46061
.
  • [NST]Cifu
    Rendes sorrendben akarod felrakni a patcheket?!

1.: SLRR felrakása
    2.: 2.1.4-es patch
    3.: 2.1.5-ös patch

Működnie kell...
  • [NST]Cifu

Könyörgöm, milyen cfg fileokkal szórakozol te?!?!

Összerakod a motort, majd FINE TUNING gomb (fent, a menüsor jobb oldalán, a csavarkulcs mellett!), azután ha ráböksz azokra az alkatrészekre, melyek neve melett szögletes zárjelben T látható, elöjön a finomhagoló képernyő....
  • bodesz
    én átírom a cgf fileket de nehezen a nitrókat átírom hogy kb 10 nagy és 10 kicsi legyen és kész csak nehéz és miután átirom és elindítom akkor de csak akkor minden spoiler eltünik róla de megveszem ujra és kész
  • direwolf
    Emer Nonusra nem érdemes időt fordítani?
    (mondjuk eddig még csak 1x láttam kereskedésben)
  • Nyiri
    Nem tudtok segiteni?

Legalabb emailben az eredeti

cars\racers\Baiern_data\meshes\FL_quarterpanel_2.scx fajlt elkuldhetnetek. Pedig nullarol installaltam :( Nemtom mi a baja
  • [NST]Cifu
    Hát nekem 2 verseny után mindig elfogy a nitró, ergo 2-3 versenyt szoktam egy nekifutásra csinálni, a 2 verseny után a motor már sárgul, de még nem vészes, kibirna még 1-2 versenyt, csakhogy nitro nélkül esély sincs a győzelemre...
  • [NST]Cifu
    Nos előszőr is beleraktok egy olyan sebváltót a kocsiba, amelynél lehet változtatni a sebességfokozatok arányát (ezek jellemzően a drágább változatú sebváltók). Ezek után a Fine tuning gombra klikkeltek, majd a váltóra. És itt pedig beállítotok valami ilyesmit:

Baiern sebességváltó példa

Ezek után pedig lehet nyomni a gázpedált, nekem elsőre most ilyen sikerült:

409km/h - a következő pillanatban viszont felkenődtem a korlátra
  • Kicsirigo
    És stabil a motor, vagy 1/4 mérföldenként nagygenerálozni kell ?
  • [NST]Cifu
    Banyek, 765 le-s Baiern!

Motorinfo
    alkatrészek 1.
    alkatrészek 2.
  • bodesz
    nekem is ez van a max amit menni tudtam az 200 és közben 600 PACI(a válto nagyon gáz valaki csináljon 1 képet hogy hogyan kell rendesen beállítani)
  • Nyiri
    Hela!
    Van egy kis gond.

Fel akartam rakni a patchet es a checknel hibat jelez.
    Ez furcsa mert ma direkt ezert installaltam fel a gamet + raktam ra a beta patchet (siman felment). Ezutan inditottam az uj patch installt es azt irja, hogy:

Check...
    Check: cars\racers\Baiern_data\meshes\FL_quarterpanel_2.scx
    CRC Error: cars\racers\Baiern_data\meshes\FL_quarterpanel_2.scx

Mar az elso fajlnal :(

Otletetek van?

• [NST]Cifu
    Rakj fel egy komolyabb sebváltót, és állísd be rendesen...
  • Tono34
    Igen
  • NME
    Hiya... szóval tegnap este lekaptam a paccsot... gondoltam mielőtt kirohannék éjszakai versenyre a kedvenc Baiernemmel, végre lecserélhetem az eddig hibás GTIII kasznielemeket... Úgy is tettem, brutál állat egyébként a kiszélesített sárvédőkkel... gyors festegetés, irány az utca... gép kicsit tölt, megjelenik a kép, gondoltam "na akkor padlógáz"... helyett DESKTOP (töbször egymás után)

FASZKIVAN! Merthogy eddig a világon semmi baja nem volt... Sajnos nem volt időm tesztelni, hogy minden autómnál fennáll a probléma vagy csak a Baiernnél, esetleg a "javított" új elemek miatt szállt el, vagy a paccs után érzékenyebb lett a kártyadriverre, vagy valami egészen más... majd ma este.... Leírom majd, hogy mi történt...

Más...
    Mindenki állandóan kínlódik a futóművel... az MC-t leszámítva szerintem a JollyJoker futómű a következő:
    GTIII felfüggesztés
    GTIII legerősebb lökésgátló
    elől GTIII 6.5-ös rugók
    hátul GTIII 7.5-ös rugók

hozzá hátra 285/20-as R19 gumik felnivel, elől 255/20 R19

ezzel kib*szott nehéz borulni, egész jól irányítható és jól tapad... minden gép alá befér!

csoki

NME
  • Tono34
    Van egy Emer GT-m 640 ló körül, a bajom az, hogy nem bírok vele menni, mert kifarol állandóan. Cseréljek futóművet?
    Most nyerni sem tudok, hacsak az ellenfél autója be nem döglik mint már párszor megtette.
  • dKamper
    Itt a 2.1.5-hoz a NoCD exe
  • Kicsirigo
    Ja még annyi, hogy DevilSport kaszniba érdemes építeni, mert az könnyebb.
    Teszel alá egy jó futóművet, utána lehet vele menni ilyeneket :

http://home.tvnet.hu/~ngyula/ba14.jpg
  • Kicsirigo
    Ja, és mind a két motornál 12000-re kell tenni a redline-t.
  • Kicsirigo
    Baiern 721LE
    http://home.tvnet.hu/~ngyula/ba11.jpg
    http://home.tvnet.hu/~ngyula/ba12.jpg
    Einvagen 587LE
    http://home.tvnet.hu/~ngyula/ev.jpg
    http://home.tvnet.hu/~ngyula/ev1.jpg
  • [NST]Cifu
    Hogy jött ki az a stabil 721le?
  • Kicsirigo
    Nem kompatibilis a kettő, mert az Einvagen 4 hengeres a Baiern meg 6.
  • Kicsirigo
    Superduty-hoz nem értek, egyszer próbálkoztam vele, de nem jött be.
  • Alexease
    Gyorsulashoz elore felesleges a szeles kerek. Oda jo a legkissebb, legkeskenyebb;)) Hatra jo kemeny, magas felfuggesztes, elore alacsony;) Igy legalabb nem maszik el az eleje;)
  • SecMan
    Valaki?
  • Kicsirigo
    Melyik érdekel az Einvagen vagy a Baiern ?
  • Kicsirigo
    Nekem 731Le-t sikerült kihozni Baiern-ből, de ugy nem volt stabil, 1 gyorsulás után nagygenerálozni kellett.
    Kis átalakítással 721, viszont igy atomstabil, nem megy szét állandóan.
  • Kicsirigo
    Nekem 333km/h-t
  • ÁjjLe BoBBi
    kinek van itt a legkeményebb Baiernje? irja le plz mik vannak a motorba! thx!
  • SecMan
    Na, újból tanácsot kérnék, ugyanis igencsak fennakadt az előbb a szemem. Most vagyok a 9. a piros klubban, és az előttem lévő 2-nek "ugyanolyan" Superdutyja van mint nekem, csakhogy ők úgy állvahagynak engem rajtnál, ahogy eddig ezt én tettem a többiekkel. 800+lóerős AWD Superduty, legszélesebb kerekekkel sikerült úgy kihoznom a versenyt hogy az utolsó pár méteren behozom őket, de megelőzni ár nincs időm. Test Tracken úgy vettem észre hogy dutynál nem számít igazán a súly. Most akkor mitévő legyek? Most buktam 12k-t ami azért nem esett jól...

Mégvalami: legszélesebb 19"-os kerekek elöl hátul, viszont szimpla fékezéssel és iránnyal megfordul a kocsi, ha irányt nem nyomok akkor megy amerre épp jólesik neki. Mit tudok tenni? Kisebb fékek előre v. mi?
  • Clava
    tök jó ki sikerült hozni az EINVAGEN-ből 302km/h-t.
  • Stranger
    jó neked
  • Mr_Rob
    Ez lemaradt:
  • Mr_Rob
    Engem apuci pénzel, nincsenek anyagi gondjaim
  • Redfox
    Thanks.
  • Stranger
    Az a biturbó csak akkor kéne az I6-ra ha legalább csak az egyik I6-os autóhoz lenne összkerékhajtás. Emer is Baiern is nagyon kipörög még így szerény 6-7xxLE-vel is.
  • Stranger
    Ennél a játéknál lenne a legtutibb, ha lehetne multiban is nyoomni egymás ellen. Remélem az Invictus, tesz majd megfelelő lépéseket az ügy érdekében, ha nem is ennél, akkor majd egy másik játékukban.
  • Stranger
    Azért lett lila, mert csak ennél az egy színnél van hogy más szemszögből nézve más a színe (aki érti érti, aki nem hát nem).
  • Stranger
    Ishima blokk
    Shimu hengerfej
    Shimu beömlő
    Shimu kipufogócsonk
    Shimu turbó
    + a lényeg: duhen dvc vezérműtengelyek
    A 3 kompatibilis motorból (Duhen, Ishima, Shimu) szerintem egyébként ezek a lrgjobb alkatrészek:
    duhen blokk+forgattyústengely+hajtórúd+dugattyú+vezérműtengelyek
    shimu hengerfej+turbó
    Ishimából semmi sem a legjobb
  • Clava
    yah meg még valami az mié van vagyis mit kellene még belerakni hogy a turbó működjön vagyis onnan sejtem hogy en megy merth. nem sötét a kijelző mint a nitrónál hanem szürke:( ya meg még valami hogy mitől van az hogy annyira beinog a kocsi ha kicsit kanyarodok csá pedig ez csak 1 szar EINVAGEN.
  • bodesz
    azért más kerek vagy tárcsák mehettek volna rá,de nem rosz(a lila nem teszik anyira)