46061
.
-
Talan igy: ha meg ki sem probaltad, es ha normalis ISO-ban van meg a program, akkor nyugodtan tedd fel a hivatalos patcheket, mukodni fog. bar keri a CD-t utana, de ha Daemonnal emulalod, akkor meg kell hogy talalja. (Vagyis Alcohollal, normal ISO+CUE mukodik. Daemont nem hasznalok!) -
A Daemon-t nem tudod hasznalni vagy a CD iras nem megy?! Ezt nem tudom jobban leirni. Max egy StepByStep, kattintgatos bemutato, de azt hagy'ma'ne. -
Ilyen bug volt mar tobbszor, csak mindig mas-mas alkatreszeknel. Mindig "megtalaltam" es mindig javitva lett, es mindig jott masik:(((((
Csak tippelek, de van egy olyan eros gyanum, hogy a Script-Builder lesz a bugos, amivel a strukturakbol osszeepitik az RPK-kat:( Egyszeruen, vannak dolgok, amik "csak ugy" elromlanak;( Pl. most, egy kormanyt nem lehet megvenni, amit eddig lehetett. Stb. -
Eddig jó, 1 bug: A rugóknál általában a legdrágább dolgok meg vannak duplázva. 2 egyforma rugó ugyanannyiért. -
No 358.
Tedd fel a 2.1.5-os patchet. Ejszakai gyorsulasi versenyeken veggyel reszt, verd meg az elsot. Ha nem allnak ki veled, noveld a sajat presztizsed es/vagy csokkentsd az autoet.
-
Emulald a CD-t, es ha keri, ott megtalalja. A 2.1.5-hoz meg NINCS crack. De ki is irhatod az eredeti ISO-t, es a NoCD patch erkezeseig, allando lakoja lesz a meghajtonak a CD;) Ugy mint nekem;) -
A Patch-et feltetted?
Csak a 2.1.4 után lesz Pro-tuning, Engine Kit, meg hasonlók! A legfrissebb patch pedig a 2.1.5. -
Autotipus fuggo. nem minden tipushoz vannak olyan alkatreszek. -
Váltó áttételeket hogyan lehet állítani? -
A pro tuninig jo dolog, mert csak ott veheted meg. Az engine kit mar mas teszta. Ott be vannak rendesen love az alkatreszek a maximalis loereju motorhoz.
Azert nem olyan olcsok azok a kit-ek, hogy csak ugy megvegyem es pofara essek, ha nem tetszik. Nem tudom te hogy jatszol, de en nem hasznalok penz cheatet meg kocsi duplikaciot. (ha nem inged, ne vedd magadra!) -
Ebben semmi erdekes, de aki "nem ismeri" annak segit. Amugy csak akkkor segit, alapban tobb FPS-t tud produkalni, es csak a videokartya csokkenti, hogy teljes kepeket tudjon adni. -
#21135 Kulcsszó: methanol befecskendezés!
-
#21132 FPS növelés tipp! Nálam alapból be volt kapcsolva a videokártya beállításoknál az alkalmazás szerinti veritkális szinkronizáció és rohadtul szaggatott éjjel, mint azt többször írtam.Nos kikapcsoltam, így stabil 30fps felett mozog, ami nemkicsit érdekes, de nem ez az első furcsaság a játék történetében
Szóval VERTICAL SYNC KIKAPCS! Akinek segített szójjon má!
-
Igaz. Engine kit-re gondoltam. Az a zsakbamacska :) -
Jó lenne 7 alá menni 1/4 mérföldön.
Sikerült ez már valakinek ? -
A pro tunning a 4 csatornás metanol befecskendezés, ebből következik, hogy csak soros 4 hengeres autóba lehet beépíteni. De azoknál brutál erőt ad.
Pro tunningal és Shimu turbóval építettem 854 lóerős Sunstrip-et. -
Na igen, a pro tuning, meg running gear kit, stb dolgok eleg zsakbamacskak. Lehetne valami info roluk, mielott megveszi az ember. -
Hi!
Két bug:
Még mindig oda IS festi a decalokat, ahová neki tetszik. Ha volt már azon a részen másik, törli/ráteszi. De a minőségük megjavult.
Vettem használtan olyan kocsit, amin nem volt fék meg rugó, de kerék igen. Simán ment is. Aztán egyszer levettem a kereket. Nem is ment vissza:). Szal nem figyeli a hierarchiát eléggé a használt kocsiknál. -
Mászik le a patch, holnap este tesztelem alaposan. Vagy délelőtt, ha megint nem lesz kedvem elindulni dolgozni :). -
bug: nagy felbontasban elcsuszik a terkep es a kocsi sematikus rajza -
-
Regisztralj a forumba! -
Nekem is olyan van, csak másképp van állítva a váltó (1/4 mérföldre gyúrok vele)
1.8 - 100
4.1 - 200
7.7 - 1/4 mérföld
466km/h a vége -
4 bejegyzessel lejjebb kellene csak olvasni.... -
Nem szabadna (eddig nem volt ilyen gond). de azert archivald a Save/Career konyvtar tartalmat;) Vagyis carrer, csak rosszul van ott irva 

-
Bug;( Meg jelent a 2.1.5-os patch, abban mar mukodik. SLC -
Igen működnek az első patch mentései!!! -
ja, ugye nem kell újratelepítgetnem az egészet? -
khm, egy fontos kérdésem lenne még mielőtt elkezdem telepítgetni az új peccset: A régi mentések működnek vele(úgy értem az előző béta peccses mentések)??? Erről még úgy látom nem volt szó... -
Csináltam egy 700 pcis Baiern-t!!
1.5 alatt gyorsúl 100 és 4.7 alatt 200-ra! Nitroval!!kb 470 a vége!!
-
amikro befutok a célba fogja magát és kilép. -
a tököm kivan már...
a sivatagi racet 3.szor kezdem ujra mert kilép.
-
Én daemonnal emulálom és eddig gondom nem volt vele. -
hogy jáccol? nekem cd-t kér, pedig alcohollal emulálok...
lehet, hogy egy másoltról másolták, és így nem fog menni? -
Alex v. Matrix: csináltam egy képet egy bugról, viszont a játék tga-ban menti el, ha ezt elküldöm valamelyőtöknek akkor beszúrnátok ide v. bugreportba beraknátok?
Új patchel kapcsolatban vélemény: nemtom mit csináltak Invictusék de éjszaka is JÁTSZHATÓ sebességet produkál, pedig eddig csak akkor tudtam éjszaka versenyezni ha nem volt lámpa a környéken! Jah, viszont ahogy elnézem eléggé könnyítettek ugyanis Einvagen GT-vel a kék klub 5. helyéig jutottam nitro nélkül. Lehet hogy nitróval még tovább tudok jutni, majd kipróbálom. Jah, és csak 5xx lóerő...
Mondjuk szerencsém volt mert rögtön olyan futóművel kaptam a járműt hogy még nem borultam, és ez nálam nagy szám :) -
szerintem meg mind2, legfeljebb a felfüggesztéssel 10-20mm-t kijjebb lehet tolni a gumiszélességet... -
észrevettétek, hogy semelyik játékban nem volt még ilyen sebességérzet? (talán nfshp2, de az nem ez a kategória...)
itt a 100-at 100-nak érezni, a 300-at meg 300-nak!
félelmetes!
-
Borulásnál nem a gumi számít tapasztalataim szerint, hanem a felfüggesztés. Bár ha túl keményre sikerül, akkor meg nem kanyarodik a kocsi. Ki kell kisérletezni. -
Redfox #21094 Ha bármi is lesz, ígérem értesítelek titeket.;)) -
jajjaj, én is hallani akarom!!! ;)