagját legyőzzem. A nitró erősebb, de még így is kevés. Eddig nem versenyezhettem kocsiért, és még csak 1-2000 a tét éjszaka is, úgyhogy el lehet felejteni a hirtelen meggazdagodást. Alig tudtam összedobni egy superduty-ra. Viszont utána csak lestem, mennyivel jobban érezni, hogy orrnehéz a kocsi. Nagyon gyorsul, ezzel már tovább fogok jutni, de fejleszteni nem nagyon fogom még tudni, a természetes ammortizációt épphogy tudom fedezni a nyereményekből.
Az ellenfelek jobban vezetnek végre, és a rajtot is jól szokták elkapni. Egyetlen alkalommal fordult elő, hogy lefulladt az ellenfél, amúgy 12 sec alatti időket futnak.
Tehát a játékmenet nagyon sokat javult.
A fizika is sokat fejlődött, a fékekkel sincs már baj, és törik a kocsi gyönyörűen.
A grafika is változott, szebb fények, jobb füst, stabilabb és gyorsabb engine, jobb töltési rendszer. Kicsit több beállítás van, hasznos.
A hangnál lehet állítani, hogy software, hardware (2d), vagy hardware (3d) hangzás legyen, nálam a hw(2d) a leggyorsabb.
Az irányítást nem dícsérem sokat, magáért beszél. Tarthatóak a kocsik, 700 lóerőig legalábbis egész biztos :). Billentyűzetről tökéletesen vezethető, egérrel még nem próbáltam.
Bugokat nem találtam eddig, leszámítva egy apró menühibát, a popup helpek nem mindig ott jelennek meg, ahol kéne.
Az alkatrészek cserélhetők, és végre minden úgy működik, ahogy kell. Figyelni kell az összerakási sorrendre, mert különben nem hagy mindent betenni/leszedni.
Olyan lett, amilyennek először kellett volna, tyű. -
No skacok eljutottam odaig, hogy uj motort vettem a golfba es tudtam meg venni nos-t meg a hozzavalo adagolot. Semmi hatast nem vettem eszre, ha nyomogattam az N billentyut.
Valaki tudott mar eletet lehelni a nitroba?
Nagyon tetszik, hogy nem lehet par verseny alatt tizezreket nyerni. Raadasul meg nem is tudtam az automat tetnek feltenni. Most eppen egy 10000 $-os engine-kit lebeg a szemem elott. Kell hozza par varosi futam.
Nem tudom a patch elott lehetette-e, de most van amikor te valaszthatod meg az utvonalat! -
Dekka #19365 a peccset a www.buildersedge.org-rol szedheted le -
KillerCorp. #19364 Redfox: persze hogy kell hozzá a bin fájl abba van a játék.
Nem találom sehol a supercharger csövét eltün onnan!!!
Most hiába raktam be ad lóerő plusszt de nem tölti a superchargert:(
Nem tudja vki hol van?
Már megnéztem mindenhol. -
#19362 Nah, betettem a +256 ramot, most 512 van, így már érezhetően kevesebbet tekeri a vinyót.
Hardveres hang kikapcsolása még mindig sokat számít, javaslom tehát.
Mindezek mellett,minden létező effektet bekapcsolva (máshogy nem vagyok hajlandó játszani) tehát 4x AA 8xAF 1024*768*32 nappal majdnem tökéletesen megy kb 92%
éjjel rosszabb a helyzet, ott kb 70% -ot adnék.
Invictus tessék tovább optimalizálni!
-
Mégis milyen géped van ha szabad kérdeznem? -
Redfox #19360 Sehol senki? -
Redfox #19359 Mert nekem nem megy, csak azért. Igaz én alcohol 52-vel csinálom, mert a 120-nak lejárt a license, de nem ez a baj. Honnan van meg az iso?