46061
.
  • winamp
    Kisebb mértű rugókat tegyél be és alacsonyabb lesz az autó ezáltal, nem olyan borulékony.
  • Carlos
    Elkezdtem játszani énis (vagyis meginn' játszom).
    Srácok. Az autóm mindeg megborul egy hirtelenebb kanyarvételnél!
    Milyen futóművet tudtok javasolni? (ehhez nagyon nem értek, hogy mi mit csinál). Légyszives okítsatok ki egy kicsit úgy nagy álltalánosságban, hogy minek mi az előnye stb.

Nagyon köszönöm!
  • PSY28
    12346 probalj meg 1 olyan benzinzabalo talicskat behozni :D elore szolok legyen nalad feles 1.6 milka. Na de most SLR forum csak mutatoba tettem fel.
  • 12346
    ha vastag lennék, 100, hogy nem ilyeneket vennék. hozatnék amcsiktól nekem való szekeret:) japán matchboxok nem tetszemek. sok vastag kisgyerek csak divatból nyomja ezeket és nincs már fíling:( észre se veszem ezeket. ha elmocorog mellettem egy nyóc henger, hát juj.múltkor láttam azt a 80-akárhányas LAPD járgányt, ami egyszer volt a fókuszban is. na annak szép hangja volt
  • M@TriX
    tiszta NFS7 feeling (márha kiejthetem itt azt a szót, hogy NFS. ;))
    Nekem azért nem lesz ilyen kocsik, mert nem tudnám betartani a KRESZT és nincsenek rendőr haverjaim. ;)
  • Gyiik
    egy ijen cselikat elmeny am vezetni
  • Alexease
    A haverodat nem talalta meg meg az APEH!?!
  • PSY28
    Lehet hogy a jatekban nincs Celica de ez haver kocsija es be lehetne tenni a jatekba !!!

http://psy28.uw.hu/celica.html

• winamp
    És itt még a memória nem is 500-on volt!
  • winamp
    Nekem sikerült az Inno3D Ti200 128MB 128bit-es karimból kihúzni 9796 pontot egy kis húzással, ami Ti500nak felel meg(240/500) és még a biosát is átirtam ti500nak mostmár! :)
  • Crul
    Az 5700u egy baromijo kártya 1 hete vettem ésbár éppen tegnapelött halt be a moncsikimenete :(( amugy eég durva és még húzni is lehet meg az inno-n is
  • mycso
    Köszönöm a véleményeteket.
  • Ombika
    Kuld el nekem is ezt az autot! [email protected]
    Mizu a felnimmel? :)
  • winamp
    Merthamár fx-et akarnál venni, akkor inkább told meg a pénzed valahogy párezerrel és valami mást! pl: ti4200 Én sajna tul hamar vettem, mikor még nem voltak kialakulva sehol sme a vélemények!
  • winamp
    Igen az fx5200 egy nagy kula! :) Bár az mx440nél a 9200nál jobb, de az árát akkor sem éri meg! (20.000) Ma cseréltem le egy Inno3d GF3 Ti200 128mb-ra! Hát sokkal jobb! :)
  • M@TriX
    jól tetted, nem vagyok Winamp, de azért eléggé kompetensnek érzem magam az ügyben. ;)
    Az 5200, egy nagy 0, annál minden jobb. Még 5600-osat sem érdemes venni, mert az ár/érték arányban nagyon alul marad.
    Véleményem szerint az 5700 Ultra amit érdemes megvenni, ha már nagyon FX-et akarsz.
    (Nekem az lesz.)
    De ha jól megvagy az ATI val, akkor könyebb dolgod van, mert most az Ati-k jók.
  • mycso
    winamp: az fx 5200 jó? Mert eredetileg azt akartam venni, de mivel elfogyott így ati-t vettem.
  • winamp
    Hát, eléggé egy kategória, én csak 9200ból az se tipust próbáltam, de az iszonyat ratyi volt, de lehet hogy ez nem.
  • mycso
    Hello szerintetek, melyikkel érdemesebb nyomni, Geforce MX440 64MB vagy ATI Radeon 9200 128MB, én igazából nem tapasztaltam különbséget.
  • ZoyDes
    nézd meg, nem e írásvédettek a file-ok
    néha előfordul hogy úgy telepíti fel.
  • mexy
    szerintetek miert van az h mindig mikor patch-elni probalom a redline-t azt kapom h error code -4....
    probaltam rogton telepites utan, probaltam hogy letoltottem az eredeti .exe-t... probaltam mindenhogy... mindig ezt mondta.. kiveve nehanyszor -3as volt az error:)
  • ZoyDes
    Hát igen, elég érdekes. De szerintem az tuti, hogy nem valós fényezés, csak a textúrák mozognak (enviroment map,multi texturing).
    És NEM! csak ATI kártyán akadozik.....
  • Rosco
    Azért az éjjeli fényekkel kezdhetnének valamit.
  • winamp
    Persze, jöhet! Kössz!
  • streeter

Ezek a képek még a sima street legalból vannak de zsír kocsik
  • ZoeSector
    Vagy pedig ben is valtoztattad a modelleket csak a scripteket???
  • ZoeSector
    Szeva Basta!
    El tudnád küldeni a Baiern Devil modelljét???
    cimem:[email protected]
  • basta002
    De azért STLRR-nek elküldöm a cuccait. Winamp! Baiern tuning kell?
  • basta002
    Hmmmm... Úgy emlékszem, hogy azt elfelejtettem megcsinálni. Újra kell kezdenem, mert formáztam, aztán már a fene sem tudja, hogy hogyan voltak rendszerezve!! Na majd jövőhéten, mert a hétvégén a hegyekben leszek. Csá mindenkinek, és jó hétvégét.
  • basta002
    Baiern!!

• M@TriX
    Ez elég jól sikerült:

• 12346
    nah, ugye? "8 motor"
  • ZoyDes
    Köszi a választ! Végül is az a lényeg, hogy azért figyelve van az oldal.
    Amiket a BUG-okról írtál, elfogadom, tudom, hogy nem rajtad múlik ezek kijavítása, de azért egy két dologban nem értek egyet veled, de ez máshova tartozik.
    Azért a többieket is bátran buzdítom: GYÜJTSÉTEK A BUGOKAT, ÍRJÁTOK LE, MERT CSAK ÍGY LESZ 100% A JÁTÉK!!!
  • Alexease
    Ja ja:)) Amire kijon a patch, addigra talan egyenesbe jovok;)
    A normalis konvertalt, vagy uj hasznalhato autokat felszoktam tenni. De csak azokat, ami tenyleg jo, es korrektul mukodik. Senkit nem akarok szivatni gagyi cuccokkal! De meg rahuzott "csak" kasznikkal sem!

Az egyebb alkatresz tuningot, aminek komolyabb ertelme nincs, de foleg a script tuningot meg abszolut nem teszek fel. Bar nem az en reszortom lenne eldonteni, hogy melyik a jo es melyik nem, de ezek altalaban csak problemat szulnek. Az emberek 90%-a ugy sem tudja hasznalni.

Raadasul, a nagyresze meg teljesen ertelmetlen, 8 moor, 200 nitro, 5 kupufogo, foldik eresztett auto, vagy monstertruck, egyebb eszement felfuggesztes modositasok stb.:))
  • Alexease
    Sajnos mostanaban szinte nulla idom frissiteni:(( De nem csak ezt, semmire sincs idom:((
    De a fontos, lenyeges dolgok felkerulnek, hirek, infok, patchek stb.

A kulfoldi site-okon levo megjelt file-okat, szandekosan nem linkelgetem ki. Egyreszt felesleges, mindenki nezi azokat az oldalakat is, masreszt nem is tehetem ki a linket rendesen, mert nem lehet. Csak "tavoli" linket tudnek adni, de annak max info erteke van, de mint ahogy az elobb irtam, mindenki nezi azokat is, es idom sincs, ezt hanyagolom;))

A Bug Report resz, folyamatosan ellenorizve van, es el van kuldve. De vannak dolgok, amiket szinte nem is erdemes beiirni, vagy elkuldeni.

Hogy jol megtoltsem a forumot, jol teleirom most:)))

"-A ROC versenyen a hegyoldalon lévő szerpentines út patkája túl nagyot dob a kocsin, vagy olyan lehetetlen dolgok történnek, hogy felfutunk a hegyoldalra. Elég vicces."

- Tudnak rola, amiennyire tudtak, tudjak javitottak, javitja.

"- Semmit nem befolyásol szinte a kocsi súlya. A gyorsulás,vagy a 1/4mérföld ideje mindössze pár ezred másodpercet javul, még akkor is, ha teljesen lecsupaszítjuk a kocsit. Pedig ilyenkor az infó szerint 150-200kg mínuszt is elérhetünk."

- Pedig erosen befolyasol, ez a fizika alapja. Csak probald ki rendesen.

"-Nem érezhető különbség a különböző méretű, és dugattyújú fékek között."

- Csak normalis hasznalatnal erezni, blokkolasnal mar mindegy. De lassabban kopnak elvileg.

"-Az RPM skálán nem lehet eligazodni..mennyi a fordulatszám??? És a skála ugyan annyit tér ki, bármennyire állítjuk a max fordulatszámot."

- A muszerek nincsenek eleve rendesen kidolgozva, ossze-scriptelve.

"-Sok kipufogódob el van pozícionálva, és vagy belelóg a kaszniba, vagy túlságosan kint van a kocsiból. Ez minden típusra igaz."

- Tudnak rola, nem lesz javitva.

"-Ha éjjel autózunk a városban, valamiért szaggat a játék. Pedig csak textúrák a fények, nem valódi fényforrást kell számolni !!!!"

- Sajos ejjel tenyleg lassab, de foleg ATI-n erezni. Dinamikus fenyforasok vannak, csak nezd az autotukrozodeset, vagy ha normalisan belsonezetbol vezetsz, akkor a muszerfalon a fenyeket!

"-Néha nem lehet hallani a nitró hangját, csak ha újra benyomjuk a gombot (SBLive)"

- A hang resze a programnak kicsit gazos. Tudnak rola. Javitas alatt van (gondolom). A MG-ban is hasonloan rossz.

"-V8as motornál nem lehet a váltóáttétet állítani!!!! Ha már metanol injektor nincs, legalább ezt lehessen!!!"

- Ez nem bug, egyszeruen nem lehet.

"-Az egyes típusok rúgoi, és lengéscsillapítói el vannak írva a katalógusban, nincs köztük különbség, de két fajta van belöllük."

- Tudnak rola. De errol reszletes, pontos lista kell, kepekkel. Ezeket szoktam en csinalni es elkuldeni. De ez sajnos patchenkent valtozott, mindig mas volt rossz, valami mas gaz van. Valszeg igy marad.

"-A program nem kezeli jól a virtuális memóriát. Egy bizonyos idő után akadozni kezd a játék, pedig indításkor még minden simán megy (persze a beállítások nincsenek változtatva)"

- Sajnos memoria igenyes. 512Mb vagy afolott erzi jol magat.
  • M@TriX
    mert most nincs semmi mozgás. ;)
    Majd ha kijött a végleges patch, akkor majd gondolm beindul majd Alexease, reméljük még jön ki pár dögös autó...
  • ZoyDes
    Nem tudjátok, hogy mikor küldik el a www.slc.hsw.hu oldalon lévő bugreportot az Invictushoz? Eléggé elhanyagolják azt az oldalt, pedig nagyon jó volt régen.
  • I-NoVa
    Szép.
  • 12346
    ok winamp, akkor rakj bele pár mocit:)
  • ZoyDes
    Ha a Barienbe V8ast pakoltál, akkor az nekem kellene. [email protected]
    THX