46061
.
  • [NST]Cifu
    Ezzel egyetértek, de hogy egy példát mondjak, a patch óta nincs se Emer Nonus GT2-őm, se Baiern CoupeSport GTIII.-am. Pedig elég rendesen játszottam vele, a vörös csapat első helyezetje vagyok, folyamatosan versenyzek este, járom a boltokat, de ezt a két kocsit még nem sikerült megszereznem. Jópár oldalal ezelött kértem, hogy valaki adja már meg letölthetőnek ezt a két kocsit, ha megvan neki, mert hiába szenvedek, sehogy se sikerült eddig rátennem a kezem...

Teszem mindezt úgy, hogy 1x már végigjátszottam a játékot, mindenféle cheat nélkül, még a 750 prestige pontos autót is megcsináltam a ROC-hoz!

2x-ra viszont a pénzt felnyomtam, mert idegesített, hogy két napi játék után még mindig nem volt pénzem...
  • PSY28
    Alexease igazad van, mindenki szenvedjen, hogy jo kocsija legyen, en is szenvedek, nemmegy, de tovabbszenvedek mert ez benne a JOOOO!!!
  • PSY28
    Nekem SD750-el a kocsi presztizse kb 900 pedig alig verrem vegig az elso csoportot (zold vagy mi) de ha masik kocsival megyek akkor csak 600 korul van. Szentem gyorsulasra a SD a legjobb, legalabbis eddig meg nem dontotte meg senki a rekordom amit 650 pacis teherautoval nyomattam. Ja es SD-re felesleges a legszuro mert csak lefogja a morot teljesitmenyet !! (nekem kb 50 paci+ ha nincs rajta)
  • Alexease
    A jateknak a (egyik) lenyege, a "rengeteg", kombinalhato alkatresz. A lenyeg, hogy a gamer versenyezgessen a varosba, gyujtogesse a penzt, tesztelgesse az alkatreszeket stb.
    De nem:(( Mindenki, azonnal, 1000HP-s autot akar, 1 sec alatt a 100-at, es 5 sec alatt a 1/4 merfoldet. Az, hogy "jatszon" ajatekkal, amire ki van talalva, az mar nem... es akkor most mi?!?! Kisirok egy bazi eros autot, es ejjel a sotetben megyek egyenesen 6-7 masodpercet. Nagyon izgalmas... Gratulalok!

Bocsi, de neha ramjon, mert latni, hogy sokszor tenyleg felesleges normalis jatekot csinalni:(
  • [NST]Cifu
    Akkor szép eredmény :)

Esetleg egy képet csinálnál, hogy milyen sebváltó-beállításokkal nyomod? Illetve hogy milyen egyébb "apróságok"-at változtattál :)
  • Devil_Gy
    Az a baj a metanollal hogy kéne akkor hozzá modell is!!!
    Mer hülyén mutatna eg 4-es befecskendezés egy 8-hengeres motoron!!!
    De szerintem az awd megoldható!!!
    Majd utánajárok, és ha megvan majd szólok!
  • Devil_Gy
    Neeeem!!! Minden rajta van a kocsin!!!
    Még a visszapillantó is!! +8 nitro
  • [NST]Cifu
    Annak tudnék örülni, ha valaki megscriptelné a Baiern/Emer-t AWD-re, vagy a 6- ill. a 8-hengeres motorokat metanolbefecskendezésre...
  • [NST]Cifu
    Sőt, a Street-Legal.tk-n van olyan átszabott turbó (2,25bar-ra lehet felhúzni), amelyel a lenti Duhen motor 886 Le-t nyom...
  • Alexease
    A motoralkatreszeket is lehet varialni. Pl. egyebb, mas tipusu hengerfejet, fotengelyt, lenkereket stb. lehet ratenni, ami erosen befolyasolja a teljesitmenyt neha.
    Kompatibilis motorok: Einvagen_Duhen_Ishima_Focer, MC_Prime_SuperDuty, Baiern_Emer.
  • [NST]Cifu
    Könnyített kocsival? Mert én "szabvány", 1270kg-os autóval nyomtam a lenti adatokat...
  • Devil_Gy
    Egy kis scripteléssel belemegy abba 10 is!!
    :))))))))))
  • Devil_Gy
    Én egy picit jobb vagyok akkor! :)
    Baiernel!!
    100: 1.43s 1/4 mérf: 7.5s
    Full nitró végig!!!!! :))))
  • Devil_Gy
    akkor másképp!!
    baiern motor+dugok+főtengely+olajteknő+dugókar
    emer gt2 hegerfej+tengelyek+gátak+hengerfedél
    baiern leömlő+a maradék
    a fuel rail:: 13.5
    A nitro:: max
    a tengelyek intake: -11deg exhaust:+13deg(fagy fordítva!!)
  • [NST]Cifu
    A SuperDuty-ba és a MC-kbe 2 kicsi és két nagy, a többi-be egy kics és egy nagy.
  • [NST]Cifu
    Megfelelő sebességváltó beállításokkal elérhető az 540km/h, úgytünik ez limitált, tehát ennél gyorsabban nem lehet menni. Gyorsulás terén 1,9 sec alatt van százon, az 1/4-es mérföldet pedig 8,9 sec alatt nyomja le. Nekem eddig ez a csúcs Baiern-el, a Duhen esetén a 100km/h-t 1,57 sec alatt éri el, a negyed mérföld pedig 7,9 sec alatt van meg.
  • Devil_Gy
    Televágtam a baiernemet nitróval és a teszt szakaszon mentem vele egy laza 536-ot!!!! És még bírt volna menni csak elfogyott az út!!
  • [NST]Cifu
    Istenem, azért nevetséges, hogy ennyire nehéz visszaolvasni pár oldalt a topicban...

Najó, tessék, legyen gyereknap :))

Baiern & Duhen autók

A 7-es és 9-es autókat írják felül (remélem a jókat másoltam ki :)), ha már van olyan, ha ezt nem akarod felülírni, akkor nevezd át a file-okat, tehát ha a 15-ös helyre akarod a garázsba, akkor írd át a PlayerCar7.xx fileokat PlayerCar15.xx-re.
  • Devil_Gy

Próbáld meg a baiern motorra emer gt2 hengerfejet tenni!!
    És láss csodát
  • Rosco
    nekem se megy a Duhen 620 HP fölé. Ráadásul agyonnitrózva 268 KPH a vége.
  • Devil_Gy
    És ezzel a baiern-el mennyit mentél??
  • Rosco
    hogyan tudsz 864 le-t kihozni a Duhenből?
  • Rosco
    az nem fontos ők hogyan nyomják egymás közt. Zöld klubban csak 1000 dolcsiban nyomhatod. Én úgy vettem észre, hogyha nappal nyomsz 2-3 versenyt és a golfodat folyamatosan lecsupaszítva tartod (alacsonyabb a presztizse), akkor királyul tudsz haladni a ranglétrán. (páran többször is kiállnak ellened éjszaka. (tegnap este pl. kellett a zsé, hát nyomtam 3 kört ugyanazzal)
  • [NST]Cifu
    Mivel főleg Baiern és Duhen motoros autókkal megyek, ezekhez van (nekem) jól beállított váltóm:

Duhen 864le-s motorhoz való sebességváltó-beállítások
    Baiern 765 le-s motorhoz való sebességváltó-beállítások

Ezek inkább a gyorsításra vannak belőve most, nem a csúcssebességre.
  • Alexease
    Patchek fent vannak? Akkor lehet, hogy a sajat presztizs-ed alasony. Ahoz versenyez nappal.
  • Alexease
    Vegyel hatra 19" felniket, slick/slim soft gumikat, es szedjel le minden alkatreszt az autorol;)
  • Marcell
    Nem csitelek, nem szokasom. Egy Golfom van, eleinte minden foloslegeset leszedtem rola es csak 230 lo volt. Ilyenkor meg ki is alltak ellenem. Aztan megvettem hozza minden alkatreszt (ajtok, uvegek, stb.), atfestettem, felspoilereztem, matricaztam es ezek utan mar senki nem hajlando gyorsulni. Azt viszont latom, hogy eleinte csak 1000 dolcsiba mentek (ellenem), most meg pink slipsben nyomjak egymas kozott.
    Azt gondoltam azert nem allnak ki, mert tul gyenge a vasam, ezert vettem bele superchargert, amitol 300lo folotti lett a gep, de igy sem akar senki versenyezni.
    Mit tegyek?
  • Rosco
    prestige túl magas az autódnak. csítelsz?
  • Marcell
    Mi a teendo olyankor, amikor senki nem akar versenyezni? Allandoan valami olyat ir ki az ejszakai versenyeknel, hogy 'nobody wants to race with you, come back later'. De hiaba, kesobb sem akarnak.
  • Rosco
    Hali,
    egy Duhennel nyomon, Shimi blokkal és Shimi alkatrészekkel. Sehogy sem tudok 620 HP fölé menni, pedig láttam, hogy vki több mint 800 HP kicsikart belőle.
    Adjatok vmi tippet légyszi, hogyan lehetne tovább tuningolni! Köszi!
  • Alexease
    Ha olyan helyezesen, presztizs erteken vagy, hogy te valaszthatod meg, kiirja alulra. Ilyenkor csak kattintgass a terkepen a keresztezodesekre. Bejeloli az optimalis utvonalat (legrovidebb;). De az AI nem mindig tartja, neha komolyan kurtit;)
  • Alexease
    Azert a loerokon kivul sokat szamit az egyebb beallitas is. Most igy, hirtelenjeben, tesztnek, a teljesen tuning mentes Enula-mal (400HP/400Nm), 235/19-es, 60%-ra kopott "utcai" gumikkal gyorsultam 10,5-ot (60Mph: 3,2; 200Mph: 8,3; 1/4miles: 10,5). Es meg nem is igazan nitroztam, mert igy is kiporgott rendesen a kerek.

Ha most tennek ra uj, szeles gumikat harta, normalis felfuggesztest a gyorsulashoz, es nyujtanek az 1-3 seb.fokozatokon, szerintem 1,5 sec biztos leugrik;)
  • Tono34
    Városi versenynél, hogyan tudom megváltoztatni a verseny távját, útját?
  • Fefe23
    Írnál néhány beállítást a kedvemért? ;)
  • [NST]Cifu
    Nem a paci a lényeg, hanem az, hogy milyen a váltóbeállításod :)
    Amúgy a Baiern mindenképpen jobban fog gyorsulni, mivel az könyebb, mint a Nonus...
  • Kicsirigo
    állíts a váltón, ha nem lehet, akkor vegyél hozzá olyat amin lehet állítani az áttételeket.
  • direwolf
    látom sokan nem boldogulnak a bivaly superdutyval...
    itt a 903LE-s verzió alkatrészekkel:
    superduty1
    superduty2
    superduty3
    superduty4
    superduty5
    De NEM ez a legjobb építhető autó, mert nagyon nehéz, és az amcsi váltók szarok!!!
  • 12346
    télleg, ezt láttam a tk-n. jó ez? mert nem néz ki teljesen késznek.
  • M@TriX
    Mit szóltok a picikémhez?
    Van egy olyan érzésem hogy pár ember már tud autót készíteni a 2. részhez is. ;)) Király!
  • PSY28
    Ne idegsiccs meg te is !!!!