46061
.
  • Erneszt
    Mijen patche van fent?
  • dmx
    Hi! van egy kis gondom a redline-nal.Mikor elindítom a játékot azt írja ki hogy az exe hibát észlelt ezért leáll, a kellemetlenségekért elnézést..........
    mi lehet a gond? please help
  • Ombika
    En egesz eletemben! :P
  • SZilaJMaGGoT
    Részegséget ne is emlegesd, mer tegnap megint hülyeséget csináltam.... XD :S
  • ALIENwoods
    nem JackAss :D azt majr ráélek SzilaJ báttyóval, részegen az árokban fetrengés közben csinálni :D
  • Vlala #43562
    Van, amki K-kat futtat, van, aki programokat...
  • Ombika
    Mi az ,hogy utso evedet moddingolasban mert mi fogsz csinalni kurvakat futtatni?!
  • 12346
    alap, szűz sl-re
  • braien01
    ez a 2.0.0 ás patchez kell v a 1.80 ashoz?
  • 12346
    itt a peccs a krekkel együtt. szűz sl-re csak ezt hányd fölé és zsiráf lesz.
    itiz
  • braien01
    Valaki pls.
    Mondjátok meg h honnan tudom leszedni a 2.2.1-es patchet.
    Mert a GOM,PRO-mods,ECC szarakodik, a GER-tech hülye hibát ír ki.
    Vagy pedig valaki feltehetné valahova h le szedhessem.
  • SZilaJMaGGoT
    Én meg csak a köv gémmel fogom kezdeni az igazi moddingot...
  • SZilaJMaGGoT
    Hát ilyen kis autóba ilyen nagy genyó állat motor... Amellett h semmi értelme, még csúnya is... Dehát ízlések és pofonok...
  • Imrusssss
    Régen az XI-ről lehetett sok mindent tölteni a játékhoz most meg nem lehet ????
  • ALIENwoods
    régi szép idők még XI és Builders Edge korszakában mikor ha valaki csinált egy fasza F_bumpert akkor már ő volt a király :P,
    most meg más labdába se rúghatsz ha nincs legalább 1 saját fullos werdád, valami vakító felnivel és XX hengeres motorral :)
    nem baj úgyis uccsó évemet kezdem a moddingolásban :)
  • 12346
    jah hekker múvit láttam. ez előtt vmi leszbi jelenet volt beszúrva, de elfelejtettem megnézni-.-
  • ghostship
    Szerintem nem baromság, mert ezzel az erővel a 68-as mustang ami 6000Le akkor az is baromság?Az ajtó nagyon bejön és szerintem ez így néz ki jól, de mindenkinek más az izlése és ezt tartsuk tiszteletbe
  • Erneszt
    Mi rajta az elég nagy baromság?
  • Erneszt
    Ok viselem a kritikák.
  • SZilaJMaGGoT
    Jó az ok, h beteszi, de ha már beteszi akkor viselje a negatív kritikát is...
  • a3a
    ő dolga ha beteszi akkor beteszi
  • SZilaJMaGGoT
    Mivan bazzmeg?? Nem te ugattál le azér mer leírtam a véleményem?? Nálam téma lezárva.. Ha nem bírod a kritikát akkor mellőzd a képeidet...
  • Vlala #43545
    Jááááj!

El ne kezdjétek megint. Természetesen nem lehet elsőre tökéleteset alkotni, de legalább próbálkozik, nem?

Helyzetjelentés: a 4 linkből kettő nem működik, a geren exkluzív videó a gomos hackerrel :) , egyedül az SLM jó valamire.
  • Erneszt
    Jóllvan be ne szarjál.Ha neked jobb az hogy nem ír senki akkor csukd be magad egy üres szobába és élvezkedj magadnak
  • SZilaJMaGGoT
    Ha nem érdekel más véleménye akkor minek barmolod vele a topikot?? Ne várd el, h mindenki nyalja a segged, h hűdeistenkirályszuperállatbaró....
  • Erneszt
    Én meg magasról leszarom...
  • SZilaJMaGGoT
    Hát ez elég nagy baromság...
  • Ombika
    Te aztan raersz nagyon!! :P
  • Erneszt
    Jah hátra tettem mert a motornál már nemvolt helye
  • Kisgatya
    Csá nekem az aksi tünt fel hogy hátul van???? de nagyon komoly:D Az ajtóteknikát elmondhatnád:)
  • Vitéz Roland
    Azt is láttam.
  • Erneszt
    A display-t ki vette észre a műszerfalon???:D
  • Erneszt
    Kössz!Fél órát baszakodtam vele hogy így nyíljon az ajtó:)
  • Vitéz Roland
    Cool a verda
  • Erneszt

• Erneszt
    Ja arra én is gondoltam,csak jobb lenne biztosra tudni hogy mit kell ahhoz csinálni.Már így is próbálgattam eleget de csak annyira jutottam hogy tehetem újra a játékot mert valamit csúnyán elb@sztam
  • a3a
    asszem az rpk-ban kell valamit csinálni de nem tudom
  • Erneszt
    Hogy lehet ojat csinálni hogy ha például a 350Z-be bele akarnák tenne egy új cuccot valamejik más kocsiról,például az Eclipse-ről egy Spoilert.De úgy hogy ne egy másik Spoiler helyére vagy ne egy más modell helyére kerüljön.A scriptet már megtudom oldani,vagyis a helyére tudom rakni csak nem tudom hogy kell ijet csinálni.Lécci valaki segítsen.Előre is angyon kössz!!!
  • ngcsnet
    nincs, és szerintem nem is lesz
  • zoli122
    Jah és lehetőleg nehéz legyne a kocsi hogy a 120 lerős motorral ne szaguldjon hame olyan lassú legyen tehát ne ugy gyorsuljon mint a STOCK DUHEN 1.5