.
  • Alexease
    Sajnos mostanaban szinte nulla idom frissiteni:(( De nem csak ezt, semmire sincs idom:((
    De a fontos, lenyeges dolgok felkerulnek, hirek, infok, patchek stb.

A kulfoldi site-okon levo megjelt file-okat, szandekosan nem linkelgetem ki. Egyreszt felesleges, mindenki nezi azokat az oldalakat is, masreszt nem is tehetem ki a linket rendesen, mert nem lehet. Csak "tavoli" linket tudnek adni, de annak max info erteke van, de mint ahogy az elobb irtam, mindenki nezi azokat is, es idom sincs, ezt hanyagolom;))

A Bug Report resz, folyamatosan ellenorizve van, es el van kuldve. De vannak dolgok, amiket szinte nem is erdemes beiirni, vagy elkuldeni.

Hogy jol megtoltsem a forumot, jol teleirom most:)))

"-A ROC versenyen a hegyoldalon lévő szerpentines út patkája túl nagyot dob a kocsin, vagy olyan lehetetlen dolgok történnek, hogy felfutunk a hegyoldalra. Elég vicces."

- Tudnak rola, amiennyire tudtak, tudjak javitottak, javitja.

"- Semmit nem befolyásol szinte a kocsi súlya. A gyorsulás,vagy a 1/4mérföld ideje mindössze pár ezred másodpercet javul, még akkor is, ha teljesen lecsupaszítjuk a kocsit. Pedig ilyenkor az infó szerint 150-200kg mínuszt is elérhetünk."

- Pedig erosen befolyasol, ez a fizika alapja. Csak probald ki rendesen.

"-Nem érezhető különbség a különböző méretű, és dugattyújú fékek között."

- Csak normalis hasznalatnal erezni, blokkolasnal mar mindegy. De lassabban kopnak elvileg.

"-Az RPM skálán nem lehet eligazodni..mennyi a fordulatszám??? És a skála ugyan annyit tér ki, bármennyire állítjuk a max fordulatszámot."

- A muszerek nincsenek eleve rendesen kidolgozva, ossze-scriptelve.

"-Sok kipufogódob el van pozícionálva, és vagy belelóg a kaszniba, vagy túlságosan kint van a kocsiból. Ez minden típusra igaz."

- Tudnak rola, nem lesz javitva.

"-Ha éjjel autózunk a városban, valamiért szaggat a játék. Pedig csak textúrák a fények, nem valódi fényforrást kell számolni !!!!"

- Sajos ejjel tenyleg lassab, de foleg ATI-n erezni. Dinamikus fenyforasok vannak, csak nezd az autotukrozodeset, vagy ha normalisan belsonezetbol vezetsz, akkor a muszerfalon a fenyeket!

"-Néha nem lehet hallani a nitró hangját, csak ha újra benyomjuk a gombot (SBLive)"

- A hang resze a programnak kicsit gazos. Tudnak rola. Javitas alatt van (gondolom). A MG-ban is hasonloan rossz.

"-V8as motornál nem lehet a váltóáttétet állítani!!!! Ha már metanol injektor nincs, legalább ezt lehessen!!!"

- Ez nem bug, egyszeruen nem lehet.

"-Az egyes típusok rúgoi, és lengéscsillapítói el vannak írva a katalógusban, nincs köztük különbség, de két fajta van belöllük."

- Tudnak rola. De errol reszletes, pontos lista kell, kepekkel. Ezeket szoktam en csinalni es elkuldeni. De ez sajnos patchenkent valtozott, mindig mas volt rossz, valami mas gaz van. Valszeg igy marad.

"-A program nem kezeli jól a virtuális memóriát. Egy bizonyos idő után akadozni kezd a játék, pedig indításkor még minden simán megy (persze a beállítások nincsenek változtatva)"

- Sajnos memoria igenyes. 512Mb vagy afolott erzi jol magat.