46061
.
-
Elvileg van, lesz stb.;)
Mivel a jelenlegi is "csak egy Beta, nem hivatalos Patch", igy mindenki akit az atlag jatekosnal jobban erdekel a program, ugyan ugy Tester:))). Vagyis a lehetoseg adott, hogy a "rendes" jatekon felul, teszt jelleggel is foglalkozzon a programmal, es ami hibat talal, vagy kivansaga van, az jelezze a keszitoknek, rajtam keresztul. -
A Street Legal 3 patch-e sokat javit, hasznalhatobb lesz. De igazandibol, mar a Street Legal Racing: Redline-nal lenne erdemes foglalkozni, mert ennel az engine mar "majd nem" kesz van, sokkal jobb, szebb, hasznalhatobb stb. Bar ehez is van mar egy patch, de keszul a kovetkezo.
Igaz, hogy a SLR:R-ban kissebb a varos, es hogy kevesebb az auto, de sokkal reszletesebbek, jobban szerelhetok stb., es a jatekmenet sokkal kidolgozotab. -
hát a savegame editálás nem egy biztonságos szakma ;)
Én azt ajánlom, hogy amíg nem jön ki a patch addig a motorból való erőkisajtolással próbálkozzatok, úgyis szükség lesz ár, ha kijön a patch lenyomni az ellenfeleket ;) -
Bandit #20994 Ja, kellene 1 kis segítség...Megint...Mitől van az,hogy már a piros klubban vagyok,de ha bármit csinálok,mindig csak a 20-ik helyen találom magam...Ezt úgy értem, ha előrébb lépek (mondjuk a 14-r) és kilépek a játékból,visszatöltés után megint az utolsó helyen állok...
Mi azokaennek?
-
Bandit #20993 Hi all
-
Regisztralj a forumon egy nevet. Utana a beviteli resz alatt makrokkal tudsz linket, kepet stb. -
Patch
Mivel az utobi 1-3 napban meg Ti is talaltatok hibakat, igy azokat meg javitani kell (gondolom senki nem akarja hogy benne maradjon, ha mar szolt erte;-), igy a javitasok utan megjelenhet. Idot nem mondok, ez nem HL2 vagy DNF;)) De nehany nap, max.
De ha talaltok meg alkatresz problemakat, kompatibilitas hibakat stb., akkor most szoljatok (SLC BugReport), itt az utolso esely.;))))) Most van lehetoseg "mindent" javitani, ne a vegleges patch utan legyen, hogy: "igy szar, ugy szar". -
Már csináltál ilyet??
Mármint több nitrót?? -
bizti csak az autó cfg jét kell módosítani?
Alex te tudsz valami okosságot?? -
nehezen sokat kell próbálkozni hasonlístd össze egy olyan autüt amiben 4 nitro van és amiben 2 nitro van(ugy értem a cgf fileket) -
A fordulatszamok miatt, erdemes figyelni a nyomatek- es teljesitmenygorbeket az Info reszben. Felesleges a "csucs pont" fole vinni a fordulatot, ott mar esnek az ertekek. Ugy erdemes beloni a valtot, es a fordulatot, hogy addig az ertekik legyen kihuzatva az auto. Akkor lehet elerni a legjobb menetteljesitmenyt, ha annal az erteknel valt az ember (csak kezi valto!).
Az info-gorbek "iveltsegere" is erdemes odafigyelni. A tobbfele alkatreszbol osszetakolt, elallitgatott motor, sokszor erdekes gorbeket produkal, ami meg is latszik az autot. Ha tulsagosan elvannak csuszva egymastol a Nm/HP gorbek, vagy komolyabb toresek vannak bennuk, akkor "kohoghet" a motor bizonuos fordulatoknal, vagy szaggatottan adja le a teljesitmenyeket.
Pl. hiaba a nagy teljesitmeny, ha a nyomatek ertekek teljesen mashova esnek, vagy egy kompresszio vagy turbo beallitas miatt a teljesitmeny csucsanal megtorik a nyomatek vagy forditva. -
Az emer gt2 crankshaft tal van a baj bugos!!!
Ha a sima street gt rakod bele menni fog!! -
Bodesz! Hogy raksz be plusz nitrot a kocsikba anélkűl hogy el ne tünnének a bodyelemek??
Ja és hogy használja is!! -
x nem tom!
Alex talán tudja!
-
és a végleges patch mikor jön ki??? -
A motr teljesítménye sok mindentől függ! Pl a Baiern motort erösebbé lehet tenni a megstuffolod egy kis Emer hengerfejjel meg a hozátartozó stuffokkal+ lehet állítani a szelepvezérlést+ a kompressíót is !!!
Ez mind mind befojásólja a teljesítményt!
A legtöbb motor nem szereti ha 10000 fölé viszed a forszámot(hamar elhasználódik!))!!!
Nézd meg mi az a max fordulat ahol még kijön belőle a kakaó és oda állítsd a fordulatot! -
-vagy zúl nagy a kocsi prestige vagy túl kicsi a sofőré!! -
Me Ga #20976 Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni. Van néhány problémám.
Van egy egész jó Einvagenem valamivel 400 lóerő fölött. De a futómű az sz@r. A legkisebb kanyarban felborul. Próbáltam sokmindent alátenni, de egyre rosszabb. Milyen összetevőket ajánlotok?
Más. Miért van az, hogy az első (zöld) csapatban most kb. a 10. helyen vagyok, de éjszaka senki sem áll ki velem. Mit csináljak, hogy tudjak versenyezni?
-
Alex! Mikor lesz kész a végleges pöcs?
-
CCke #20974 Na jóvan, föladom. Inkább megyek aludni, bocs hogy összetaknyoltam a fórumot -
CCke #20973 Hát ilyen hülye nem lehetek, vagy mégis?

-
CCke #20972 na még1x

-
CCke #20971 Itt az én kicsikém! Úgyis régen küldtem már képet a fórumba...

-
Turkish #20970 Én is a váltóra tippelek. -
CCke #20969 Próbáld átállítani a váltó áttételeit hasonlóra, mint Stranger gépén van, az valószínűleg sokat dob rajta. -
Nekem is van egy SunSrip-em, és még kicsit erősebb is (854 lóerő), de ennek ellenére gyalázatosan rosszul gyorsul. Elmondhatnád mit csainálok rosszul.

-
Nehogy eltevedjen valaki, csinaltam egy terkepet:
-
ja nekem a legujabb hex editor volt és az nem így nézett ki köszi -
CCke #20965 ;( -
-

Remélem most már eligazodsz... -
de én nem tudok várni meg keresgélni -
de az sok idő,nem?? -
akkor SL2 zöl??? -
Ne cseszd mar szet legyszi a forumot! Bird ki azt a 2-3 napot a patchig. Ha nem ertesz a Hexeditorokhoz es a Hexa szamokhoz, akkor ugy is gaz. De mar le volt irva tobbszor reszletesen, keress vissza. -
most alszol vagy mi??? -
én még át írni sem tudom na mindegy csak küldj 1 képet -
mail ben akkor -
adj 1 képet PLS -
annak 13-nak kell lennie