46061
.
-
Nagyon megvagyok zavarodva!
Most ezen az oldalon a illegal street/illegal street racer es cumók vannak fent!
de honnan tudjam hogy melyik meik....?
Nemtud valaki még valamien megoldást miértnem tudok estin versenyezni...? -
:))))) -
gondolod a hangkártya drivere ilyent csinál???
Amúgy NForce2 MCP... -
Akkor bocsi, igazad van. Tegyel fel Win2000-et, vagy masik hangkartya drivert. Sok sikert. 

-
nemérted!
ugyan azzal a kocsival, ugyan azzal a beállítással is!
amúgy elég gáz lenne, ha egy autó felborulna a kanyarban... ilyent utoljára a mercedes A class csinált
-
járgány nekem is borul, mint a wartburg. viszont teló csere vhogy nem jött össze -
Nem gep fuggo. Tegyel ra keskenyebb es kemenyebb gumikat es/vagy normalisabb felfuggesztest. -
eh de f*sz vagyok.. mér nem néezk körbe mielőtt pofázok.. nemis a pöcs a baj, hanem hogy 512-ről 256-ra méreteztem át és nem teszteltem anno és most jöttem csak rá, hogy ez van:/
de azért kösz:) -
Hi!
Olyant tapasztalt már valaki, hogy a kocsik felborulnak kanyarban? (sík aszfalton természetesen)
Egyik gépemen ezt csinálja, de a másikon nem
-
Ki kell maszkolni oket, es alpha channel-lel kell elmenteni. -
csináltam anno decalsokat az SLR-be és a pöcs utána szépen oda rakja a fehér hátterüket is némelyiknek. ilyenkor mi van? -
Ha valaki matricazni akar a jatekban, akkor van az oldalamon nehany szaz matrica, minden temakorben;) Foleg automarkak, tipusok, gyartok, tuning cegek, alkatreszgyartok stb. Osszesen a pack tobb mint 1200 darabos;) Abbol meg csak az L betuig van fent, de ha lesz ra igeny - es persze idom - akkor folytatom.
SLC Decals -
Ja;( Azt nagyon elbaltaztam:(( Sorry.
Pedig ugy jatszotam vegig a Zoldeket, es semmi problema nem volt. Most pech, mert a Kek garazsbol kijovett epp arra kellett mindig menni;) -
A vegsebesseg sokmindentol fugg. Pl az attetelek, valto, kuplung, kerekmeret, legellenalas stb. Hiaba a csupa izom, ne (csak) az szamit. Pl. Az Ikarusz 125e motorja kb. 250HP, de meg sem megy 70km/h fole;)))))))))))
de ezzel nem azt mondom, hogy tokeletes a jatekban a beallitas, mert gozom sincs. Csak azt, hogy itt nem ugy van megoldva, hogy van X autod, vagy Y motorod, es az ennyit meg ennyit megy fixen (az majd az NFS-ben
). Itt minden menetteljesitmeny, HP, Nm stb., mindenegyes alkatresztol es kapcsolatuktol fugg. Vagyis, lehetsegesek a hibak;)
-
Alex tényleg úgy tűni hogy az volt a problem, thx hogy szóltál. -
Mola #20346 SuperDuty + keverék motor:
935 Nm
719 HP
0-100 2.671 s
0-200 5,274 s
1-4 mérföld 8.241 s -
A realitás: van a chevrolette corvettenek egy Sledgehammer névre hallgató változata. A pontos adatokra nem emlékszem, de azt tudom hogy egy V8-as 5700 ccm-es motor van benne biturbóval. Ebből sikerült kicsikarniuk 980 LE-t. A legnagyobb mért végsebessége 410 km/h volt. Ehhez viszonyítva reális az MC sebessége. -
Bazze Alex, pedig bíztunk benned
-
amúgy kicsit érdekesen megy az Emer is. Nem igaz hogy egy 600 akárhány lovas kocsi nitro nélkül nem megy 300 km/h-t. Viszont belegondolva az MC megy a legreálisabban. A Haulerben valamit nagyon elírhattak, mert ahhoz képest hogy 2200 kg és van benne egy kb 750 LE-s motor 550 km/h-t még nitróval se nagyon kéne mennie... -
Alexease... megadnád az icq számod? vagy msn..? -
Emer Nonus. A játékban ez felel meg a Nissan Skyline-nak. -
Akinek fagyasa van, az szedje le a kicsinyitett texturaimat (ha fent van), amiatt van:( Az egyik textura alul meretezett lett:(( Sorry!!!!
Ezt elb*sztam!!!
-
Hi!
Kérhetnék valakitől egy nagy szívességet...? csinálna valaki egy new carriert Penge névvel és átküldené nekem...?
nemtom sehogy sem megy hogy kitudjak hívni embereket az estin.... :o(
Street legal racing! redline -
Most mondja meg nekem vki, hogy ez az autó a baiern, vagy pedig a nonus?
erre az autóra gondoltam -
A csajos hiba nem mindig igaz. Múltkor úgy fagyott le hogy mögöttem volt...
-
28 es afolott. -
Alex plz válaszolj nekem, te biztosan tudod 
-
Street Legal: 
Street Legal Racing: Redline:
-
buek #20320 MAtrix:
Maxon vana játék akkor is placs lesz..végig néztema vidkártyánál,hátha van valami beállítva,de akkor is..Annyira nem érint..jobban tedszenek a sima autók:) -
Sreet Legal old, Sreet Legal Racin: Redline very good -
Minek neki az 1 ha van a 2 ami sokkal kossal jobb? -
valaki mondja meg plz haynast kell írni hogy a pirosaknál legyek mert nekem most 27-et ír és elvileg első vagyok a kékeknél, de lehet megint nem mentette le rendesen. A 28 az a piros utolsója? -
a patch elött csak építgettem, nem versenyeztem. -
Már most melyikre gondolsz?
Mert a CRX visszatöltés nekem csak a patch óta van.
A lányos hiba meg nem tudom mert a patch elött nem akartam kipróbálni a gamét szal azt nem tudom. -
Minek demó ha megvan az eredeti?
Vagy neked dobozos kell?
Mert akkor meg lehet szerintem rendelni az Invictus oldaláról vagy valahonnan, külföldi oldalakról pl. -
ez régebben bug volt, a patch óta nem találkoztam ezzel a hibával... -
Attól függ do you mire thinking. If Sreet Legal 1, than you megszívtad, because very komplikált. If Street Legal RR, than you install patch and dowload crack innen: http://www.freeweb.hu/terminathor/slrrcrack.exe
And what a hibaüzenet? -
nah most megnyertem a versenyt mert a hátam mögött volt a csaj és nem fagyott ki, még ha amiatt van is hogy belenyultunk, akkor is bugnak számít szerintem. Meg a másik, hogy ha a CRX-et visszatöltöm mindig ezüst lessz de a játék eleje óta, nem is engedi utána festeni. -
érdekes... esteleg sotwreseen nincs bekapcoslva valami textúratömörítés? -
Ez már szívás a javából, tényleg az lessz, hogy ha elötted van a csaj akkor amiatt fagy, mert mentem volna a kékek elsőjével, indulóból kifagyott, erre visszatöltöm, megyek még 1et, akkor meg beérek a célba végre verem az elsőt, és utána lép ki :(
Mit csináljak????