46061
.
-
Es nincs hackelve (kek klub, MAIN attiras)? -
Hogy mentesz el tobbszor egy Career-t? -
#20618 -
basic 69 #20627 ötleteket lécci! -
Slr redline patchelve -
Street Legal vagy Street Legal Racing: Redline? Patchel vagy anelkul? Hackelve vagy anelkul? -
Ha egy careert töbször elmentek akkor a prestige meg a pénz mindig az első mentés értékeit adja.Tehát az autót jól elmenti de a prestige és a pénz az első elmentéssel eggyezik meg.
danielT mondta,hogy régen volt már erröl szó.Visszanéztem csak annyit találtam ,hogyha összetöröm az autót és beakarom tölteni jó álapotban akkor ki kell lépni a játékból és úgy kell betölteni.
Mit lehet vele csinálni,hogy ne legyen ilyen?
-
Nem ertem mi kozze egy rendszernek az auto szinehez?!?!
Cserelj drivert! -
Windows Swap, Virtual Memory, Windows Page File stb.
Keresd a System Properties/Advanced/Performance reszben. Allisd min. 1Gb-ra. -
Ezt jol leirtam...;) -
Ilyenel meg nem talalkoztam.
Allits le minden hatterben futo programot, frissitsd a drivereket, allitsd az Options-ben a hangreszt, esetleg kapcsold ki a zenet. -
A regi elmentesen, nem kompatibilisek a patchelt verzioval! Mivel hibas volt az elozo, es javitva lett, valtozott a kod.
A penz es a jatek nehezsege most eleg jol be van allitva. Tobbszor kell menni a hasznalt autoshoz, mint az eletben, hogy ki fogj egy viszonylag jo autot (tipus, alkatreszek, teljesitmeny, ar).
Az elsodleges versenyek, nappal, az utcan zajlanak, kissebb, alapozo tetekert. Azokbol kell tuningolni, az ejszakai, "fontosabb" versenyekre. Ez nem "csak" ggyorsulasi jatek. -
Ez mi: "Gyorsítótárazási"???
Talan a cache? A magyar windows-tol a falra maszok.
Esetleg keves a memoria, vagy a win. swap.
Menie kell XP allatt! -
Ne vard el egy hackelt jatektol, hogy meg mukodjon is.
Amugy nem lesz jo, mert tobb helyen tarolja az infokat, amik kapcsolatban allnak egymassal. -
ZsirosKenyer #20614 cső!
hogy a ****ba lehet a regi patch nelkuli save-eket mukodesre birni a patch felrakasa utan??ugyanis tegnap felnyomtam az update-et de nem tudok boldogulni a jatekkal
amint veszek egy hasznalt verdat mnfjuk 18 rugoert(alaposszeg uygebar 20000 penz) epp csak annyira jut penzem hogy potoljam a hianyzo, pl. kereket mert amint tuningra kerulne a sor elfogy a penzem...az ejszakai versenyeken az elso korben meg nem lehet PINK SLIPSert nyomni csak 1000 penzert..az elso alkalommal meg egybol lenyomnak ugyhogy new carrier! HELP
-
basic 69 #20612 hi,
a hang akad a garázsban, eléggé idegesítő. van valami megoldás?
-
talán a backup mentést veszi vissza nem?... -
azt magyarazza meg valaki, hogy atirtam a dolgokat hexeditorral, lett egy uj main file-om, de bassza elmenteni oda a dolgokat. Felrakok 1-2 uj cuccot a kocsira, kimegyek az utcara, visszajovok, megjavitom, satobbi, kilepek, utana ujra elinditom a jatekot, es ugyanonnan kezdi, ahol az atiras utan kezdte...vagyis a buheralas ota nem menti el a jatekallast... -
Van SuperDuty 500 asom ez bevesz 2 palackot (kicsit + nagyot) szóval most 303 HP van benne a nitro soha se fogy el .. nem tom mért nem:) de a kérdésem az hogy mit kell ebbe bele rakni hogy Turbo's legyen? mert nem turbo's golfba tudom kell az a cha** valami meg a többibe ebbe mi kell ? -
Egyébként most rááltam arra hogy megpróbálom végig vinni csak a Baiernnel, szal siessetek azokkal az elemekkel ;)
Alex, nem lehetne, hogy titokban elküld nekem a javított elemeket a baiernhez?

-
De ha pl. maradna az 1nagy + 1 kicsi és lenne még az ülés helyén + 2 nagy azal már lehetne rombolni az utakon :) -
De ez tényleg nem lenne hülyeség, mert az 1 nagy + 1 kicsi az nem sokra elég, 3-4 gyorsulás és üres :( -
-
Alex!
Ha nem nagy meló, és lehetséges, plz kérd meg őket, hogy csinálják meg azt, hogy ha kiveszem az anyósülést akkor oda is lehessen tenni 2 nagy palackot, mert akkor pont olyan lenne, mint a F2F-ban ;)
Tudom, hogy nem lehet csak látványosabb lenne
-
Szerintem az újabb patch-ig add el vagyél helyette másikat, mondjuk GTLE-t ; Az úgyis jobb;) -
De sajna nem veszi be:-| másnak esetleg beveszi? -
A GTLE-be meg a sima GT-be belemegy 2kicsi 2 nagy palack, GTB-m még nem volt sajna, de szerintem bele kéne menni. -
Nem semmi ;) -
MC GT b-version Nem veszi be a palackot, másnak be? más kocsit tudok nitrozni de ezt nem :-(
-
Tuning motor -
:) -
Erezzetek jol magatokat;))) -
CCke #20594 Megfogadtam a tanácsod Alex, megszereztem az iso-t. A hétvégét vele töltöm :) -
Ez aggaszt engem is :) -
Nem. De ott van az, hogy: "Ha nem lesz vele gond,..." -
Minden egyes sebességfokozatnál van egy-egy csúszka. A csúszkát ballra húzva nagyobb lesz az áttétel, ami miatt nagyobb erővel fogsz gyorsulni, de kisebb lesz az elérhető sebesség. Figyelni kell, hogy a csúszka melletti számok ne legyenek se túl közel egymáshoz, se túl távol.
A gond ott van, hogy ha alapon hagyod, vagy ballra húzod, akkor 1. fokozatból nagyon gyorsan fel kell váltanod 2.-esbe (mivel eléred a limitált fordulatszám tartományt), majd hármasba, és mivel a váltás időtartama alatt nem gyorsulsz, ezért ez nem jó megoldás.
Ugyanakkor túlságosan jobbra húzni sem szabad, mivel ekkor túl nehezen fog felgyorsulni.
Javaslatom az, hogy az 1. és 2.-es fokozatnál húzd egy kicsit jobbra, a 3. és 4.-es fokozatnál csak egy lehellettel jobbra.
Aztán irány a tesztpálya, és nézd meg, jó-e lett a beállítás. -
úgy legyen, és remélem ez nem olyan dátum minta anno hogy: jövő héten... :) -
#20589 A váltó beállításához szükséges némi műszaki ismeret, hogy el tudj igazodni a görbéken, nem bonyolult, de most nem bocsájtkoznék bele egy hosszabb leírásba.Az alap áttételekkel is jól el lehet boldogulni. -
OGabor #20588 Halihó! Még 1 kérdés... a váltókat hogy kell beállítani? Tul képpen nem tudom mit csinálok... :) és a végeredmény sem az igazi... már rengeteget próbálkoztam, de nem jöttem rá! Mik azok a számok, pl? Nincs valami FAQ? Előre is köszönöm! -
Ha nem lesz vele gond, akkor esetleg hetfo-kedd.