46061
.
-
Fefe: Milyen futóművet használsz? Lsz írd le! Összeraktam a motort, de egy mcb-be! 780le -
holley #20447 aham sikerült:) nem erre a megoldásra gondoltam volna:D thx a segítséget -
Esetleg jatsz a jatekkal is. Menj az utcara versenyezni. -
holley #20445 Ájjlebobbi ha ittvagy lécci gyre már fel mircre #lfs.hu ra -
LOL 

Latom gozod sincs a szamitastechnika alapjairol;)) Bocs, de nekem furcsa, hogy valaki hasznal egy jo draga szamitogepet, es azonkivul, hogy jatekot nyomjon rajta, fingja nincs semmirol.
Az 1C az hexadecimalis. Az 28 dec.-ben. Vagyis a Hexeditorral elszamolsz a 28. byte-ig, es az ott levo hex. szamot attirod hexa 14-re (vagyis dec 20-ra). -
Sziasztok!
Légyszi adjatok egy linket ahonnan letudom tölteni a gamet
mert már nem bírom ki.
Köszi!!!! -
Hi!
Nemtudtok valami megoldást arra hogyan szerezzek 200$ ezen múlik hogy eladjam a frissen szerzett vadiúj kocsimat.. :o(((
valami cheat progi vagy iesmi nincs a street egal racing: redline hoz???
help plsss -
holley #20440 nem ertem nekem a main fájlba nincs ilyen. Letültöttem egy hex editort hatha azzal látok v.mit de ottse volt iylen hogy 1c hex. PLZZ help mi! -
Na látom variálják a fórumot, mit ne mondjak, nekem nem jönn be, az oldalak váltásának a módja. Meg ez a pöttyös háttér is elég fura :) -
sehogy szerintem, de jobb is így.
alapban a 10 000$ kicsit durva volt. 4 verseny és már tudtál egy durva verdát venni. -
"Save/Carrer/neved/MAIN file-ban 1C hex.
14 a kék csapat 20. helye"
-
A kiba..tt, hü..e, matek tanárom felidegesített az órán, így beültem a legjobb kocsimba, hátha megnyugszok! Bazz, jól összetörtem.
ez a matektanáromnak szól!!!
-
Nemtudjátok hogy lehet azt megcsinállni hogy ne 1000$ ért mennyen a verseny?
hanem esetleg többért...? -
Es ne itt
-
szerintem ezt ne ennyire nyilvánosan
-
Tehát mondjuk jobb oldalt 225-ös fékek elöl és hátul is?
Bal oldalt pedig 355-ös fékek elöl és hátul is?
Ha ilyet rakok fel, akkor tudok rendesen "farolgatni" az autóval?
-
nagyon sok új dolog van benne, szóval érdemes leszedni. De ha modemed van és nem sürgős akkor várd meg a nem bétát. Nem tudom hogy lesz e upgrade a betapatchről. Mert ha nem akkor szedhetnéd az egészet előlről... -
:)) -
max -
tegnap elnyomtam egy táblát az Einvagányommal és kiesett az esti gyorsasági szakaszra, az ellenfél térfelére. Akkorát esett rajta, mint egy ólajtó. Így sikerült lenyomnom a zöld klubban a 3. helyezettet egy csóter géppel. 
Szal a táblát ajánlom mindenkinek, van egy rakás belőlük...
-
a 110 GT nél a mennyi az optimális a nitro adagolás...? :o) -
M@triX!
De ez csak a peccs után van?
Meg írd már le, hogy mi van a peccsben, mi új lesz benne, mert én még nem tudtam leszedni, mert otthon modemmel egy kicsit gázos lenne! -
Nekem úgy sikerült a 900le-t elérni, ha a lenti dolgokat összeraktam, de a két exhaust camshaft-ot +5 fokra állítottam be. -
Azért kipróbálnám ezt a mocit egy MC-ben is hogy azzal mit megy, de nekem még sajna nem volt egyik kereskedésben sem egy darab sem. -
Nappali versenynél? Ott csak azok állnak ki veled, akik veled egy csapatban vannak (ha zöld-ekhez tartozol, akkor csak a zöldek, ha a kékekhez, akkor csak a kékek, ha piros vagy, akkor csak a pirosak), plusz a SAJÁT prestige-d elég nekik. -
SuperDuty Extra 750 kaszni
Motor:
MC GT engine block (1300-as alapjárat, 6000-es fordulat)
SuperDuty oil pan
MC GTLE trnsmission (ezt érdemes cserélni 4kerekesre)
SuperDuty 500 H4L left cylinder head
SuperDuty left intake camshaft (-13 fok)
SuperDuty left exhaust camshaft (0 fok)
SuperDuty left camshaft bearing bridge
SuperDuty left cylinder head cover
SuperDuty left exhaust header
SuperDuty 500 H4L right cylinder head
SuperDuty right intake camshaft (-13 fok)
SuperDuty right exhaust camshaft (0 fok)
SuperDuty right camshaft bearing bridge
SuperDuty right cylinder head cover
SuperDuty right exhaust header
MC GTLE crankshaft
MC GT/GTB/GTLE flywheel
MC GT/GTB clutch
MC GTLE connecting rods
MC GTB/GTLE pistons
SuperDuty DOCH camshaft drive belt
Vee-8 supercharger driver pulley
SuperDuty alternator drive belt
SuperDuty Extra 750 intake manifold
SL Tuners 8chanel ported N2O system (maxra húzva)
SL Tuners 7.0 psi roots type supercharger
SuperDuty 500 carburetors (12.50)
MC hood scoop (légszűrő nem kell leveszi a teljesítményt)
Vee-8 roots type supercharger drive belt
SuperDuty crankshaft bearing bridge
Összesen: 947Nm, 900HP !!!
-
Ez nagyon "nos"-os hozzászólás lett :) -
Nos berakod a motorhoz való (4-hengeres, 6-hengeres vagy V8-as) nos-injectort, berakod a palackokat, majd a finombeállításnál ráklikkelsz a nos-injectorra, és jobbra elhúzod a csúszkát. Ezzel azt befolyásolod, hogy mennyi Nos-t adagoljon a motornak... -
Hi!
Elárulnátok hogy mi kell pontosan ahoz hogy a nitrót üzemszerűen lehessen használni!
már mindent megvettem hozzá betettem de csak sistergés van semmi más!
a választ előre is köszönöm! -
Thanxxx!!!:)
-
Előszőr is a Supergamez nyitóoldalon ráklikkelsz a "Fórum" gombra felül, majd a bal oldali menüben beállítások. Itt megtalálod... -
Segitene valaki hogy hogy lehet a nevem helyére képet berakni???? -
Hi ebody! -
Hi ebody! -
felemás féket mondjuk jobb oldalra225 bal355 -
A #20389-esben feltett kérdésemre senki nem tud válaszolni? Valaki, aki ért is hozzá. Nem muszály ismernie, hogy a játékban hogy megy, hanem elég az elv is. Matrix, Alexease? Valaki?
-
Kit érdekel a felbontás, még a munkahelyi monitorom is bírja a 2048x1532-t, de amíg lecsorognak a modemen a képek... -
samurai #20406 amugy rajottem 1280ban nezedd forum nyugodtan szurhatsz 1024es kepet nemnagy az
-
samurai #20405 arol adj kép mitt tettel bele hogy 900lett -
Thx akkor beteszem azt, mert ez használhatattlan :)