46061
.
  • PengeHUN
    Nagyon megvagyok zavarodva!
    Most ezen az oldalon a illegal street/illegal street racer es cumók vannak fent!
    de honnan tudjam hogy melyik meik....?
    Nemtud valaki még valamien megoldást miértnem tudok estin versenyezni...?
  • 12346
    :)))))
  • direwolf
    gondolod a hangkártya drivere ilyent csinál???
    Amúgy NForce2 MCP...
  • Alexease
    Akkor bocsi, igazad van. Tegyel fel Win2000-et, vagy masik hangkartya drivert. Sok sikert.
  • direwolf
    nemérted!

ugyan azzal a kocsival, ugyan azzal a beállítással is!

amúgy elég gáz lenne, ha egy autó felborulna a kanyarban... ilyent utoljára a mercedes A class csinált
  • 12346
    járgány nekem is borul, mint a wartburg. viszont teló csere vhogy nem jött össze
  • Alexease
    Nem gep fuggo. Tegyel ra keskenyebb es kemenyebb gumikat es/vagy normalisabb felfuggesztest.
  • 12346
    eh de f*sz vagyok.. mér nem néezk körbe mielőtt pofázok.. nemis a pöcs a baj, hanem hogy 512-ről 256-ra méreteztem át és nem teszteltem anno és most jöttem csak rá, hogy ez van:/
    de azért kösz:)
  • direwolf
    Hi!

Olyant tapasztalt már valaki, hogy a kocsik felborulnak kanyarban? (sík aszfalton természetesen)
    Egyik gépemen ezt csinálja, de a másikon nem
  • Alexease
    Ki kell maszkolni oket, es alpha channel-lel kell elmenteni.
  • 12346
    csináltam anno decalsokat az SLR-be és a pöcs utána szépen oda rakja a fehér hátterüket is némelyiknek. ilyenkor mi van?
  • Alexease
    Ha valaki matricazni akar a jatekban, akkor van az oldalamon nehany szaz matrica, minden temakorben;) Foleg automarkak, tipusok, gyartok, tuning cegek, alkatreszgyartok stb. Osszesen a pack tobb mint 1200 darabos;) Abbol meg csak az L betuig van fent, de ha lesz ra igeny - es persze idom - akkor folytatom.

SLC Decals
  • Alexease
    Ja;( Azt nagyon elbaltaztam:(( Sorry.
    Pedig ugy jatszotam vegig a Zoldeket, es semmi problema nem volt. Most pech, mert a Kek garazsbol kijovett epp arra kellett mindig menni;)
  • Alexease
    A vegsebesseg sokmindentol fugg. Pl az attetelek, valto, kuplung, kerekmeret, legellenalas stb. Hiaba a csupa izom, ne (csak) az szamit. Pl. Az Ikarusz 125e motorja kb. 250HP, de meg sem megy 70km/h fole;)))))))))))

de ezzel nem azt mondom, hogy tokeletes a jatekban a beallitas, mert gozom sincs. Csak azt, hogy itt nem ugy van megoldva, hogy van X autod, vagy Y motorod, es az ennyit meg ennyit megy fixen (az majd az NFS-ben). Itt minden menetteljesitmeny, HP, Nm stb., mindenegyes alkatresztol es kapcsolatuktol fugg. Vagyis, lehetsegesek a hibak;)
  • Stranger
    Alex tényleg úgy tűni hogy az volt a problem, thx hogy szóltál.
  • Mola
    SuperDuty + keverék motor:
    935 Nm
    719 HP

0-100 2.671 s
    0-200 5,274 s
    1-4 mérföld 8.241 s
  • Stranger
    A realitás: van a chevrolette corvettenek egy Sledgehammer névre hallgató változata. A pontos adatokra nem emlékszem, de azt tudom hogy egy V8-as 5700 ccm-es motor van benne biturbóval. Ebből sikerült kicsikarniuk 980 LE-t. A legnagyobb mért végsebessége 410 km/h volt. Ehhez viszonyítva reális az MC sebessége.
  • Stranger
    Bazze Alex, pedig bíztunk benned
  • Stranger
    amúgy kicsit érdekesen megy az Emer is. Nem igaz hogy egy 600 akárhány lovas kocsi nitro nélkül nem megy 300 km/h-t. Viszont belegondolva az MC megy a legreálisabban. A Haulerben valamit nagyon elírhattak, mert ahhoz képest hogy 2200 kg és van benne egy kb 750 LE-s motor 550 km/h-t még nitróval se nagyon kéne mennie...
  • PengeHUN
    Alexease... megadnád az icq számod? vagy msn..?
  • Stranger
    Emer Nonus. A játékban ez felel meg a Nissan Skyline-nak.
  • Alexease
    Akinek fagyasa van, az szedje le a kicsinyitett texturaimat (ha fent van), amiatt van:( Az egyik textura alul meretezett lett:(( Sorry!!!!
    Ezt elb*sztam!!!
  • PengeHUN
    Hi!
    Kérhetnék valakitől egy nagy szívességet...? csinálna valaki egy new carriert Penge névvel és átküldené nekem...?
    nemtom sehogy sem megy hogy kitudjak hívni embereket az estin.... :o(
    Street legal racing! redline
  • Csacsi
    Most mondja meg nekem vki, hogy ez az autó a baiern, vagy pedig a nonus?
    erre az autóra gondoltam
  • Stranger
    A csajos hiba nem mindig igaz. Múltkor úgy fagyott le hogy mögöttem volt...
  • Alexease
    28 es afolott.
  • Fefe23
    Alex plz válaszolj nekem, te biztosan tudod
  • Alexease
    Street Legal:
    Street Legal Racing: Redline:
  • buek
    MAtrix:
    Maxon vana játék akkor is placs lesz..végig néztema vidkártyánál,hátha van valami beállítva,de akkor is..Annyira nem érint..jobban tedszenek a sima autók:)
  • Fefe23
    Sreet Legal old, Sreet Legal Racin: Redline very good
  • Fefe23
    Minek neki az 1 ha van a 2 ami sokkal kossal jobb?
  • Fefe23
    valaki mondja meg plz haynast kell írni hogy a pirosaknál legyek mert nekem most 27-et ír és elvileg első vagyok a kékeknél, de lehet megint nem mentette le rendesen. A 28 az a piros utolsója?
  • Fefe23
    a patch elött csak építgettem, nem versenyeztem.
  • Fefe23
    Már most melyikre gondolsz?
    Mert a CRX visszatöltés nekem csak a patch óta van.
    A lányos hiba meg nem tudom mert a patch elött nem akartam kipróbálni a gamét szal azt nem tudom.
  • Fefe23
    Minek demó ha megvan az eredeti?
    Vagy neked dobozos kell?
    Mert akkor meg lehet szerintem rendelni az Invictus oldaláról vagy valahonnan, külföldi oldalakról pl.
  • M@TriX
    ez régebben bug volt, a patch óta nem találkoztam ezzel a hibával...
  • M@TriX
    Attól függ do you mire thinking. If Sreet Legal 1, than you megszívtad, because very komplikált. If Street Legal RR, than you install patch and dowload crack innen: http://www.freeweb.hu/terminathor/slrrcrack.exe

And what a hibaüzenet?
  • Fefe23
    nah most megnyertem a versenyt mert a hátam mögött volt a csaj és nem fagyott ki, még ha amiatt van is hogy belenyultunk, akkor is bugnak számít szerintem. Meg a másik, hogy ha a CRX-et visszatöltöm mindig ezüst lessz de a játék eleje óta, nem is engedi utána festeni.
  • M@TriX
    érdekes... esteleg sotwreseen nincs bekapcoslva valami textúratömörítés?
  • Fefe23
    Ez már szívás a javából, tényleg az lessz, hogy ha elötted van a csaj akkor amiatt fagy, mert mentem volna a kékek elsőjével, indulóból kifagyott, erre visszatöltöm, megyek még 1et, akkor meg beérek a célba végre verem az elsőt, és utána lép ki :(
    Mit csináljak????