46061
.
  • streeter
    Frapsal én is csináltam egy 17 perces videót 3.5 giga és nem tudom letörölni. Ez annyira idegesítő ááá nem tok vele mit csinálni.
    Nekem is XP-m van a winzippel beeállítom hogy activision.../street legal redline és oda bassza nekem a patch 2.1.9r4 es mappár és akkor kennyem a hajamba
  • ZoyDes
    Nagy a csönd ma....mi történt emberek? Azért nem kérdeztem ilyen nehezet :)
  • Vernoon
    Kössz, megjött. Még codec problemák vannak (tök ződ a video). Egyébklnt ki lehet kapcsolni a HUD-ot a játékban?
  • piRAnNya
    Nem igaz! championship ben mindig kilépeget a game:(
  • ZoyDes
    Szerintem az engine elég beteg. Az eddigi BETA-k (r1,r3) valahogy jobban optimalizálva voltak. Ebben az r4 ben csak a hangok változnak, és valahogy az eddig kijavított dolgok egy része újra bugos lesz (pl a fényszóró éjjel a garázsban). Meg amit igazán nem értek, az az, hogyha a LOD-ot, és a Obj.Detailt maximumra állítom, és van forgalom is, akkor nappali versenynél, vagy ha simán a rendőr üldöz, akkor hihetetlenül akadozni kezd a játék. Pedig ha simán kocsikázok csak ugyan ezekkel a beállításokkal, tök simán megy minden. De a legfurcsább az az, hogy ha ezt a két dolgot (LOD, Obj.Detail)kissebbre veszem, akkor a dolgok későn rajzolódnak ki, és nem igen lesz folyamatosabb a gém... namos akkor mi értelme a konfigurálásnak, ha úgyis csak a fullra húzott játék a játszható?????????????????? Vagy szerintetek mindenki egy erőművön nyomja otthon, több G memóriával, meg 100e Mhz-s procival??? Azért jó lenne ha optimalizálnátok a motort, mert a sok BETA vége az lesz, hogy megint 2.1.8 szinten lesz a játék.
    Erre mondjetok valamit, de ha lehet ne azt, hogy "én szóltam, de nem javítják"...akkor meg minek vannak a bugreportok?
  • SinClaiR
    küldöm minnyá
  • SinClaiR
    Ja hát kell mellé minimum, egy virtualdub.. meg egy jó kis xvid codec mondjuk :)
  • piRAnNya
    Mekkora lenne már, ha beletennének egy multiplayer opciót:D
  • malter
    mult honap 26ika:))))szal nem lehet tudni de minél késöbb annál jobb lessz
  • piRAnNya
    különben legal 2.1.9 patch mikorra várható?
  • malter
    csináld ahogy mondtam nem csak mappákat cseréli le!nekem fullra megvan minden és müködik bár xp van fönt igy nem kell se winzip se rar.hát ez a fraps állat csináltam vele városi zuzo klippet 1perc 50mp 1,1giga a mérete!!!elösször a C.n volt a progi mondom mért halt be a gép,hát ezért mert 5giga videocskát mentettem el ugy 6perc alatt:DD
  • streeter
    valami még mindig csí mert nekem a winzipp oda kibaszta a redline mappába a 2.1.9r4 néven és kész
  • Vernoon
    SinClair: Elküldenéd nekem (is) a Fraps 2.0-át Crackkal?
    [email protected]
    köszi.
  • piRAnNya
    ja szarul cisnálod. töltsél le winzipet, azzal kattinst rá és add meg neki hogy program files/activision value és minden filet a helyére fog kitömöríteni
  • streeter
    A 2.1.8 at úgy raktam fel ahogy kellett. Az r4-et meg kicsomagoltam rarral majd amiket kicsomagoltam mappákat bemásoltam a redline mappájába és ennyi volt
  • piRAnNya
    Game optionsban ha gyorsulást meg sebességetfeljebbteszem akkor gyorsabban fogok menni vagy hagyjam alapbeállításon?
  • piRAnNya
    feltettem 2.1.8 után r4 et, de nem vágom hogy rakod te fel kéne neked winzip az automatikkusan beteszi a fileokat a megfelelő helyre nemtom milyen mappákról beszélsz és amikor feltette utána ráinstall remor4.exe filet és lesz benne csak azt nem vágom melyik a legjobb GL, GLI vagy GTI hellp~:D
  • piRAnNya
    streeter nekem müxik
  • streeter
    na úgy tűnik ezt még se sikerült felrakni mer a remo nem nagyon műxik
  • streeter
    nekem meghagyta a berakott kocsikat meg scripteket is
  • streeter
    Na most én is bemásoltam a mappákat egy az egybe huszonegybe de így elindul a játék!! Ami haladás. De akár fel se raktam volna. Fent nektek mit ír ki?? nekem 2.1.8 (560) a menünél jobb felső sarok
  • piRAnNya
    azt írja r4 es patch hogy ne rakjak mellé más patchet semmi sriptet, akkor autokat sem tehetek be meg cumókat?
  • piRAnNya
    nincs r4 patch hez valami leírás mit tartalmaz?
  • streeter
    de r4-et szerintem nem érdemes hogy most behúzom az összes mappát mert akkor a mappákat írja felül és nem a benne lévő fájlokat.
    Szerintem legalább is
  • piRAnNya
    így csináltam:D, r4 ben vannak uj autok?
  • malter
    2.1.4,2.1.5,2.1.6,2.1.8(7nincs!)majd r4
  • piRAnNya
    lécci sorold fel őket akkor hogy rakjam sorrendbe~:D
  • malter
    már 64mega a pecsek mérete együttesen:)
  • piRAnNya
    Az összes az miből áll?:D
  • malter
    csak az r4 nem elég,föl kell tenned az összest,az r4-et meg szimplán behuzod a telepitett könyvtára,és mikor kérdezi lecseréled-e akkor yes és kész is:)
  • piRAnNya
    Khm, akkor 2.1.8 után kell r3 és utána r4, vagy elég az r4?:D
  • piRAnNya
    fennt van 2.1.8 csak azt nem vágom ez után hogy rakjak fel peccseket?
  • piRAnNya
    Hallod streeter felnyomtad r4 et és nemmegy game?:D
  • streeter
    pirannya nem éppen

mert fent kell lennie a 2.1.8-nak és arra kell rámásolgatni a cuccokat ami kb fél óra.

A link meg ott van lejjebb a Remos képek fölött valahol.
  • streeter
    Na az agybaj uzolért mert ez se jóóóó
    ááááááá de méééérrr?????
    kéri azt a ki***ott cd-t

2.1.9-es peccst akarunk!!!!!!!!!!!!!!!!
  • piRAnNya
    Akkor csak az r4 et kell feltennem és az tartalmazza előző r patcheket?
  • piRAnNya
    Hol lehet r4 es patchet leszedni?:D
  • streeter
    Na megnézem azt az r4-es patchet
    de előtte kimásolom az egész redline mappát program filesból mert ha nem jó én nem raom újra a játékot meg a scripteket
  • ZoyDes
    A remo nagyon jó tett!!! A többi kocsinál mikor lesz működő műszerfal Carlos? várj kitalálom...ezt is mondtad, de nem fogják javítani...
  • ZoyDes
    Neonról, hangcuccról hivatalos patchben ne is álmodj. Ha meg kocsikat akarsz hozzá, azokat töltsd le valahonnan. Remélem peugeotot nem fognak csinálni hozzá, sem egyéb francia s***t