46061
.
-
Erneszt #43567 Mijen patche van fent? -
Hi! van egy kis gondom a redline-nal.Mikor elindítom a játékot azt írja ki hogy az exe hibát észlelt ezért leáll, a kellemetlenségekért elnézést..........
mi lehet a gond? please help -
En egesz eletemben! :P -
Részegséget ne is emlegesd, mer tegnap megint hülyeséget csináltam.... XD :S -
nem JackAss :D azt majr ráélek SzilaJ báttyóval, részegen az árokban fetrengés közben csinálni :D -
Vlala #43562 Van, amki K-kat futtat, van, aki programokat... -
Mi az ,hogy utso evedet moddingolasban mert mi fogsz csinalni kurvakat futtatni?! 

-
alap, szűz sl-re -
braien01 #43559 ez a 2.0.0 ás patchez kell v a 1.80 ashoz? -
itt a peccs a krekkel együtt. szűz sl-re csak ezt hányd fölé és zsiráf lesz.
itiz -
braien01 #43557 Valaki pls.
Mondjátok meg h honnan tudom leszedni a 2.2.1-es patchet.
Mert a GOM,PRO-mods,ECC szarakodik, a GER-tech hülye hibát ír ki.
Vagy pedig valaki feltehetné valahova h le szedhessem. -
Én meg csak a köv gémmel fogom kezdeni az igazi moddingot... -
Hát ilyen kis autóba ilyen nagy genyó állat motor... Amellett h semmi értelme, még csúnya is... Dehát ízlések és pofonok... -
Régen az XI-ről lehetett sok mindent tölteni a játékhoz most meg nem lehet ????
-
régi szép idők még XI és Builders Edge korszakában mikor ha valaki csinált egy fasza F_bumpert akkor már ő volt a király :P,
most meg más labdába se rúghatsz ha nincs legalább 1 saját fullos werdád, valami vakító felnivel és XX hengeres motorral :)
nem baj úgyis uccsó évemet kezdem a moddingolásban :) -
jah hekker múvit láttam. ez előtt vmi leszbi jelenet volt beszúrva, de elfelejtettem megnézni-.- -
ghostship #43551 Szerintem nem baromság, mert ezzel az erővel a 68-as mustang ami 6000Le akkor az is baromság?Az ajtó nagyon bejön és szerintem ez így néz ki jól, de mindenkinek más az izlése és ezt tartsuk tiszteletbe -
Erneszt #43550 Mi rajta az elég nagy baromság? -
Erneszt #43549 Ok viselem a kritikák. -
Jó az ok, h beteszi, de ha már beteszi akkor viselje a negatív kritikát is... -
ő dolga ha beteszi akkor beteszi -
Mivan bazzmeg?? Nem te ugattál le azér mer leírtam a véleményem?? Nálam téma lezárva.. Ha nem bírod a kritikát akkor mellőzd a képeidet... -
Vlala #43545 Jááááj!
El ne kezdjétek megint. Természetesen nem lehet elsőre tökéleteset alkotni, de legalább próbálkozik, nem?
Helyzetjelentés: a 4 linkből kettő nem működik, a geren exkluzív videó a gomos hackerrel :) , egyedül az SLM jó valamire. -
Erneszt #43544 Jóllvan be ne szarjál.Ha neked jobb az hogy nem ír senki akkor csukd be magad egy üres szobába és élvezkedj magadnak
-
Ha nem érdekel más véleménye akkor minek barmolod vele a topikot?? Ne várd el, h mindenki nyalja a segged, h hűdeistenkirályszuperállatbaró.... -
Erneszt #43542 Én meg magasról leszarom... -
Hát ez elég nagy baromság... -
Te aztan raersz nagyon!! :P -
Erneszt #43539 Jah hátra tettem mert a motornál már nemvolt helye -
Kisgatya #43538 Csá nekem az aksi tünt fel hogy hátul van???? de nagyon komoly:D Az ajtóteknikát elmondhatnád:) -
Vitéz Roland #43537 Azt is láttam.
-
Erneszt #43536 A display-t ki vette észre a műszerfalon???:D -
Erneszt #43535 Kössz!Fél órát baszakodtam vele hogy így nyíljon az ajtó:) -
Vitéz Roland #43534 Cool a verda 
-
Erneszt #43533
-
Erneszt #43532 Ja arra én is gondoltam,csak jobb lenne biztosra tudni hogy mit kell ahhoz csinálni.Már így is próbálgattam eleget de csak annyira jutottam hogy tehetem újra a játékot mert valamit csúnyán elb@sztam -
asszem az rpk-ban kell valamit csinálni de nem tudom
-
Erneszt #43530 Hogy lehet ojat csinálni hogy ha például a 350Z-be bele akarnák tenne egy új cuccot valamejik más kocsiról,például az Eclipse-ről egy Spoilert.De úgy hogy ne egy másik Spoiler helyére vagy ne egy más modell helyére kerüljön.A scriptet már megtudom oldani,vagyis a helyére tudom rakni csak nem tudom hogy kell ijet csinálni.Lécci valaki segítsen.Előre is angyon kössz!!! -
nincs, és szerintem nem is lesz -
Jah és lehetőleg nehéz legyne a kocsi hogy a 120 lerős motorral ne szaguldjon hame olyan lassú legyen tehát ne ugy gyorsuljon mint a STOCK DUHEN 1.5