46061
.
  • Mr_Rob
    Nektek hogy sikerült elindítani a game-t crack nélkül, Vagy már van a 2.1.5-öshöz?
    Pls mellőzük az olvass vissza szöveget, mert itt napi 3 oldalt töltötök meg , az utóbbi 2-t úgyahogy átnyálaztam, de nem láttam megoldást (csak valamit, hogy kiírni CD-re, vagy hogy is van ez?
  • bodesz
    müködik és nagyon álati csak nem látom az uj autót :D :D :D
    (az a lényeg hogy müködik a game)ha valakinek megvannak az utók az írjon
  • SecMan
    Jah, két kérdés: 1. miért van az hogy nincs sok különbség egy 600+ lóerős Duhen és egy 400+lóerős Einvagen közt? Az einvagennel a kék klub 5. helyéig jutottam, Duhennel is csak lecsupaszítva jutottam át a piros klubba, de akkor se elsőre és akkor is szerencsével.

Az egy dolog hogy mostmár az ellenfelek nem húzódnak le ha rájuk rántjuk a kormány, most viszont hallottam hogy nitrózik az ellenfél, behúzódtam elé(ekkor még mögöttem volt) és úgy belém jött fékezés nélkül hátulról hogy engem egy oszlop állított meg, ő meg megnyete a versenyt.

2. Duhen 1.8 alá milyen felfüggesztést ajánlotok? Megvettem hozzá a legjobb Duhen felfüggesztést, de nem épp a legmegfelelőbb. Érdekes, hogy a két hátsó kerék így áll: /--\, az elsők meg nem...
  • Alexease
    Az elozo verziobol (SL) a Badge nevu autot hivatott beepiteni a jatekba, tobb-kevesebb sikerrel;) Akinek egy uj installt meger, az tesztelheti
  • SecMan
    Általános? :) Érdekes, én ekkor találkoztam vele másodszor :) Amúgy kösz :)
  • bodesz
    ja nem ITT
  • bodesz
    valaki nézze meg mi ez a patch mert lassu a netem(most)
    ITT
  • ATi
    ejha, ez aztán a környezetbarát meghajtási módszer, hogy erre eddig miért nem gondolt senki
  • Redfox
    Az elején igen, nyomd följebb magad.
  • Redfox
    Nem kell állítani, amikor kiválasztod az ellen feled, akkor mellé van írva tét.
  • Redfox
    Gondolom szereted a fákat, hogy így ölelgeted őket.;)
  • M@TriX
    este, csak gyorsulási van.
  • Alexease
    Tegnap jobb volt;) Egy "mobil" utjelzotablat kaptam el, ami bejott az utasterbe, es percekig fityegett az orom elott.:) Nem lattam semmit;) Aztan, valahogy atcsuszott az anyosulesre, es ott mar jol elvolt egy ideig;))
  • M@TriX
    Itt a kép, mondjuk ez "általános dolog". ;)

• Alexease
    Elmeletileg nem;)
  • Alexease
    Akkor a 2.1.5-os ujratelepitese nem szerencses. Az nem fog menni;)

Ha egy 1. helyezett zolddel lett felteve a patch, akkor egy kicsit furcsan, de mukodik a dolog. Mivel, amikor elso lett/lesz az ember, bead egy kepet, es akkor masolgat, hoz letra file-okat. Mivel, az elozo patch-ben ez nem mukodott, igy nehany lepes kimaradt. De ha nappal leversz egy kek-et, es vissza mesz a garazsba, akkor mar kek leszel. valami ilyesmi. Parszor teszteltem, es mukodott.

Ami biztosabb, ha az ember szandekosan eloszor elveszti az 1. helyet, es utana visszaszerzi. Olyankor minden megy rendesen.
  • SecMan
    Matrix: ment mail!!
  • M@TriX
    csak este lehet autót feltenni tétnek. Napközben csak lóvé és prestige..
  • ÁjjLe BoBBi
    hát ez hülye kérdés :)) bár már én sem tudom mivan, mert:
    ujra raktam az egeszet, majd jott a 2.14 aztan a 2.15.
    volt kimasolva egy mentesem. azt visszamasoltam.
    beleptem es lattam hogy zold 1. vagyok es nem lep kekbe(mint a peccs elott) aztan kileptem es ujra akartam rakni a 2.15-os peccset es akkor irta ezt. (egyebkent valahol en vagyok a hunyo csak meg nemtom hol:)
  • Alexease
    Tudom, hulye kerdes, de eloszor a 2.1.4-et es utana a 2.1.5-ot telepited?
  • Tono34
    Nem lehet hibás a letöltött állomány?
    Próbáld meg esetleg még1x letölteni.
  • ÁjjLe BoBBi
    mégsem jó!

ezt írja mikor telepíteném fel az új peccset:

Check...
    Check: cars\racers\Baiern_data\meshes\FL_quarterpanel_2.scx
    CRC Error: cars\racers\Baiern_data\meshes\FL_quarterpanel_2.scx
    Cancel install...
    Install aborted.
    Error code: -7
  • Tono34
    Megfelelő csoport vagy helyezés függő lenne?
  • Tono34
    Talán akkor, ha megfelelő pénzed van, hogy ha buksz is tudjál venni másikat.
  • Tono34
    Próbálok mindig visszaolvasni, csak vmikor ez meló mellett nem megy.
  • CCke
    Alex szerint ez nem bug ,hanem szolgáltatás, ha clubot váltasz készít 1 plusz mentést
  • CCke
    Olvass vissza 1 picit, pár oldallal korábban egész kis értekezések voltak a témáról :)
  • Tono34
    Váltó áttételeket lehet állítani?
    Ha igen akkor hogyan?
  • SecMan
    Hmm, érdekes dolog történt amit remélem megtudtok magyarázni. Amikor a garázsbólelindultam versenyezni akkor a zöldeknél 11. voltam. Vissza se mentem a garázsba addig amíg nem jutottam át a kék csapatba. Ezután vissza a garázsba, kilépés. Némi idő múlva elinditom a játékot és nyomom hogy Load Carrier, ámde nem 1db SecMan volt hanem 2! SecMan-1 és SecMan-2. Megnéztem és az első mentésnél a 11. vagyok a zöldeknél a másiknál meg a kékeknél vagyok. Konklúzió: hmmpf. :)

Jah, meg próbáljátok ki hogy beleszaladtok egy behajtani-tilos táblába. Ugyanis én úgy beragadtam hogy már csak a vontatás segített. Van képem is róla, de tga és azzal nemtok mit kezdeni...
  • SecMan
    1. elég neki az image file.
    2.szerintem összekevered a kocsid és a te prestigeedet, ugyanis a kocsié függ a kocsi állapotától, így azé mehet lefelé utcán, verseny után. Shop nincs a Redlineban.
  • M@TriX
    szerintem érdemes megvárni a végleges patchet, aztán úgysem lesz több, így lehet aztán buherálgatni rendesen. majd mi továbbfejlesztjük. ;)
  • ÁjjLe BoBBi
    má megheggesztettem :)
  • Alexease
    Virus-koma nem jatszik?
  • ÁjjLe BoBBi
    újra akarom tenni (nem lett jo sehogyan sem) erre a amikor a legújjabb peccset mikor tenném fel megint kibasz vlami error-t és nem rakja fel :\
  • Devil_Gy
    Rosszúl állítottad le(nem be)!!
    Sry!
  • Devil_Gy
    A feladatkezelőben benn maradt a game! Valószinű rosszúl állítottad be!! Menj a feladatkezelőbe és állítsd le a folyamatot!!
  • Dj gaga
    Melyik autónál van Running gear kit?
    Én eddig nem találtam találtam.
  • ÁjjLe BoBBi
    tegnap feltettem apeccset, aztan elindtottam és ment a gém.
    mosxt indítanám el is azt írja hogy: "Error:Already running"
    ez most mi ?
  • Alexease
    Es most snitt (shit) megyek kutyat setaltatni
  • Alexease
    Ha nem mukodik, akkor egy RePack ISO van meg neked, amiben mar "gyarilag" NoCD-sitve van az EXE.