.
-
ZoyDes #29124 Szerintem az engine elég beteg. Az eddigi BETA-k (r1,r3) valahogy jobban optimalizálva voltak. Ebben az r4 ben csak a hangok változnak, és valahogy az eddig kijavított dolgok egy része újra bugos lesz (pl a fényszóró éjjel a garázsban). Meg amit igazán nem értek, az az, hogyha a LOD-ot, és a Obj.Detailt maximumra állítom, és van forgalom is, akkor nappali versenynél, vagy ha simán a rendőr üldöz, akkor hihetetlenül akadozni kezd a játék. Pedig ha simán kocsikázok csak ugyan ezekkel a beállításokkal, tök simán megy minden. De a legfurcsább az az, hogy ha ezt a két dolgot (LOD, Obj.Detail)kissebbre veszem, akkor a dolgok későn rajzolódnak ki, és nem igen lesz folyamatosabb a gém... namos akkor mi értelme a konfigurálásnak, ha úgyis csak a fullra húzott játék a játszható?????????????????? Vagy szerintetek mindenki egy erőművön nyomja otthon, több G memóriával, meg 100e Mhz-s procival??? Azért jó lenne ha optimalizálnátok a motort, mert a sok BETA vége az lesz, hogy megint 2.1.8 szinten lesz a játék.
Erre mondjetok valamit, de ha lehet ne azt, hogy "én szóltam, de nem javítják"...akkor meg minek vannak a bugreportok?